|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
17.1.2010 16:05:33   
Alex01
Hvala za čestitkeuser posted image
Nejček vam  pošilja v zahvalo en moker poljubčekuser posted image user posted image user posted image

rea - SREČNO, boš videla, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in enega user posted image za srečouser posted image . Če bo pa user posted image nogice tiščal skupaj bo pa  presenečenje večje  user posted image . Glavno, da bo otok zdravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
17.1.2010 16:10:40   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro user posted image

Danes pa praznujemo user posted image

Čestitke! user posted image

Ooooooooooo čestitke za pol tortice :-)))) Lepo praznujte v tem zasneženem dnevu ;-)
Poljubčke ženinu user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam nečakinjo na malih počitnicah :-) in se čudim kako bi zlahka imela 3 otročke user posted image .

Ženin pošilja mokre poljubčke user posted image

Jaz sem imela včeraj 5 otrok (10,9,8,4 leta in pol leta), cel dan user posted image . Ampak mislim, da bom ostala pri dveh al pa največ trehuser posted image . Nikoli pa ne reci nikoli.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.1.2010 16:11:32   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro user posted image

Danes pa praznujemo user posted image

čestitke Nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.1.2010 16:13:45   
štrumfek
Rea  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo vse tako kot mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.1.2010 16:25:05   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Rea  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo vse tako kot mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvaaaaala!

hvala vsem!

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.1.2010 8:09:03   
5ra8
Še ena novopečena dolenjka nosečnica se javlja user posted image
Al ste tuki samo tiste k ste že rodile? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.1.2010 8:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ne, ne - malo mešano - ene smo rodile že neki časa nazaj, ene so glihkar, ene še bosteuser posted image  - dobrodošla

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.1.2010 8:27:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

eko, neskofe pod kapo, pa en topli sendvič tut...Zdele čakam pa na mojo malo žabico, da se zmatra..Vam moram povedat..naš hodnik je dolg 11 m!!! In Eva šiba po njem tako hitro gor in dol, da zvečer samo še pade v posteljo..Heheh, se z mojim dragim hecava, če že nimava vrta se bodo otroc pa po hodniku sprehajal hehehhehehehe..

Uglavnem..prosim, da jutri vse držite pesti in vsaj malo pomislite name, ker imam MORFOLOGIJO!!!!!! Upam, da tokrat žile že vedo, da se morajo same odpret in da ne bo težav. Pa da bo moj bebi intakten, da bo zdrav, velik in da nam bo razkril kaj ima med nogicami :)

Ko pridem z lj pa obljubim da pridem na raport!

Vsem želim en lep dan, malo s snežinkami postlan :)

papa, r.

rea - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - jaz mislim, da je  7 čarobno število in naj ti teh 7 pikapok prinese srečo

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
18.1.2010 9:36:12   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: nya

rea - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - jaz mislim, da je  7 čarobno število in naj ti teh 7 pikapok prinese srečo

hvala nya!!

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.1.2010 10:36:21   
Alex01

DOBRODOŠLA user posted image

Tko kot ti je že Nya napisala, smo tukaj malo mešano user posted image

Pa dober dan vsem ostalim

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.1.2010 11:11:47   
cukr07
Pa je spet mimo še en vikend.
Torto smo pojedli in vsi so jo hvalili kako je dobra, tako da jaknik1 še enkrat hvala za odličen recept.user posted image

5ra8 dobrodošla med nami.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.1.2010 11:14:49   
majch
jutro

rea...srečno na morfologiji, pa da bi malček dal lepo noge narazen. Jaz sicer mislim, da boste meli še eno punčko.user posted image . No, za jutri pa sporoči, kdaj te lahko ujagam. Bova prišle z Živiko po naročilo, pa da koli padajo z neba. Sori, ker tako dolgo traja...ko da sem na drugi celini...me je že kar sram.

No, super, da imamo nove okrepitve. Se mi zdi, da tako veliko nosečk vidim, pa jih je bolj malo tu gori. Smo vsake vesele, pol pa navijamo pa se slinimo in vzdihujemo, ko kera rodi. Če je pa tako faaaajn..joj te bebike so zakon.

Vikend je bil drugače pri nas bolj tašča hotel, pa novi sedež se fajn obnese. Končno ima naša bejba dovolj prostora. Včeraj smo mislili poležavat do nezavesti, pa smo pol ob enajstih bli vabljeni na kosilo, pa sem na hitrico še eno pecivo skupaj vrgla v pol ure. Uh...joj, rabim pladenj s pokrovom - štirioglat in okrogel, za pecivo in torte prenašat. Majo to v merkurju? Oziroma, kje naj to dobim? Ta teden bom mami nardila eno torto, pa je ne bi rada 2 uri v avtu na kolenih držala. Moram malo okrog poklicat, pa se pozanimat.

Hmmm...v gljavnem...to je to. Mmmm...bejbe, ki imate kreditne kartice...kere mate kaj pa kako se vam zdijo? Mislim, da si bom eno omislila...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.1.2010 11:24:52   
5ra8
Hvala vsem za dobrodošlico.
Kličem G, da bi se naročila za prvi pregled, pa je ta teden ni, bemtiš user posted image

Upam da nadomestna naroča kaj user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.1.2010 11:26:11   
majch
no, sej v bistvu se ti za prvi pregled ne mudi tako zelo, ker če ga maš kak teden kasneje, se bo vse lepše videlo. Boš imela lepše slikice hehe.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.1.2010 11:34:16   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Uh...joj, rabim pladenj s pokrovom - štirioglat in okrogel, za pecivo in torte prenašat. Majo to v merkurju? Oziroma, kje naj to dobim? Ta teden bom mami nardila eno torto, pa je ne bi rada 2 uri v avtu na kolenih držala. Moram malo okrog poklicat, pa se pozanimat.

