|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
21.1.2010 14:32:38   
čebelica01
http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X45/118/4?pid=714391&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f1%2fcat%2f183%2f6%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bWomen%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bTops&lang=en&country=si&curr=eur

za tole tuniko se pa še odločam
Red Print Lace Detail Tunic€45.00
( UK 12)

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.1.2010 14:35:51   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Spet en turoben dan. Pri nas je taka megla da si z malim niti pod razno ne upam it ven.

Vidim, da ste čist v next pale.user posted image

Mi smo se danes dogovoril za varstvo našega črva, ko bo šla mami v službo.user posted image Čeprav je do avgusta še daleč, sem prav vesela da je ena skrb mimo. Pazila ga bo ena gospa privat, čisto blizu našega doma pa še družbo bo mali imel ker jih bo ene 5 skoraj enake starosti v varstvu pri njej. Gospa je ful uredu, pa tudi otroci jo imajo zelo radi.

ja jaz sem čisto v tale next pala , potem pa meni to reja zlata lepo pove, da bi blo fajn če bi jaz našo zastavico kliklna, mi je pa vse dol palo joj pa ne že spet vse čez dat in ja našla sem pa nekaj lepih stvari .

krasno za varstvo , super . je že danes kar težko zaupat svojega malčka kar tako nekomu . prvi utis je kar pomenben user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.1.2010 15:10:11   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Spet en turoben dan. Pri nas je taka megla da si z malim niti pod razno ne upam it ven.

Vidim, da ste čist v next pale.user posted image

Mi smo se danes dogovoril za varstvo našega črva, ko bo šla mami v službo.user posted image Čeprav je do avgusta še daleč, sem prav vesela da je ena skrb mimo. Pazila ga bo ena gospa privat, čisto blizu našega doma pa še družbo bo mali imel ker jih bo ene 5 skoraj enake starosti v varstvu pri njej. Gospa je ful uredu, pa tudi otroci jo imajo zelo radi.

ja jaz sem čisto v tale next pala , potem pa meni to reja zlata lepo pove, da bi blo fajn če bi jaz našo zastavico kliklna, mi je pa vse dol palo joj pa ne že spet vse čez dat in ja našla sem pa nekaj lepih stvari .

krasno za varstvo , super . je že danes kar težko zaupat svojega malčka kar tako nekomu . prvi utis je kar pomenben user posted image user posted image user posted image user posted image

draga moja..glede na to, da pride dokaj hitro v slovenijo, ni nobene panike, mi boste potem kar skupaj nakazale in to je to..potem, ko pride vse skup, ok? user posted image
kar se pa tiče tele zadnje rdeče tunike..je pa huuuuuda!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.1.2010 15:11:40   
Anonimen
Ja, in hudo ceno ima tutuser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.1.2010 15:16:16   
čebelica01
je a ne user posted image user posted image  sej je res mal cena huda ampak j.... sam enkat se živi pa naj lepo živim oz lepa ha ha ha . rea kar naroči tudi tuniko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.1.2010 15:32:29   
rea27

je a ne user posted image user posted image  sej je res mal cena huda ampak j.... sam enkat se živi pa naj lepo živim oz lepa ha ha ha . rea kar naroči tudi tuniko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni problema...ti si ena prava čebela! hehehe user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.1.2010 16:02:44   
majch
oj, vidim da mate napad na next...fajn...jaz sem na next dieti. Nič ne bo. Bi malčici kaj vzela, pa se mi zdi, da ma dost, za sebe pa itak boljše da nič ne kupim. Bom pol, ko bom šla v službo, če bom mela kako kilo manj...čeprav slabo kaže. Taka kura zavaljena sem ratala, da groza.user posted image user posted image Ke so cajti, ko sem mela 10 kil manj?
Danes neki pucam pa tak...Živa pa tuli že celo popoldne. (rea, preveč sma jo hvalile včerajuser posted image ) Grrr...glavobol vse skupi. Sem misla it še v tuš, pa mi ni se zdaj še pol ure rihtat...bo mogu dragi usput kaj prinest, če hoče kaj jest. Eno goro mam še za peglat...bruh. Totalno beden dan...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.1.2010 16:03:45   
majch
btw, tunika je res hudauser posted image . Privošči si jo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.1.2010 16:20:39   
čebelica01
o hvala hvala mi je res tko fina sicer ni moj stil tele volančki ampak mi je huda ker je tunika . pa sej lahko na kavbojke oblečem .

rea- zanima me še v kolkem času to pride glede na to da si rekla da hitro pride ?? ker bi ti jaz to prvega denar nakazala 101€ +poštnina , ki pa bo znašala ( boš pa še prekalkulirala ) user posted image user posted image . pa še na z.s mi pošlji tvoj trr!

sicer pa ker si v bogati družini lahko kar ti častiš user posted image user posted image user posted image .

in ja res sem ena čebela in to ornk ( salmonela me zaeenkrat še ni napadla ) je pa tri tedne inkubaciska doba tko da čakam . sam vitaminčke papam

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.1.2010 17:02:38   
rea27

o hvala hvala mi je res tko fina sicer ni moj stil tele volančki ampak mi je huda ker je tunika . pa sej lahko na kavbojke oblečem .

rea- zanima me še v kolkem času to pride glede na to da si rekla da hitro pride ?? ker bi ti jaz to prvega denar nakazala 101€ +poštnina , ki pa bo znašala ( boš pa še prekalkulirala ) user posted image user posted image . pa še na z.s mi pošlji tvoj trr!

