![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 8:27:41
|
|
|
|
KAHLO
|
Tak pa sem zjamrala sto na uro Mty.....tud ti si se mogla met super v Laškem.........mi bi tud šli, še posebaj na to fifiko....ker je naša tak fen...ampak smo že splanirali naš štajer in maraton.....pol pa je itak vse šlo v maloro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 9:56:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Tak pa sem zjamrala sto na uro ...........se takoj boljše počutiš, ne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 9:57:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mty.....tud ti si se mogla met super v Laškem.........mi bi tud šli, še posebaj na to fifiko....ker je naša tak fen...ampak smo že splanirali naš štajer in maraton.....pol pa je itak vse šlo v maloro ja, luštn je blo. sicer je ta smotani dež odplaknil veliko delavnic in raznih dogodivščin, smo si pa ogledali kmetijo, predstavo z fifi, potem smo šli poslušati čuke-tamala vsa navdušena, plesala. upam, da bo drugo leto sonček!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 9:58:23
|
|
|
|
ključek
|
drugače pa danes zadnji šiht, pol pa dopust, morje..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 10:46:41
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo....ni M praznovala ampak A...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 11:06:09
|
|
|
|
KAHLO
|
saraya.....jah evo............zdaj še me pa spomin zapuša.............zgleda da bom mogla it k dohtarju na full servis MTY......sem slišala da bo drugo leto ta festival nekje na Ptuju...........mi se ga bomo tud udeležeili če ne bo vreme fušalo, ali pa kaj druga vmes prišlo upam da bo tud takrat kaj fifi prišla na okoli....noja ....mogoče bo do takrat že kaj druga IN..........."kaj te jaz vem, itak se staram in ne bom mogla več sledi " MTY....kako doglo pa boš na dopustu....a pol v poletni vročici si ne boš nič privoščila???.....al še to lanskega koristiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 13:31:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa danes zadnji šiht, pol pa dopust, morje.......... tole si pa fino poštimala v ponedeljek še na šiht pol pa na dopust
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 13:32:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO dOBRO JUTRO !! Saraya....marisi vse naj naj..............dobro si to izpeljala, verjetno si tudi ti pol zvečer dol padla ha Lara.....nevem no......mene so ti moji hormoni očitno čis iz tira spravli.....bom verjetno kar do dohtarja stopila!! Bubi.....resnično dvomim da sem .....če pa bi že bla....pol ma pa moj super (drgače pa tud planirava še ne zdaj , bomo še kar malo počakali s tem) Evo, za mano je pester vikend.........ampak bl v smeri nikakvega vreme je itak svoje nardilo.....sam veter, mraz in dež, pa še tašča je bila na štajerju na obisku.....nismo mogli v naravo....da bi lažje zadihali zaradi vremena, tako da smo se gužvali v prostorih skratka stresno.........No in pol od rahlega šoka (tašča je nekaj omenjala da bi nas na letnem dopustu za par dni obiskala), sem bla pa čist zvožena in evo danes ko se zbudim, mi je grozljivo slabooooooooo.........pa spet se mi je nardil hepresssssssssss (pa tak občutek mam k da bo me spet malo migrenca pocukala za rokav), mislimmmmmmm naj že mine vse skupaj.....a se da kako drgače hormone uravnovesiti, k pa da se s tableti filam?!?! seveda se da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 21:07:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babetine...... Tko, pa sem spet prehlajena.... sem bla čez vikend na Bavarskih gradovih in je blo fuul mraz... pa dež cel cajt... brrrrr.... 3 stopinje, jaz pa oblečena zelo spomladansko... Pred dvema letoma in pol sem bila novembra meseca, ko je bilo vse zasneženo pa me ni tko zeblo... No, takrat sva s frendico rekli, da morva spet prit... enkrat meseca maja, ko bo lepo toplo in sončno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 22:06:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY....kako doglo pa boš na dopustu....a pol v poletni vročici si ne boš nič privoščila???.....al še to lanskega koristiš gremo za 4 dni v portorož. ja, še lanski dopust imam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 22:06:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa danes zadnji šiht, pol pa dopust, morje.......... tole si pa fino poštimala v ponedeljek še na šiht pol pa na dopust jp, danes sem bila res vesela, da je ponedeljek!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 22:50:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tko, pa sem spet prehlajena.... sva že dve...me je včeraj fajn zajelo,zdaj pa smrkam...pa kiham
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.5.2010 7:29:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
JUTRO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.5.2010 7:30:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Lara, saraya - čim prej se pozdravita
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.5.2010 7:31:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY - fajn se mej na dopustu nč ni narobe z dopustom četudi je star a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 8:02:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Jutro danes je pa mali petek juhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 8:20:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 9:37:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč tudi jaz tudi jaz zdej zaključujemo 8. in 2. razred ta nartavečja pa 4. letnik tko da JUHUHU POČITNICE so ŽE skoraj TU
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 11:31:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč jaz tudi...sem vse izpite pridno opravila...drug tedn pa že maturo pišem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 13:35:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč jaz tudi...sem vse izpite pridno opravila...drug tedn pa že maturo pišem Pridna. Pa veliko znanja na maturi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 17:41:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč Ja halo? Sej je še zima...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 19:23:52
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč jaz tudi...sem vse izpite pridno opravila...drug tedn pa že maturo pišem bom držala pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 19:24:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč Ja halo? Sej je še zima... ja sej je res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.5.2010 20:45:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč Ja halo? Sej je še zima... paše tako vreme.... drugače je res kriza - veliko ljudi v prostoru brez zračenja in klime, sonce direkt not nabija, nekih pametnih žaluzij ni.... Ko so bila stara okna, se je vsaj ponoči zračilo, ko je skozi pihalo, zdaj pa še to vse tesni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.5.2010 7:15:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.