|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vedno bolj ljubiti
21.10.2009 11:22:54   
princeska29
a je ljubezen do vaših partnerjev vsak dan močnejša ali pa z leti postane vse samo navada!!??!!
razmišljam da kljub vsem prepirom in razprtijam ki sva jih s partnerjem imela da ga vedno bolj ljubim in sem resnično vesela da sva uspela stvari rešit v pozitivno smer!!dolgo sem razmišljala če je to navada (saj sva par že 13 let) ali je resnična ljubezen??in vedno bolj ugotavljam da gre za ljubezen in da mi res ogromno pomeni

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vedno bolj ljubiti
21.10.2009 11:58:13   
ronja
Jaz sem ga navajena met resnično radauser posted image .

Ne eno ne drugo ali pa oboje - ne morem rečt, da sem ga včeraj mela manj rada kot danes. Lahko pa rečem, da sem ga pred 3 leti imela manj rada kot danes in pred 5imi leti manj kot pred 3mi... navada -hm, ne vem, da bi bila skup z njim zaradi navade ne, je pa res, da mi še vedno manjka, če ga ni, še vedno ne maram it spat v prazno posteljo... Tak da sem pač tudi navajena, da je on tam, to pa vsekakor.

Nikoli nisem razmišljala, ali sem z njim zaradi navade, ker zaenkrat vem, da ga ljubim. Pa so stvari, ki se jih ne navadiš - to, kako me zna potolažit, recimo... to vsekakor ni navada, ker nimam navade bit žalostna,da bi me moral skoz tolažituser posted image . Njegovih štosov sem se pa navadila, ja - in bi mi manjkaliuser posted image .

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2009 13:02:11   
Kepica83
Lepo napisano princeska.user posted image user posted image Hja tudi jaz imam občutek da svojega iz dneva v dan bolj ljubim in da sem vedno bolj nora nanj. Ne predstavljam si življenja brez njega. On je moja zvezda severnica katera me vodi in mi kaže pravo pot. Ne zamenjam ga za nič na svetu. Sedaj ko pa pričakujeva bebija pa se mi zdi da je ljubezen postala veliko globja in še bolj iskrena.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2009 13:18:49   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Lepo napisano princeska.user posted image user posted image Hja tudi jaz imam občutek da svojega iz dneva v dan bolj ljubim in da sem vedno bolj nora nanj. Ne predstavljam si življenja brez njega. On je moja zvezda severnica katera me vodi in mi kaže pravo pot. Ne zamenjam ga za nič na svetu. Sedaj ko pa pričakujeva bebija pa se mi zdi da je ljubezen postala veliko globja in še bolj iskrena.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2009 13:19:31   
pety78
On je moja zvezda severnica katera me vodi in mi kaže pravo pot.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorči, ampak mi tako....poetično deluje. user posted image Sicer pa lepo, da imaš tak občutek. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2009 13:20:04   
pety78
O, Volga, si me prehitela...user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2009 13:23:28   
water lily

Men je pa garmina za to kupu.
user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2009 13:25:51   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

a je ljubezen do vaših partnerjev vsak dan močnejša ali pa z leti postane vse samo navada!!??!!
razmišljam da kljub vsem prepirom in razprtijam ki sva jih s partnerjem imela da ga vedno bolj ljubim in sem resnično vesela da sva uspela stvari rešit v pozitivno smer!!dolgo sem razmišljala če je to navada (saj sva par že 13 let) ali je resnična ljubezen??in vedno bolj ugotavljam da gre za ljubezen in da mi res ogromno pomeni

lepouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2009 13:26:02   
pety78
user posted image

O, mater, to pa je ljubezen.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2009 13:26:48   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image

Ja rata tk po več k desetletjuuser posted image
Sej po dveh letih sm tud jst še zvezdice gledalauser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2009 13:29:30   
rija

user posted image

neeee...to je previdnost....user posted image  da ne odluta kam drugam....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2009 13:31:22   
uškinamama

HUDIČ je , ko je oblačno.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2009 13:33:57   
Šaki
ja jz mislm  da se mava vsakič rajši.
ne vem nekako nebi sploh mogla funkcionirat brez njega.kee ko je on zraven je vse nekako lažje,vse se spelje v pravo smer...

