|
RE: Dolenjke, 2. del 18.1.2010 11:14:49
|
|
|
|
majch
|
jutro rea...srečno na morfologiji, pa da bi malček dal lepo noge narazen. Jaz sicer mislim, da boste meli še eno punčko. . No, za jutri pa sporoči, kdaj te lahko ujagam. Bova prišle z Živiko po naročilo, pa da koli padajo z neba. Sori, ker tako dolgo traja...ko da sem na drugi celini...me je že kar sram. No, super, da imamo nove okrepitve. Se mi zdi, da tako veliko nosečk vidim, pa jih je bolj malo tu gori. Smo vsake vesele, pol pa navijamo pa se slinimo in vzdihujemo, ko kera rodi. Če je pa tako faaaajn..joj te bebike so zakon. Vikend je bil drugače pri nas bolj tašča hotel, pa novi sedež se fajn obnese. Končno ima naša bejba dovolj prostora. Včeraj smo mislili poležavat do nezavesti, pa smo pol ob enajstih bli vabljeni na kosilo, pa sem na hitrico še eno pecivo skupaj vrgla v pol ure. Uh...joj, rabim pladenj s pokrovom - štirioglat in okrogel, za pecivo in torte prenašat. Majo to v merkurju? Oziroma, kje naj to dobim? Ta teden bom mami nardila eno torto, pa je ne bi rada 2 uri v avtu na kolenih držala. Moram malo okrog poklicat, pa se pozanimat. Hmmm...v gljavnem...to je to. Mmmm...bejbe, ki imate kreditne kartice...kere mate kaj pa kako se vam zdijo? Mislim, da si bom eno omislila...
|