|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Reševati ali končati?
19.10.2009 20:58:03   
Anonimen
On pravi da bo vse prišlo samo od sebe, da bo čas prinesel svoje...

Po petih letih tezko pride samo od sebe
Ne vem, koliko sta povezana in koliko volje imas, da mu pomagas, da najde tisto, kar ga bremza.

(odgovor članu mayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
19.10.2009 21:25:32   
TomTaylor
A ljubice pa ziher nima?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.10.2009 21:29:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: mika

sam me vseeno srh spreleti, ko preberem ta pozdrav

mene tudi user posted image  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.10.2009 21:31:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

A ljubice pa ziher nima?

tudi to je možnouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.10.2009 22:09:13   
Tejča05
Ojej, kot da b brala mojo zgodbo izpred dveh let. Bilo je enako le da sva se midva v času nosečnosti mogoče malo ampak res malo zbližala, ko pa je prišel otrok pa odklop iz njegove strani. Že prej ga nič ni blo pol pa sploh nič. Non stop prepiri. Trudila sem se da bi mogoče pa vseeno ratalo. Sem ga objela njegove roke hladne prijel me je samo toliko za rame da me je prestavil levo da je šel lahko mimo mene. Ko sem ga prijela za roko me je vprašal kaj pa je.
Jaz iz tega žal nisem videla izhoda in se mi je tudi zdelo vseen bolje da vsaj otrok dobi vso ljubezen iz moje in u končni fazi iz njegove strani pa četudi nisva skupaj. Ker če bi bila bi bilo vse kar bi dobil en kup sovraštva. Kaj je to ljubezen in kaj je to da pomeni da imaš nekoga res rad pa v najini vezi ne bi videl in zakaj bi to prenašal naprej???

Jaz sem zadevo končala, no ubistvu sva jo oba. Zdaj se razumeva odlično. Sva vsak zase ampak vseeno se vsake toliko časa družimo vsi skupaj da otrok vseeno vidi da četudi nisi skupaj se lahko dobro razumeš.
Tako kot sem živela si ne predstavljam, pomoje bi ratala živčna razvalina in nažalost je vedno otrok tisti, ki potem vse požira, ker pač vemn morš dat in otrok je pač tam. Zaradi tega pa je bolje da je tako kot je. No vsaj pri meni.

Skupaj sva bila 10 let. Otrok je prišel po 7-ih letih.

Razmisli kaj si želiš v življenju, ker v končni fazi kje pa piše da si ne moreš narediti še ene družine, ki bo zares ljubeča in bo tako kot mora biti. Zaslužiš si ti in tvoj otrok in v končni fazi tudi tvoj partner.

Pa vse naj naj ti želim.

lps

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2009 12:56:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mayuri
Ker sama ne vem več kako naprej, bi od vas želela kakšen nasvet oz. vaše mnenje.

Veliko je hodil ven in kakšno spoznal in mu sedaj ni treba tako veliko hodit ven, razen kadar se dobita. To je precej možno. Če pa nima druge, potem pa je odgovor reševati, ker ostale težave, ki jih opisuješ niso nepremostljive niti tako velike, da jih ne bi mogli pozabiti. Otrok zelo spremeni situacijo v odnosu. Še posebej do otrokovega 2leta. Prvo leto otrok zaradi močne povezanosti z mamico, izključuje očeta. Šele po prvem letu počasi začne postajati očka vedno bolj pomemben. In to je dejstvo in se občuti.

Bodite več skupaj, njegove izhode pa .... morda glede na to da ima dovolj časa za izhode, ima premalo obveznosti v družini?

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2009 13:15:46   
čipka

.Sama se večkrat stisnem k njemu, mu rečem naj me objame, poljubi pa je vedno nekaj, da tega ne stori (mu je vroče, mora ravno nekaj narediti itd...). Večkrat mu rečem, da si bom poiskala nekoga, ki mi bo vse to dajal, pa spet nič...On pravi da bo vse prišlo samo od sebe, da bo čas prinesel svoje...

