|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
12.3.2010 10:16:25   
majch
včeraj sma ga dala registrirat in sva se do amzs zapeljala brez tablic, a ni hudič, da so bli policaji tam. Še dobro, da sta še kape po avtu iskala in nista preveč gledala, kaj se mimo voziuser posted image user posted image V glavnem...sem misla, no fajn, se je že začelo super.user posted image Ampak je blo vse ok, in tudi domov sem se lepo pripeljala. Avtek je fajn, sam gre pa bolj po babje, k je bolj zaspana mašinca, samo od NM do službe še 4 prestave ne bom nucala se mi zdi, tak da ni panike. Sicer pa tudi jaz nisem glih neki modri dirkač, čeprav mam drugač rada, da avto uboga, če daš gas. Se bo dalo navadituser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.3.2010 10:18:38   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image super, da ti je všečuser posted image Ja sej gospodje v modrem so pa ponavadi tam ko jih je najmanj trebauser posted image no sam da so vaju pustili pri miruuser posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 10:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 10:29:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.3.2010 10:31:45   
majch
kul, sam po moje morš to fajn gelirat pa lakirat vsak božji dan

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 4705
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 10:32:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.3.2010 10:35:11   
majch
ja pol pa kar v akciijouser posted image

jaz se pa kar ne morem odločit...mogla bi se pobarvat ker sem že siva pa eno sodobno frizuro rabim, pa sploh ne vem, kam naj grem, da bi frizer to sam naredu...jaz nimam idej...pismo, kaj niso oni kao usposobljeni, da nardijo neki iz tebe.user posted image Pol mam pa cel lajf isto čupo. Boringuser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 4707
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 10:39:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.3.2010 10:49:50   
Alex01
Jaz imam isto frizerko že skor 14 letuser posted image user posted image . Hodim v Trebnje in sem res ful zadovolja. Veliko hodi na izobraževanja, ful sledi modnim smernicam, seveda jih potem prilagodi glede na tip človeka (v frizuro vključi vsaj en del, če nisi ravno za neke novosti).
Ko sem šla prvič k njej, sem imal dolge lase prek ramen. Sem prišla tja in rekla, naredi kar hočeš (seveda sem se hotela znebit dolgih las). Me je ostrigla na kratko in sem bila ful zadovoljna. Sem pa imela na glavi menda že skor vse barve, frizure od paž variante do čisto kratkih las. Tak da, je ne zamenjam za nič na svetu. Me že pozna, ve kak tip človeka sem, kaj "nosim" na glavi, kakšne lase imam, da mi naredi frizuro, da jo moji lasje prenesejo. Se ji vsakič prepustim. Ona pove, če se ne strinjam pa skušava najti neki skupnega. Mi je pa všeč, da imam vedno frizuro, ki je ne rabim delat s kakšno krtačo in fenom. Nanesem samo malo gela in je frizura fertig.
Trenutno imam pa en miljon sivih las (stara sem), vendar pa bom še malo počakala in si novo barvo privoščila za obhajilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.3.2010 10:58:06   
majch

no točno takega frizerja rabim....ma..mi gre na živce...a tako, a bi raj tako? Ja pa čuj...kdo ma tle kaj pojma o laseh?? A jest, ko ne ločim trajne od paža?? Grrr...pol pa zgledam čist zastarelo...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.3.2010 11:16:32   
štrumfek
NYA

user posted image

Happy birthday too you,
happy birthday too you,
happy birthday dear NYA,
happy birthday too you
!! user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 12.3.2010 11:20:40 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.3.2010 11:29:00   
Alex01
NYA - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN EN ŠOPEK user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.3.2010 11:47:54   
rea27
hehe, majch...heheh..sem se nasmejala...naj te malo potolažim kako je nastala zgodba da ima Metlika Hofer...
Moj tast, ki se ne rad vozi po območjih ki jih recimo temu tako - ne pozna ravno najbolje - zelo rad hodi v hoferja..ali v kk ali v bk ali v avstrijo, no v nemčiji je hofer že aldi, tako, da. pač..ja..pozna..
No in me vsake tolk nalušta, če greva skupaj v Hofer - pa dokler ga niso imeli v kk, smo kar dosti hodili v BK..no in pridemo enkrat tja..no, ja...khm..skor tja..Jaz sem mislila, da pozna pot, da ve kje je Hofer in smo "zalutali" od metlike še naprej..in ko sva se že približevala meji, pravim jaz (ki mi je bilo že od vsega začetka vse skupi sumljvo), da tole pa ne bo prav...
Uglavnvem..po dolgem času ga najdeva...seveda v Črnomlju...

