Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 9:14:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Gre katera ta vikend v Laško, je 4. festival družin? http://www.festival-druzin.si/ ola soseda ma kaj pa vem če bi šla je dež napovedan živjoooooooo!!! ja, ta smotan dež je napovedan. tako, da verjetno nas tudi ne bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 9:38:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce jst mislm, da se bomo mogle mal poboljšat (tud jst) in mal pognat tole našo temo a ne? grem zdej mal delat zunaj je pa vreme itak misliš, da je še kaj upanja, da bomo še kdaj tok čvekale??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 11:22:56
|
|
|
|
KAHLO
|
Oj, punce!! Dejte mi nekaj povedat, jaz zadne čase pr sebi opažam full neke spremembe, ....mislim da je predvsem hormonsko pogojeno in me zanima če so se pr vas že hormoni umirili, al....kako..... jaz ne da sem zdaj dobila še migrene, vsak mesec pred rdečko obvezno dobim herpes, včeraj sem pa opazla da mi iz jošk spet priteka mleko?!?!??!?!!!..........da o tem da mi je full vroče, in se mi vsi čudijo v službi da sedim v kratkih rokavih.........sploh ne govorim.....čeprav meni ni jasno kako pa da njim ni vroče, pa še suknjiče majo oblečene pa menda ja ne grem v meno!! ta še naj počaka.....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....pa pol naj pride
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 11:45:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oj, punce!! Dejte mi nekaj povedat, jaz zadne čase pr sebi opažam full neke spremembe, ....mislim da je predvsem hormonsko pogojeno in me zanima če so se pr vas že hormoni umirili, al....kako..... jaz ne da sem zdaj dobila še migrene, vsak mesec pred rdečko obvezno dobim herpes, včeraj sem pa opazla da mi iz jošk spet priteka mleko?!?!??!?!!!..........da o tem da mi je full vroče, in se mi vsi čudijo v službi da sedim v kratkih rokavih.........sploh ne govorim.....čeprav meni ni jasno kako pa da njim ni vroče, pa še suknjiče majo oblečene pa menda ja ne grem v meno!! ta še naj počaka.....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....pa pol naj pride joj, ti KAHLO si pa faca!!!!! tok fajn vsako stvar opišeš.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 11:46:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 11:47:57
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2010 11:49:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 11:57:25
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY ....daj.....ti meni raje povej od kje spet to mleko iz joškic!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 12:02:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY ....daj.....ti meni raje povej od kje spet to mleko iz joškic!!! ke te naj jaz vem, čuj???? mogoče pa je že na poti bratec ali sestrica za ronjo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 12:14:59
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY ...sem tud že na to pomislila, ampak težko vrjamem ker una se je 3.5. lih poslovila, ektra dejavna na tem področju tud nisma bla ..........mene bl skrbi da ni kaj zdravstvenega, kaka ščitnica, prezgodnja mena, ali pa nevem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 12:19:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Kaj se ti če izcedka oz. mlekca, sem šla kar na forum dojenje gledat.....ene punce pišejo da je normalno da še kaj ven pride, po letu tudi po dveh.............no ...o.k pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 12:43:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Kaj se ti če izcedka oz. mlekca, sem šla kar na forum dojenje gledat.....ene punce pišejo da je normalno da še kaj ven pride, po letu tudi po dveh.............no ...o.k pol ja nekaterim tudi po več letih kaj pa pri nas ko se še zmeraj dojimo mislm......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 12:48:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oj, punce!! Dejte mi nekaj povedat, jaz zadne čase pr sebi opažam full neke spremembe, ....mislim da je predvsem hormonsko pogojeno in me zanima če so se pr vas že hormoni umirili, al....kako..... jaz ne da sem zdaj dobila še migrene, vsak mesec pred rdečko obvezno dobim herpes, včeraj sem pa opazla da mi iz jošk spet priteka mleko?!?!??!?!!!..........da o tem da mi je full vroče, in se mi vsi čudijo v službi da sedim v kratkih rokavih.........sploh ne govorim.....čeprav meni ni jasno kako pa da njim ni vroče, pa še suknjiče majo oblečene pa menda ja ne grem v meno!! ta še naj počaka.....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....pa pol naj pride tudi pri meni je tako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 20:51:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa menda ja ne grem v meno! Ja, haha... ravno to sem ti tela napisat... Kak fajn, da te osebno poznam, se te čis predstavljam, kak ti to razlagaš....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 22:48:18