Hmmm...v gljavnem...to je to. Mmmm...bejbe, ki imate kreditne kartice...kere mate kaj pa kako se vam zdijo? Mislim, da si bom eno omislila...

vem da je mel te pladnje al lidl, hofr al eurospin, ne vem pa točno kter od teh treh. pa še poceni so bile. po moje da bi merkur tud znal met, samo seveda za višjo ceno. da ne govorimo o tupperware-ju. moja mami ma od TW pa je dala ful dnarja za njo, ze po moje ksnih 7,8 let nazaj.

Jst mam od kreditnih kartic MC in Viso. MC plačuješ v celoti, se pravi naslednji mesec, pri visi pa lahko odplačuješ obročno, pač vsak mesec naprimer 30% od skupnega zneska ki ga maš gor (zapravljenega). sem pa pri SKB user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.1.2010 11:40:37   
valentinčica30

user posted image user posted image user posted image  Ne tut take ki še bomo, sao še 21 dni do dneva D.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
18.1.2010 11:45:23   
Mala_princeska
Majch za torte pokrivat user posted image user posted image imajo tudi v kakšnem večjem Mercator centru. v Merkurju pa po moje zihr dobiš v Nm. Kdaj pa ima tvoja mami RD? Moja ga ima 27. januarja.
Hm....kreditne....če bi blo po moje bi vse nazaj banki dala user posted image user posted image No, jst imam MC in DC (Mastercard in Dinners). Recimo Dinners je prišel prav da sem morje na obroke brez obresti odplačala in sedaj me je kartica presenetila, ker so bili popusti (sem na razprodajne popuste dobila še extra 10 % popusta ker sem s to kartico plačala), pa recimo ko sem imela dovolj Dinners točk, sem bone za Baby center dobila 10 EUR ceneje - sem dobila 10 EUR gratis :-))) Drugače pa Mastercard uporabljam, pa ga raje ne bi user posted image Prav je tudi v tujini že prišel - recimo na Hrvaškem na morju user posted image Pa MC lahko tudi za nakupe preko neta uporabljaš. Edino vsako leto pri vsaki kartici članarino plačaš, pa pazit treba na obračunska obdobja da se ne zaštrikaš user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
18.1.2010 11:46:07   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

user posted image user posted image user posted image  Ne tut take ki še bomo, sao še 21 dni do dneva D.user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuu pošteno že odštevaš user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
18.1.2010 11:50:05   
majch
no saj...zbiram info, da vidim kako kaj...

btw moja mami im rd 29. pa bomo malo pohiteli...se itak bolj malo vidimo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
18.1.2010 11:55:24   
5ra8
moja tašča pa tud 27.01 user posted image

Mala_princeska, da ni tvoja mami moja tašča? user posted image user posted image  
haha....ni ni, nč bat user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
18.1.2010 12:31:34   
štrumfek
Hej!

Jaz ma dans čistilno akcijo tko da sem polno zaposlena user posted image

Majch tut jaz sem glih včeraj gledala za kreditne kartice... pa sem gledala mastercard..  pa nevemuser posted image user posted image nekej bomo vzeli pa ne zaradi drugega ampak za nakupe preko interneta... zdej bomo stolček kupli... pa so v tujini dosti cenejši kot pri nas (pa sej to itak vesteuser posted image user posted image )

5ra8  dobrodošla med nami. Bi prosila za podatke, da te dodam na seznamček user posted image user posted image

valentinčica just a little bit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
18.1.2010 12:45:54   
majch

Majch tut jaz sem glih včeraj gledala za kreditne kartice... pa sem gledala mastercard..  pa nevemuser posted image user posted image nekej bomo vzeli pa ne zaradi drugega ampak za nakupe preko interneta... zdej bomo stolček kupli... pa so v tujini dosti cenejši kot pri nas (pa sej to itak vesteuser posted image user posted image )

točno to....jaz sem mela že MC pa mi edino to ni blo preveč všeč, da sem morala pol vse naenkrat plačat...samo to so bli še študenski cajti, ko nisem mela velk keša (ko da ga mam zdaj fuluser posted image ). Samo zdaj ne vem, če je obročno ful boljše...ne vem, koliko mislim sploh kupovat naenkrat...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
18.1.2010 13:31:17   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: majch

točno to....jaz sem mela že MC pa mi edino to ni blo preveč všeč, da sem morala pol vse naenkrat plačat...samo to so bli še študenski cajti, ko nisem mela velk keša (ko da ga mam zdaj fuluser posted image ). Samo zdaj ne vem, če je obročno ful boljše...ne vem, koliko mislim sploh kupovat naenkrat...

po eni strani je boljše da ti trgajo naenkrat, pa da maš mir, po drugi pa spet če velik nabaviš šok za tvoj račun.
po eni strani je bolj obročno da ti ne trgajo celotni znesek in se razporedi malo po mescih, po drugi pa se pa spet vleče ko čreva da odplačaš.

tko da zdej orrenk razmuisli kaj boš. jaz mam obe pa pol kombiniram, kakšen mesec na MC, pol ko nism glih pr kešu na viso, da mi sm nekaj trgajo, potem nekaj časa pustim viso na miru, da se mi zmanjša obrok pa tko user posted image

čeprav bi jih pa kdaj kar zrezala user posted image user posted image  hudič je tole user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
18.1.2010 13:44:49   
5ra8

5ra8  dobrodošla med nami. Bi prosila za podatke, da te dodam na seznamček user posted image user posted image

hvala, bom ti povedala podatke ko bom od prvega pregleda od G, ok?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.1.2010 15:22:28   
BBAJA

Tukaj smo malo mešano...v glavnem pa dolenjkice..DOBRODOŠLAuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.