|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
13.5.2010 9:14:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Gre katera ta vikend v Laško, je 4. festival družin?

http://www.festival-druzin.si/

ola soseda user posted image

ma kaj pa vem če bi šla
je dež napovedan

živjoooooooo!!!

ja, ta smotan dež je napovedan. tako, da verjetno nas tudi ne bo. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
13.5.2010 9:38:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

punce jst mislm, da se bomo mogle mal poboljšat (tud jst)
in mal pognat tole našo temo a ne?
user posted image

grem zdej mal delat
zunaj je pa vreme itak user posted image

misliš, da je še kaj upanja, da bomo še kdaj tok čvekale??

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
13.5.2010 11:22:56   
KAHLO
Oj, punce!!

Dejte mi nekaj povedat, jaz zadne čase pr sebi opažam full neke spremembe, ....mislim da je predvsem hormonsko pogojeno in me zanima če so se pr vas že hormoni umirili, al....kako.....

jaz ne da sem zdaj dobila še migrene, vsak mesec pred rdečko obvezno dobim herpes, včeraj sem pa opazla da mi iz jošk spet priteka mleko?!?!??!?!!!..........da o tem da mi je full vroče, in se mi vsi čudijo v službi da sedim v kratkih rokavih.........sploh ne govorim.....čeprav meni ni jasno kako pa da njim ni vroče, pa še suknjiče majo oblečeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa menda ja ne grem v meno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta še naj počaka.....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....pa pol naj prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
13.5.2010 11:45:33   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Oj, punce!!

Dejte mi nekaj povedat, jaz zadne čase pr sebi opažam full neke spremembe, ....mislim da je predvsem hormonsko pogojeno in me zanima če so se pr vas že hormoni umirili, al....kako.....

jaz ne da sem zdaj dobila še migrene, vsak mesec pred rdečko obvezno dobim herpes, včeraj sem pa opazla da mi iz jošk spet priteka mleko?!?!??!?!!!..........da o tem da mi je full vroče, in se mi vsi čudijo v službi da sedim v kratkih rokavih.........sploh ne govorim.....čeprav meni ni jasno kako pa da njim ni vroče, pa še suknjiče majo oblečeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa menda ja ne grem v meno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta še naj počaka.....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....pa pol naj prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, ti KAHLO si pa faca!!!!! tok fajn vsako stvar opišeš.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
13.5.2010 11:46:18   
ključek

....da ronja dobi kakšnega bratca al pa sestrco ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
13.5.2010 11:47:57   
ključek
user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2010 11:49:03 >

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
13.5.2010 11:57:25   
KAHLO
MTYuser posted image ....daj.....ti meni raje povej od kje spet to mleko iz joškic!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
13.5.2010 12:02:59   
ključek

MTYuser posted image ....daj.....ti meni raje povej od kje spet to mleko iz joškic!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ke te naj jaz vem, čuj????

mogoče pa je že na poti bratec ali sestrica za ronjo..........user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
13.5.2010 12:14:59   
KAHLO
MTYuser posted image ...sem tud že na to pomislila, ampak težko vrjamem ker una user posted image se je 3.5. lih poslovila, ektra dejavna na tem področju tud nisma blauser posted image user posted image ..........mene bl skrbi da ni kaj zdravstvenega, kaka ščitnica, prezgodnja mena, ali pa nevem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
13.5.2010 12:19:24   
KAHLO
Kaj se ti če izcedka oz. mlekca, sem šla kar na forum dojenje gledat.....ene punce pišejo da je normalno da še kaj ven pride, po letu tudi po dveh.............no ...o.k poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
13.5.2010 12:43:36   
RAČKAPK

Kaj se ti če izcedka oz. mlekca, sem šla kar na forum dojenje gledat.....ene punce pišejo da je normalno da še kaj ven pride, po letu tudi po dveh.............no ...o.k poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nekaterim tudi po več letih

kaj pa pri nas ko se še zmeraj dojimo
mislm......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
13.5.2010 12:48:17   
RAČKAPK

Oj, punce!!

tudi pri meni je takouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
13.5.2010 20:51:37   
Lara Croft
pa menda ja ne grem v meno!

Ja, haha... ravno to sem ti tela napisat... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Kak fajn, da te osebno poznam, se te čis predstavljam, kak ti to razlagaš.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
13.5.2010 22:48:18   
Čarli08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančice ...