|
|
|
|
Čarli08
|
za vse bolančice ... Naš mulček je pa zadnje čase kar ok z zdravjem (trkam), ko je zima šla, se je vse umirilo - upam, da zdrži čim dlje tako, da mala vsaj malo zraste.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 22:51:54
|
|
|
|
Čarli08
|
punce jst mislm, da se bomo mogle mal poboljšat hm - jaz sem do pol desetih kuhana in pečena - mi še ni ratalo prej obeh spravit v posteljo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 22:54:25
|
|
|
|
Čarli08
|
kaj pa pri nas ko se še zmeraj dojimo mislm...... vau
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.5.2010 22:59:19
|
|
|
|
Čarli08
|
Drugače pa je septembrčkova sestrica danes stara 1 mesec in je zelo pridna; v glavnem papca in spi, se že tudi smejčka in kako zagruli igračkam; Starejši brat ima bolj malo časa zanjo, je preveč zaposlen z drugimi stvarmi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.5.2010 10:50:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Kahlo, si ziher, da nisi ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.5.2010 10:54:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Čarli, daj no kako slikico narihtaj Praviš, da velikega bratca nič ne zanima sestrica? No, mi smo bili včeraj na obisku pri prijateljici, ki ima 4m sinčka. In ga je bubika tako ljubeče gledala, božala, dudo tiščala Kar ni vedela, kako bi... jo je pa tak mikala njegova duda in eno grizalo, si je po obrazu s tistim božala, v usta pa ni upala dat No, na koncu jo je itak duda premamila Čeprav je imela svojo na voljo. Mi je zgledalo točno tako kot neka prepovedana stvar. Se vidi, da iz vrtca točno ve, da se tuje stvari ne dajejo v usta.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.5.2010 21:46:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
v usta pa ni upala dat user posted image No, na koncu jo je itak duda premamila Duda... naša Lara jo ima za spat.... ampak zdej že ene tri dni ni šans, da jo da v usta.. ampak duda pa mora bit z njo... lepo v roki in je ne spusti..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.5.2010 22:40:47
|
|
|
|
arabela*
|
Mi smo iz RD.( A praznovala 5 let)...otroci so full uživali,jih je bilo ko rusov ...tak da jih nisem folgala lovit okoli....največja otrakcija so bili zunanji trampolini,pa napihnjeni gradovi...pa avtki...zdaj sta zaspale,jaz pa tud grem,ker sem utrujena))) sem se potrudila in nekaj fotk dala gor)) url=http://www[.Slikomat.com/slika/4393287.htm] [/url] < Sporočilo je popravil Saraya -- 15.5.2010 22:36:49 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 7:26:44
|
|
|
|
ključek
|
super slikce, Saraya!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 8:15:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 8:15:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you super slikce, Saraya!! ja super slikce
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2010 8:26:19
|
|
|
|
KAHLO
|
dOBRO JUTRO !! Saraya....marisi vse naj naj..............dobro si to izpeljala, verjetno si tudi ti pol zvečer dol padla ha Lara.....nevem no......mene so ti moji hormoni očitno čis iz tira spravli.....bom verjetno kar do dohtarja stopila!! Bubi.....resnično dvomim da sem .....če pa bi že bla....pol ma pa moj super (drgače pa tud planirava še ne zdaj , bomo še kar malo počakali s tem) Evo, za mano je pester vikend.........ampak bl v smeri nikakvega vreme je itak svoje nardilo.....sam veter, mraz in dež, pa še tašča je bila na štajerju na obisku.....nismo mogli v naravo....da bi lažje zadihali zaradi vremena, tako da smo se gužvali v prostorih skratka stresno.........No in pol od rahlega šoka (tašča je nekaj omenjala da bi nas na letnem dopustu za par dni obiskala), sem bla pa čist zvožena in evo danes ko se zbudim, mi je grozljivo slabooooooooo.........pa spet se mi je nardil hepresssssssssss (pa tak občutek mam k da bo me spet malo migrenca pocukala za rokav), mislimmmmmmm naj že mine vse skupaj.....a se da kako drgače hormone uravnovesiti, k pa da se s tableti filam?!?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.