Nočem nič sklepati, ali te plašiti, vendar me to spominja na mene, ko sem bila pred kakšnimi 8 leti s fantom, všeč mi je bil nekdo drug in nisem želela da me moj fant dotika, objema, kaj šele da bi sexala. Predlagam ti, da ga postaviš na realna tla, da mu rečeš, da si bosta poiskala pomoč, če ne želi potem pa...ne vem...   Upam, da se rešita te zadeve in da se bodo stvari postavile na bolje Srečno.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.10.2009 18:19:59   
picola1
Uh...ful dobra razmišljanja...od tega, da ima ljubico, da se počuti zapostavljenega zaradi otroka, da se je mal zgubil, da ima težave v spolnosti in ga je sram povedat, do tega, da je mogoče ugotovil, da sploh nista za skupaj...ali pa spet kaj tretjega...Po moje je vse možno, vsak človek odreagira drugače na svoj notranji konflik pa kakršenkoli že pač ta je...
Jaz osebno bi ga postavila pred dejstvo, da v tej zvezi nisem več srečna in da želim, da poiščeva strokovno pomoč (ja, rija, tut jst se že ponavljam-sama vedno pravim, da partnerja ne naredita dovolj za rešitev zveze, dokler ne stopita do strokovnjaka) ali pa bova šla žal narazen, ker tako ne želim več živeti. Razložila bi mu, da si bom razlagala ne (obisk strokovnjaka) kot to, da si želi pač narazen (oz.če bi rekel ne, bi pričakovala, da bo sam začel delati spremembe v odnosu do mene) Povedala bi mu, da mu dam en teden časa, da se odloči, kaj bo naredil, potem pa ukrepam (ali ukrepava skupaj) dalje.
Vem, da je lažje reči kot narediti, vendar se mi zdi, da bi bilo tako še najbolj prav.
Bodi odločna, povej mu, da pričakuješ iskrenost, ki je temelj vsake zveze.

Pa srečno in poročaj, kako sta uredila. user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.10.2009 10:38:23   
Anonimen
Jaz se v celoti strinjam s Tejčo05. Tajča pogumna si bila, da si ga zapustila, sem pa prepričana, da je bila to dobra odločitev in da je bilo na začetku zelo hudo, zdaj pa si verjetno srečna, da si to naredila. In mislim, da bi bilo isto to dobro za to punco. Jaz sama ne bi mogla bit v taki zvezi. Vem, da je lažje govorit kot pa dejanja uresničit. Samo a misliš, da si vredna tega da te nekdo tako zavrača? Meni osebno veliko pomeni dotik mojega moža, poljub,...karkoli, samo da vem da zanj obstajam. To, da bi ga jaz objela in bi se umaknil...ne bi trpela. definitivno se je z njim nekaj zgodilo. Bolje stvar končati dokler je otrok še majhen kot kasneje, kot je že ena rekla, take stvari močno vplivajo na otroka.

Pa poročaj kako se je izteklo. Držim pesti.

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.10.2009 11:11:24   
Teya*D.
Glede na vse poste, ki sem jih uspela na hitro preletet bi rekla, da imate vse po malo prav....
Res je, da je v zvezi težko, če ni dotikanja, tudi sex pomeni ogromno ampak ( vsaj zame ) ni bistvo družine ( ker če vse ostalo ne klapa nimaš niti volje do sexa ). Razumela bi, da se v nosečnosti telo spreminja, da kdaj kateremu ni do odnosov ( ženski hormoni, napadi utrujenosti, moški so tudi kdaj res utrujeni ali pa proti koncu nosečnosti, ko je vse res izjemno napeto ), ne vem pa kako bi zdržala, če se me moj partner ne bi niti enkrat dotaknil med nosečnostjo. Tudi po porodu takoj ne moreš imet odnosov, že zaradi poroda samega, potem je tu nov član družine, ki si sam piše urnik in od izčrpanosti včasih ti tudi ni za kakšne posteljne akcije več.  Dobro pa mine nekaj časa in potem bi se počasi moralo stanje umirit, čeprav nikoli več ne bo tako kot je bilo na začetku.

Edino kar me je tukaj najbolj nekako 'zmotilo', je stavek, ki ti ga je izrekel, da enkrat bo bolje in temu konec...nekaj takšnega...to me nekako veže na situacijo, da mogoče čaka odgovor kje drugje, ali bo tisto ugodno zanj, če pa ne bo, potem boš spet dobra ti....  Nebi rada vzbujala straha ali 'pametovala' ampak ne vem kaj bi vaju tako oddaljilo, da bi tvoj partner vedno ravno v trenutku, ko se mu hočeš približat, moral storiti nekaj drugega.