sicer pa ker si v bogati družini lahko kar ti častiš user posted image user posted image user posted image .

in ja res sem ena čebela in to ornk ( salmonela me zaeenkrat še ni napadla ) je pa tri tedne inkubaciska doba tko da čakam . sam vitaminčke papam

ponavadi pride v 10 dneh ali kak dan prej če kdo kje ne štrajka... Tako, da ni panik, ti bom poslala na zs, še prej pa bomo šle skozi vsa naročila, da ne bi potem koga kaj bolelo hehehheuser posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.1.2010 17:05:02   
čebelica01
bolelo bo mojega k bo moral men kupt tuniko mi je še za dedka mraza dolžan ;)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.1.2010 18:06:47   
Anonimen
Škoda da ni tut men moj kej dolžan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.1.2010 18:10:51   
čebelica01
no pa se nared da ti je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.1.2010 19:59:07   
rea27
a veste za kolk smo do sedaj zapravle? Pazi cifro - 275 EUR user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.1.2010 20:19:15   
dolči
Štrumfek!
A veš,da te gospe za tortico sploh ne dobim na telefon.
Danes sem že dopoldan probala pa nič potem pa še popoldan ene 4x pa se tudi nihče ne oglasi.
Kak nasvet?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.1.2010 21:25:33   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

a veste za kolk smo do sedaj zapravle? Pazi cifro - 275 EUR user posted image

Strelauser posted image user posted image user posted image

Ka lahk še jaz par stvari?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.1.2010 22:00:41   
Alex01
Še moje naročilo :

tole velikost 134-140 (9-10 let) - 2 kpl

tole velikost 134-140 (9-10 let) - 1 kpl

tole velikost 80-86

tole velikost 80-86

za zadnja dva naročila (80-86) mi kaže kao da je prodano. Artikla sta ista kot je naročila Jaknik, sam jaz sem  izbirala pod slo zastavo. Tak, da ne vem, če je ona kje drugje? Lahk to preveriš rea?

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 21.1.2010 22:09:54 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.1.2010 22:19:02   
Alex01
Rea - boš vidla, kaj od tega iamjo, drugače sem pa nekaj drugega tudi že ogelala, tak, da če zadnjih dveh ni , potem bom neki druzga, če bo šlo user posted image . jao,že kompliciram user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.1.2010 8:15:58   
5ra8
jutro bejbike...

pa smo se spet zbudili u prečudovito zimsko jutro...obožujem taka jutra user posted image

kako smo kaj danes? i feel great user posted image

peteeeek jee....juhuhuhu user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.1.2010 8:31:52   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Še moje naročilo :

tole velikost 134-140 (9-10 let) - 2 kpl

tole velikost 134-140 (9-10 let) - 1 kpl

tole velikost 80-86

tole velikost 80-86

za zadnja dva naročila (80-86) mi kaže kao da je prodano. Artikla sta ista kot je naročila Jaknik, sam jaz sem  izbirala pod slo zastavo. Tak, da ne vem, če je ona kje drugje? Lahk to preveriš rea?

jutro... evo alex, grem gledat

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.1.2010 8:33:42   
Mala_princeska
Jeeeeee........petek je.
In jst imam slabo vest, ker še nič nisem naredila za diplomo, najprej sm čakala da bodo izpiti za mano, sedaj pa bluzim u nulo user posted image .

Poročilo iz včerajšnjih Čatežkih toplic - noroooo uživanje user posted image user posted image user posted image
Non stop tobogani z Nino, pa Manca je 100/ h uživala v vodi - bazen z valovi se čisto nič ni bala, je bila v obroču in jo je premetavalo, ona pa uživala. Tko da je pojedla taveliko Hippovo sadno kašico, pa 2 x zaspala, pa celo pot domov spala in zvečer krožnik polente pojedla in spala ponoči do cca. 5h zjutraj (njena ura) user posted image

Danes imam pa Nino doma in bo pestro.....ker se bo treba sankat in najbrž snežaka delat, pa seveda standard od pospravljanja.

Imejteeee se fajn...

Pa še tole: Manca mi iz stekleničke ni hotla čaja pit, sem pa včer za foro kupila Hippov mareličen sokec - to ji pa gre. Ne vem no ali zaradi okusa user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.1.2010 8:56:01   
rea27
hmm..ja, mi ne pokaže, grem zdej jst kar nares seznam, pa bom kao kar naročila, ker jaz itak mislim, da je to to, če se pa katera še kaj dodatnega spomni, jo bomo pa še počakali.
No, začnem naročat in takoj javim kaj jepa kaj ni, ok?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.1.2010 8:58:44   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jeeeeee........petek je.
In jst imam slabo vest, ker še nič nisem naredila za diplomo, najprej sm čakala da bodo izpiti za mano, sedaj pa bluzim u nulo user posted image .

Ne govor, sm čist ista. aaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  jezna sm sama nase, ampak zgleda da ne pomaga.
ampak saj nam bo ratalo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.1.2010 9:01:27   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jeeeeee........petek je.

Ne govor, sm čist ista. aaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  jezna sm sama nase, ampak zgleda da ne pomaga.
ampak saj nam bo ratalo user posted image

Seveda :-)))) Katero šolo pa končuješ?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.1.2010 9:06:07   
rea27
...khm..očitno ne bo nič, next ne potegne..bom poskusla kasnej..majo neke težave...user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.