ronja -> RE: Lajf se je postavil na glavo!!!! (20.10.2009 12:47:28)
|
Ne mi očitat prosim samo ali katera ve ali je možno še narediti splav pa čeprav ne zaradi zdravstvenih razlogov. mislim, da je neka luknja, da se da v "izrednih razmerah" - verjetno bi bilo dobro, da dobiš mnenje od psihologa - vprašaj malo svojo g., kaj bi bilo dobro. Mislim, da komisija odobri tudi splave kasneje tudi v drugih izrednih okoliščinah, ne samo zdravstvenih... Vsaj tako mi je nekoč pripovedovala prijateljica, ki ima s tem opravka (ima pač tak poklic). Tak da daj prošnjo,če si želiš naredit splav, pa počakaj na odgovor komisije. Pa pokliči na ginekoliško kliniko njihovo psihologinjo, ti bo po moje lahko kako pomagala najt kako rešitev. Če komisija ne odobri, pa smo tu zate in se bo gotovo tudi tvoje življenje obrnilo na boljše - saj veš, šele ko si na dnu, se lahko obrne gor... Ampak vedno se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če si si premislila in ne bi rada komisiji razlagala (sicer pismeno, se mi zdi), potem pa začni delček po delček urejat svoje življenje, pa bo.
|
|
|
|