Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:02:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LN že spi, ati je šel na nogometno tekmo, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem in lap topom zraven sebe....... No da si še mati malo odahne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:02:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Bubika ima še vedno samo 2 zobka, zgornji enkici sta že čisto beli, tako da bosta kmalu. Kje je še enajsti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:03:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LN že spi, ati je šel na nogometno tekmo, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem in lap topom zraven sebe....... Že spi? No sej Lara bi tudi, če je ne bi tle matrala... ja. je bila tok zmatrana, da se je nekajkrat kar na tla ulegla, ko smo se igrali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:05:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika ima še vedno samo 2 zobka, zgornji enkici sta že čisto beli, tako da bosta kmalu. Kje je še enajsti Saj bo. Sem pa kar srečna, da jih že imamo kar nekaj, ker je bilo kar nekaj jokca ponoči. Saj zaspi nazaj, ampak vstat je pa treba.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:06:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja. je bila tok zmatrana, da se je nekajkrat kar na tla ulegla, ko smo se igrali. Lana tudi, na preprogo se mi je vlegla, pa na sedežno glavico gor, je tudi šla deset minut prej kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:47:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Sem pa izgubila dva kilograma te dni. Juhu. Jp. Jst tudi. Zaradi pokvarjenega želodca - sem včeraj CEL DAN prespala. Adijo pamet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:50:45
|
|
|
|
Čarli08
|
Kar dve pogrešanki sta se danes javili. Super !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:51:09
|
|
|
|
arabela*
|
M sem sedaj dala flašo alpskega mleka,z malo vode.je spila do konca...bomo zdaj vidli,kako bo spanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:51:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kar dve pogrešanki sta se danes javili. Super !!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 19:51:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Bubika ima še vedno samo 2 zobka, zgornji enkici sta že čisto beli, tako da bosta kmalu. Kje je še enajsti bojo pa zato boljši in lepši
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 20:12:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Poznan občutek in ali je bila zmerna? Bodyshape je kar aktiven. Ma današnji tek je bil zmerna vadba...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 20:15:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: pf Sem pa izgubila dva kilograma te dni. Juhu. Jp. Jst tudi. Zaradi pokvarjenega želodca - sem včeraj CEL DAN prespala. Adijo pamet. Samo da gre dol... Bravo obema...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.10.2009 20:39:31
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: pf Sem pa izgubila dva kilograma te dni. Juhu. Jp. Jst tudi. Zaradi pokvarjenega želodca - sem včeraj CEL DAN prespala. Adijo pamet. Samo da gre dol... Bravo obema... Mah, pri meni je zdaj obratno stanje - bi naj šlo gor ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 6:55:14
|
|
|
|
ključek
|
jutro..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:05:21
|
|
|
|
ključek
|
........evo, budna že od pol štirih zjutraj...........se je LN zbudila, pa ni in ni šlo zaspati nazaj..........sva jo oba nosila, pa ni bilo uspeha..........je pela, se smejala, samo spati ne.....nato sva jo vzela k nama, potem se je šele začela veselica..........vriskala, čebljala, vstajala in prižigala in ugašala luč..........zaspala je šele ob 5, meni pa ura zvoni ob 5.30........... ..........tko da sem en mičken zaspana..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:17:45
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:30:05
|
|
|
|
arabela*
|
Smo lepo spali,M se je okol pol pete zbudila in spila samo pol flaške mleka,več ni hotela .....čudež.... nato je zaspala in potem ob pol sedmih auf in tečna,da se je ni dalo umirit......pa ravno danes,ko bi lahko spale,ko ne gremo v vrtec.... Zdaj pa se s čevečljčki igrata,jih imata fulll parov od M in je to sedaj najbolj aktualno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:36:42
