|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
18.1.2010 16:42:40   
cukr07
Punce, tiste ki ste že imele krst, nekaj me zanima. Kaj ste imele sabo ko ste se šle dogovarjat k župniku? Rabim še kaj drugega s sabo nest kot družinsko knjižico in potrdilo od botrov?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.1.2010 16:48:28   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Punce, tiste ki ste že imele krst, nekaj me zanima. Kaj ste imele sabo ko ste se šle dogovarjat k župniku? Rabim še kaj drugega s sabo nest kot družinsko knjižico in potrdilo od botrov?

ne nič drugega ne potrebuješ. To je to

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.1.2010 16:52:36   
cukr07
Štrumfek hvala za tako ekspresen odgovor. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.1.2010 16:55:17   
Anonimen
živijo punce!!
zanima me če je tuki kera iz okolice ribnice?
sem iz sodražice..priseljena, in me zanima če se tuki kej zanimivega dogaja.. Kakšen tečaj za mamice in dojenčke ali podobnega? 

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.1.2010 17:17:03   
štrumfek

Štrumfek hvala za tako ekspresen odgovor. user posted image

user posted image user posted image ni kej user posted image Taja je spala pa je mela mami cajt po rr skakatuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.1.2010 17:18:36   
majch
ooo nikica...ti boš mela pa kmalu akcijo. user posted image Ja super... no, naj ti bo kratko pa sladko. Z Ribnice pa ne vem, če se je katera oglasila...hmm...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.1.2010 17:20:41   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ooo nikica...ti boš mela pa kmalu akcijo. user posted image Ja super... no, naj ti bo kratko pa sladko. Z Ribnice pa ne vem, če se je katera oglasila...hmm...

pa  res only 3 day to gouser posted image user posted image user posted image user posted image
z ribnice mislim da ni nobene ampak si seveda dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.1.2010 19:09:31   
Alex01

Jaz sem nesla še rojstni list-fotokopijo

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.1.2010 19:11:58   
Alex01
nikica - DOBRODOŠLA user posted image
Pa bo res kmalu akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image , tako kot je napisala Majch - ti želim kratek in čim manj boleč porod in da bi čimprej svojega user posted image stisnila k sebi.

valentinčica - potem si pa že ti na vrsti. Vsak čas bo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.1.2010 19:12:52   
Alex01
Mi smo pa iz plavanja nazaj. Danes je mali tako šprical okrog sebe, da so vsi otročki bežali user posted image user posted image user posted image user posted image
To je pa naš Nejcuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.1.2010 19:13:31   
Alex01
Kje je pa naša rea ? Je še ni nazaj user posted image ?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.1.2010 19:21:58   
valentinčica30
Punce jaz sem moji G že kr dones predlagala da grem, ker mam vsega že mal dost. Zdej so mi še proteini v urinu poskočili na veliko in moram v sredo zopet nazaj, da bo vidla kaj bo z mano.
Če mene kdo vpraša bi bilo super da bi že cartala in se ne sekiral kaki problemi še pridejo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.1.2010 19:25:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ja, že komaj čakam!! user posted image  hvala, jaz pa predvsem upam da bo kratko!! user posted image  mal sem nervozna glede bolečin, ampak zato sem se odločila da grem rodit v PO, tako da lahko izkoristim EA če bo res kriza.. user posted image  no sej bo!! važno da bo moja pikica zdrava, malo bom že potrpela.. user posted image a bo tuki slučajno še kera rodila v kratkem?

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.1.2010 19:51:21   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

oo, alex, kako lepo od tebe :)

Evo mene..zmatrana ko pes!!
Da poročam: ŽILE BP!!!!! BEBI LEP, NORMALNO VELIK, VIDNI VSI ORGANI IN.....IMAMO user posted image !!!!!!!!!!
Sem presrečna! Sploh ne pridem do sape!! Kako lep trenutek je to bil danes, ko smo ga v celoti videli na ekranu..UUUU, vam jutri še vse podrobnosti opišem, danes se grem posvečat najini prvorojenki :)

Lep večer vsem skupaj!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.1.2010 20:12:25   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

oo, alex, kako lepo od tebe :)

Evo mene..zmatrana ko pes!!
Da poročam: ŽILE BP!!!!! BEBI LEP, NORMALNO VELIK, VIDNI VSI ORGANI IN.....IMAMO user posted image !!!!!!!!!!
Sem presrečna! Sploh ne pridem do sape!! Kako lep trenutek je to bil danes, ko smo ga v celoti videli na ekranu..UUUU, vam jutri še vse podrobnosti opišem, danes se grem posvečat najini prvorojenki :)

Lep večer vsem skupaj!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE za user posted image in za krasne informacije user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vedela da bo vse ok in vse bo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

In bo Eva Lana dobila bratcauser posted image user posted image user posted image . En zvrhan koš user posted image za mamico, bebija, Evo in očijauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 18.1.2010 20:26:09 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.1.2010 20:28:57   
Alex01
nikica - razumljivo, da te je strah poroda in bolečine. Ampak boš videla, ko se enkrat začne , ni časa za strah user posted image . Ubogaj babico, pa boš videla da bo šlouser posted image . Me bomo vse dihale s tabouser posted image

valentinčica - tebi pa en zvrhan koš user posted image , tebi in bebiju.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.1.2010 20:37:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

moja tašča pa tud 27.01 user posted image

Mala_princeska, da ni tvoja mami moja tašča? user posted image user posted image  
haha....ni ni, nč bat user posted image user posted image

moj nečak pa 26.1.user posted image

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.1.2010 20:37:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nikica85

živijo punce!!
zanima me če je tuki kera iz okolice ribnice?
sem iz sodražice..priseljena, in me zanima če se tuki kej zanimivega dogaja.. Kakšen tečaj za mamice in dojenčke ali podobnega? 

hm, jst sm iz okolice nm, pa res ne vem - lahko pa mal povprašam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.1.2010 20:38:00   
Anonimen
reauser posted image user posted image user posted image - in čestitke za malo nagajivo deteuser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.1.2010 20:38:07   
Anonimen

Mi smo pa iz plavanja nazaj. Danes je mali tako šprical okrog sebe, da so vsi otročki bežali user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi naš je bil dans čist drgač razpoložen - še tuširal se je pol na koncu

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.1.2010 20:40:16   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Super user posted image user posted image user posted image . Naš je pa danes mal drugač "ležal" v obroču, tako, da je z rokicami komot dosegel vodo in je šprical, da mu je vse teklo od laskov. Potem smo pa otroke dali na sredino, da so se malo spoznavali in je naš tako veselo šprical vse naokrog, da so kar debelo gledali user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.1.2010 20:40:35   
Anonimen
http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960

pa rabim še kak glasek, da se prerinem na 3. stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.1.2010 20:42:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Super user posted image user posted image user posted image . Naš je pa danes mal drugač "ležal" v obroču, tako, da je z rokicami komot dosegel vodo in je šprical, da mu je vse teklo od laskov. Potem smo pa otroke dali na sredino, da so se malo spoznavali in je naš tako veselo šprical vse naokrog, da so kar debelo gledali user posted image user posted image

super, super - jaz sem se ful bala, ker ko sva prišla gor do bazena, je spet začel nekaj cmihat - po moje mu ne paše razsvetljavauser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.1.2010 20:53:58   
Alex01
mi smo kar bolj v temi, šele proti koncu se prižgejo luči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.1.2010 21:03:14   
rea27
hvala alex in par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čofotanje v vodi :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.