|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vedno bolj ljubiti
21.10.2009 14:33:23   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Js pa mikser dobim, da ne bom rabla kam it in bom doma na varnem pekla slaščice.

tud ni slabo user posted image

No, saj bom videla...ali me ma tolk fejst rad
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/mesalniki/CX0008EB00_-_bosch-mesalnik-mum-4405

ali tolk fejst
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/multipraktiki/CX00063824_-_bosch-mesalnik-mum-8200

ali pa samo tolk...user posted image
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/mesalniki/CX0006CF6C_-_bosch-rocni-mesalnik-mfq-3010s

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.10.2009 14:35:39   
ronja
onja...Uš kina mama user posted image , že ena peta si , ki me naslovi z mamo od urške

Se iskreno opravičujem, mama male Ušiuser posted image
cristal healing - ne poznam - a to ma kako besedilo (glede na mojo gostobesednost verjetno precejuser posted image ) - no, upam, da te ta glasba sprostiuser posted image . Lubi si je enkrat sposodil eno kaseto za sproščanje od brata - samo tam v glavnem en govori: sprostite prste, sprostite roke.... itd.... čisto ste sproščeni, pa to ene  10x vsako... Lubi je tok živčen ratal, ko je tisto poslušal, da sem ga komi uspela pomirit (z bolj primitivnimi metodamiuser posted image ), hehe.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.10.2009 14:36:58   
pety78
No, pa ste posrale temo! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.10.2009 14:38:44   
uškinamama
user posted image  opravičilo sprejeto...ne , ni besedila, niti teksta samo neka nežna glasba..poglej na you tubu če dobiš...

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.10.2009 8:59:44   
Kepica83
PETY78 poetično ali ne, tako pač je.
UŠKINAMAMA to sem mislila metaforično in nima dobene povezave z oblačnostjo ali ne. Sicer pa če že potenciraš to oblačnost. Prava ljubezen te vodi tudi skozi temne predore. In dokaz da je ljubezen iskrena dobiš takrat ko kljub temi, mračnosti in slabim trenutkom najdeš svojo ljubezen. Zato ni potrebno videnje, ampak preprosto moč ki te vleče v pravo smer in v objem te ljubezni.

Isabellalana za zvezdo severnico sem mislila v trenutkih, ko se sama izgubim in nevem kam. Takrat je on moj oprijem ki me pobere in me vodi. Tudi sama sem samostojno bitje. Ampak v življenju pridejo trenutki ko enostavno nemoreš več in potrebuješ nekoga ki  nadaljuje to pot s tabo.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 30
22.10.2009 9:06:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

a je ljubezen do vaših partnerjev vsak dan močnejša ali pa z leti postane vse samo navada!!??!!
razmišljam da kljub vsem prepirom in razprtijam ki sva jih s partnerjem imela da ga vedno bolj ljubim in sem resnično vesela da sva uspela stvari rešit v pozitivno smer!!dolgo sem razmišljala če je to navada (saj sva par že 13 let) ali je resnična ljubezen??in vedno bolj ugotavljam da gre za ljubezen in da mi res ogromno pomeni

Ne prehitevaj same sebe. še pred 3 meseci je bilo vse kapitalno drugače:
http://www.ringaraja.net/forum/odnos_do_otrok/m_4336205/tm.htm
Vso srečo vama želim, da bi vama zdaj res uspelo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.10.2009 9:07:20 >

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.10.2009 9:11:06   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image  opravičilo sprejeto...ne , ni besedila, niti teksta samo neka nežna glasba..poglej na you tubu če dobiš...

