|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Reševati ali končati?
19.10.2009 16:24:02   
mayuri
Ker sama ne vem več kako naprej, bi od vas želela kakšen nasvet oz. vaše mnenje.

S partnerjem sva v vezi 9 let, pred dvema mesecema se nama je rodil otrok...situacija pa je sledeča: do nosečnosti sva imela lep, ljubeč in spoštljiv odnos, sama nisem bila zadovoljna samo s spolnostjo. Problem je bil na njegovi strani in sicer je bil vedno utrujen, pod stresom zaradi službe in podobno. Sama sem si ga po vseh teh letih še vedno želela. Posledično sva to počela cca. enkrat na mesec zadnjih pet let. Ker je vse ostalo "klapalo" nisem iz tega delala problemov, čeprav sem se počutila neželjeno in ranjeno, nesprejeto kot ženska. Potem se odločiva, da je čas za otroka, sama sem si ga močno želela, on je govoril, da tudi, čeprav sem v sebi vedela, da si ga ne želi tako močno kot jaz. Kmalu sem zanosila. Od takrat naprej je med nama vse drugače. Kar naenkrat je rabil svobodo v tem smislu, da je na veliko začel hoditi okrog brez mene, čeprav je bil vsa leta pravi zapečkar. Se  pravi jaz noseča doma, on na pijačah, koncertih, službenih žurkah in podobno. Dva meseca po rojstvu otroka je situacija zelo podobna,mogoče malo manj izhodov, ampak še vedno veliko, čeprav je obljubljal da bo rojstvo otroka vse spremenilo. Najin odnos je bil iz dneva v dan slabši, počutila sem se samo, sama sem se veselila otroka, on ni kazal pretiranega veselja...ker sem na vsak način hotela od njega tak odnos kot sva ga imela prej, sva se začela na veliko kregati, padale so grde besede itd...Seveda s seksom v celi nosečnosti ni bilo nič, najprej je govoril, da se boji, da ne bo kaj narobe, potem da ne more zaradi takšnega odnosa, da rabi čas, da se zadeve med nama uredijo in podobno. V teh dveh mesecih ko imava otroka, se je situacija sicer nekoliko umirila, kregava se skoraj ne več, vendar med nama tako kot v nosečnosti praktično ni nič več...ni dotikov, objemov, poljubov kaj šele seksa...Sama se večkrat stisnem k njemu, mu rečem naj me objame, poljubi pa je vedno nekaj, da tega ne stori (mu je vroče, mora ravno nekaj narediti itd...). Večkrat mu rečem, da si bom poiskala nekoga, ki mi bo vse to dajal, pa spet nič...On pravi da bo vse prišlo samo od sebe, da bo čas prinesel svoje...jaz pa temu ne verjamem več...sem preveč prizadeta, naveličana njegovih neizpolnjenih obljub in ne vem več kako naprej... Sama sem poskusila vse, da bi rešila najin odnos, on ni naredil nič, oziroma storil je ravno toliko, da ni več kreganja, da bi se spet zbližal z mano pa popolnoma nič. Ne pomaga pa več noben pogovor, sva tisočkrat premlela situacijo, pa sva še vedno na istem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 16:27:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Reševati ali končati?
19.10.2009 16:32:21   
rija
Reševati.

Deifinitivno...in že sem sama sebi zlajnana: če ne zmoreta sama, si poiščita pomoč.

Ker 9 let sta imela NEKAJ. Mogoče TO še nekje je, vendar vidva ne najdeta poti do tja.

...vox populi...

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2009 16:32:32   
Anonimen
uh lisička...tako črnogleda? Jaz mislim, da se kaj še sigurno da narediti, samo je žogica na njegovi strani. Kaj konkretno...ne vem...bi pa z veseljem rada vedela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 16:34:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2009 16:34:58   
rija
LD: pozabljaš, da življenje ni samo črno in belo.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 16:38:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2009 16:39:38   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Reševati.

Deifinitivno...in že sem sama sebi zlajnana: če ne zmoreta sama, si poiščita pomoč.

Ker 9 let sta imela NEKAJ. Mogoče TO še nekje je, vendar vidva ne najdeta poti do tja.

se podpišem. Glede nato, da sta se veliko pogovarjala, pa se do tebe ni spremenil, le da je izhodov manj odkar imata otroka, poskusi z dejanji. Ne govori mu naj te objame...ti ga objemi  ga primi za roko...začni z majhnimi dotiki. Nekaterim moškim so pogovori zelo odveč, možno da je tud tvoj tak. Mogoče se ti ne zna približat več, pa te nehote zavrne...ne vem ...poačasi se mu približaj
Kakšen je pa do otroka?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2009 16:44:21   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

LD: pozabljaš, da življenje ni samo črno in belo.

To vem, ampak še vedno pa je (zame) dejstvo, da nekoga ali ljubiš ali pa ne ljubiš. Bull-shiti a la "pozabil sem te ljubiti" zame ne obstajajo. Če nekoga ljubiš, potem to veš. In četudi ne znaš pokazati na "klasične" načine, se to opazi drugod.

Pri njem se očitno ne.

Vsakih toliko časa se lahko zgodi, da kdo odtava...ampak če tega drugi ne predrami, se lahko popolnoma odtujita...ni to bull shit.
Men je moj včeraj rekel..spet te ni..enostavno sem odtavala in se sploh nisem zavedala, da si nisva dala lupčka ...nič, kar mimo njega sem hodila. Potem sva se pogovrajala in sem mu rekla, da glede nato, da sem v teškem položaju, me mora predramit, če se oddaljim in sva imela lep večer.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 16:46:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2009 17:06:41   
mayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Reševati.

se podpišem. Glede nato, da sta se veliko pogovarjala, pa se do tebe ni spremenil, le da je izhodov manj odkar imata otroka, poskusi z dejanji. Ne govori mu naj te objame...ti ga objemi  ga primi za roko...začni z majhnimi dotiki. Nekaterim moškim so pogovori zelo odveč, možno da je tud tvoj tak. Mogoče se ti ne zna približat več, pa te nehote zavrne...ne vem ...poačasi se mu približaj
Kakšen je pa do otroka?