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Bubika ima še vedno samo 2 zobka, zgornji enkici sta že čisto beli, tako da bosta kmalu. Kje je še enajsti Naša ima pa sedaj zograj samo en zobek, je tko hecna k se nasmeji kdaj bo prišel drugi tretji četrti.... pomoje kar z veliko zamudo.... Se vedno se dojimo, plezamo po vseh štirih, se postavlajmo na nogice, ampak hodimo pa še ne, ker smo ze zelo zelo previdni tkole o nasi babnci me zanima katere vrste-firme avtosedezev imate ve? gledam chicco-tove, pa kiddy comfort...sploh ne vem katerega nej kupim....al nej gledma na varnost...cena je itak z vsemi prevelika......mah obup... a ze kaj kupujute darila za miklavza?? js sm letos rekal da grem prej v akcijo, tko da sma se dan za nakup si morm rezervirat pa brz u soping
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:45:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 me zanima katere vrste-firme avtosedezev imate ve? gledam chicco-tove, pa kiddy comfort...sploh ne vem katerega nej kupim....al nej gledma na varnost...cena je itak z vsemi prevelika......mah obup... mi imamo maxi cossi in sem zelo zadovoljna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:46:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 a ze kaj kupujute darila za miklavza?? js sm letos rekal da grem prej v akcijo, tko da sma se dan za nakup si morm rezervirat pa brz u soping miklavžek nastavi ponavadi kaj sladkega.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 7:59:31
|
|
|
|
KAHLO
|
hALLO!! NO mi smo še tudi klko tlko spali......ob treh naju je začela klicat, sem šla po njo jo dala med naju in že je naprej dremala (mami jo glede tega full razvaja, ati se še nekaj trudi da jo v njeni postelci uspava ) ma meni se ne da....k če me kdo sred noči prebuja sem k cota.....skratka mala se pol tako razkomoti, da spiva čist na kraju, jaz samo čakam kdaj bom enkrat dol cmoknila!! MTY......zgleda si boš mogla eno hudo kavo skuhat , z lano pa en pogovor o spanju met Mi imamo še zmeraj 8 zobkov......sicer se zadnje čase full bol slini....ampak neke druge panike pa ni...hvala bogu! Drug teden začnem uradno tudi jaz z aerobiko in se že full veselim, ampak glede na to da se je začela že začetku oktobra, se bom verjetno malo lovila s koraki....bomo se imeli vsaj čemu smejat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 8:00:28
|
|
|
|
KAHLO
|
pri nas tud miklavž kaj sladkega prinese, tlko da napolni čevlje.....ampak ati letos dobi riževe oblakte, so mu pr zdravniki predpisali strogo dieto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 8:33:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 me zanima katere vrste-firme avtosedezev imate ve? gledam chicco-tove, pa kiddy comfort...sploh ne vem katerega nej kupim....al nej gledma na varnost...cena je itak z vsemi prevelika......mah obup... a ze kaj kupujute darila za miklavza?? js sm letos rekal da grem prej v akcijo, tko da sma se dan za nakup si morm rezervirat pa brz u soping mi imamo romer safefix plus in britax - evolva, sva ful zadovoljna z obema. za miklavža še ne kupujem, ker pri nas ponavadi pusti kaj sladkega. drugače pa že razmišljam o božičku, dedku mrazu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 8:34:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pri nas tud miklavž kaj sladkega prinese, tlko da napolni čevlje.....ampak ati letos dobi riževe oblakte, so mu pr zdravniki predpisali strogo dieto ojoj. potem pa sladki december ne bo glih prijazen do njega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.10.2009 8:40:12
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike! Da vas še jaz malo pozdravim, potem pa šibam delat nazaj. Gal se je tudi zbudil ob 5.15. Kot da bi vedel, oz. saj mislim da ve, da se jaz takrat vstanem in grem delat. Ati pa šimfa doma, ker se mora tako zgodaj vstat . Ja, tako to je, jaz sem se tudi celo porodniško med 5. in 6. uro zbujala, s tem da še ponoči nisem spala v enem kosu. No, to še sedaj ne, ker ga je Gal začel spet nekaj srat ponoči. Mah, tudi to bo minilo. Drugače pa vedno bolj razmišljam na to, da bi ga dala v vrtec. Včeraj sma se še z mojim zgrabla zvečer, ker je sedaj 2 dni doma in valjda da ga bo potem on imel in ne mami. Meni je logično to. On pa samo jamra da nima čisto nič več časa za sebe in ne vem kaj še vse, na koncu je celo rekel, da bi raje šel v službo. Mislim, kako greš raje v službo, kot pa preživiš dan s svojim otrokom . Jaz tega ne razumem. Sem bila tako žalostna celo večer. Najhuje mi je zato, ker itak da Gal vse to čuti. Potem pa ko sem šla spat, me je celo imelo, da bi se šla vležt k Galu v kinderpet . Pa menda bi šla, če bi bilo dovolj prostora. Grem zdaj še malo delat.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?