Čuj, velka Uš, tu si ga pa čisto mimo udarila.
Za ronjo je samo en komad:

It's got to be perfect od The Pretenders

Glede ljubezni do mojega soproga pa: imava vzpone in padce (pa vsak svojega garminauser posted image ), včasih ga ljubim bolj, včasih manj, včasih dovolj, včasih premalo, včasih preveč. THat's the way of lifeuser posted image

< Sporočilo je popravil Raho -- 22.10.2009 9:12:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 32
22.10.2009 9:33:00   
RAKICA2007
Hmmmm, ne vem čisto natančno kako bi začela:

Glede ljubezni, zaljubljenosti in navad; tudi mi2 s partnerjem sva skupaj 13 let in sva prejšnje leto padla v globoko krizo za katero sva bila kriva oba in **** oseba (ampak to je že za naslednjo temo in drug forum user posted image user posted image user posted image ). Veliko truda, misli in čustev sem/sva vložila in rešila najin 'zakon'. HB da sva ga. In sedaj se zavedava, da se imava skupaj super in čedalje bolj uživava v skupnih trenutkih in ja vedno znova se zaljubljam v mojega user posted image . Resnično ga ljubim in vem da tudi on mene... Pa mi ne rabi to kazati z materialinimi dobrinami ali z besedami. Enostavno mi2 to veva.

Špelin@ in ostale: tudi pri meni je bilo tako, še ne dolgo nazaj nisem več videla najine skupne poti, hotela sem se vdati in oditi stran. Žal takrat sem bila tudi pripravljena oditi brez mojega sončka user posted image . Žal me je tako hudo prizadel. In mogoče je zapisano v usodi, da se mora zgoditi nekaj, kar ti da misliti in te okrepi. KAR TE NE POKOPLJE, TE OKREPI ! ! ! Tega pravila se držim in zame drži kot pribito.

Vsak človek ima svoje ozadje in svojo zgodbo, dajte živeti sedanjost in ne pogrevajte preteklosti. Veliko lažje in boljše se živi.

Princeska29; naj vama sije sonček in čimmanj črnih oblakov. Upam, srčno upam, da vama bo uspelo in se obdržalo. Pa ne sekiraj se zaradi kritiziranja nekaterih članic foruma. Se ne splača. user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in velikoooo se smejte

K

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.10.2009 9:34:37   
pety78
Žal takrat sem bila tudi pripravljena oditi brez mojega sončka user posted image .

A prav razumem???user posted image user posted image user posted image

No, lepo, da se je uredilo.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.10.2009 9:39:26   
RAKICA2007
Žal razumeš prav, ampak to je druga zgodba za drugo temo... user posted image user posted image user posted image
pač je bilo in kar je bilo je bilo....

Sem o tem razmišljala, ker so bile zadeve res hude...
Ampak ne bom o tem...

Vem, da si me boste privoščile!
Udri miki na siromaka... user posted image user posted image user posted image  tako da kar

Upam pa da ne, ker to ni moja tema in ne mislim komentirat user posted image

LP
K

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.10.2009 9:45:54   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Glede ljubezni, zaljubljenosti in navad; tudi mi2 s partnerjem sva skupaj 13 let in sva prejšnje leto padla v globoko krizo za katero sva bila kriva oba in **** oseba (ampak to je že za naslednjo temo in drug forum user posted image user posted image user posted image ). Veliko truda, misli in čustev sem/sva vložila in rešila najin 'zakon'. HB da sva ga. In sedaj se zavedava, da se imava skupaj super in čedalje bolj uživava v skupnih trenutkih in ja vedno znova se zaljubljam v mojega user posted image . Resnično ga ljubim in vem da tudi on mene... Pa mi ne rabi to kazati z materialinimi dobrinami ali z besedami. Enostavno mi2 to veva.

Špelin@ in ostale: tudi pri meni je bilo tako, še ne dolgo nazaj nisem več videla najine skupne poti, hotela sem se vdati in oditi stran. Žal takrat sem bila tudi pripravljena oditi brez mojega sončka user posted image . Žal me je tako hudo prizadel. In mogoče je zapisano v usodi, da se mora zgoditi nekaj, kar ti da misliti in te okrepi. KAR TE NE POKOPLJE, TE OKREPI ! ! ! Tega pravila se držim in zame drži kot pribito.

Zelo dobro razumem, kaj želiš povedati. Me veseli, da sta uspela.