Sonček, ki ti daje upanje in veselje imaš ( imata ), sama bi ga tudi kot je že bilo napisano ( partnerja ) postavila pred dejstvo naj se odloči kako in kaj.

držim pesti, da uspešno rešiš in velikooo sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.10.2009 11:23:25   
ammam
Ne vem, če se splača vztrajati v takem razmerju. Hudo je, da imaš nekoga rad in ga ljubiš, on pa te zavrača in si te ne želi. To je zelo boleče. Ker pa to močno vpliva na razpoloženje, je pomembno, da se človek zaveda, da zaradi tega trpi cela okolica. Tudi slabi odnosi s starši, sodelavci, prijatelji... so lahko posledica nezadovoljstva v zakonu ali razmerju. Posledično se lahko ruši več stvari hkrati. Pride do depresije, psihofičnih bolezni.
Brez zamere, ampak mislim, da bi rad povedal, da ne čuti več nobene privlačnosti, zanaša se na čas, ki naj bi prinesel dobro ali pa tudi slabo. Bolje bi bilo se odkrito pogovorit, četudi ostro, samo, da prideš do konca kaj je na stvari. Bolje zate, saj je odlašanje samo izguba časa in pozitivne energije.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.10.2009 7:26:49   
roberta
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Reševati.

Deifinitivno...in že sem sama sebi zlajnana: če ne zmoreta sama, si poiščita pomoč.

Ker 9 let sta imela NEKAJ. Mogoče TO še nekje je, vendar vidva ne najdeta poti do tja.

se podpišem.

sama ne bosta zmogla, zato kar hitro in pogumno po pomoč k nekomu, ki ve, kako se tem stvarem streže.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.10.2009 13:45:06   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Reševati.

Deifinitivno...in že sem sama sebi zlajnana: če ne zmoreta sama, si poiščita pomoč.

Ker 9 let sta imela NEKAJ. Mogoče TO še nekje je, vendar vidva ne najdeta poti do tja.

Se strinjam.

To, da mu ni do poljubov, objemov, je lahko vzrok čisto drugje kot pa da jo ne ljubi. Dopuščam tudi možnost, da je res ne ljubi, da ima mogoče kakšno drugo in da nima jajc tega povedati.

Moj je po naravi zelo "hladen" tip. Med nama nikoli ni bilo nekega rednega držanja za rokce, objemanja na sprehodu, poljubljanja ob odhodu v službo ali ob prihodu domov, je bilo, vendar ne vedno in "obvezujoče" pa veza še vedno tudi brez tega laufa. pa tudi če so bili problemi, niso bili zaradi tega.

Se pa strinjam, da če se ne trudi kljub tvoji pomoči spremeniti in se drugače obnašati oz. dati ven iz sebe kaj ga teži, se ti zaupati, potem smisla v tej vezi tudi jaz ne vidim. Verjamem, da ti bo hudo, kasneje pa verjetno tudi ne boš obžalovala tega, da sta šla narazen, če bo seveda zdajšnje stanje še kar trajalo in trajalo. Vprašanje je, koliko boš še zdržala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.10.2009 19:32:20   
arabela*

Ker sama ne vem več kako naprej, bi od vas želela kakšen nasvet oz. vaše mnenje.

jaz tukaj ne bi vztrajala.Oziroma bi želela,vendar bi naredila nekakšno pauzo in da res čas pokaže kaj si on sploh želi.Ker nima smisla silit in rinit z glavo skozi zid.Če le imata možnost vsaj teden,dva bit narazen......pa bosta potem videla kaj in kakouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.10.2009 19:33:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

A ljubice pa ziher nima?

tudi to je možnouser posted image

tud to je možno,ja....ampak po mojem če bi jo imel bi se do nje nenormalno lepo obnašal,kot ima to večina moških v navadi,ko skušajo kaj prikriti.Nevem no,samo ugotavljam.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.10.2009 13:32:44   
zinkazi
Prični s knjigo Pet jezikov ljubezni, poišči strokovno pomoč in bodi ti tista, ki boš iskala kaj lahko vrne vajin nekdanji odnos. Predvsem pa verjemi in zaupaj v vaju, le tako lahko gre na bolje, če se pokaže, da nikakor ne gre, je kasneje še vedno čas da končata, če končata sedaj, poti nazaj ni. 

