|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro oblečena ženska
20.10.2009 18:48:02   
Anonimen
Po čem jo opazite na ulici, v kafiču? Kaj je tisto, kar jo razlikuje od povprečne in neopazne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobro oblečena ženska
20.10.2009 18:51:33   
rija
po tem, da naj je oblečena v pradi ali oblačilih iz kik diskonta, DA TO KAR IMA NA SEBI, ZNA NOSIT.

samo to in nič drugega.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2009 18:55:43   
Anonimen
Imas prav. Italijanke v vsaki najbolj navadni cunji zgledajo nesramno dobro.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2009 18:57:49   
miapia
Od njenega stila, ne glede na znamko in cenovno vrednost oblačil. Lahko si oblečen v Prado, pa za moje pojme, če ti oblačilo ne paše, nisi ravno urejen.

Pa osnovna higiena - čisti lasje ali primerna frizura, manikura in pedikura (četudi domača), depilacija, deodorant in dišave...

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2009 18:58:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

itak. one so umetnice prve vrste.

pa nasploh v stilu življenja. bi si včasih želela kakšne italijanske prednikeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2009 19:00:20   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Pa osnovna higiena - čisti lasje ali primerna frizura, manikura in pedikura (četudi domača), depilacija, deodorant in dišave...

samo če je depilirana, ne vidiš pozimi recimo...če diši tudi ne vohaš prek ceste, če ni ravno pretiravalauser posted image  če ima narejeno pedikuro tudi največji del leta ne vidiš,.....in čisto možno, da moji lasje na daleč včasih zgledajo mastno, pa niso...so sveže oprani...in primerna frizura? ja, zopet jo moraš znati nositi....četudi je neprimerna....

tak da....vse je v karmi.

...vox populi...

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2009 19:01:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

A to tudi vse opazite?

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2009 19:02:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

itak. one so umetnice prve vrste.

pa nasploh v stilu življenja. bi si včasih želela kakšne italijanske prednikeuser posted image

Jeeeeeeee user posted image user posted image .
Moji so ziher eni bili, ko se pocutim ko ciganka in ko sta edino, cemur se ne morem upreti, kava in hrana user posted image user posted image .

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2009 19:15:10   
blaža

ja to je res. Jaz delam čez in vsak dan vidim kako mamice ( okoli 40 in več let ), kako so zrihtane. Ta mlade ne še tolko, kot te okoli 40 in več.

Sploh pa občudujem starejše gospe. Če bi primerjali kako našo nončko, al pa njihovo, ko je vsa naštelana, lepa frizura, uhani, lepo oblečena,... Ma daleč pred našimi . Naše rečejo, da so itak stare, Italijanke se pa naštelajo v nulo. In vedno dobro zgledajo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2009 19:33:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja to je res. Jaz delam čez in vsak dan vidim kako mamice ( okoli 40 in več let ), kako so zrihtane. Ta mlade ne še tolko, kot te okoli 40 in več.
.

Prihaja moj cas user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2009 19:44:26   
Felicita
ženska more znat obleko nosit in sebe nosit v njej. drugač pa težko definiram kaj je dobro urejena, ampak kakšno vidim na cesti pa sem *uau* in *slin* pa je lahko v kostimu al pa moja vrstnica v kavbojkah in majci. kot bi reku tim gunn - it just works! user posted image sej se tut sama včasih vau počutim in takrt ponavadi dobim tut kak kompliment, ergo sklepam da ima tudi dobro počutje in samozavest neki pri tem.
aja, jest tut slučajno ne opazim nohtov, depilacije, edino vonj pa še to samo če me zmoti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2009 19:48:10   
Rožica I
Meni padejo v oči najbolj dodatki- recimo zdaj kakšne tanjše usnjene rokavičke, šal, baretka, dobra torbica, čevlji user posted image . Se mi zdi, da lahko nosim tudi cunje še izpred par let, sam par dodatkov navržem... No, vkolikor so mi, seveda, še prav user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2009 19:55:40   
mojcaziga
bi si včasih želela kakšne italijanske prednikeuser posted image

