|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
22.1.2010 9:07:54   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Jeeeeee........petek je.
In jst imam slabo vest, ker še nič nisem naredila za diplomo, najprej sm čakala da bodo izpiti za mano, sedaj pa bluzim u nulo user posted image .

Ne govor, sm čist ista. aaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  jezna sm sama nase, ampak zgleda da ne pomaga.
ampak saj nam bo ratalo user posted image

Seveda :-)))) Katero šolo pa končuješ?

VŠUP

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.1.2010 9:25:16   
Alex01

Jeeeeee........petek je.
In jst imam slabo vest, ker še nič nisem naredila za diplomo, najprej sm čakala da bodo izpiti za mano, sedaj pa bluzim u nulo user posted image .

Ne govor, sm čist ista. aaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  jezna sm sama nase, ampak zgleda da ne pomaga.
ampak saj nam bo ratalo user posted image

Jutrouser posted image

Se še jaz podpišem spodajuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.1.2010 9:33:41   
5ra8
oh ja...pol se bomo pa še tle bodrile skupaj user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.1.2010 9:35:05   
Alex01

oh ja...pol se bomo pa še tle bodrile skupaj user posted image

jaz isto VšUP sam še diploma

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.1.2010 9:55:32   
niki84
Živjo, sem nova med nami. Vas zdaj že neki časa včasih malo preberem. Tudi sama sem iz dolenjskega konca ter sem zdaj v 11 tednu nosečnosti.
Imam pa za vas eno vprašanje. Ali je katera bila na nuhalni svetlini pri dr Jasni Kostanjšek in kako je kaj bilo? Sem zdaj za NS pri njej naročena, pa mi jo je ena kolegica odsvetovala. Zdaj sem pa malo na trnih pa ne vem, ali se kam drugam prenaročim. Res bom hvaležna za vsak odgovor.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.1.2010 9:59:20   
Alex01
DOBRODOŠLA  Niki84user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pri Kostanjškovi lani januarja na NS in sem bila ful zadovoljna. Še 3 kom 3D slikic iz UZ sem dobilauser posted image .

(odgovor članu niki84)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.1.2010 10:07:32   
majch
jutrouser posted image

sneg ajoj...nič se mi ne da...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.1.2010 10:32:39   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutrouser posted image

sneg ajoj...nič se mi ne da...

ajdi ajdi majchka..pa se naredi da zuni ni snega, pa obleci kopalke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa greste vi danes na pot, a ne? No, upam, da ne greste skoz trojane...pa kjerkoli že greste, srečno vožnjo, lepo počasi, če bo pa ful gužva boste pa tortico lahko kar med vožnjo popapcali hehehehe
Ne bit huda te malo heckam, ko se ti nič ne da, no...user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.1.2010 10:36:30   
rea27
kolk je tale next idiotski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam slovenska stran za naorčanje ne dela, sem šla na nemško pa vse štima, plus še lepše stvari imajo za naročit..grrrrrrr... da o menjavi valut sploh ne govorim, ker je funt skor tolk kot euro, oni delajo pa razliko 2 dkoraj 3 eur!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.1.2010 10:40:04   
čebelica01
a se na angleški strani pa neda naročit ???

ker jaz naročam iz anglije ampak raje plačam v funtih je ceneje kot pa če grem v pretvornik € .

in je dobavni rok iz londona v slo oz v nm če smo natančni  v 4 dneh .

zato mi je tle čudno .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.1.2010 10:40:45   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

DOBRODOŠLA  Niki84user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pri Kostanjškovi lani januarja na NS in sem bila ful zadovoljna. Še 3 kom 3D slikic iz UZ sem dobilauser posted image .

odlično. ona je tud moja G. pol bom šla kr h njej. jeej :D
ena dobra novička :)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.1.2010 10:41:04   
štrumfek
dan

ja spet mamo snega... no ja... bomo preživeli, čeprav jaz ga imam že dovoljuser posted image

dolči nimam pojma zakaj se ne javiuser posted image user posted image bom probala še mobitel št dobit... ker meni se je na to št javila ko sem naročvala za en RD...user posted image user posted image

alex eno vprašanje. kako to shraniš da če na tvoj "TOLE" klikneš da ti avtomatsko gre na nextovo stranuser posted image user posted image user posted image sem nek hud računalničar, ki tega ne ve user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.1.2010 10:51:27   
štrumfek
dobrodošla niki84user posted image user posted image (podatki za na seznamček bo prav prišli)user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.1.2010 10:53:41   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

a se na angleški strani pa neda naročit ???

