|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
8.3.2010 13:51:21   
Mala_princeska
Zdajle pa že 2 urci spi, jst pa s piskri ne smem ropotat user posted image - je že kar luksuz, ker je še bolanček - nos pucamo na veliko.
Nič grem u cunje - jih je ko dreka user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.3.2010 13:51:38   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Kolk časa so se pa sposobni dret u iber? Naši še nisem našla meje, sem jo prej vzela iz postle, samo pol je blo isto, dokler ni bla preveč zmatrana za kaj drugega kot spanje...

na začetko zna tudi do 2 ure trajat .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.3.2010 13:51:42   
cukr07
Najprej želim vsem LEP 8. MAREC.

Mene sta moj mali in veliki sonček že navsezgodaj presenetila z zajtrkom in kavico, katerega sta mi prinesla v posteljo. Sem ga bila tako vesela, da mi je šlo kr malo na jok.

LeeAnn dobrodošla med nami.
Hvala za recept, mi bo prišel zelo prav.user posted image A imaš mogoče še kakšen recept za biskvit brez jajc? Jaz sem do sedaj našla samo enega, pa mi ni glih pri srcu, ker so notr tudi jabolka in mi okus nekako ne odgovarja.

Valentinčica, če imate krčke si res nabavi Antiflat. Mi smo se krčkov rešili četrti dan po tem, ko sem mu ga začela dajat. Prej sem probala vse od vetrovnih kapljic, pazila na to kar sem jedla, mu masirala trebušček....., pa ni nič pomagalo. Reji, sem še danes zeloooooo hvaležna za ta nasvet.

Danes je bila prva noč, po enem tednu, da smo malo boljše spali oz., da je celo nekaj časa prespal v posteljici in ne samo na najinih rokah. Končno je tudi malo manj mozoljast, čeprav ga še vedno vse zelo srbi, kljub jemanju Fenistil kapljic. Sama se držim res stroge diete, tako da upam da se bo kmalu pokazal njen učinek.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 13:52:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.3.2010 13:53:11   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sem mislila , da je skoz tako , da noče spat . če je pa že lepo spala in zdaj noče , hoče biti mala glavna , zaspana pa ne spat ,da ne bi kaj zamudila user posted image user posted image .

pri nas ni bilo tate mate , zaspana si zdaj nina nana , pravljica malo crkljanja in šlafenzi

točno to...na vse finte bi me rada, da jo pustim budno, samo pol je sama sebi tečna, jo kar vidim. Bo še treba trdo roko...user posted image Zvečer ponovimo postopek, sam pol jo ata ne more poslušat več ko minutouser posted image . Sem mu rekla, kaj pa da si skoz z njo, ko tuli eno uro?user posted image

Hehe, princeska, ampak naša se nazaj meče popolnoma zavestno. Če ji vzameš igračo al pa kaj. Takoj zahteva svoje. Majko, evo...dvojčicauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
8.3.2010 13:55:23   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Najprej želim vsem LEP 8. MAREC.

Mene sta moj mali in veliki sonček že navsezgodaj presenetila z zajtrkom in kavico, katerega sta mi prinesla v posteljo. Sem ga bila tako vesela, da mi je šlo kr malo na jok.

Danes je bila prva noč, po enem tednu, da smo malo boljše spali oz., da je celo nekaj časa prespal v posteljici in ne samo na najinih rokah. Končno je tudi malo manj mozoljast, čeprav ga še vedno vse zelo srbi, kljub jemanju Fenistil kapljic. Sama se držim res stroge diete, tako da upam da se bo kmalu pokazal njen učinek.

user posted image user posted image user posted image cukrček za tvoja cukrčka :-) Res lepo, še jaz bi se stopila user posted image Moram mojga malo podražit user posted image
Verjamem, da se bo vaše spanje uredilo in da bo bolje, ko ste odkrili vzrok težav - samo najbrž ne bo kar čez noč takoj vse tip top. Se mora najbrž telo tvoje in njegovo tudi malo spucat z dieto, pol pa bo boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
8.3.2010 13:56:48   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

v glavnem hočem povedat, pa čeprav se nekaterim zdi mimo, da se mi je fajn stisnit k otroku, oz. on k meni in da v miru in tišini zaspimo. Minilo pa vem, da bo kmalu, saj ne bomo do 7 leta hodili skupaj spat....bo prišel prej še kak novi kandidat za uspavanje in potem jovo na novo. Saj se res sliši razcrkljano, ampak tako se mi gremo in ni nikomur odveč.