Neposredna povezava do sporočila: 36
22.10.2009 9:51:12   
uškinamama
Raho, verjamem , da razumeš. Samo me bega , da razumeš tudi tisti del o " brez mojega sončka". Pa dobro vsak po svoje. Raje mi povej s čim si po novem zasvojena. Samo ne mi napisat  - z možem user posted image user posted image user posted image . Spakirani?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.10.2009 9:54:23   
Raho

Raho, verjamem , da razumeš. Samo me bega , da razumeš tudi tisti del o " brez mojega sončka". Pa dobro vsak po svoje. Raje mi povej s čim si po novem zasvojena. Samo ne mi napisat  - z možem user posted image user posted image user posted image . Spakirani?

Še vedno stare zadeve - šoping.

Spakirani - še ne.

Glede odhajanja - tistega dela nisem hotela bristi, ker je tako lepo napisanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
22.10.2009 10:46:09   
IsabellaLana
V bistvu mi ni jasno kako se lahko piše o neki ljubezni, ki naj bi bila vsak dan močnejša in podobno, po drugi strani pa ima ženska drugega ljubimca, se vrne nazaj k partnerju, potem on zakuha celo dramo, na koncu je pa vendar vse tako lepo popolno, zaljubljeno ipd. user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.10.2009 12:56:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

V bistvu mi ni jasno kako se lahko piše o neki ljubezni, ki naj bi bila vsak dan močnejša in podobno, po drugi strani pa ima ženska drugega ljubimca, se vrne nazaj k partnerju, potem on zakuha celo dramo, na koncu je pa vendar vse tako lepo popolno, zaljubljeno ipd. user posted image user posted image

mogoče lassie se vrača? user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
22.10.2009 14:26:39   
Ulaa

Js pa mikser dobim, da ne bom rabla kam it in bom doma na varnem pekla slaščice.

tud ni slabo user posted image

No, saj bom videla...ali me ma tolk fejst rad
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/mesalniki/CX0008EB00_-_bosch-mesalnik-mum-4405

ali tolk fejst
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/multipraktiki/CX00063824_-_bosch-mesalnik-mum-8200

ali pa samo tolk...user posted image
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomocki/mesalniki/CX0006CF6C_-_bosch-rocni-mesalnik-mfq-3010s

Jest navijam za ta srednjega user posted image user posted image user posted image !!!

Mogoce pa me ma moj tok rad  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pocakmo do Bozica!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.10.2009 14:32:25   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

mogoče lassie se vrača? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.10.2009 14:36:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Vsak človek ima svoje ozadje in svojo zgodbo, dajte živeti sedanjost in ne pogrevajte preteklosti. Veliko lažje in boljše se živi.

Glej, midva z možem sva pred leti dala skozi zelo hudo krizo, bila sva tudi nekaj časa narazen. Zato vem, o čem govorim in govorim iz lastnih izkušenj. Niti pod razno mi ni tako hitro po skorajšnem razpadu zveze prišlo na misel, da bi sanjala pravljice. Vsaka stvar rabi svoj čas. Ljubezen kot en vihrav pojem ni dovolj, na zvezi je treba delati (oba!), drugače gre lahko hitro spet navzdol. Ljubezen poleg čustvene topline obsega spoštovanje, prijateljstvo, zaupanje in to mora zrasti.

Tvoje zgodbe ne poznam, sem pa brala poste princeske29 in njej je bil namenjen moj odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 43
22.10.2009 14:45:39   
uškinamama
špelina, se strinjam s tabo.

Naša ljuba nona je vedno rekla, da stvari, ki močno , silovito gorijo, hitro dogorijo in od njih ostane le pepel. Ljubezen naj bi tlela, ko začne ugašat se jo samo malo razpiha user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.10.2009 14:47:34   
ronja
It's got to be perfect od The Pretenders

pa kje si ti mene za perfekcionistko našla? Pridi mojo kuhno pogledatuser posted image , boš takoj spremenila mnenjeuser posted image . (No, wc je pa čist - ne vem, a si ti enkrat pisala, da po tem spoznaš gospodinjo). Sicer je pa meni všeč "Born to be wild"...user posted image , pa "I'm all right", kadar mam krizo ali mi gre na bruhanjeuser posted image , pa seveda skoraj vse od Stonesovuser posted image - ni glih perfect, ker male napakice delajo glasbo (in življenje) lepše.

