|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
13.3.2011 21:20:29   
*bubi*
mi pa se zdaj kar fajn zjutraj odpravimo. Se pa pozna, da nisem v časovni stiski zjutraj... vstanemo v miru, se oblečemo v miru in gremo, brez priganjanja. Se kar bojim, kako bo drugo leto.... bubi ravno ne bo smel v šolo zamujat user posted image  jaz pa tudi lahko da bom imela kdaj bolj zgodaj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.3.2011 22:43:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, veš, Meta... sva večkrat kaj komentirali in bili nenavadno usklajeni v mislih in težavah user posted image  Ampak takrat te to ni zanimalo in je šlo mimo.... pojdi brat poste izpred dveh let.... kako smo se recimo spravljali od doma user posted image user posted image user posted image

Najbrž sta res kdaj kaj rekli v to smer, ja. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
14.3.2011 16:59:46   
Čarli08
Meta, komaj čakam! Podveh letih in pol gospodinjenja in ukvarjanja z baby težavami je pač tako, da se ti lušta še kakšne druge sorte probleme reševat. Zadnje čase je višek mojega družabnega življenja kofetkanje z vozičkom ....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
14.3.2011 18:16:31   
leda
Meta, komaj čakam!

čist verjamem.

čeprov je moj svet za ljudi brez otrok še vedno precej komičen. pojutrišnjem na primer letim v budimpešto za nekaj dni. tam bom itak cele dneve na sestankih, zato pa se toliko bolj veselim "miru" na poti. skratka branja knigge na letališču med čakanjem na avion...hahahaha.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.3.2011 18:18:47   
leda
Se kar bojim, kako bo drugo leto.... bubi ravno ne bo smel v šolo zamujat

tut jst. do 8.15 mormo bit tam. tok zgodi še ni bla v vrtcu...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.3.2011 18:31:41   
leda
No, Larini izpadi so se mal umirili... Bo, morbit je ugotovila, da ne mislim nasedat in da tut zanjo ni nič boljše...

super. pri nas je bolj odvisno od počutja, se mi zdi. popuščam itak ne, tako kot pri zoji tudi nisem. sam da zoja ni mela niti enga izpada trme, ela pa jah, če vaja dela mojstra, bomo kmalu na******.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.3.2011 20:03:58   
Čarli08
Še nekaj bi rada vprašala. Tam kjer nimate več dude (btw, pri nas se je zgubila pred štirimi dnevi) in otroci pijejo mleko pred spanjem - še pijejo na flašo? Jaz sem tudi flašo ukinila zjutraj, zvečer mu jo še dam, čeprav mi je malo mimo, da nima dude, flašo pa še obično cuclja ... gruntam, da bi mu dala slamco ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.3.2011 20:51:32   
*bubi*
Bubiki sem flašo vzela že lani spomladi. Zna pit na vse druge načine, tako da se mi flaša ni zdela potrebna. Zvečer se mleko čisto fajn iz šalčke spije user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.3.2011 20:53:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Se kar bojim, kako bo drugo leto.... bubi ravno ne bo smel v šolo zamujat

tut jst. do 8.15 mormo bit tam. tok zgodi še ni bla v vrtcu...

No, bubi bo začenjal ob 8.00 (BTW: odobrili so vpis na želeno šolo user posted image ). Pa ni problem njegova osma ura, ampak moja. Bubi šola, bubika vrtec + jaz imam še vsaj 15 min do službe. Itak, da JAZ ne smem zamujat user posted image user posted image user posted image
Uh, letos smo se razvadili... Sta v vrtcu ob osmih, ker imajo takrat že zajtrk. Mogoče se bom morala urničarju malo prikupit, da bi tudi drugo leto začenjala ob 8.50 user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.3.2011 21:05:54   
arabela*
 (BTW: odobrili so vpis na želeno šolo user posted image ).
[/quote]

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.3.2011 21:07:13   
arabela*

Sta v vrtcu ob osmih, ker imajo takrat že zajtrk.

tak zgodaj?
pri nas imajo okoli petnajst do devete komaj zajtrkuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.3.2011 22:20:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Še nekaj bi rada vprašala. Tam kjer nimate več dude (btw, pri nas se je zgubila pred štirimi dnevi) in otroci pijejo mleko pred spanjem - še pijejo na flašo? Jaz sem tudi flašo ukinila zjutraj, zvečer mu jo še dam, čeprav mi je malo mimo, da nima dude, flašo pa še obično cuclja ... gruntam, da bi mu dala slamco ...

Lari so samo še plenice ostale od dojenčkastih reči.. user posted image Čeprav bi ona dudico tko rada imela... vse, kar jo spominja najno mal počučka... zadnjič je dobila neke nove igračke - zelenjavo iz blaga... in ko je zagledala glavo česna, ga je nesla v usta in čist sčučala...jao..hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
15.3.2011 13:35:59   
Olivija*
kako so pa vedeli, da imate garmin v avtu?

jih bom vprašala, ko jih bodo policaji z garminom nazaj pripeljali... zanimivo pa, da se radia pa niso dotaknili, pa je novejši in več vreden...

ne morem, da ne bi komentirala - da se bojo pa zdaj še radia lotili, ko vejo, koliko je vreden user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
15.3.2011 13:38:47   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Babeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kdaj se kej dobimo?

če počakamo do lepega vremena, lahko pridete k meni...imamo dovolj velik vrt (stanovanje pa žal bolj majhno)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
15.3.2011 18:34:02   
leda
ne morem, da ne bi komentirala - da se bojo pa zdaj še radia lotili, ko vejo, koliko je vreden

pa da crknem od smeha...vse skupi je vredno sto evrov. če. tko da vi kar berte. sem že ene dve leti nazaj napisala, da so najbolj vredna zadeva v naši bajti moje maya maya nepremočljive hlače za 150 evrov...pa se nisem kej dost sekirala, da bo to mamac za vlomilce.

