Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.3.2011 23:03:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ima tale lulu kakšno varianto: lulu se ne cmeri za vsako figo? Po možnosti v dveh oblikah - za dvoletnike in za petletnike jaz bi tud tako za dvoletnike.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.3.2011 23:06:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Veš kaj je možno: da te šole v mestu sodijo pod razširjen šolski okoliš... potem je vseeno, na katero šolo greš vpisat otroka. ta šola P.V. ko bi spadal, če bi bili na starem naslovu in pa ta, ko je sedaj vpisana B.I...spadata pod isti okoliš...Zato ni bilo preoblemov uredit...jaz bom samo telefonsko še javila, da je ne bo k njim in je to to(da nas ne bojo iskali slučajno) Če pa bi že novo prebivališče upoštevali(ker imajo podatke nekje 3 mesece stare običajno)...pa bi bila v drugem okolišu... Tak da saj pravim....glavno da se uredilo nam v prid jaz sem tud pod B.P. spadala, pa nisem hotela tja it, pa niso komplicirali.....za B.I. sem imela pa tud sošolce in sošolke s Koroške in lavričeve, ki spadajo pod P.V., pa so na B.I. hodili....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.3.2011 23:14:53
|
|
|
|
gold fish
|
Leda, vse najboljše.... .... a jutri pa kar naprej .... +/- kaki dan.. (al sem pobrkala? )...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2011 7:06:22
|
|
|
|
ključek
|
leda, vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2011 7:12:12
|
|
|
|
ključek
|
drage moje....želim vam vse lepo ob 8.marcu!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2011 9:30:53
|
|
|
|
leda
|
Leda, vse najboljše.... hvala fiši in mty. je blo v nedeljo...pa še traja. ni še konec žurov. danes pa naljubši praznuje. je ugotovil, da se mora v žensko našemt, pa bo pokril vse današnje praznike. začel se ni najbolš. ponoč so nam v avto vlomil in garmin ukradli. in seveda spotoma šipo razbil...grrr. in so prišli policaji k forenziki; so res šaril naokoli s palčkami za ušesa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2011 20:41:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
vlomil in garmin ukradli. in seveda spotoma šipo razbil Ajajaj... kako so pa vedeli, da imate garmin v avtu?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2011 22:22:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda danes pa naljubši praznuje. ja, to sem zadnjič mislila.... no, vse najboljše tud njemu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2011 22:23:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drage moje....želim vam vse lepo ob 8.marcu!! mty tud tebi.... in seveda vsem ostalim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.3.2011 14:24:53
|
|
|
|
leda
|
kako so pa vedeli, da imate garmin v avtu? jih bom vprašala, ko jih bodo policaji z garminom nazaj pripeljali...vsaj taprva si tako idealistično predstavlja svet če bi ugibala, bi pa rekla, da smo slabo zakrili sledi...držalo ni bilo čist skrito... zanimivo pa, da se radia pa niso dotaknili, pa je novejši in več vreden...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.3.2011 17:57:59
|
|
|
|
Čarli08
|
zanimivo pa, da se radia pa niso dotaknili, pa je novejši in več vreden... Verjetno so se izgubili ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.3.2011 18:01:33
|
|
|
|
Čarli08
|
Kje pa ste vse čveke, da se nič ne dogaja tu gor?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.3.2011 18:03:07
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz pa te dni uradno zaključujem porodniško, potem še malo na dopust mahnem, potem pa sluuuuuuužbaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.3.2011 12:49:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jao, naša mirna in tiha Lara je spet postala en kažin mejker... vsako toliko jo neki fleša.... Ma kok zjanja in ice... uveljavljanja svoje volje, neupoštevanja drugih... golega sedenja na postelji, ker se ne pusti oblečt... pol ure kričanja na hodniku, ker si noče čevljev sezut, mi jih pa tut ne smemo.... Matr, zvečer sam gledam na uro, kdaj bo 19.30, da jo spokamo spat, da imava mal miru... Lušno je pa to, da je začela govorit z ruskim naglasom.... Je ena punčka v vrtcu, katere mamica je Ukrajinka... Im meni, ki mi je ruščina the best, se ful fajn zdi.. Zadnjič se ji je skotalila barvica pod kavč... pa je povedala tako: Mi je šja bajvica pod kauč, mi je šla......... Ma buoga mati! Samo zdej gruntam, če nisem to že napisala tle... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.3.2011 15:54:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Hahaha, Lara.... ja, tako to je.... in še marsikaj pride. Jaz zadnji teden, ko sva z bubiko veliko sami, ugotavljam, kako je ta otrok priden. Kako lepo se zna sama zaigrat. Ko sta oba doma, je skoz neko drenje, kreganje, jok... jao. Ampak bubika ful pogreša družbo. Ko pride bubi iz vrtca, ga začne cartat, danes me je prisilila, da sva šli skoraj celo uro prej po njega. Če pa je skoz spraševala, kej je, pa kdaj greva, pa naj se že oblečeva, da bova šli