V bistvu mi ni jasno kako se lahko piše o neki ljubezni, ki naj bi bila vsak dan močnejša in podobno, po drugi strani pa ima ženska drugega ljubimca, se vrne nazaj k partnerju, potem on zakuha celo dramo, na koncu je pa vendar vse tako lepo popolno, zaljubljeno ipd.

Zato ker smo ljudje in delamo napake in sprejemamo napačne odločitve, včasih, ker ne mislimo dovolj, včasih ker mislimo preveč, včasih ker nič ne mislimo, včasih zato, ker smo ranjeni, včasih ker se bojimo ranit druge... in potem včasih to vidimo in nam je včasih žal in sprejmemo prave odločitve... In potem smo srečni. Zakaj pa ne?user posted image Saj ni tako kompliciranouser posted image . Od a do b pač ne pelje samo daljica, so še druge krivuljeuser posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.10.2009 14:49:40   
ronja
j. Niti pod razno mi ni tako hitro po skorajšnem razpadu zveze prišlo na misel, da bi sanjala pravljice.

Ja, jaz tudi nisem tak tip - ampak smo različni - eni so veliko manj zamerljivi, hitreje oprostijo in pozabijo in grejo naprej. Eni smo potem nezaupljivi in traja, da si človek spet pridobi zaupanje. Nič od tega pa ni narobe. Vsak po svoje ptiček poje. Hvalabogu, da je zdaj srečna...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.10.2009 16:36:24   
botrca

a je ljubezen do vaših partnerjev vsak dan močnejša ali pa z leti postane vse samo navada!!??!!

ni navada, še vedno je ljubezen med nama...user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 47
22.10.2009 18:17:58   
princeska29
v navalu jeze in besa človek naredi marsikatero neumnost ki jo kasneje obžaluje!!!priznala sem da sem naredila napako ki jo sedaj resnično obžalujem izrekla sem tudi stvari za katere bi  morala najprej razmislit a akaj ko sem bila tako besna nanj da so bili moji prsti hitrejši od pameti!!!!za vse to sem se mu iskreno opravičila in tudi marsikaj postorila kar ne verjamem da bi naredila če ga ne bi ljubila!po vsem kar sva dala skozi pa sva spoznala da se človek lahko spremeni iz dobrega v slabega in obratno!!!le verjeti in želeti si je treba takšnih sprememb
najlaže pa je tukaj na forumu nekomu solit pamet in delit očitke
saj marsikatera tukaj gor pa človeka sprejme takšnega kot je z vsemi napakami in vrlinami vred

1

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.10.2009 19:19:52   
hrchy

Naša ljuba nona je vedno rekla, da stvari, ki močno , silovito gorijo, hitro dogorijo in od njih ostane le pepel. Ljubezen naj bi tlela, ko začne ugašat se jo samo malo razpiha user posted image

pametna zenska, tvoja nona!

Neposredna povezava do sporočila: 49
23.10.2009 7:18:49   
IsabellaLana

najlaže pa je tukaj na forumu nekomu solit pamet in delit očitke
saj marsikatera tukaj gor pa človeka sprejme takšnega kot je z vsemi napakami in vrlinami vred

Ni potrebe po tem, da se piše o tem kako nekatere solijo (solimo) pamet, ker ima pač vsaka svoje mnenje o takih zadevah. Sama nisem taka, da bi si ob težavah v partnerskem odnosu poiskala novega ljubimca. Meni je to "kr neki". Če imaš težave jih nekako poskusiš rešiti s pogovorom in z veliko truda in medsebojnega popuščanja, razumevanja. Čeprav vem, da ni vedno lahko, da včasih človek obupa...

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?