|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
17.5.2010 8:27:41   
KAHLO
Tak pa sem zjamrala sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mty.....tud ti si se mogla met super v Laškem.........mi bi tud šli, še posebaj na to fifiko....ker je naša tak fen...ampak smo že splanirali naš štajer in maraton.....pol pa je itak vse šlo v malorouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.5.2010 9:56:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Tak pa sem zjamrala sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...........se takoj boljše počutiš, ne??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.5.2010 9:57:43   
ključek

Mty.....tud ti si se mogla met super v Laškem.........mi bi tud šli, še posebaj na to fifiko....ker je naša tak fen...ampak smo že splanirali naš štajer in maraton.....pol pa je itak vse šlo v malorouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, luštn je blo. sicer je ta smotani dež odplaknil veliko delavnic in raznih dogodivščin, smo si pa ogledali kmetijo, predstavo z fifi, potem smo šli poslušati čuke-tamala vsa navdušena, plesala. user posted image  upam, da bo drugo leto sonček!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.5.2010 9:58:23   
ključek
drugače pa danes zadnji šiht, pol pa dopust, morje..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.5.2010 10:46:41   
arabela*
Kahlo....ni M praznovala ampak A...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.5.2010 11:06:09   
KAHLO
saraya.....jah evo............zdaj še me pa spomin zapuša.............zgleda da bom mogla it k dohtarju na full servisuser posted image user posted image user posted image user posted image

MTY......sem slišala da bo drugo leto ta festival nekje na Ptuju...........mi se ga bomo tud udeležeili če ne bo vreme fušalo, ali pa kaj druga vmes prišlouser posted image user posted image upam da bo tud takrat kaj fifi prišla na okoli....noja ....mogoče bo do takrat že kaj druga IN..........."kaj te jaz vem, itak se staram in ne bom mogla več slediuser posted image user posted image user posted image user posted image "

MTY
....kako doglo pa boš na dopustu....a pol v poletni vročici si ne boš nič privoščila???.....al še to lanskega koristišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.5.2010 13:31:33   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

drugače pa danes zadnji šiht, pol pa dopust, morje..........user posted image user posted image user posted image

user posted image  tole si pa fino poštimala
v ponedeljek še na šiht
pol pa na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.5.2010 13:32:50   
RAČKAPK

dOBRO JUTRO !!

Saraya
....marisi vse naj naj..............dobro si to izpeljala, verjetno si tudi ti pol zvečer dol padla hauser posted image user posted image user posted image

Lara.....nevem no......mene so ti moji hormoni očitno čis iz tira spravli.....bom verjetno kar do dohtarja stopila!!user posted image

Bubi.....resnično dvomim da sem user posted image .....če pa bi že bla....pol ma pa moj superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (drgače pa tud planirava še ne zdajuser posted image , bomo še kar malo počakali s tem)

Evo, za mano je pester vikend.........ampak bl v smeri nikakvegauser posted image user posted image user posted image user posted image vreme je itak svoje nardilo.....sam veter, mraz in dež, pa še tašča je bila na štajerju na obisku.....nismo mogli v naravo....da bi lažje zadihali zaradi vremena, tako da smo se gužvali v prostorihuser posted image user posted image skratka stresno.........No in pol od rahlega šoka (tašča je nekaj omenjala da bi nas na letnem dopustu za par dni obiskala), sem bla pa čist zvožena in evo danes ko se zbudim, mi je grozljivo slabooooooooo.........pa spet se mi je nardil hepresssssssssss (pa tak občutek mam k da bo me spet malo migrenca pocukala za rokav), mislimmmmmmm naj že mine vse skupaj.....a se da kako drgače hormone uravnovesiti, k pa da se s tableti filam?!?!user posted image user posted image user posted image

seveda se da user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.5.2010 21:07:51   
Lara Croft
Babetine...... user posted image

Tko, pa sem spet prehlajena.... sem bla čez vikend na Bavarskih gradovih in je blo fuul mraz... pa dež cel cajt... brrrrr.... 3 stopinje, jaz pa oblečena zelo spomladansko... Pred dvema letoma in pol sem bila novembra meseca, ko je bilo vse zasneženo pa me ni tko zeblo... No, takrat sva s frendico rekli, da morva spet prit... enkrat meseca maja, ko bo lepo toplo in sončno... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.5.2010 22:06:01   
ključek

MTY....kako doglo pa boš na dopustu....a pol v poletni vročici si ne boš nič privoščila???.....al še to lanskega koristišuser posted image user posted image user posted image user posted image

gremo za 4 dni v portorož. ja, še lanski dopust imam. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.5.2010 22:06:52   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  tole si pa fino poštimala
v ponedeljek še na šiht
pol pa na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jp, danes sem bila res vesela, da je ponedeljek!!user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.5.2010 22:50:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tko, pa sem spet prehlajena....

sva že dve...me je včeraj fajn zajelo,zdaj pa smrkam...pa kihamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
18.5.2010 7:29:32   
RAČKAPK
JUTRO user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
18.5.2010 7:30:12   
RAČKAPK
Lara, saraya - čim prej se pozdravita user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
18.5.2010 7:31:05   
RAČKAPK
MTY - fajn se mej na dopustu
nč ni narobe z dopustom
četudi je star
a ne?user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
20.5.2010 8:02:24   
RAČKAPK
Jutro user posted image
danes je pa mali petek juhu

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
20.5.2010 8:20:01   
*bubi*
Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
20.5.2010 9:37:36   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Juhuhu..... jaz pa se vsak dan bolj zavedam, da je konec.... šolskega leta namreč user posted image  user posted image

tudi jaz tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej zaključujemo 8. in 2. razred
ta nartavečja pa 4. letnik
tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JUHUHU POČITNICE so ŽE skoraj TU

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
20.5.2010 11:31:26   
arabela*

jaz tudi...sem vse izpite pridno opravila...drug tedn pa že maturo pišemuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
20.5.2010 13:35:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz tudi...sem vse izpite pridno opravila...drug tedn pa že maturo pišemuser posted image

Pridna. Pa veliko znanja na maturi user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
20.5.2010 17:41:36   
Lara Croft

Ja halo? Sej je še zima... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
20.5.2010 19:23:52   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bom držala pesti user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
20.5.2010 19:24:12   
RAČKAPK

Ja halo? Sej je še zima... user posted image user posted image user posted image

ja sej je res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
20.5.2010 20:45:36   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  paše tako vreme.... drugače je res kriza - veliko ljudi v prostoru brez zračenja in klime, sonce direkt not nabija, nekih pametnih žaluzij ni....
Ko so bila stara okna, se je vsaj ponoči zračilo, ko je skozi pihalo, zdaj pa še to vse tesni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
21.5.2010 7:15:46   
RAČKAPK
user posted image jutro

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.