![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 12:02:20
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija.....si mi pa zastavla vprašanje....hmmm...lih tak hud flegmatik nisem.....problem je v tem da me zgleda ti uradniki in birokrateki na telefoni z njihovimi odgovori hitro zadovoljijo.....ampak se zdaj pošteno dobro učim ob teh naših dogodkih.....zdaj tudi jaz popolnoma razumem in verjamem da brez poznanstev.....težko kam prideš ali pa moraš čakat....kot drugo pa, to da moraš težit težit in grozit in težit......jaz sem pa tak tip človeka, da se konfliktom izogibam oz.....se raje umaknem.......mi mora oseba ki me spravi iz tira....kr dobro najedat....jaz skušam vse rešit na prijazen in razumevajoč način.....pa vidim da slabše skoz pridem k un folk ki samo pizdi in se pritožuje!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 16:51:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
ker ma tisto odprtinico (sploh ne vem zdele kako se ji reče) na glavi kr dost odprto Funtanela.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:23:36
|
|
|
|
ključek
|
čer......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:30:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eN MESEc, potem se bo pa prah gor nabiral... A vaš ne dela več sokcov? En čas ste tak pridno pili sok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:33:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kak si kej? Hvala, jaz sem super in moja dva tudi. Smo bistveno več skupaj kot smo včasih bili in je malo lažje. Upam, da je tudi tvoja družinica dobro in da ste zdravi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:37:29
|
|
|
|
pf
|
....da ne najdejo Ronjine napotnice in izvidov [/quote] Ja luba marija Kahlo no. Samo res nimate sreče. Šlamparija je prisotna povsod. Kriza no. Sprosti se en dan na njih, ti bo pasalo. Meni bi že, če bi mi tako stregli iz vseh strani kot tebi s vsem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:38:34
|
|
|
|
ključek
|
pf, z.s.-ji čakajo........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:39:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Mi pa spimo na polno. HB
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 19:59:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, z.s.-ji čakajo........ So že dočakali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 20:05:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eN MESEc, potem se bo pa prah gor nabiral... A vaš ne dela več sokcov? En čas ste tak pridno pili sok. Že dolgo se mu ne da neč tiste kose sestavljat in razstavljat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 20:27:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kak si kej? Hvala, jaz sem super in moja dva tudi. Smo bistveno več skupaj kot smo včasih bili in je malo lažje. Upam, da je tudi tvoja družinica dobro in da ste zdravi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:12:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan? a veš, da je bil moj zadnji porodnišnični dan 3.11, zdaj že LD teče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:14:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dejte mi punce mal povedat kako so kej vaši sončki in sončice? MTY, , Lara, KAHLO, pf, Saraya, meta21, ....... kr neki časa nisem bla nč gor pf - kak si kej? fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan? KAHLO - Kako je z Ronjo, kaj ste rihtali? javite mi kej, da si mal apdejtam .....dons zgleda da bom imela mal lufta ...in bom lahko tud jst kej naklofala... evo moj raport..... mi smo okej, pridno hodimo v vrtec, kjer mala uživa na polno, zobki rastejo, hodimo še ne, smo zdravi (že trkam, da se ne spremeni ). zadnje čase bolj malo spimo. drugače pa uživamo, se igramo, čebljamo tudi že veliko..... se mi ne da pisat......približno isto pri nas....z odstopanji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:14:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap.....ne boš verjela, no nevem če si prej že kaj zasledila, ampak nam so že pred časom na ministrtvu za delo in socialo založli odločbo Zgleda da nam naši papirji niso usojeni MTY:...mah kaj čem ....sej sem se hitro skulirala............bom pač telefonistka ratala... mislm..............hja takle mamo.......... jst bi jim vse skupaj vsak dan pošiljala po faksu pa skenirala pa še po mailu pol bi jih pa še za vsak poklicala dokler mi ne bi al na faks al pa po mailu odpisal da nej neham da so že vse to dobili pol bi jih pa začela j...... kdaj bom na vrsti in kdaj dobim odgovor ja ni kej klin se s klinom zbija se je pač treba prilagodit račka - jaz bi isto tečnarila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:18:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eN MESEc, potem se bo pa prah gor nabiral... A vaš ne dela več sokcov? En čas ste tak pridno pili sok. naš tud ne več......od začetka pa ful...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:19:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, z.s.-ji čakajo........ moji tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:19:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Mi pa spimo na polno. HB ....trenutno se lahko tu podpišem.......upam, da traja ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:21:30
|
|
|
|
gold fish
|
...eto, pokomentirala sem, štemplala tudi... jutri praznujemo 10 rd od ta večjega pikeca ...... lepo bodite....mi bomo tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 21:22:03
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa pozdravček tistim, ki me pogrešate ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 22:17:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dejte mi punce mal povedat kako so kej vaši sončki in sončice? MTY, , Lara, KAHLO, pf, Saraya, meta21, ....... kr neki časa nisem bla nč gor Mi smo ok. Lovro praktično še nikoli ni bil bolan, razen kakšnega smrkanja sem in tja. Hodi od pribl. 13 mesecev. Zobkov ima trenutno 9 in današnjo noč se nam obeta 10, ke ga že vidim, čutim pa ne (juhu, spet ne bomo spali). Zadnje čase se zbuja ob 4.30 in hoče k meni. Hrano mu po novem skrivamo, čeprav je težko, ker že ve, čemu služi posoda za kruh, hladilnik, posoda za piškote ... To je to ... Aja, pa trma trma trma. Ko kaj ne dobi se vrže na tla in joka ali pa kar stoje kriči, da gre skozi ušesa. Zaenkrat se trudim ne popuščat ob takih izpadih in grem enostavno stran. Evo, sem izčrpno poročala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 22:18:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ker ma tisto odprtinico (sploh ne vem zdele kako se ji reče) na glavi kr dost odprto Funtanela. Mečava, za nas manj sofisticirane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 22:21:31
|
|
|
|
meta21
|
Fiši, čestitke skoraj najstniku! Lepo praznujte! Kahlo, kaj naj rečem... Upam, da ti bo vsaj poznanstvo koristilo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 8:20:41
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 8:41:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Eh, saj ne, je že 2 uri dan pri nas Ta teden je bil ubitačen, samo v sredo sem bila popoldan doma. Vse ostale dni službena odsotnost . Da ne govorim, kakšen kup testov me čaka za popravit. Da ne bi slučajno čez vikend lenarila Ko zvečer še farmo in kafič poštimam, pa zmanjka časa za RR Bo treba vrstni red menjat. V glavnem - pri nas nič novega, bubika ima 4 zobke (vse enkice), navita pa je itak tak, da ji komaj sledim. Zaenkrat sta tudi še zdrava, tisti šmrkav nos že obrišemo Kahlo, malo sem to zadnjo stran prebrala žalostna ugotovila, da prav grdo delajo z vami Pa fiškinemu ta velikemu pikecu eno za RD. Presenečenje Tak, grem že za nazaj preletet, da vidim, koliko vas še vztraja. Aja, pa petro sem zadnjič srečala, no, videla, je že v novi funkciji
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 10:59:21
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Jaz pa sem neko virozo fasala.....tak sem že cel mesec prehlajena,konkretno,včerajšnjo noč pa sem na WC-ju prebila ...bruhala nonstop Zgleda sem se od A nalezla....ampak ona je že boljša
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.