Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 21.10.2009 10:02:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Dobro oblečena je tista ženska, ki se dobro počuti v svoji koži niti ne moja koža mi v tem trenutku ne paše po številki jo pa fajn skrijem s kakšno fajn cunjico
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 27.10.2009 22:16:12
|
|
|
|
HuAnita
|
Detajli, kot ste ene napisale: - kak poseben, ne preveč vpadljiv nakit - predvsem uhančki - torbica, ki je tudi funkcionalna, ali celo kak usnjen nahrbtnik - ful mi je bila dobra v LJ ena sodelavka, sicer s tako bolj 'scary movie' frizuro, z gubami okoli oči, ust, ampak vedno tako simpatična, nasmejana - vedno Leviske, visoke petke, pa kak klasičn temnejši reklc zraven - meni je bila vedno taka dobro oblečena... Tak športno-eleganten stil mi je ful všeč, ampak odkar imam trebuh kot balon, se bojim, da se tudi Hugo Boss ne bi hotel podpisati na eno od 2 srajc, ki jih imam od njega
|
|
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 28.10.2009 18:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita - kak poseben, ne preveč vpadljiv nakit - predvsem uhančki Zanimivo, kaj opazis. Detajl za ponucat, hvala.
|
|
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 7.11.2009 20:35:00
|
|
|
|
tajtaja
|
Drugače pa sem jaz od Italijank pobrala rjavo barvo user posted image . Pri nas se v rjavo oblačijo babice, tam pa babnce user posted image ! Evo, sem v sebi našla italijansko. KEr moja naj barva je rjava in če me kdo opazuje vsak dan, misli da mam vedno iste hlače, ker vse, kar jih imam, so rjave . Pa puloverji, pa majčke, jakne...ljubim rjavo v vseh oddtenkih, obožujem pa čokoladno rjavo in čokolado . Pa še čez 40 sem. HUUURAAAA zame .
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas
someon
Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA