|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to sem dobila,.......a mi je bilo trba???,......
13.6.2005 14:01:47   
simona1
Mi hodimo v Istro že 30 let, zadnja leta pa opažam da sta v našem kampu čistoča sanitarij in odprtost trgovine bistveno drugačni v juliju kot v avgustu. Zakaj? zato ker v juliju smo tam predvsem slovenci, čehi, sem in tja še kakšen italijan, v avgustu pa italijani, nemci, avstrijci, nizozemci. V avgustu je bila trgovina odprta cel dan, v juliju samo do 13.00 ure. Sanitarije so bile v avgustu full čiste, vedno papir, topla voda, v juliju si si to lahko včasih samo želel...
Mene bolj skrbi to, da so si Hrvatarji zmislili, da bodo sedaj lahko le pooblaščeni iz strani hrvaške carine z koncesijo imeli na svojih parcelah prikolice v zimovanju, ne pa tko kot do sedaj ko je imel kampu najbljižji kmet na travniku tudi do 20 prikolic, pa ti je ni bilo treba vlačiti domov, na varnem je bila... Tko smo imeli mi, za letos pa bo najbrž že problem, saj bodo morale biti vse prikolice registrirane in na pol leta naj bi jih vozili na pregled... Nič koliko prijateljev ima prikolice pri hrvaških kmetih ki so bile registrirane nazadnje še za časa jugoslavije, med drugim tudi mi. In zdaj bodo stali pred kampom policaji in nam bodo težili. Spet tukaj v nemilost pademo večinoma slovenci saj imamo ravno mi največ takih prikolic.
Prav v Istri sem že od mnogih slšalal kako se sproti zmišljujejo cene v lokalih in gostilnah ravno za nas slovence, ki pa jim še vedno pustimo največ denarja. Prijatelji so doživeli že hudo zmerjanje kot prokleti slovenci, ko vas treba... ker sta dva natakarja povedala vsak svojo ceno računa... Njaboljš bi blo da res ne bi hodili tja, a meni osebno je tam še vedno všeč, pa žal Jutino dijeto imajo le hoteli visokega razreda, tko da bajne denarje za en teden dopusta nimamo, tko smo primorani hočeš nočeš hoditi k neprijaznim sosedom.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2005 14:25:49   
mika
:ups::ups:hrvatarji....:ups::ups: a smo pol mi slovencarji?:)-:)-:)-:)-

Vsak gre na dopust kamor želi, in nihče od nas ni PRIMORAN it na hrvaško.
kjerkoli na hrvaškem smo jedli ali bili na pijači so imeli cenik. pa tega da bi se nekdo drl prokleti slovenci - tega ne verjamem. na pašmanu v kempu so sami slovenci, zraven pa imajo vaščani vrtove, kjer naši sodržavljani pridno obirajo njihove pridelke. takrat bi se pa tud jaz drla....

mi se veselimo avgusta, ko bomo na pašmanu, ki je poln zadovoljnih slovencev- drugače se ne bi vračali a ne?

aja, pa še o all inclusive, a vsebuje tudi drisko? :)-

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2005 15:20:23   
Anonimen
mika ti kar hodi na hrvaško, če res misliš da so te tam veseli. 8)

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2005 17:08:50   
mika
Ne mislim, ampak vem, da so me veseli, z nekaterimi skupaj jemo in pijemo skoraj večkrat na njihov račun(ki imajo gostilno) kot pa na naš. Mi pa jih povabimo k nam.
tja hodimo celo leto in ne samo poleti, tako da če bi bilo kaj narobe bi že vedela.

Aja, pa odločite se že enkrat al je predrago da negreste več tja, al si pa drugega ne morete privoščit. Če si hrvaške ne morete privoščit si slovensko obalo lahko samo ogledate.

je pa prav, da greste drugam, ker je treba videt svet ni pa treba zato blatit sosedov. Mi slovenci bi verjetno bili najbolj srečni če bi bili brez sosedov- sej imamo z vsemi konflikte Italijani, Avstrijci

Se mi zdi da stvari preveč posplošujete. Če se vam je zgodila krivica, pač ne idite več tja. Lahko bi naštevala in naštevala kolikokrat so me hoteli naši dragi slovenčki ogoljufat(enih parkrat jim je tudi uspelo), pa mi na misel ne pride, da bi zato blatila slovence, ker še zdaleč nismo vsi taki.
LP, in brez zamere.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?