Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 21.10.2009 10:02:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Dobro oblečena je tista ženska, ki se dobro počuti v svoji koži niti ne moja koža mi v tem trenutku ne paše po številki jo pa fajn skrijem s kakšno fajn cunjico
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 27.10.2009 22:16:12
|
|
|
|
HuAnita
|
Detajli, kot ste ene napisale: - kak poseben, ne preveč vpadljiv nakit - predvsem uhančki - torbica, ki je tudi funkcionalna, ali celo kak usnjen nahrbtnik - ful mi je bila dobra v LJ ena sodelavka, sicer s tako bolj 'scary movie' frizuro, z gubami okoli oči, ust, ampak vedno tako simpatična, nasmejana - vedno Leviske, visoke petke, pa kak klasičn temnejši reklc zraven - meni je bila vedno taka dobro oblečena... Tak športno-eleganten stil mi je ful všeč, ampak odkar imam trebuh kot balon, se bojim, da se tudi Hugo Boss ne bi hotel podpisati na eno od 2 srajc, ki jih imam od njega
|
|
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 28.10.2009 18:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita - kak poseben, ne preveč vpadljiv nakit - predvsem uhančki Zanimivo, kaj opazis. Detajl za ponucat, hvala.
|
|
|
|
RE: Dobro oblečena ženska 7.11.2009 20:35:00
|
|
|
|
tajtaja
|
Drugače pa sem jaz od Italijank pobrala rjavo barvo user posted image . Pri nas se v rjavo oblačijo babice, tam pa babnce user posted image ! Evo, sem v sebi našla italijansko. KEr moja naj barva je rjava in če me kdo opazuje vsak dan, misli da mam vedno iste hlače, ker vse, kar jih imam, so rjave . Pa puloverji, pa majčke, jakne...ljubim rjavo v vseh oddtenkih, obožujem pa čokoladno rjavo in čokolado . Pa še čez 40 sem. HUUURAAAA zame .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?