|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
13.1.2010 21:15:23   
Alex01
nya - mogoče je blo  prvič zdaj tako, da se mal navadi skupine , pa bo naslednjič že ful užival tvoj Lukauser posted image . Krasne torteuser posted image user posted image user posted image

princesi - bravo za malo manekenkouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaknik - en zvrhan koš user posted image za tvoje bolnike

kaminek - upam, da boš našla varuško

kje je pa naša user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 13.1.2010 21:16:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
13.1.2010 21:44:36   
cukr07
No da se vam pred spanjem še malo oglasim in poročam kako se kaj imamo.user posted image

Danes bi morali imeti drugo cepljenje, vendar malega niso cepili ker je še vedno prehlajen. Tako da smo zadevo prestavili za 14 dni.
Od prejšnjega pregleda smo večji za 2,5cm in težji za 1100g, tako da smo veliki 64cm in težki 7630g.
Dobila sva tudi napotnico za dermatologa, ker se mu že skoraj dva meseca pojavljajo mali lišajčki po telesu. Ko namaževa s predpisano kremico se mu sicer pozdravijo, vendar se mu čez par dni zopet pojavijo.

Drugače je pa Lenart pravi dobrovoljček, ki naju vsak dan preseneti s čim novim.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
13.1.2010 21:49:32   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

No da se vam pred spanjem še malo oglasim in poročam kako se kaj imamo.user posted image

Danes bi morali imeti drugo cepljenje, vendar malega niso cepili ker je še vedno prehlajen. Tako da smo zadevo prestavili za 14 dni.
Od prejšnjega pregleda smo večji za 2,5cm in težji za 1100g, tako da smo veliki 64cm in težki 7630g.
Dobila sva tudi napotnico za dermatologa, ker se mu že skoraj dva meseca pojavljajo mali lišajčki po telesu. Ko namaževa s predpisano kremico se mu sicer pozdravijo, vendar se mu čez par dni zopet pojavijo.

Drugače je pa Lenart pravi dobrovoljček, ki naju vsak dan preseneti s čim novim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image priden fantuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
13.1.2010 21:59:50   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

uau ste že težji od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Lenartuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
13.1.2010 22:07:12   
štrumfek
princesi uaau je pa res prava manekenka vaša Mancauser posted image user posted image

jaknik user posted image user posted image user posted image da čim prej ozdravite

kaminek user posted image user posted image za zobka,  puzanjeuser posted image in bravo mami za fitnesuser posted image

nya  mi smo enkrat al pa dvakrat na teden sigurno v podgurju tako da se lahko brez problema za kako kavico zmeimouser posted image uau lepe torteuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
14.1.2010 10:59:51   
majch
jutro

rea, najprej tebi opravičilo, da se nič ne pojavim. Živika je staknila en super prehlad, je včeraj bila malo topla pa iz nosa ji teče v litrih, tako da je ne bi lih vozičkala okoli. Če ne bo druge, bom našega atka poslala v tvojo smer. Obljubim, da te kmalu rešim verižice.

Nekaj razsaja...grrr...smo vsi malo bolančkani. Pa še zobek jo heca - to se pravi, da bi res morala hitro po verižico. Uh...Naša malčica pa juri dobi nov avtosedež, ker je lupinico resno prerasla. Je bila čisto blažena, ko smo ga probali. Končno komot.user posted image

Nya...aja?..vidiš, nisem nič na tekočem. Potem pa obvezno kofe hehe.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
14.1.2010 11:44:41   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

kaminek - upam, da boš našla varuško

kje je pa naša user posted image

evo mene  gužva na peronu user posted image user posted image
vidim , da vaše malčke dajejo zobki in tisto nekaj kar je v zraku user posted image user posted image .
hitro naj minejo tele nevšečnosti .

kaminek- vidim da iščeš varstvo piši mi na z.s če želiš

jaknik- ja pri vas ste pa skoz bolančki user posted image user posted image . se pozna 3 pobje in en od drugega pokasirajo nekaj , sej bo minilo boš videla user posted image user posted image

vsem drugim pa en velikuser posted image user posted image user posted image  pa še malo takega vmes       user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 14.1.2010 11:45:18 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
14.1.2010 12:09:18   
Anonimen
rea - dobila sem verižice, zdej mi pa sam javi kam naj nakažem ali pošljem ojreuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
14.1.2010 12:24:22   
dolči
O kako slastne tortice!
Saj jaz,če jo delam tudi naredim z alpsko,sam zdaj je pa ne bom delala. Si želim za mojo malčico kako lepo tortico, moja pa tto glih ni. Je bolj dobra,za pogledat pa....user posted image user posted image

Še vedno dobrodošli predlogi,če koga poznate,ki se ukvarja s tem.

