|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
11.3.2010 23:18:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Oh, sej je še majra kle....ajde majra....na 1,2,3.....noč OK?!

baraba si kar pozabla 123 ja bi blo treba res mal tole rt prmaknt , moj skoz gunđa , hej kaj greva zdej na to tvojo nikotinsko palčko user posted image

Glih sm te hotla vprašat, če si splih uspela it na nikotinsko palčko, ko tako čvekaš.

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
11.3.2010 23:19:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majra

noč, komanda palauser posted image

no pol pa jutr nadaljujemo ufff boste mi naklanfale do 12 sej vem , me že glava peče user posted image user posted image user posted image . do dvanajstih nč tipkat pol pa lahkuuser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
11.3.2010 23:19:50   
čebelica01

Oh, sej je še majra kle....ajde majra....na 1,2,3.....noč OK?!

baraba si kar pozabla 123 ja bi blo treba res mal tole rt prmaknt , moj skoz gunđa , hej kaj greva zdej na to tvojo nikotinsko palčko user posted image

Glih sm te hotla vprašat, če si splih uspela it na nikotinsko palčko, ko tako čvekaš.

ne zdle grem evo me že kliče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
11.3.2010 23:20:11   
Anonimen
Noč....pa zdej nič več tipkat, da bo moja tazadnjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4679
11.3.2010 23:29:35   
čebelica01

Noč....pa zdej nič več tipkat, da bo moja tazadnjauser posted image

še to prestari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
11.3.2010 23:36:40   
Mala_princeska
Nočko........zjutraj nas/vas bodo kleleee user posted image user posted image user posted image
jutr bo treba pa do 200. strani prilezt in 3. del odpret pa kak seznam user posted image in navijačic bo treba napisat....
majra več nas bo buljše bo - nismo vse user posted image mogoče pa bomo še user posted image

*zmajčica* dej še t.s. povabi sem na forum :-) da boste BK pokale po šivih user posted image

jst kar na mailu visim, ko je sestra nora na maile in ji moram pošiljat - je šele zdaj mobilna z netom, mailom....frizerka pač user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.3.2010 23:37:50 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4681
12.3.2010 0:55:06   
Mala_princeska
*zmajčica* noččččččččč :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.3.2010 5:39:33   
*zmajčica*
hahaha princess...nč noč. Sem vas ponoč komaj prebrala, kuk ste spet mele za povedat. Pol je pa zmankal časa za kej napisat...sm mela rdeč alarm in borbe skos do zdej... :( pa je ona odnehala...sam mene pa zdej taaako roke bolijo-je ta moja žabika kr težka že. Pa zob me buba...v bistvu ne zob-dlesen,se mi je neki zagnojilo, tik pod zobom. Pi*da boli za popi*dit. Zdj sm si pa šnopca gor dala...pa se peče. Hehehe...Pestra noč ni kej...

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.3.2010 7:45:35   
valentinčica30
Jutro!

Vidim da ste včeraj ful čvekale, dones ste pa zmatrane in spiteuser posted image user posted image . Zmajčica se bomo kej BK tut na kavi dobile, smo včeraj z Vaney imele kratko uverturo v kofetkanje pa bi počas lah začele mal okol letat.

Vaney mala ti je resnično sladka, čisti bonbonček. Pa hvala za kapučinček, ko bo naš mali boljše volje pa pade kak daljši čvek, zmeneno in zmajčica tut ti vabljena.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.3.2010 8:44:03   
Alex01
Dejmo vstat , dan je user posted image user posted image user posted image user posted image pa še SONČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRODOŠLA Majrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.3.2010 8:46:15   
kaminek
dobro jutro!

meni je le uspelo nardit ribo do konca, pa jo vam malo ponudimuser posted image za ob jutranji kavici. sm jo delala do polnoči in hb sm jo dokončala.

user posted image

user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
12.3.2010 8:48:38   
Alex01
kaminekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi umetnik si. Tole pa je nemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.3.2010 8:54:26   
kaminek
hvala alex, ker je moj možek po horoskopu ribica, sm za šalo nardila tako obliko. čakam reakcije domačih, ko jo vidijouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
12.3.2010 8:57:47   
rea27
o marija buh kaminek!!!!!! O madona!!! Pa ti nujno moraš spremenit posu..če že nisi to popoklicu user posted image user posted image user posted image

čebeli..vs je prišla : sej imaš na paketu napisano:16,14 plus stroški poštarja, ki znašajo 3,96 eur = 20,10..

Torej, da ne filozofiram: tvoj VS pride: 64,37 + 16,14 =80,51 + 20% = 96,61 eur + 3,96 eur = 100,572 eur

Kapišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
12.3.2010 9:02:22   
kaminek
nism po poklicu te smeri in če izgubim službo, se bom obrnila v to smer, ker prav uživam, ko kej izdelujem. pa še kakšno bom vzela in bomo furale naprej. user posted image user posted image

drugače pa vidm, da nabavlate pri nextu. morm rečt, da je material res dober in so stvari zelo vzdržljive. jst bom počakala do poletja in bom potem kej naročila, ker naši je kmal vse premejhno. za poletje pa pridejo prav tud krajše stvari, da popek kaže vnuser posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.3.2010 9:05:51   
kaminek
danes zvečer pa greva z možem na večerjo, v gostilno javornik, k imajo dan morske kuhinje. komaj čakam, ker imava oba rada morsko hrano in da bova šla po dolgem času sama malo vn.

