|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
28.10.2009 19:02:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

LN že spi, ati je šel na nogometno tekmo, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem in lap topom zraven sebe.......user posted image user posted image

No da si še mati malo odahne. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.10.2009 19:02:37   
*bubi*
Dober večer user posted image

Bubika ima še vedno samo 2 zobka, zgornji enkici sta že čisto beli, tako da bosta kmalu. Kje je še enajsti user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.10.2009 19:03:22   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

LN že spi, ati je šel na nogometno tekmo, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem in lap topom zraven sebe.......user posted image user posted image

Že spi? No sej Lara bi tudi, če je ne bi tle matrala... user posted image

ja. je bila tok zmatrana, da se je nekajkrat kar na tla ulegla, ko smo se igrali.user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.10.2009 19:05:14   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika ima še vedno samo 2 zobka, zgornji enkici sta že čisto beli, tako da bosta kmalu. Kje je še enajsti user posted image

Saj bo. Sem pa kar srečna, da jih že imamo kar nekaj, ker je bilo kar nekaj jokca ponoči. Saj zaspi nazaj, ampak vstat je pa treba.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.10.2009 19:06:16   
pf

ja. je bila tok zmatrana, da se je nekajkrat kar na tla ulegla, ko smo se igrali.user posted image

Lana tudi, na preprogo se mi je vlegla, pa na sedežno glavico gor, je tudi šla deset minut prej kot ponavadi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.10.2009 19:47:39   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Sem pa izgubila dva kilograma te dni. Juhu.

Jp. Jst tudi. Zaradi pokvarjenega želodca - sem včeraj CEL DAN prespala. Adijo pamet.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.10.2009 19:50:45   
Čarli08
Kar dve pogrešanki sta se danes javili. Super !!!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.10.2009 19:51:09   
arabela*
M sem sedaj dala flašo alpskega mleka,z malo vode.je spila do konca...bomo zdaj vidli,kako bo spanje... user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.10.2009 19:51:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Kar dve pogrešanki sta se danes javili. Super !!!

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.10.2009 19:51:50   
arabela*

bojo pa zato boljši in lepšiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.10.2009 20:12:52   
Lara Croft

Poznan občutek in ali je bila zmerna? Bodyshape je kar aktiven.

Ma današnji tek je bil zmerna vadba... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.10.2009 20:15:05   
Lara Croft

Jp. Jst tudi. Zaradi pokvarjenega želodca - sem včeraj CEL DAN prespala. Adijo pamet.

Samo da gre dol... Bravo obema... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.10.2009 20:39:31   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Samo da gre dol... Bravo obema... user posted image

Mah, pri meni je zdaj obratno stanje - bi naj šlo gor ...

Neposredna povezava do sporočila: 313
29.10.2009 6:55:14   
ključek
jutro..........user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 314
29.10.2009 7:05:21   
ključek
user posted image ........evo, budna že od pol štirih zjutraj...........se je LN zbudila, pa ni in ni šlo zaspati nazaj..........sva jo oba nosila, pa ni bilo uspeha..........je pela, se smejala, samo spati ne.....nato sva jo vzela k nama, potem se je šele začela veselica..........vriskala, čebljala, vstajala in prižigala in ugašala luč..........zaspala je šele ob 5, meni pa ura zvoni ob 5.30...........user posted image user posted image user posted image ..........tko da sem en mičken zaspana..........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 315
29.10.2009 7:17:45   
arabela*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
29.10.2009 7:30:05   
arabela*
Smo lepo spali,M se je okol pol pete zbudila in spila samo pol flaške mleka,več ni hotelauser posted image .....čudež....

nato je zaspala in potem ob pol sedmih auf in tečna,da se je ni dalo umirit......pa ravno danes,ko bi lahko spale,ko ne gremo v vrtec....user posted image

Zdaj pa se s čevečljčki igrata,jih imata fulll parov od M in je to sedaj najbolj aktualnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
29.10.2009 7:36:42   
taja1235
user posted image

Naša ima pa sedaj zograj samo en zobek, je tko hecna k se nasmeji user posted image  kdaj bo prišel drugi tretji četrti....
pomoje kar z veliko zamudo....
Se vedno se dojimo, plezamo po vseh štirih, se postavlajmo na nogice, ampak hodimo pa še ne, ker smo ze zelo zelo previdni user posted image  tkole o nasi babnci

me zanima katere vrste-firme avtosedezev imate ve?