Jih imam. Pa ne pomaga user posted image
Se mi zdi, da karkoli dam nase, zgleda nikak user posted image

lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2009 19:55:42   
kaya2007
moja babica je bila vse do svoje smrti, pri njenih 85ih, vedno lepo spedenana in urejena..to mi je bilo vedno všeč. moja mama ima sicer tudi svoj stil (precej poseben user posted image ), ampak mi ne zgleda urejena-razen ko gre na kakšne prireditve seveda.
drugače pa tudi jaz mislim, da je najbolj pomembno, da zna ženska nosit obleko in da iz sebe izžareva neko energijo, ki jo obleka le še poudari.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2009 22:40:30   
glen
Tako kot je že večina napisala,je treba stvar znat nosit.
Kaj mi ponavadi pritegne pozornost?Torbica in čevlji,sem nora nanje tako da mi ponavadi tudi pri drugih to najprej pade v oči.
Pa še neki o Italijankah.
Ker sem visoka sovražim da so mi hlače prekratke.
In tista dolžina ki ni ne dolga, ne 3/4 mi je ogabna,recimo okoli gležnja, mal više,ampak one jo znajo nosit in v takih hlačah zgledajo perfektno

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2009 23:37:27   
rija
7/8 so take hlačeuser posted image

in jaz sem v njih groooozna....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
20.10.2009 23:53:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 6:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2009 7:05:35   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

vse je v karmi.

Ja, res je. Karma, ki jo izžarevaš.

---------------
Ma, nisem lih ziher, da si mislila karmo user posted image ! Ker je Rija mislila to, kot štos; kot, recimo, moja teta reče v šali, da je vse horoskop user posted image .
Skratka, Lisička, hotela sem reči, da verjetno govoriš o karizmi.

Drugače pa sem jaz od Italijank pobrala rjavo barvo user posted image . Pri nas se v rjavo oblačijo babice, tam pa babnce user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2009 7:06:46   
CUKRČEK
pol pa srečaš "u nulo specajnano" bejbo, lepo, fino , samozavestno...  a ko si jo bolj podrobno ogledaš vidiš na pol pogrichan lah na nohtihuser posted image Pa po možnosti živo rdeč lak, ki ga je le še na pol nohtihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol ti pa vse dol pade

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 7:07:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
21.10.2009 8:14:17   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Drugače pa sem jaz od Italijank pobrala rjavo barvo user posted image . Pri nas se v rjavo oblačijo babice, tam pa babnce user posted image !

sicer nisem merodajna, če sem babncauser posted image user posted image user posted image  ampak meni je rjava izredno všeč in mislim, da jo kar fajn nosim....s tem, da sem huda user posted image  v črni....vsaj moj pravi takuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.10.2009 8:17:55   
Raho
Dobro oblečena je tista ženska, ki se dobro počuti v svoji koži in to zna tudi pokazati.

No, jaz sodim vse po čevljihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.10.2009 8:34:31   
uškinamama

Po čem jo opazite na ulici, v kafiču? Kaj je tisto, kar jo razlikuje od povprečne in neopazne?

Še preden opazim kaj ima oblečeno, obuto me pritegne s svojo karmo user posted image , karizmo. Se pravi sedim lepo pri svoji kavi in me pritegne ženska ,ki se lepo nasmeji, ki uporablja elegantne , tekoče kretnje.. se pravi celota. človek + obleka.

Italijanke , ja so zmeraj uštimane samo me moti njihovo večno hrustljavo zapečena polt. Do določenega leta lepo zgleda , potem pa user posted image  zažgano.

Rjava barva user posted image , skupaj z jantarjevo, oranžno , belo....še malega oblačim v rjavo.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.10.2009 9:35:09   
Rožica I

....s tem, da sem huda user posted image  v črni....vsaj moj pravi takuser posted image

-----------------
Jaz sem tam nekje do 25.leta bila nonstop v sexy črni user posted image , potem pa mi ni več tako sedla (oz pasala). Sem jo uspešno zamenjala z rjavo, ki jo pa obožujem user posted image ! Vse imam v rjavi, od jaken, hlač, majic, puloverjev, žab, čevljev, torbic, rokavic, sexy perila- ma, res čist vse user posted image ! Seveda, tudi v kombinaciji z drugimi barvami (turkizno ali samo modro, vijolično, zeleno, sivo, belo, oranžno).
Se dobro počutim v tej barvi, kako me pa drugi vidijo v njej- pa je njihov problem user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 21.10.2009 9:36:07 >

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?