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.10.2009 14:52:13   
Sanikaa

S partnerjem sva v vezi 9 let, pred dvema mesecema se nama je rodil otrok...situacija pa je sledeča: do nosečnosti sva imela lep, ljubeč in spoštljiv odnos, sama nisem bila zadovoljna samo s spolnostjo. Problem je bil na njegovi strani in sicer je bil vedno utrujen, pod stresom zaradi službe in podobno. Sama sem si ga po vseh teh letih še vedno želela. Posledično sva to počela cca. enkrat na mesec zadnjih pet let. Ker je vse ostalo "klapalo" nisem iz tega delala problemov, čeprav sem se počutila neželjeno in ranjeno, nesprejeto kot ženska. Potem se odločiva, da je čas za otroka, sama sem si ga močno želela, on je govoril, da tudi, čeprav sem v sebi vedela, da si ga ne želi tako močno kot jaz. Kmalu sem zanosila. Od takrat naprej je med nama vse drugače. Kar naenkrat je rabil svobodo v tem smislu, da je na veliko začel hoditi okrog brez mene, čeprav je bil vsa leta pravi zapečkar. Se  pravi jaz noseča doma, on na pijačah, koncertih, službenih žurkah in podobno. Dva meseca po rojstvu otroka je situacija zelo podobna,mogoče malo manj izhodov, ampak še vedno veliko, čeprav je obljubljal da bo rojstvo otroka vse spremenilo. Najin odnos je bil iz dneva v dan slabši, počutila sem se samo, sama sem se veselila otroka, on ni kazal pretiranega veselja...ker sem na vsak način hotela od njega tak odnos kot sva ga imela prej, sva se začela na veliko kregati, padale so grde besede itd...Seveda s seksom v celi nosečnosti ni bilo nič, najprej je govoril, da se boji, da ne bo kaj narobe, potem da ne more zaradi takšnega odnosa, da rabi čas, da se zadeve med nama uredijo in podobno. V teh dveh mesecih ko imava otroka, se je situacija sicer nekoliko umirila, kregava se skoraj ne več, vendar med nama tako kot v nosečnosti praktično ni nič več...ni dotikov, objemov, poljubov kaj šele seksa...Sama se večkrat stisnem k njemu, mu rečem naj me objame, poljubi pa je vedno nekaj, da tega ne stori (mu je vroče, mora ravno nekaj narediti itd...). Večkrat mu rečem, da si bom poiskala nekoga, ki mi bo vse to dajal, pa spet nič...On pravi da bo vse prišlo samo od sebe, da bo čas prinesel svoje...jaz pa temu ne verjamem več...sem preveč prizadeta, naveličana njegovih neizpolnjenih obljub in ne vem več kako naprej... Sama sem poskusila vse, da bi rešila najin odnos, on ni naredil nič, oziroma storil je ravno toliko, da ni več kreganja, da bi se spet zbližal z mano pa popolnoma nič. Ne pomaga pa več noben pogovor, sva tisočkrat premlela situacijo, pa sva še vedno na istem.

Mislim da se moraš zelo odprto z njim pogovoriti. Povedat mu zakaj nisi zadovoljna v vajinem razmerju. Žal ima zeeelo podobne simptome kot mož moje frendice. Mož se je žal zaljubil v drugo in je sam čakal da njegova nova pride v njegovo mesto, da bi začela skupno življenje. Ženi svoji je pa to priznal šele ko je močno pritisnila na njega in se postavila za sebe in povedala da noče tako živeti. Tok sta se odtujila da je on spal v dnevni sobi, ona v spalnici..brez objemov, poljubov..kamoli sexa. Kot dva sostanovalca v zakonu.
Želim ti veliko hrabrosti in upam da ni tako hudo , ter da se bosta iskreno pomenila!
lp

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.11.2009 9:04:46   
ShopGirl
Jst sm mnenja, da je čas za odločilni pogovor s partnerjem. Jasno mu moraš povedat kaj hočeš in kaj pogrešaš, ne izpostavljaj ga kot krivca za nastalo stanje ampak govori v dvojini (tut če ni čist res)...drugače bo šel takoj v obrambo in ne boš nič dosegla.
Ob vsem skupaj morš bit pripravljena tut na to, da obstaja možnost da ostaneš z otrokom sama. Ker ko se boš enkrat odločno postavila zase, ni več poti nazaj. Ali bo začel vlagati v vajino razmerje ali pa naj se stvar konča.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.11.2009 12:52:15   
srki
In, kako je  zdaj? Kaj bolje?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?