|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
27.10.2009 23:18:31   
Lara Croft
Lara tudi zadnje dni ne pusti, da ji zobke čistim... najprej ustka odpre, potem pa stisne in začne cuzat... user posted image

Danes sem bila na bodyshape..... pa kaj si ti nor... user posted image user posted image user posted image mene bolijo roke in rame za crknit... noge niti ne, ker tečem, ma roke..... auuuuuuččččččččččččččč.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
28.10.2009 6:51:16   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 277
28.10.2009 6:52:38   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

jutroooooooooooooooooooooooo.................................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
28.10.2009 6:57:26   
ključek
se je ln zjutraj ravno zbudila ko sem šla in potem, ko me je videla, je hotla k meni v naročje in se je tok jokala, ko sem šla..........user posted image user posted image user posted image ..........mi je blo tok hudo, da sem hotla kr doma ostat.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.10.2009 7:20:28   
Olivija*
dobro jutro!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 280
28.10.2009 7:24:12   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

se je ln zjutraj ravno zbudila ko sem šla in potem, ko me je videla, je hotla k meni v naročje in se je tok jokala, ko sem šla..........user posted image user posted image user posted image ..........mi je blo tok hudo, da sem hotla kr doma ostat.

tako pač pokaže, da te ima rada in bi bila rada s tabo!
če pomisliš, kakšno vreščanje je kdaj samo zaradi ene igračke ali rokavičke, ki ji sploh nista pomembni....tebe pa ima najraje na svetu - veš da mora vreščat, ker ti hoče to povedat na svoj način user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 281
28.10.2009 7:25:22   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Danes sem bila na bodyshape..... pa kaj si ti nor... user posted image user posted image user posted image mene bolijo roke in rame za crknit... noge niti ne, ker tečem, ma roke..... auuuuuuččččččččččččččč.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
bravo, mami! res si pridna!
če te je že včeraj vse bolelo...kaj šele bo jutri???

Neposredna povezava do sporočila: 282
28.10.2009 7:57:59   
KAHLO
hALLO pupike!!!

pr nas nič posebnega, razen teda da se je Ronja sposobna tud v vreči spravit na noge.....me je zadnič skoraj kap zjutraj ko sem jo vidla stat v postelji.....sva z mojim takoj znižala dno do konca, da ne bo ven padla.

MTY Rokavic naša tud ne da gor, če ji daš na roko letijo v loku na tla.....trmari tudi, sicer se ne dere ampak se krega, zdaj tudi v trgovini mimo vsake policie k grema nekaj komentira in se krega, ker bi rada vse v rokah mela, sicer ji dam pol nekaj iz vozička da po rokah vlači in čekira, zdaj že sama kaj v voziček vržeuser posted image če pa začne trmarit ali pa ne uboga, pa ji jaz kr bl resno in jasno povem da se tega ne sme ali pa se ne dela.....sicer me debelo in ožaljeno gleda, ampak preneha s takim vedenjem.....

Sva pa pred časom z mojim v trgovini opazovala prizor, k se je en fantek drl k jesihar in cel cirkus zganjal v trgovini ker mu mami ni hotla nekaj kupit in ga je ignorirala......in pol vidiš tam med sadjem en uglajen par srednjih let (zgleda sta mogla bit karierista, ker očitno nimata otrok) in sta se full zgražala nad mamo kako da dopušča tako vedenje in če ga ne misli umirit.....mislim da sem to že tukaj opisovala....skratka......mene sta ta dva prav ujezila, ker sta pol se še s penzionisti v pogovor zapletla in naprej udrihala po tej mamici kako da ne umiri otroka...........
nevem no.......mene ni motilo ne kričanje tega otroka ne obnašanje mame....jaz bi isto ronjo ignorirala če bi se tako obnašala.....plus tega če gospo in gospoda motijo ljudje in otroci pa naj nakupujeta doma prek spleta...bosta imela mir in tišino!!user posted image Tako da se jaz tud ne oziram na ostale ljudi okrog....

Zadnič na praznovanju roj. dne od tašče mi je sestra od mojega nekaj pametovala, da naj malo pripeljem k njim pa bla bla bla....sem rekla da se jaz ne moram kr tako sred tedna ob 4 z ronjo po trolah vlačit, ker do njih prideva lih ob enih pol šestih in pol se lahko obrneva in greva nazaj?!?!?....in pol mi zabrusi če sem si Ronjo samo za sebe nardilauser posted image !!!! sem ji rekla da valda......da sem jo naredila samo za naju ...... !!! ona si naj svoje dela!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.10.2009 8:41:32   
amor real
Pozdravljene, pupe!!!

Doma crknil siolček, ker ima slab signal, v službi pa so mi naložili toliko stvari, da tiste 4 ure delam kot črnc user posted image .

user posted image  za vse naše sončke in njihove prve, druge korake... in druge stvari

Naš Tomaž ima 88 cm in 10,200 g in so mu vse stvari v pasu ful široke a dolžina glih prav user posted image , je ena velika klepetulja (kot mama), shodili smo točno 29.9.09 na rojstni dan user posted image  in od takrat hodi že kot velik možuser posted image , sploh se ne ziblje pa nekaj pada, kot od moje kolegice sinček, ki je kot en pijanček in se mu režimo, ko je tako simpatičen, ko hodi user posted image  Preživeli smo našo prvo "bolezen" to je prehlad.