še bolj smešna mi je pa ideja, da vlomilci berejo rr, še bolj specifično čvekamo, še bolj specifično september 2008. sori olivija, sej vem, da si iz računalništva, ampak hihihihi, da bi morala pa to informacijo varovat...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
15.3.2011 18:34:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sta v vrtcu ob osmih, ker imajo takrat že zajtrk.

tak zgodaj?
pri nas imajo okoli petnajst do devete komaj zajtrkuser posted image

Prva leta so imeli zajtrk ob 8.30 in kosilo ob 11.30. Pa so ugotovili, da je to preblizu skupaj, nekaj otrok je že bolj zgodaj v vrtcu. Tako da so vsak obrok pomaknili za pol ure in imajo zdaj vmes več aktivnega časa.

Meni to kar paše, ker ne dajem zjutraj otrokom za jest. Popijeta, morda si s kakšnim suhim keksom sama postrežeta, prav zajtrka pa jima ne dajem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
15.3.2011 18:38:08   
leda
Lari so samo še plenice ostale od dojenčkastih reči..

eli tudi.

flaške pa itak nikol ni mela.

bi pa rekla, da al slamca, al pa kozarec. čeprov če prov štekam, gre predvsem za to, da se s flaško tudi pomirijo; pač cucl efekt. tega se pa ne da zamenjat. jst vsak dan pogrešam dudo vsaj enkrat, če ne n-krat. je bila učinkovita tolažba, ki je zaenkrat še nisem uspela dovolj dobro nadomestiti...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
15.3.2011 20:33:13   
Jazzy1
Čau.

Malo sem user posted image user posted image po domače povedano in vsake toliko časa pozabim na to, da bi sploh odprla forum kaj šele kej prebrala user posted image . Davek varstva dveh pamžev hkrati pač.

Skratka, samo na hitro iz spomina: (ok, preden sem napisala kar sledi zaklepaju, sem morala orank pomislit user posted image )
- mi imamo tudi sedaj eno obdobje, ki traja cca 14 dni, ko je vse NE in potem hud jok za vsak druser posted image . Resnično upam, da je danes tovrstno obnašanje doseglo epicenter, ker drugače se bojim da se bom kar sama če že ne kdo drug na CSD prjavla (al boljš da tega ne napišem, ker sem prej zasledila nekaj o enih vlomilcih in bi mogoče tole lahko veljalo tudi za soc. delavce user posted image user posted image ) .

-flaša: mea culpa, se posipam s pepelom in žerjavco, ampak mi jo še mamo za mleko zvečer (in to potem ko smo bili že vsaj pol leta če ne več povsem brez). Smo pa brez dude in plenice (razen ponoči) že lep čas.

- Meta: ja, ja, tudi mi smo bili dolgo v kakcih oz. mleku, sedaj smo pa v brokoliju, krfjoli itd itd. user posted image user posted image Drgač se pa meni redno dogaja da dudo pozabim v tretjem nadstropju....sam žal sem jaz tolk smotana, da pozabim tudi ključe od kleti, pa denarnico...need I go on  user posted image ???

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 15.3.2011 20:35:48 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
15.3.2011 22:03:55   
meta21
A tko je zdej to? RR je vir informacij za vlomilce, socialne delavce ... Hm? A delodajalci tud berejo? Pa davkarji?user posted image

Dude Lovro nima od septembra, flaše pa od 10. meseca. Takrat smo začeli uvajat večerjo v kuhinji, umivanje zob in spat.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
15.3.2011 22:05:20   
Olivija*
...moje maya maya nepremočljive hlače za 150 evrov...pa se nisem kej dost sekirala, da bo to mamac za vlomilce....

eee, tega pa takrat nisem prebrala. imaš še vedno te hlače? user posted image user posted image
sicer pa si leda kr prav ugotovila da sem pač malo poklicno deformirana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
15.3.2011 22:07:38   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
Malo sem user posted image user posted image ...

zadnjič, ko sem te videla, si zgledala super...kar sijala si! vedno mlajša!
in prav nikamor se ti ni mudilo, za razliko od nas delovne raje, ki želimo opravit cel kup opravkov med 30-minutnim odmorom za malco user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
15.3.2011 22:09:20   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
A tko je zdej to? RR je vir informacij za vlomilce, socialne delavce ... Hm? A delodajalci tud berejo? Pa davkarji?user posted image

no no, ste se spravle name!
po dolgem času se oglasim, pa tak cirkus...sej sploh ne bom upala več kake rečt user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
15.3.2011 22:14:26   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
Malo sem user posted image user posted image ...

zadnjič, ko sem te videla, si zgledala super...kar sijala si! vedno mlajša!
in prav nikamor se ti ni mudilo, za razliko od nas delovne raje, ki želimo opravit cel kup opravkov med 30-minutnim odmorom za malco user posted image

MA tolk bi te kušlna če bi bila zdejle tuki. user posted image user posted image user posted image user posted image Thenk ju, thenk ju za tale "tira-mi-su" user posted image Čeprav pomoje se ti je samo tolk mudil, da nisi davkov neprespanih noči (beri: podočnjakov) in včasih malo moronskega smejanja (beri: smejalnih (ker se tako lepše sliši) gub) opazila, hihihi.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.3.2011 9:36:54   
*bubi*
lepo vas je brat, babe user posted image user posted image user posted image

Ob vsem tem se spomnim samo tega: hb, da tudi brokoli in krfjola obdobje mine user posted image  Meni je to vedno tak smrdelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.3.2011 10:07:15   
Čarli08
Eh, če bi vam jaz povedala, zakaj ima naš flašo ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......