Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:11:39
|
|
|
|
ključek
|
danes je petek 13.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:13:04
|
|
|
|
arabela*
|
Spali lepo...............zdaj kavico pijem Potem A peljem v vrtec.. Je že boljša danes,tako da po mojem lahko gre..................nato pa greva z M malo kofetkat,pa v štacuno Pa šole nimma danes in sem malo na izzy
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:13:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes je petek 13. ah..kaj ne poveš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:14:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes je petek 13. ah..kaj ne poveš samo tok, če katero skrbi ta datum.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:14:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dobro jutro ojla!! kako ste?? marija? Hvala kar gre, še zmeraj pa pokašljuje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:15:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes je petek 13. ah..kaj ne poveš samo tok, če katero skrbi ta datum. malo pa že....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:19:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dejte mi punce mal povedat kako so kej vaši sončki in sončice? MTY, , Lara, KAHLO, pf, Saraya, meta21, ....... kr neki časa nisem bla nč gor pf - kak si kej? fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan? KAHLO - Kako je z Ronjo, kaj ste rihtali? javite mi kej, da si mal apdejtam .....dons zgleda da bom imela mal lufta ...in bom lahko tud jst kej naklofala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:33:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a tako pozno hodijo vaši otročki spat? kdaj pa potem vstanejo? naša gre spat okrog sedmih, včasih še prej....in spi vsaj do 6:00. pa ravno zdaj sem se spomnila, da sem ji spet pozabila dat D vitamin...ta teden ji sploh še nisem dala kapljic...joj joj... a vi še redno dajete? Mah jst teh kapljic sploh nisem nikol dajala.... sonca smo imeli čisto dovolj.... Lara gre spat malo pred osmo.... in zbudi se ob 7.15.... Bi šla ona spat že ob 19h, ja, ma potem ne bi spala do 7ih, jaz pa nočem ob 6ih že vstajat... jst ji do enga leta sploh nisem dajala kaplic jih moram pa zdej, ker ma tisto odprtinico (sploh ne vem zdele kako se ji reče) na glavi kr dost odprto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:34:52
|
|
|
|
KAHLO
|
dobro jutro punce!! Mah, saj nevem če mi boste verjele.....ampak zgleda se je za nas bil že včerajšnji dan zaznamovan s petkom 13 Namreč sem v službi debatirala z eno sodelovko in ji razlagam za ronjine težave in pol mi reče da njena tašča dela na soči in da bo poklicala.....da vidi če že mamo kak termin............in me pol čez 3 ure kliče nazaj na tel....da ne najdejo Ronjine napotnice in izvidov .......mah, najprej mi je dvignilo pritisk.......pol pa še samo kaj te čem........... .smo pač osmoljenci in naši papirji radi grejo v izgubo.....ali pa so ljudje zadne cajte ratali šlampasti tak da zdaj spet čakam danes klic.....ali bo ta tašča od kolegice lahko kaj tam zrihtala in če bodo našli papire od moje pupe!!!!!!!!!!!!!!!kaoooooooooooooooooosssssssss
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:36:27
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap.....mi še tud mormo dajat kaplice, ker še nima zaraščenih mečav!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:39:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO dobro jutro punce!! Mah, saj nevem če mi boste verjele.....ampak zgleda se je za nas bil že včerajšnji dan zaznamovan s petkom 13 Namreč sem v službi debatirala z eno sodelovko in ji razlagam za ronjine težave in pol mi reče da njena tašča dela na soči in da bo poklicala.....da vidi če že mamo kak termin............in me pol čez 3 ure kliče nazaj na tel....da ne najdejo Ronjine napotnice in izvidov .......mah, najprej mi je dvignilo pritisk.......pol pa še samo kaj te čem........... .smo pač osmoljenci in naši papirji radi grejo v izgubo.....ali pa so ljudje zadne cajte ratali šlampasti tak da zdaj spet čakam danes klic.....ali bo ta tašča od kolegice lahko kaj tam zrihtala in če bodo našli papire od moje pupe!!!!!!!!!!!!!!!kaoooooooooooooooooosssssssss ja KAHLO.............................. ..........pa kaj je zdej to??? evo, da danes najdejo papirje...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:40:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO dobro jutro punce!! Mah, saj nevem če mi boste verjele.....ampak zgleda se je za nas bil že včerajšnji dan zaznamovan s petkom 13 Namreč sem v službi debatirala z eno sodelovko in ji razlagam za ronjine težave in pol mi reče da njena tašča dela na soči in da bo poklicala.....da vidi če že mamo kak termin............in me pol čez 3 ure kliče nazaj na tel....da ne najdejo Ronjine napotnice in izvidov .......mah, najprej mi je dvignilo pritisk.......pol pa še samo kaj te čem........... .smo pač osmoljenci in naši papirji radi grejo v izgubo.....ali pa so ljudje zadne cajte ratali šlampasti tak da zdaj spet čakam danes klic.....ali bo ta tašča od kolegice lahko kaj tam zrihtala in če bodo našli papire od moje pupe!!!!!!!!!!!!!!!kaoooooooooooooooooosssssssss ja sej na koncu se lahko sam še čeprav je zadeva za mene tud take stvari tako pogrejejo ampak za večino zadev, ki se jih človek spravi rihtat je tako, žal......