ker jaz naročam iz anglije ampak raje plačam v funtih je ceneje kot pa če grem v pretvornik € .

in je dobavni rok iz londona v slo oz v nm če smo natančni  v 4 dneh .

zato mi je tle čudno .

bom probala še tam, sam me avtomatsko vrže na slovensko zastava, če prej ne, ko vtipkam svojo adreso not..KAr se pa tiče 4 dni..ni blo še nikol v 4 dneh, prej 4 tednih..piše lahko pa vse..Vse, sam da prodajo...Je pa res blo enkrat ekspresno v 6 dneh! user posted image Grem probat še enkrat ke k njim...

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.1.2010 10:53:55   
majch
hehe rea, kopalkeuser posted image to bo!

Mi gremo v nedeljo k našim, tak da nisem še niti torte niti okraskov nardila, tako da ni panike še. V nedeljo bo kao lepše vreme. Pa ne gremo čez trojane...ne se hecat- okol riti v žep...mi gremo čez brežice pa podčetrtek.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.1.2010 11:08:45   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

alex eno vprašanje. kako to shraniš da če na tvoj "TOLE" klikneš da ti avtomatsko gre na nextovo stranuser posted image user posted image user posted image sem nek hud računalničar, ki tega ne ve user posted image user posted image

Označiš povezavo (kopiraš naslov spletne strani), greš na ringarajo, ospreš novo sporočilo, napišeš besede (tole, klikni, tu, ....kar hošeč), označiš in klikneš ikono (narisana zemlja in še en znakec - če pa miško pomakneš na njo ti napiše dodaj povezavo) se ti odpre okenece in notri potem prilepiš povezavo.
Upam, da razumeš user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.1.2010 11:13:01   
Alex01
rea - še tole če je možno, sicer ni iz slov strani, ni pa panike, če ne bo šlo user posted image

tole velikost 12-18 mesecev

tole velikost  12- 18 mesecev

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.1.2010 11:13:17   
štrumfek
ahaaa ok da vidim če delujeuser posted image user posted image user posted image

tukaj

pa mogoče bodo kateri pobarvanke celo prav prišle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.1.2010 11:13:50   
štrumfek
delaauser posted image user posted image user posted image stokrat hvala Alexuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.1.2010 11:14:00   
Alex01

ahaaa ok da vidim če delujeuser posted image user posted image user posted image

tukaj

pa mogoče bodo kateri pobarvanke celo prav prišle user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deluje

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.1.2010 11:14:30   
Alex01

delaauser posted image user posted image user posted image stokrat hvala Alexuser posted image user posted image

sej nisem tko pametna veš, pri računalničarju spim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.1.2010 11:20:11   
Alex01
Štrumfek - podatki za Nejca (kolikor ti jih še manjka)user posted image

1.mesec:  
       26.8.2009 62 cm 6500 g
2.mesec:         23.9.2009 64,5 cm 7780 g
3.mesec:        21.10.2009 64,5 cm 8550 g
4.mesec:        25.11.2009 73 cm 9000 g
5.mesec:        22.12.2009            9400g

naslednji pregled in cepljenje 27.01.10

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.1.2010 11:21:48 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.1.2010 11:20:32   
Alex01

tukaj

pa še prav bodo prišle user posted image user posted image

pobarvanke

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.1.2010 11:21:19 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.1.2010 11:23:30   
niki84
Hvala za odgovor. Mi je že malo odleglo. Drugače so pa moji podatki: 25 let, neporočena, to je moja 2. nosečnost, prva se je žal končala s SS. Hm... še kaj, aha, pa rok imam 19.8. Bomo videli, koliko se bo še spreminjal.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.1.2010 11:30:01   
čebelica01
sej rea če pač negre negre nimaš kaj . sam vem kadar mi naročimo preko m and m direct to je ena internetna štacuna dobimo v 4 dneh edino enkrat je prišlo v 7 dneh ker so bli še prazniki vmes .

res pa je da je tam 30€ poštnina, sam če smo tko pametni nas več naroči pa je poštnina tko k tle se razdeli na naročnike user posted image user posted image .

jaz si tam bunde kupim pa plašče pa razne teniske a vam prilimam link

res pa je da za malčke čisto malčke nimajo nič .

pa naročimkapne pa to je veliko ceneje

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu niki84)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.