Majch mogoče pa ravno sedaj rabi malčica pozornost in nežnost?

ne me narobe zastopit , nekaj najlepše je ko se otrok stisne k tebi naj bo to v postelji pred spanjem ali zjutrej za dobro jutro .

gregor bi še danes pri meni spal , če nebi zaropotala in mi je blo težko , sem se zjokala , ampak sem dosegla svoje . spi v svoji postelji in je enkat reku mami sem tko ponosen , da sem sam v veliki postelji .

ni dobro to , da se otrok vsakodnevno tako uspava , vsaka ima svojo vzgojo temu ne nasprotujem , samo svetujem , kako bo pa kera delala je pa njena odločitev .

vem samo iz izkušenj ti to govorim , gregor bo star 6 let še zdaj bi spal pri nama , če bi to dovolila

Neposredna povezava do sporočila: 3882
8.3.2010 14:01:14   
majch
živka...ja sej nimam nič proti crkljanju. Samo naša se ne stiska k meni al pa kaj, če greva skupaj spat. Pa že od malega ni težila, da bi bila veliko na rokah. Je imela kmalu dovolj, in se je raje igrala sama. Tako da mi nekako bolj sede, da se sama navadi spat, oz. da bo spet tako kot včasih - brez dretja. Popolnoma razumem tvojo filozofijo, samo meni osebno ni do tega, ker imam občutek, da bomo pol trije v postli, dokler si še fanta zraven ne pripelje. Malo heca, ampak raje vidim, da gre sama spat...crkljamo se pa tudi dovolj...vsaj mislim in upam, da ji tega res ne manjka.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
8.3.2010 14:03:19   
majch
ooo cukr...kako lepoooouser posted image

Joj, babe, morte se danes res pustit razvajat...je za izkoristit takle praznikuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
8.3.2010 14:06:50   
čebelica01

seveda se bo tudi srbečica izboljšala , bravo za tako crkljanje na naš dan .
ti samo na kulinariko vtipkaj recepti brez jajc , boš dobila vse kar hočeš

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
8.3.2010 14:11:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaknik Ja čestitke Aljažu za 8. mesec :-) in user posted image user posted image user posted image za čebljanje, mahanje,...

Živka, jaz sem se tudi bala, da bo moja pupika dvojček user posted image znajo bit smotani user posted image pa je prišlo tako, da sta z atijem rakca, tavelika je pa bikica :-) Ampak ker ima RD konec aprila ima tud ovnove hibe - zjutraj mi je eno tako fajn zabila: "ti pa posprav to svinjarijo" ko sem njene cote iz postelje na tla vrgla za pospravit. (ovnova direktnost user posted image )

hej ti
jaz sem dvojček user posted image user posted image user posted image
se ti zdim kej smotana? user posted image user posted image