se morm pa zrihtat, seveda. nardit piling obraza, dat masko goruser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
12.3.2010 9:07:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

danes zvečer pa greva z možem na večerjo, v gostilno javornik, k imajo dan morske kuhinje. komaj čakam, ker imava oba rada morsko hrano in da bova šla po dolgem času sama malo vn.

se morm pa zrihtat, seveda. nardit piling obraza, dat masko goruser posted image

Uživajta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
12.3.2010 9:21:40   
rea27
Eko, čebeli, da ti dam na voljo še tak vpogled..tole sem plačala 2.3. - poglej pod VS - znesek pa tudi vidiš..Tako, da ne boš misla, da sem sama do tazga zneska prišla, ok..Mam kr mal slabo vest, ampak je res tolk velik..no, 81,90 prištej še 20,10.... no, in dobiš tolk pa tolk...sva se pa carini izognili!!!user posted image

Datum nakupa Prodajno mesto Znesek v originalni valuti Znesek prometa v EUR
1pix.gif (49 bytes)
18.02.2010 PLAČILO-TN -370,93
1pix.gif (49 bytes)
02.03.2010 VICTORIA SECRET 110,79 USD 81,90
1pix.gif (49 bytes)
03.03.2010 STROŠEK ZAČ POVEČANJ 3,50
1pix.gif (49 bytes)
08.03.2010 NEXT DIRECTORY EUROP 68,00
1pix.gif (49 bytes)
08.03.2010 NEXT DIRECTORY EUROP 261,00
1pix.gif (49 bytes)
08.03.2010 NEXT DIRECTORY EUROP 59,50
1pix.gif (49 bytes)
Skupaj v breme 473,90
1pix.gif (49 bytes)
Skupaj v dobro 370,93
1pix.gif (49 bytes)
Za plačilo 473,90user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 12.3.2010 9:22:42 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.3.2010 9:22:34   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Uživajta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaminek, res prava umetnica in kapo dol - lahko rečem le - še jih boš delala - torte in lahko tud kaj zaračunaš naprej - seveda ne možeku user posted image
user posted image user posted image user posted image za večerjo in uživajta v nulo, si zaslužita :-) a večerji, drgač pa Javornik ni hudo luksuzno opremljena gostilna, hrana je pa dobra - to pa šteje, sicer morske ne maram - jem pa njihovo paštetko, kruhke in moj obožuje torteline, s siirom v krušni peči zapečene :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.3.2010 9:23:52   
majch
dobor jutro

najprej moram reo po tazadni, ker ne loči črnomlja od metlikeuser posted image če te ne bojo belokrajnke za ušesa, te bom jaz. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ČRNOMELJ
Belokranjska cesta 24
8340 Črnomelj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker ga ni..je v črnomlju hehehhehehehheheeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umrla bom od smeha...

am..men je cela bk metlika...kamorkoli pridem v Belo Krajino je Metlika...zdej se mi je še moj začel režat...

jaknik,...majke mi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaknik, za tole izjavo ti moj časti gajbo pira, al pač kar boš hotla

kaj so pa črnomalciuser posted image

Ja fejst ljudje, a ne!?user posted image user posted image

majko milo, babe...nimam bolj kulturnega izraza...kuga vam je zadnje cajte??? user posted image Predolge porodniške?

Drgač pa zbiram po 1eur za izobraževalno ekskurzijo po BK za reo.user posted image Upam, da ne zameriš, bejba...sam če zamenjaš metlečana pa črnomaljca je ko da bi slovenca pa slovaka...noben ne gleda lepo.

Sonček je ....midve bova šle mal ven se mi zdi. Peš.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.3.2010 9:31:41   
majch
aja, kaminek, pa bravo za torticouser posted image , prav kjutkana jeuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.3.2010 9:43:54   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

majko milo, babe...nimam bolj kulturnega izraza...kuga vam je zadnje cajte??? user posted image Predolge porodniške?

Drgač pa zbiram po 1eur za izobraževalno ekskurzijo po BK za reo.user posted image Upam, da ne zameriš, bejba...sam če zamenjaš metlečana pa črnomaljca je ko da bi slovenca pa slovaka...noben ne gleda lepo.

Sonček je ....midve bova šle mal ven se mi zdi. Peš.

Jaz prispevam 2 ali več user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za sonček, men pa nos pušča user posted image
uživajte na sončku, mi bomo tudi kj šli na luft.....
ponoči je pes v eno cvilil 1 uro skup, pa jst sem šele okoli 2h zaspala in non stop akcija - so se vsi neki zbujali

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.3.2010 9:57:10   
štrumfek
evo spet se jim je na polno dogajalo... men pa tut user posted image user posted image (sam ne na RR)user posted image user posted image user posted image

Kaminek FANTASTIČNA torticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa uživajta nocojuser posted image

Majch.. Ja tale naša Rea nujno potrebuje izobraževanje iz poznavanja BKuser posted image user posted image   jo boš zdej ti naložila u avtek pa jo boš na ogled peljala user posted image user posted image user posted image

zmajčica user posted image user posted image user posted image za zob/dlesen

Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.3.2010 10:05:33   
majch
štrumfek, lepo da ti dogajauser posted image sej boljše v živo ko takole online...ali z besedami naše čebelce...hopacupauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.3.2010 10:09:13   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

štrumfek, lepo da ti dogajauser posted image sej boljše v živo ko takole online...ali z besedami naše čebelce...hopacupauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj takega jauser posted image user posted image
aja sem pozabla reč ta super za avtekuser posted image user posted image   in kako je bilo na prvi vožnji??user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?