Otroka je sprejel tako kot sem si želela in ima do njega ljubeč odnos. Drugače pa ne pomagajo niti dejanja...ko ga objamem mora ravno nekaj storiti, ko ga želim poljubiti, ravno nekaj gleda po tv-ju, ko hočem, da se na kavču stisne k meni, mu je spet vroče itd...neskončno izgovorov, prepusti se ravno toliko, da mu ne morem očitati, da ne dobim čisto nič od tega...sam od sebe me poljubi samo zvečer, ko si zaželiva lahko noč in zjutraj ko odhaja v službo in če ne bi sama poskušala dobiti kaj več, bi bilo to vse kar je ostalo od "dotikov"...če želim v posteji kaj več, me vedno zavrne in spet sva pri "ne bi danes; sem zaspan; sem utrujen"....nikoli ni pravi dan, že skoraj eno leto...čeprav pravi da bo še rad to počel z mano...vprašanje je samo kdaj???

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 17:08:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2009 17:36:49   
kaya2007
itak je tu večinoma vse odvisno od njega..če se ti odločiš reševati in če on ni za to (možno je sicer da privoli, ampak v resnici ne bo s srcem pri stvari), tako ali tako ne boš mogla ničesar spremenit in rešit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2009 17:38:18   
Anonimen
pa saj seks ni osnova za srečno družino, ali?

Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2009 17:39:55   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ni osnova, je pa pika na i 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 17:43:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2009 17:45:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ni osnova, je pa pika na i 

I je črka tudi brez pike.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2009 17:56:30   
Anonimen
Ok razumem,da eni pač ne vedo pokazat svojič čustev ne razumem pa zakaj potem izgovori ali odrivanje,če ga objame in si želi njegova bližine.Tu je nekaj hudo narobe pri njem.user posted image Da mu je vedno vroče,pa,da mora prav takrat nekaj naredit malo noro se vam ne zdi???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2009 17:59:25   
rija
Tak odklonilen odnos je lahko velikokrat posledica vsega, kar držimo v sebi. Pa ni nujno, da se on te svoje hladnosti sploh prav zaveda. Enostavno se nekateri ljudje ne morejo stiskati, poljubčkati, seksati, če držijo v sebi kakšne zamere, jezo, razočaranja.

Mislim, da je to bolj kompleksno, kot je tukaj predstavljeno. Za vse posledice obstaja nek vzrok.

< Sporočilo je popravil rija -- 19.10.2009 18:00:22 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2009 18:18:56   
mika

Brez obojestransko zadovoljivega seksa ni dobre partnerske zveze in brez dobre partnerske zveze ni srečne družine.

Tako je, ja...se mi ne da razpravljat o črki i, majhni ali veliki.

mayuri, če misliš, da si naredila vse kar je bilo v tvoji moči, ga postavi pred dejstvo, da takole ne več gre. Al ti bo povedal kaj ga tišči ali pa je konec.

BTW lisička a ti veš, kaj pomeni tvoj podpis al se ti zdi samo kul?

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 18:22:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2009 18:23:21   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: mayuri
čeprav pravi da bo še rad to počel z mano...vprašanje je samo kdaj???

Če ve, da BO "to" še rad počel s tabo, potem tudi ve, zakaj ZDAJ "tega" ne počne s tabo.

Pa naj ti to pove (če je že za dejanja "preutrujen").

V vseh postih se strinjam z lisičko!

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2009 18:32:07   
mika

O ekstremih podpisa pa ni varno... javno debatirati v Sloveniji. user posted image

Imaš prav. sam me vseeno srh spreleti, ko preberem ta pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 18:33:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2009 19:53:29   
čmrgelj
[/quote]
Otroka je sprejel tako kot sem si želela in ima do njega ljubeč odnos. Drugače pa ne pomagajo niti dejanja...ko ga objamem mora ravno nekaj storiti, ko ga želim poljubiti, ravno nekaj gleda po tv-ju, ko hočem, da se na kavču stisne k meni, mu je spet vroče itd...neskončno izgovorov, prepusti se ravno toliko, da mu ne morem očitati, da ne dobim čisto nič od tega...sam od sebe me poljubi samo zvečer, ko si zaželiva lahko noč in zjutraj ko odhaja v službo in če ne bi sama poskušala dobiti kaj več, bi bilo to vse kar je ostalo od "dotikov"...če želim v posteji kaj več, me vedno zavrne in spet sva pri "ne bi danes; sem zaspan; sem utrujen"....nikoli ni pravi dan, že skoraj eno leto...čeprav pravi da bo še rad to počel z mano...vprašanje je samo kdaj???
[/quote]

ko sem to brala sem imela občutek da gre tu več al manj samo za vajin odnos, bilo bi res dobro da poiščeta psihološko pomoč, samo pred tem bi se jaz še prašala ali mogoče nima on kakšnih težav z seksom, in mu je narodno priznati zo tudi pred ženo kaj šele o tem razpravljat z zdravnikom ki je popolni tujec.
Tudi njegovi izhodi od doma so lahko samo bežanje od težav in od tega da bi to moral početi,
MISLIM DA JE VREDNO O TEM RESNO PREMISLITI.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?