gledam chicco-tove, pa kiddy comfort...sploh ne vem katerega nej kupim....al nej gledma na varnost...cena je itak z vsemi prevelika......mah obup...

a ze kaj kupujute darila za miklavza?? js sm letos rekal da grem prej v akcijo, tko da sma se dan za nakup si morm rezervirat pa brz u soping user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
29.10.2009 7:45:42   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

gledam chicco-tove, pa kiddy comfort...sploh ne vem katerega nej kupim....al nej gledma na varnost...cena je itak z vsemi prevelika......mah obup...

mi imamo maxi cossi in sem zelo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 319
29.10.2009 7:46:37   
arabela*

a ze kaj kupujute darila za miklavza?? js sm letos rekal da grem prej v akcijo, tko da sma se dan za nakup si morm rezervirat pa brz u soping user posted image  user posted image  user posted image  

miklavžek nastavi ponavadi kaj sladkega.user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 320
29.10.2009 7:59:31   
KAHLO
hALLO!!

NO mi smo še tudi klko tlko spali......ob treh naju je začela klicat, sem šla po njo jo dala med naju in že je naprej dremala (mami jo glede tega full razvaja, ati se še nekaj trudi da jo v njeni postelci uspavauser posted image ) ma meni se ne da....k če me kdo sred noči prebuja sem k cota.....skratka mala se pol tako razkomoti, da spiva čist na kraju, jaz samo čakam kdaj bom enkrat dol cmoknila!!user posted image

MTY......zgleda si boš mogla eno hudo kavo skuhatuser posted image user posted image user posted image , z lano pa en pogovor o spanju metuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo še zmeraj 8 zobkov......sicer se zadnje čase full bol slini....ampak neke druge panike pa ni...hvala bogu!

Drug teden začnem uradno tudi jaz z aerobiko in se že full veselim, ampak glede na to da se je začela že začetku oktobra, se bom verjetno malo lovila s koraki....bomo se imeli vsaj čemu smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
29.10.2009 8:00:28   
KAHLO
pri nas tud miklavž kaj sladkega prinese, tlko da napolni čevlje.....ampak ati letos dobi riževe oblakte, so mu pr zdravniki predpisali strogo dietouser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 322
29.10.2009 8:33:29   
ključek

mi imamo romer safefix plus in britax - evolva, sva ful zadovoljna z obema.

za miklavža še ne kupujem, ker pri nas ponavadi pusti kaj sladkega. drugače pa že razmišljam o božičku, dedku mrazu....user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 323
29.10.2009 8:34:38   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

pri nas tud miklavž kaj sladkega prinese, tlko da napolni čevlje.....ampak ati letos dobi riževe oblakte, so mu pr zdravniki predpisali strogo dietouser posted image user posted image

ojoj. potem pa sladki december ne bo glih prijazen do njega.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 324
29.10.2009 8:40:12   
petra1978
Dobro jutro babike!

Da vas še jaz malo pozdravim, potem pa šibam delat nazaj. Gal se je tudi zbudil ob 5.15. Kot da bi vedel, oz. saj mislim da ve, da se jaz takrat vstanem in grem delat. Ati pa šimfa doma, ker se mora tako zgodaj vstat user posted image . Ja, tako to je, jaz sem se tudi celo porodniško med 5. in 6. uro zbujala, s tem da še ponoči nisem spala v enem kosu. No, to še sedaj ne, ker ga je Gal začel spet nekaj srat ponoči. Mah, tudi to bo minilo.

Drugače pa vedno bolj razmišljam na to, da bi ga dala v vrtec. Včeraj sma se še z mojim zgrabla zvečer, ker je sedaj 2 dni doma in valjda da ga bo potem on imel in ne mami. Meni je logično to. On pa samo jamra da nima čisto nič več časa za sebe in ne vem kaj še vse, na koncu je celo rekel, da bi raje šel v službo. Mislim, kako greš raje v službo, kot pa preživiš dan s svojim otrokomuser posted image . Jaz tega ne razumem. Sem bila tako žalostna celo večer. Najhuje mi je zato, ker itak da Gal vse to čuti. Potem pa ko sem šla spat, me je celo imelo, da bi se šla vležt k Galu v kinderpet user posted image . Pa menda bi šla, če bi bilo dovolj prostora.

Grem zdaj še malo delat.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?