Naš mulček je pa zadnje čase kar ok z zdravjem (trkam), ko je zima šla, se je vse umirilo - upam, da zdrži čim dlje tako, da mala vsaj malo zraste.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
13.5.2010 22:51:54   
Čarli08

punce jst mislm, da se bomo mogle mal poboljšat

hm - jaz sem do pol desetih kuhana in pečena - mi še ni ratalo prej obeh spravit v posteljo ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
13.5.2010 22:54:25   
Čarli08

kaj pa pri nas ko se še zmeraj dojimo
mislm......

vau

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
13.5.2010 22:59:19   
Čarli08
Drugače pa je septembrčkova sestrica danes stara 1 mesec in je zelo pridna; v glavnem papca in spi, se že tudi smejčka in kako zagruli igračkam;
Starejši brat ima bolj malo časa zanjo, je preveč zaposlen z drugimi stvarmi user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.5.2010 10:50:37   
*bubi*
Kahlo, si ziher, da nisi user posted image ? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.5.2010 10:54:34   
*bubi*
Čarli, daj no kako slikico narihtaj user posted image

Praviš, da velikega bratca nič ne zanima sestrica?
No, mi smo bili včeraj na obisku pri prijateljici, ki ima 4m sinčka. In ga je bubika tako ljubeče gledala, božala, user posted image dudo tiščala user posted image
Kar ni vedela, kako bi... jo je pa tak mikala njegova duda in eno grizalo, si je po obrazu s tistim božala, v usta pa ni upala dat user posted image  No, na koncu jo je itak duda premamila user posted image user posted image user posted image  Čeprav je imela svojo na voljo.

Mi je zgledalo točno tako kot neka prepovedana stvar. Se vidi, da iz vrtca točno ve, da se tuje stvari ne dajejo v usta.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.5.2010 21:46:21   
Lara Croft
v usta pa ni upala dat user posted image No, na koncu jo je itak duda premamila

user posted image user posted image user posted image

Duda... naša Lara jo ima za spat.... ampak zdej že ene tri dni ni šans, da jo da v usta.. ampak duda pa mora bit z njo... lepo v roki in je ne spusti.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.5.2010 22:40:47   
arabela*
Mi smo iz RD.( A praznovala 5 let)...otroci so full uživali,jih je bilo ko rusovuser posted image ...tak da jih nisem folgala lovit okoli....največja otrakcija so bili zunanji trampolini,pa napihnjeni gradovi...pa avtki...zdaj sta zaspale,jaz pa tud grem,ker sem utrujena)))

sem se potrudila in nekaj fotk dala gor))

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

url=http://www[.Slikomat.com/slika/4393287.htm]user posted image [/url]

user posted image

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.5.2010 22:36:49 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.5.2010 7:26:44   
ključek
super slikce, Saraya!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.5.2010 8:15:17   
RAČKAPK
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.5.2010 8:15:36   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

super slikce, Saraya!!user posted image user posted image user posted image

ja super slikceuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.5.2010 8:26:19   
KAHLO
dOBRO JUTRO !!

Saraya
....marisi vse naj naj..............dobro si to izpeljala, verjetno si tudi ti pol zvečer dol padla hauser posted image user posted image user posted image

Lara.....nevem no......mene so ti moji hormoni očitno čis iz tira spravli.....bom verjetno kar do dohtarja stopila!!user posted image

Bubi.....resnično dvomim da sem user posted image .....če pa bi že bla....pol ma pa moj superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (drgače pa tud planirava še ne zdajuser posted image , bomo še kar malo počakali s tem)

Evo, za mano je pester vikend.........ampak bl v smeri nikakvegauser posted image user posted image user posted image user posted image vreme je itak svoje nardilo.....sam veter, mraz in dež, pa še tašča je bila na štajerju na obisku.....nismo mogli v naravo....da bi lažje zadihali zaradi vremena, tako da smo se gužvali v prostorihuser posted image user posted image skratka stresno.........No in pol od rahlega šoka (tašča je nekaj omenjala da bi nas na letnem dopustu za par dni obiskala), sem bla pa čist zvožena in evo danes ko se zbudim, mi je grozljivo slabooooooooo.........pa spet se mi je nardil hepresssssssssss (pa tak občutek mam k da bo me spet malo migrenca pocukala za rokav), mislimmmmmmm naj že mine vse skupaj.....a se da kako drgače hormone uravnovesiti, k pa da se s tableti filam?!?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.