Ko sva prišla domov, pa so nas vprašali kako je v Hoferju? A je lep, a je urejen a je v Metliki? hehehheheheheheheheheh In tako imamo pač zdej zgodbo da ko gremo v BK je Hofer v Metliki..

Drugače pa vem kje je Dragatuš, vem kje je Vinica, vem kje so Adlešiči, celo vem kje je Tanča gora..tako da majch..nč bat...nisem tako švoh v geografiji..Je pa res, dami novomeščani drugače gledamo na celo Belo Krajino..uglavnem samo preko Vinske Vigredi hehehehhehe..tako, da..user posted image
Če pa že zbiraš dinarčke za ekskurzijo pa tut prav, boš lepo svojga ferrarija ukurblala, pa se gremo peljat malo po Bk, obiskat zmajčico, jaknik in vaney..pa še kako...čaki, čaki, triš je tudi belokranjka, če se ne motim, če pa se, pa oprosti...user posted image user posted image

živka..glde johna sem ti pozabla povedat -ni iz gorenjske, je pa iz "Trebijga" ampak je zdej kao nek hud neofašist, neonacist pač nekaj v tej smeri..in ne j.e.b.e. podgurja ne č.efurjev...heheheheh

Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nyi too, ker te bo naša profesorca majch za ušesauser posted image

živka..glede baby showerja..ja!!! Absolutiš, veš da ga bomo mele!!! Obvezno!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 12.3.2010 11:50:42 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.3.2010 11:51:43   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nya too, ker te bo naša profesorca majch za ušesauser posted image

sem vidla ko je bilo že prepozno user posted image user posted image je bila copy-paste varjantauser posted image user posted image user posted image

predstavlejte si jo takole

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear NYA,
happy birthday to you
!!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.3.2010 11:52:47   
rea27
nya, vse najboooooljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.3.2010 11:53:03   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nyi too, ker te bo naša profesorca majch za ušesauser posted image

sem vidla ko je bilo že prepozno user posted image user posted image je bila copy-paste varjantauser posted image user posted image user posted image

predstavlejte si jo takole

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear NYA,
happy birthday to you
!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.3.2010 12:01:20   
čebelica01
evo mene

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.3.2010 12:03:12   
čebelica01
nya- vse naj naj

rea- zlata si res. in ne se sekirat nič , in ja računček si pa nekam zatakni user posted image . ti zaupam .

ja se vidmo danes prletim , komaj čakam .

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.3.2010 12:05:57   
čebelica01
frizer

sem že povedala , da jaz mojega soseda ne menjam , jaz tud pravm ti sam naredi . pa pravi tako pa tako bi blo super ok pol pa tko naredi .

una frizura k je živka spraševala je full lepa , samo jo moraš znat nosit

Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.3.2010 12:07:13   
čebelica01
joj kaj vas bom pogrešala jutr bom probala v splitu kje kak comp staknit pa vsaj pošpejat kva dogaja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.3.2010 12:07:37   
Alex01
Verjetn je štrumfetka imela kot prvi jezik nemščinouser posted image . Jaz sem ga imela kot prvi in edini jezikuser posted image .

Konec aprila gremo pa verjetno v Francijouser posted image user posted image user posted image . Na obiskuser posted image . Sva bila leta 1999 al 2000, pišuka je že tko daleč nazaj. Sva šla čez Italijo v Francijo, čisto dol skor do španske meje (Perpignan), pa potem čisto na sever Francije (Metz), pa čez Nemčijo in Avstrijo domov. Letos pa gremo samo v Metz.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.3.2010 12:08:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

joj kaj vas bom pogrešala jutr bom probala v splitu kje kak comp staknit pa vsaj pošpejat kva dogaja user posted image user posted image

odvisnica user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.3.2010 12:09:48   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Verjetn je štrumfetka imela kot prvi jezik nemščinouser posted image . Jaz sem ga imela kot prvi in edini jezikuser posted image .

Konec aprila gremo pa verjetno v Francijouser posted image user posted image user posted image . Na obiskuser posted image . Sva bila leta 1999 al 2000, pišuka je že tko daleč nazaj. Sva šla čez Italijo v Francijo, čisto dol skor do španske meje (Perpignan), pa potem čisto na sever Francije (Metz), pa čez Nemčijo in Avstrijo domov. Letos pa gremo samo v Metz.

ne je mela štrumfeta kar angleščino... sam resnično sploh pogledala nisem... sam copy- paste je blo... no ja bom pa za drugič vedlauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.3.2010 12:10:51   
čebelica01

ja super

glede jezika pa takole , punce k reji na inštrukcije user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.3.2010 12:11:44   
čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

odvisnica user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak sem res , ma kaj nebom še vse odkrila od česa vse sem odvisna , bemuuu

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?