Zdaj pa moram delat naprej!!! Pa naj kdo še reče, da v javni upravi samo sedimo in "si jo gladimo" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.10.2009 8:51:14   
KAHLO
amor reaaaaaaaaaallllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.10.2009 9:19:17   
ključek
Lara, danes kaj manj boli??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.10.2009 10:04:24   
arabela*
Zdaj sem M zobke preštela...........ima jih natanko 11,12 pa rine venuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.10.2009 10:06:14   
arabela*
a že dajete alpsko mleko vašim bebicam? Jaz že dajem čez dan,sedaj pa bom verjetno še za ponoči uvedla......user posted image

Bom kar v flaško natočla in pri postlici pustila,saj tistih par uric se po mojem mleko še ne pokvari,če ni v hladilniku,ne?

Zdaj je že tak 14 mesecev dopolnila,po mojem bi že lahko....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.10.2009 11:05:49   
ključek

Zdaj sem M zobke preštela...........ima jih natanko 11,12 pa rine venuser posted image

ja super, jih ima pa že veliko!user posted image

LN jih ima 8...........no, toliko jih vidim, pokazati tako ali tako ne pusti.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
28.10.2009 16:17:17   
Virtualna

Helloooooooooooooo to all user posted image

dolgo casa se nismo oglasili, no pa je danes tako glupo vreme...dezuje...pa sem si rekla, da bom malo pogledala kaj se dogaja z nasimi sept.

Leylin rojstni dan smo praznovali "na veliko"...tako velko zurko smo imeli...skratka...bilo je nepozabno, za nas ta velike, za tamale prav tako user posted image ... Olivija, ce si pri volji, ti lahko na mail posljem par fotk iz rojstnodnevne zabave, pa objavi... ce se ti da, seveda user posted image

Danes sva imeli cepljenje, kjer so opravili kompleten pregled otroka, tak da lahko vpisete v seznamcek, da je velika 81cm in tezka 12.500...

Imamo tudi 6 zobkov, ki ji tudi redno uporabljamo...user posted image najraje grize, seveda, svojo mamico user posted image tudi redno jih umivamo, pravzaprav ji je kar uzitek, ko ji recem, da si mora zobke umiti ....

V glavnem...cez dan spimo eno rundo/1,5h ...zvecer gre spat okoli 20-21h...in spi tja do 7h...

Telefon mi zvoni...se se kaj oglasim

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.10.2009 17:31:23   
Lara Croft
Sva pa pred časom z mojim v trgovini opazovala prizor, k se je en fantek drl k jesihar in cel cirkus zganjal v trgovini ker mu mami ni hotla nekaj kupit in ga je ignorirala.....

Jst tudi take izpade ignoriram.... samo, če pa pri drugih vidim/slišim, mi gre pa na živce... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.10.2009 17:35:13   
Lara Croft

Lara, danes kaj manj boli??

Pa kaj si ti noooooor????? Vse me boli, po stopnicah komaj hodim.... roke da ne govorim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem se vseeno še spravila malo laufat prej, ma sem tekla kot, da bi imela polne hlače dreka..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma baje, da taka zmerna vadba pomaga pri razgradnji mlečne kisline, katera je  povzročitelj bolečin v mišicah....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.10.2009 17:38:57   
Lara Croft

Pri Lari isto..... s tem, da so deveti, deseti in enajsti še majhni - niso še čist izrasli.

Mleko pa jaz Lari dajem že od enajstega meseca... in niti prekuhavam ga ne, kr v mikrovalovni samo pogrejem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.10.2009 18:46:42   
ključek
čer.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
28.10.2009 18:48:11   
ključek
LN že spi, ati je šel na nogometno tekmo, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem in lap topom zraven sebe.......user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.10.2009 18:55:40   
Lara Croft

LN že spi, ati je šel na nogometno tekmo, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem in lap topom zraven sebe.......user posted image user posted image

Že spi? No sej Lara bi tudi, če je ne bi tle matrala... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.10.2009 18:55:57   
pf

bodyshape..... pa kaj si ti nor... user posted image user posted image user posted image mene bolijo roke in rame za crknit... noge niti ne, ker tečem, ma roke..... auuuuuuččččččččččččččč.... user posted image user posted image

Bravo Lara. user posted image To je lepo, da daš nekaj nase. Jaz štartam čez kak mesec slab, ker mi je dr. zaradi prometne prepovedal aerobiko. Sem pa izgubila dva kilograma te dni. Juhu.

Neposredna povezava do sporočila: 297
28.10.2009 18:57:29   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Zdaj pa moram delat naprej!!! Pa naj kdo še reče, da v javni upravi samo sedimo in "si jo gladimo" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bilo včasih, danes več tega ni. user posted image

Lepo da Tomaž tako napreduje. user posted image Je pa res suhcen mož. user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.10.2009 18:59:03   
pf

Ob zadnjem štetju jih je bilo devet, ampak ne pusti pokazat že lep čas ne, tak da možno, da je že kak zraven.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.10.2009 19:01:42   
pf

Pa kaj si ti noooooor????? Vse me boli, po stopnicah komaj hodim.... roke da ne govorim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem se vseeno še spravila malo laufat prej, ma sem tekla kot, da bi imela polne hlače dreka..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma baje, da taka zmerna vadba pomaga pri razgradnji mlečne kisline, katera je  povzročitelj bolečin v mišicah....

Poznan občutek in ali je bila zmerna? Bodyshape je kar aktiven.

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?