No nisem nate mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sestrična od mojega je visoka ratala, pa tamale sploh pogledat ni prišla ko se je rodila (ne gre se za to da bi kaj prinesla), gre se za princip....ma brezveze....če se človek spremeni....pa nismo 100 km stran...in domov tud večkrat pride, k nam čez cesto pa ne more user posted image
Spanje......ja N. bo drug mesec dopolnila 6. let in kje bi ona spala oz. večino časa spi - v zakonski postelji med nama in njen odg. zakaj ne mara pri sestrici spat v svoji sobi, češ da se teme boji? Ma pa je lahko 100 luči pržganih, ona bi še zmer pri nama spala oz. če ne drugega pa pride sredi noči ali pa proti jutru k nama in tako se zgodi da smo tud po 4-je na zakonski postelji.
Pa ima lepo sobico, pa lušno posteljo....
Sestra ima tud dve punci in sta z možem dosegla to da punce spijo v spalnici, onadva pa v dnevni. Tko da se dogaja to kar sami dopustimo, če želimo imet mir ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 3886
8.3.2010 14:14:12   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Spanje......ja N. bo drug mesec dopolnila 6. let in kje bi ona spala oz. večino časa spi - v zakonski postelji med nama in njen odg. zakaj ne mara pri sestrici spat v svoji sobi, češ da se teme boji? Ma pa je lahko 100 luči pržganih, ona bi še zmer pri nama spala oz. če ne drugega pa pride sredi noči ali pa proti jutru k nama in tako se zgodi da smo tud po 4-je na zakonski postelji.
Pa ima lepo sobico, pa lušno posteljo....
Sestra ima tud dve punci in sta z možem dosegla to da punce spijo v spalnici, onadva pa v dnevni. Tko da se dogaja to kar sami dopustimo, če želimo imet mir ponoči.

no to sem hotla povedat , hvala princesi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 8.3.2010 14:28:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 3887
8.3.2010 14:16:55   
valentinčica30
Hvala za nasvete. Zanima me kje kupiti Antiflat??

Spanje, ja čem bit še jaz mal pametna. Vsak v svojo posteljo pa pika. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak samo v pravljici. tud jaz sem z večjima hodila spat in tut one so hodile k nama v posteljo in je blo katastrofa zame, ampak vsaj spali smo. Zadevo smo rešili šele dobra 4 leta nazaj in zdej smo spet na začetku.
Mali najbolje spi na najini postelji in seveda tut meni paše ker se dojiva. Sej mi božal vem, ampak je tak lepo topel in mali in ne vem komu bolj paše bližina meni ali njemuuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3888
8.3.2010 14:25:42   
cukr07

Ej, točno........pišuka svoje cajte sem ful receptov za sladice gor najdla, zdej sem pa kr mal pozabila na tole stran. Hvala, da si me spomnla čebelica.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3889
8.3.2010 14:27:45   
čebelica01

Ej, točno........pišuka svoje cajte sem ful receptov za sladice gor najdla, zdej sem pa kr mal pozabila na tole stran. Hvala, da si me spomnla čebelica.user posted image

jaz tud tam skoz gor visim je zmeraj kaj dobrega mnjamiii, hmmm pol pa jamram , ko je treba hujšat , le zakaj user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
8.3.2010 14:31:59   
majch
ok, sam ne še o kulinariki zdajleuser posted image . Mam dva nova obroča za pecivo/torte pa bi jih morala sprobat...samo pol je to treba še pojest...grrrr...kile pa no comment.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3891
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 14:35:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3892
8.3.2010 14:36:50   
čebelica01
zmučla ga bom do onemoglosti user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 8.3.2010 14:37:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 14:42:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3894
8.3.2010 14:42:53   
Alex01

zmučla ga bom do onemoglosti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
8.3.2010 15:01:25   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Se strinajm...user posted image ...z marsičim.

S čim pa boste v sredo vaša mučenike nagradile? Jaz ga bom peljala v savno, da bom imela še jaz kaj od tega. user posted image

taka darila mam tud jaz najrajuser posted image

čbelcauser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3896
8.3.2010 15:55:05   
čebelica01
user posted image  v tole se bom "oblekla" pa mislm , da bo ves srečen  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
8.3.2010 18:04:29   
Anonimen

tisto kavo pa naročim samo, k bo moja original kelnarca delala user posted image user posted image user posted image . bemu mi je uničla dober kafe user posted image user posted image . sej sruta vajenka ni tok kriva , kot pa tisti , ki jo more to naučit user posted image user posted image user posted image . jano bom za ušesaaaaaaa

kera p je tvoj original kelnarcauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3898
8.3.2010 18:07:07   
čebelica01
tista k zna ta kafe skuhat , tko k treba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
8.3.2010 18:42:26   
štrumfek
helow
evo mene iz fitnesa... madona kako piha zunej brrrrrr...

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?