|
RE: Dolenjke, 2. del 12.3.2010 11:47:54
|
|
|
|
rea27
|
hehe, majch...heheh..sem se nasmejala...naj te malo potolažim kako je nastala zgodba da ima Metlika Hofer... Moj tast, ki se ne rad vozi po območjih ki jih recimo temu tako - ne pozna ravno najbolje - zelo rad hodi v hoferja..ali v kk ali v bk ali v avstrijo, no v nemčiji je hofer že aldi, tako, da. pač..ja..pozna.. No in me vsake tolk nalušta, če greva skupaj v Hofer - pa dokler ga niso imeli v kk, smo kar dosti hodili v BK..no in pridemo enkrat tja..no, ja...khm..skor tja..Jaz sem mislila, da pozna pot, da ve kje je Hofer in smo "zalutali" od metlike še naprej..in ko sva se že približevala meji, pravim jaz (ki mi je bilo že od vsega začetka vse skupi sumljvo), da tole pa ne bo prav... Uglavnvem..po dolgem času ga najdeva...seveda v Črnomlju... Ko sva prišla domov, pa so nas vprašali kako je v Hoferju? A je lep, a je urejen a je v Metliki? hehehheheheheheheheheh In tako imamo pač zdej zgodbo da ko gremo v BK je Hofer v Metliki.. Drugače pa vem kje je Dragatuš, vem kje je Vinica, vem kje so Adlešiči, celo vem kje je Tanča gora..tako da majch..nč bat...nisem tako švoh v geografiji..Je pa res, dami novomeščani drugače gledamo na celo Belo Krajino..uglavnem samo preko Vinske Vigredi hehehehhehe..tako, da.. Če pa že zbiraš dinarčke za ekskurzijo pa tut prav, boš lepo svojga ferrarija ukurblala, pa se gremo peljat malo po Bk, obiskat zmajčico, jaknik in vaney..pa še kako...čaki, čaki, triš je tudi belokranjka, če se ne motim, če pa se, pa oprosti... živka..glde johna sem ti pozabla povedat -ni iz gorenjske, je pa iz "Trebijga" ampak je zdej kao nek hud neofašist, neonacist pač nekaj v tej smeri..in ne j.e.b.e. podgurja ne č.efurjev...heheheheh Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nyi too, ker te bo naša profesorca majch za ušesa živka..glede baby showerja..ja!!! Absolutiš, veš da ga bomo mele!!! Obvezno!!!
< Sporočilo je popravil rea27 -- 12.3.2010 11:50:42 >
|