Hvala

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
14.1.2010 12:42:43   
štrumfek
dolči ena ženska jih peče v šmarješkoh toplicah (natančno vas Brezovica) torte so res NORO dobre in zelooo lepe.... men bo poročno delala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
14.1.2010 12:46:15   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kaminek - jaz vem za eno ful fajn varuško - lahko vprašam, če ma kej frej - sam povej, kdaj rabiš

a jo poznaš, da mirka v trebnjem ali njeni okolici? to bi blo super, rabila pa bi tam od polovice maja naprej, da se jo še malo uvede.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
14.1.2010 12:48:39   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

kaminek user posted image user posted image za zobka,  puzanjeuser posted image in bravo mami za fitnesuser posted image

je pridna ta naša patricija, res. nismo mel nč večjih problemov z izraščanjem zobkov, edin ponoč nismo spal tko, kot mi znamo.
fitnes mi pa prav paše, ko sm čist zdelana in vem, da delam za svojo dušo in telo. skoz sm sam odmikala čas za take stvari, zdej pa sm čist not padla.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
14.1.2010 12:50:23   
kaminek
princesi, maš pa tapravo hčerkico, res je prava pozerka. kjutkana zeloooo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
14.1.2010 12:52:58   
kaminek

Pa men tud rastlinska smetana ne potegne, ker ful izsuši torto - jaz mam pa rada, da je sočna user posted image

jst uporabljam rastlinsko pa mi je všeč. glede izsušitve torte je pa odvisno, kakšnen biskvit nardiš. jst mam en odličen recept in ne delam po nobenem drugem, kot sam po tem. sm zadnč pozabla navlažit biskvit, me je skor kap zadela, ker sm si misnla, da bo pa čist kot žaganje. pa sploh ni bla, bla je zelo okusna in nič suha, prav dober je bil biskvit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
14.1.2010 12:54:39   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Pa men tud rastlinska smetana ne potegne, ker ful izsuši torto - jaz mam pa rada, da je sočna user posted image

jst uporabljam rastlinsko pa mi je všeč. glede izsušitve torte je pa odvisno, kakšnen biskvit nardiš. jst mam en odličen recept in ne delam po nobenem drugem, kot sam po tem. sm zadnč pozabla navlažit biskvit, me je skor kap zadela, ker sm si misnla, da bo pa čist kot žaganje. pa sploh ni bla, bla je zelo okusna in nič suha, prav dober je bil biskvit.

jaz bi mela recept za ta biskvit proosiimuser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
14.1.2010 12:59:40   
Mala_princeska
Čebeli po moje si ti Kaminkovi malo predaleč doma, glede na to da dela v Ljubljani? user posted image user posted image No naj ti piše, pa se pomenita.
Kaminek kaj je res v Trebnjem tak križ z vrtcem?user posted image Sem nameravala tud tja dat vlogo, samo menda mi že v defoltu odpademo, ker smo iz druge občine, v prvo smo imeli res srečo.

Link z oglasi z varstvi:
http://www.olx.si/varstvo-otrok-cat-372

Nya user posted image user posted image user posted image za službo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane.

user posted image user posted image user posted image za vse zobke vaših/naših sončkov user posted image user posted image user posted image user posted image za vse na novo pridobljene cm in kg. user posted image user posted image user posted image Vidim da fantje rastejo kot gobice user posted image user posted image user posted image no pa nekatere punce tudi.

Majch user posted image za sedež

Rea eurčki so šli danes k tebi z mojega računalnika user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
14.1.2010 12:59:50   
kaminek
ti pošljem zs

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
14.1.2010 13:01:00   
štrumfek
hvala user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
14.1.2010 13:11:49   
kaminek
štrumfek imaš zs, pa dober tekuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
14.1.2010 13:29:15   
štrumfek
najlepša hvala, ga v soboto sprobam in javim kako je uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
14.1.2010 13:37:45   
dolči
Štrumfek prosim,prosim kontakt.
Stokrat hvala.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
14.1.2010 14:07:59   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Čebeli po moje si ti Kaminkovi malo predaleč doma, glede na to da dela v Ljubljani? user posted image user posted image No naj ti piše, pa se pomenita.

mala princeska - res je malo ji je predaleč . ampak nikoli človek ne ve dokler se ne prepriča user posted image user posted image . drugače pa hvala . sem samo iz vljudnosti poslala , načeloma mam že vse polno , zato pa smo tukaj da si pomagamo in prednost imajo moje dolenjkice a ne ??user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
14.1.2010 14:09:24   
Anonimen
Jst bi tut recept za biskvit za torto plisuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
14.1.2010 14:15:45   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jst bi tut recept za biskvit za torto plisuser posted image

Jaz tut user posted image .Imamo v nedeljo pol letauser posted image , pa bi mal se posladkaliuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 14.1.2010 14:16:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
14.1.2010 15:09:59   
Mala_princeska
Lumpe ste s torticami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi jih pa samo jedla, pacat jih pa ne znam user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.