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:42:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dejte mi punce mal povedat kako so kej vaši sončki in sončice? MTY, , Lara, KAHLO, pf, Saraya, meta21, ....... kr neki časa nisem bla nč gor pf - kak si kej? fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan? KAHLO - Kako je z Ronjo, kaj ste rihtali? javite mi kej, da si mal apdejtam .....dons zgleda da bom imela mal lufta ...in bom lahko tud jst kej naklofala... evo moj raport..... mi smo okej, pridno hodimo v vrtec, kjer mala uživa na polno, zobki rastejo, hodimo še ne, smo zdravi (že trkam, da se ne spremeni ). zadnje čase bolj malo spimo. drugače pa uživamo, se igramo, čebljamo tudi že veliko.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 7:45:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap.....ne boš verjela, no nevem če si prej že kaj zasledila, ampak nam so že pred časom na ministrtvu za delo in socialo založli odločbo Zgleda da nam naši papirji niso usojeni MTY:...mah kaj čem ....sej sem se hitro skulirala............bom pač telefonistka ratala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 8:32:43
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap.....ne boš verjela, no nevem če si prej že kaj zasledila, ampak nam so že pred časom na ministrtvu za delo in socialo založli odločbo Zgleda da nam naši papirji niso usojeni MTY:...mah kaj čem ....sej sem se hitro skulirala............bom pač telefonistka ratala... mislm..............hja takle mamo.......... jst bi jim vse skupaj vsak dan pošiljala po faksu pa skenirala pa še po mailu pol bi jih pa še za vsak poklicala dokler mi ne bi al na faks al pa po mailu odpisal da nej neham da so že vse to dobili pol bi jih pa začela j...... kdaj bom na vrsti in kdaj dobim odgovor ja ni kej klin se s klinom zbija se je pač treba prilagodit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 8:59:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dejte mi punce mal povedat kako so kej vaši sončki in sončice? MTY, , Lara, KAHLO, pf, Saraya, meta21, ....... kr neki časa nisem bla nč gor pf - kak si kej? fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan? KAHLO - Kako je z Ronjo, kaj ste rihtali? javite mi kej, da si mal apdejtam .....dons zgleda da bom imela mal lufta ...in bom lahko tud jst kej naklofala... evo moj raport..... mi smo okej, pridno hodimo v vrtec, kjer mala uživa na polno, zobki rastejo, hodimo še ne, smo zdravi (že trkam, da se ne spremeni ). zadnje čase bolj malo spimo. drugače pa uživamo, se igramo, čebljamo tudi že veliko..... joj mi tud mal spimo, danes sm spet čist
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 9:54:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dobro jutro ojla!! kako ste?? marija? Hvala kar gre, še zmeraj pa pokašljuje Račka, pri nas smo imeli tudi težave z glasilkami in mi tudi še kašlja - v glavnem ponoči in zjutraj, čez dan ne. Sirupa mu ne dajem več, a ti ga še daješ Mariji?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 10:02:31
|
|
|
|
Čarli08
|
Kahlo -
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 10:31:49
|
|
|
|
Olivija*
|
halooo! me je že skrbelo, da se bosta danes samo MTY in kahlo pogovarjali...pa vidim, da imate tukaj cel žur1 kako umiranje teme neki, mah... grem zdej brat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 10:34:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako lepih časov ko jih imam sedaj,jih več ne bo.Uživam vsak dan ..to sem si vedno želela....pa z pikico skupaj...res mi je fajn......vem pa da večno tak ne bo šlo ja, res ti je luštno, da si lahko doma. sem vesela,da znaš to cenit! zakaj pa, da bi se moralo to končat kmalu? čez dve leti še enga baucka...pa čez 4 leta še enga...pol gremo pa že počasi v penzjon
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 11:05:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako lepih časov ko jih imam sedaj,jih več ne bo.Uživam vsak dan ..to sem si vedno želela....pa z pikico skupaj...res mi je fajn......vem pa da večno tak ne bo šlo ja, res ti je luštno, da si lahko doma. sem vesela,da znaš to cenit! zakaj pa, da bi se moralo to končat kmalu? čez dve leti še enga baucka...pa čez 4 leta še enga...pol gremo pa že počasi v penzjon ja kar iz otroških dokladov v penzijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 11:05:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst bi jim vse skupaj vsak dan pošiljala po faksu pa skenirala pa še po mailu pol bi jih pa še za vsak poklicala dokler mi ne bi al na faks al pa po mailu odpisal da nej neham da so že vse to dobili pol bi jih pa začela j...... kdaj bom na vrsti in kdaj dobim odgovor ja ni kej klin se s klinom zbija se je pač treba prilagodit to je pa ta boljš scenarij! men bi se tudi že frtajčkalo, če bi se nam to dogajalo. kahlo, a si ti ful flegmatik po naravi, da tako dobro to prenašaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.11.2009 11:06:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dobro jutro ojla!! kako ste?? marija? Hvala kar gre, še zmeraj pa pokašljuje Račka, pri nas smo imeli tudi težave z glasilkami in mi tudi še kašlja - v glavnem ponoči in zjutraj, čez dan ne. Sirupa mu ne dajem več, a ti ga še daješ Mariji? kateri sirup pa imaš? mi ga ne dajemo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.