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.3.2011 17:38:32
|
|
|
|
leda
|
matr bubi, si zihr ti napisala zadnji post??!! ne jaz??!! lara, dobrodošla v "the terrible two"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.3.2011 17:39:20
|
|
|
|
leda
|
kažin mejker tole bom pa kdaj uporabla. brez kopirajta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.3.2011 23:23:17
|
|
|
|
meta21
|
Čarli, se mi zdi da komaj čakaš službo Bubi in Leda, pa ne bi tega okol "the terrible two" vidve omenle preden smo še enga naročli . No, meni je trenutno največji problem se spravit od bajte. Če potem ko vse tri postavim pred vrata ugotovim, da še nisem imela nobenega živčnega zloma zadnjih 15 minut pol sem ziher kaj pozabila-dudo npr., v 2 nadstropju . Drugače nam pa kar gre. Lovro ima sicer eno "fazo" (pač tisto k je zdaj na vrsti ; Lara tolaži se s tem ) in poskuša vse živo ampak do Bineta je pa super. Ne bi si mogla želet boljše reakcije. Mi je blo tolk fino ko je včeraj ena mal preveč vsiljiva teta na sprehodu hotla pogledat v voziček pa je Lovro pritekel pred njo, objel voziček in vpil: Ne, moj batec! Je teta rekla: Prav, pa naj bo tvoj. Saj bo moja hčera kmal rodila pa bomo tud mi mel dojenčka . Joj, kako eni nikol ne prerastejo pameti 2-letnika Bine je pa imel 2x kri v blatu in nam je pediatrinja predlagala, da izločimo alergijo na mleko in uvedla aptamil ADC. Žal po 3 dneh ne morem rečt, če ima še kri v blatu, ker je revež nehal kakat. Tako, da smo spet kar na navadnem aptamilu prej se je pa od torka zvečer prvič pokakal in zdaj spi ko top. Joj, se mi zdi da se prvo leto res samo s kakci ukvarjaš pri dojenčku
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.3.2011 15:52:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saj bo moja hčera kmal rodila pa bomo tud mi mel dojenčkauser posted image . Joj, kako eni nikol ne prerastejo pameti 2-letnikauser posted image Jao... samo eni res čustveno nikol ne odrastejo... No, Larini izpadi so se mal umirili... Bo, morbit je ugotovila, da ne mislim nasedat in da tut zanjo ni nič boljše... Ja pa če sva sami, mislim, da ni atija doma, je pa sploh angelček... vse se da zmenit brez problema... Babeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kdaj se kej dobimo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.3.2011 15:52:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kažin mejker tole bom pa kdaj uporabla. brez kopirajta Ben.... glih ku si ti... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.3.2011 15:53:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara, dobrodošla v "the terrible two" user posted image Buhvar da imam "two"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.3.2011 9:02:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Bubi in Leda, pa ne bi tega okol "the terrible two" vidve omenle preden smo še enga naročli . ja, veš, Meta... sva večkrat kaj komentirali in bili nenavadno usklajeni v mislih in težavah Ampak takrat te to ni zanimalo in je šlo mimo.... pojdi brat poste izpred dveh let.... kako smo se recimo spravljali od doma Ampak ta o ljubezni med sorojenci pa še vedno drži.... sta tudi moja dva zaščitniška en do drugega, kar se pokaže predvsem takrat, ko se je treba zoperstaviti bratrančku (ki je po starosti malenkost starejši od bubike).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.3.2011 9:02:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara, dobrodošla v "the terrible two" user posted image Buhvar da imam "two"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.3.2011 9:05:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kdaj se kej dobimo? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mislim sicer, da bo še kakšnih 14 dni kritičnih glede raznih viroz, potem pa bo že sonček zvabil ljudi na plano, da se malo prezračimo Mi se bomo vsekakor odpravili na kak izlet proti prestolnici. Samo jaz bom lahko to planirala samo par dni prej.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.3.2011 21:13:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pojdi brat poste izpred dveh let.... kako smo se recimo spravljali od doma pri nas je to tud večni problem še sedaj...M pa ima navado da tovori vse zraven...si nabaše polno vrečo...po možnosti v vsako roko eno in gre natovorjena. Potem pa še medo pod pazduho, sončni špegli in je kompletna. Pa seveda v dvigalu mora obvezno ona gumbe stiskat, po štengah itak sama, v avto tudi boženedaj da jo damo v zic...mora vse sama....tak da ja..pestro do skrajnosti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......