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2009 13:34:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

user posted image

Ja rata tk po več k desetletjuuser posted image
Sej po dveh letih sm tud jst še zvezdice gledalauser posted image

men je pa forerunnerja 305 kupu, da me potem doma prekontrolira, če sem res šla tja, kamor sem rekla user posted image

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2009 13:39:49   
pety78
da me potem doma prekontrolira, če sem res šla tja, kamor sem rekla user posted image

Joj, tvoj je tudi ful skrben! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa mikser dobim, da ne bom rabla kam it in bom doma na varnem pekla slaščice. Ja, res se imava iz dneva v dan rajši.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2009 13:47:14   
uškinamama

da me potem doma prekontrolira, če sem res šla tja, kamor sem rekla user posted image

Joj, tvoj je tudi ful skrben! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa mikser dobim, da ne bom rabla kam it in bom doma na varnem pekla slaščice. Ja, res se imava iz dneva v dan rajši.
user posted image

joj, pety. Jaz ima eno taka psihozo, da vsakič, ko vidim tle na rr-ju vaše nicke se mi ob vsaki  v mislih vrti neka pesem..in zate se mi vsakič odvrti od bjelo dugme ; da sam pekar, mala moja, ne znam bi l me htjela user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2009 13:49:16   
pety78
joj, pety. Jaz ima eno taka psihozo, da vsakič, ko vidim tle na rr-ju vaše nicke se mi ob vsaki v mislih vrti neka pesem..in zate se mi vsakič odvrti od bjelo dugme ; da sam pekar, mala moja, ne znam bi l me htjela user posted image

O, hudo! Prvič slišim za kaj takega...user posted image
grem na youtube poslušat komad, ker se mi ne sanja, kateri je. Lej, če ti gre komad na živce, ti sam rec, pa neham pisat, al pa si nick spremenim...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2009 13:58:08   
IsabellaLana
Lahko rečem, da ga imam čedalje bolj rada, da ga čedalje bolj spoštujem, ker mi vsak dan s svojimi dejanji in s tem, da je ob meni, da sodelujeva, da se dopolnjujeva, dokazuje, da je partner v pravem pomenu besede.
Ni pa moja zvezda severnica, ki bi mi kazala pot, ker se ne pustim voditi in sem še vedno, kljub temu, da sva par, samostojno bitje.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2009 13:58:42   
uškinamama
ah, ne nick je okej...samo, kaj , ko si vedno okoli "peke, tort" in potem bjelo dugme v glavi user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2009 14:01:49   
pety78
ah, ne nick je okej...samo, kaj , ko si vedno okoli "peke, tort" in potem bjelo dugme v glavi user posted image user posted image

To si me pa zamešala...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2009 14:09:32   
uškinamama
user posted image  A-a, moja psihoza se ne zmoti .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.10.2009 14:22:52   
ronja
Hehe, vodi me pa lubi glih ne - po moje bi kam zalutala, ker nimava ne garmina, ne kakega drugega tega čuda...user posted image Najine bližnjice so pa že itak znane, da trajajo ful dlje kot original potuser posted image .

pety, fajn komad je to!

urškinamama, katero pesmico maš pa zame?

Neposredna povezava do sporočila: 22
21.10.2009 14:26:54   
Anonimen

Js pa mikser dobim, da ne bom rabla kam it in bom doma na varnem pekla slaščice.

tud ni slabo user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.10.2009 14:27:11   
uškinamama
ronja...Uš kina mama user posted image  , že ena peta si , ki me naslovi z mamo od urške

Ti povem po pravici , ko te (po novem ) berem se mi vedno vrti "cristal healing" , ne vem , če poznaš, to je taka glasba za sprostitev user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.10.2009 14:29:42   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Lahko rečem, da ga imam čedalje bolj rada, da ga čedalje bolj spoštujem, ker mi vsak dan s svojimi dejanji in s tem, da je ob meni, da sodelujeva, da se dopolnjujeva, dokazuje, da je partner v pravem pomenu besede.
Ni pa moja zvezda severnica, ki bi mi kazala pot, ker se ne pustim voditi in sem še vedno, kljub temu, da sva par, samostojno bitje.

Sama ne bi mogla boljše napisati in se bom kar pod to podpisala.

Ni lepšega ko mi z dejanji pokaže koliko mu pomenive. user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?