|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
8.3.2010 12:12:40   
čebelica01
jaknik - za 8 . mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  na osmi marec user posted image user posted image user posted image  in za user posted image    user posted image user posted image user posted image

alex- hvala za mail, saj si ti pošiljala , kaj ne user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
8.3.2010 12:13:32   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

Rea, sklepam, da ti pol nis taistga kofetka pila kot čebelica user posted image
Kako pa se ti počutiš? Mava res čist skupi rok, ne? Sem si prav zapomnila, maš 3/6? V šoli za starše (pozna nosečnost) si/sta že bla?
Midva greva v aprilu, last call, sam ne veva kje je boljš, v ZD al v SB, kaj priporočate?

Lih jutr mam redni pregled pr G, morm še šefu napovedat, da bom prej šla.. akcija!

jaz sem bila v porodnišnici pa mi je bilo zelo všeč. Predavala je babica Metka. Šli smo na ogled porodne sobe.. meni je bilo v P fino

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
8.3.2010 12:22:29   
Alex01
DA čebeli, jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
8.3.2010 12:26:27   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
8.3.2010 12:32:47   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.3.2010 12:41:33   
valentinčica30
Dan dolenjkice, madone ste se razpisale. Ampak sem se prebila čez.

Lee Ann dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Najprej vse naj naj ob  dnevu žena in dejte se pustit mal razvajat.

user posted image
Midva z malim Jurčkom mava vesele urice že od včeraj popoldne. Nima pravih krčev ampak ga samo napihuje, vedno znova pritiska kakor da se bo pokakal, joka ne nič, kaka pa tut zlo mal. Sem pa ke kak prdec spusti ampak to je pa tut vse.
Probal smo že s telovadbo, masažo, čajčkom in kaplicami, brez haska. Dejte punce kak nasvet.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.3.2010 12:45:41   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Dan dolenjkice, madone ste se razpisale. Ampak sem se prebila čez.

Lee Ann dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Najprej vse naj naj ob  dnevu žena in dejte se pustit mal razvajat.

user posted image
Midva z malim Jurčkom mava vesele urice že od včeraj popoldne. Nima pravih krčev ampak ga samo napihuje, vedno znova pritiska kakor da se bo pokakal, joka ne nič, kaka pa tut zlo mal. Sem pa ke kak prdec spusti ampak to je pa tut vse.
Probal smo že s telovadbo, masažo, čajčkom in kaplicami, brez haska. Dejte punce kak nasvet.

drugo ti ne znam svetovat , ker si že skoraj vse nardila , da bi bilo bolje , razen tega , da pazi kaj ješ in kaj je mai jurček , bodi pozorna na hrano , kdaj ga najbolje črviči , mogoče ti rata pogruntat , če je seveda od hrane

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.3.2010 13:00:28   
majch
kapljice so našo totalno zaprle, zato je bilo vse še hujše. Poglej, če vsebujejo kumino in jih zabriši stran.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.3.2010 13:13:34   
rea27
Lee Ann..ja, imam rok tam okoli 5.6. ampak moja teta (G) pravi, da bom rodila v maju user posted image user posted image user posted image user posted image hehehheheh
V materinsko šolo pa ne grem, ker sem bila lani, ko sem bila nosečko z Evo Lano...

krčki..antiflat, valentinčica..nam je sam to pomagalo..kapljice so nas pa zaprle...

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.3.2010 13:21:10   
čebelica01
tisto kavo pa naročim samo, k bo moja original kelnarca delala user posted image user posted image user posted image . bemu mi je uničla dober kafe user posted image user posted image . sej sruta vajenka ni tok kriva , kot pa tisti , ki jo more to naučit user posted image user posted image user posted image . jano bom za ušesaaaaaaa

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 13:28:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.3.2010 13:36:30   
majch
user posted image user posted image user posted image kaj nardite z malčki ko so zaspani pa nočjo spat? Naša se je zdaj navadala protestirat in brez debele ure histeričnega dretja ne gremo spat. Pa je zaspana da komaj živi, menca si učke, pol skoraj zaspi, pa se spomne, da bi še tulila in gremo jovo na novo. Včasih je bla bolj "pridna". Če bi šla z njo spat, bi se malo igrala, pol pa zaspala. Evo...sem parkrat probala, zdaj jo hočem pa navadit, da bi bla tak ko včasih. Majko je huda. V lok se zvije, da most nardi in je čist vijolčasta od protestiranja. Kr ena glupa faza. Je mala trma za znort...pa ko ji kaj ne paše se kar nazaj vrže, da ji moram skoz povštre podlagat, ker se je parkrat že fino udarla. user posted image Od je ji te fore zdaj kar na lepem? (no, sej...boste rekle...dobrodošla v svetu starševstvauser posted image ). Samo a jo moram res pustit, da se zdere, da bo nehala? Ker na rokah mi tud noče bit?

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.3.2010 13:39:52   
Mala_princeska
Jaknik Ja čestitke Aljažu za 8. mesec :-) in user posted image user posted image user posted image za čebljanje, mahanje,...

Živka, jaz sem se tudi bala, da bo moja pupika dvojček user posted image znajo bit smotani user posted image pa je prišlo tako, da sta z atijem rakca, tavelika je pa bikica :-) Ampak ker ima RD konec aprila ima tud ovnove hibe - zjutraj mi je eno tako fajn zabila: "ti pa posprav to svinjarijo" ko sem njene cote iz postelje na tla vrgla za pospravit. (ovnova direktnost user posted image )

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.3.2010 13:40:10 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3863
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 13:40:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.3.2010 13:40:54   
čebelica01
moj nasvet majch - v posteljico in pustit , drla se bo k jesihar ampak vsake 5 min pojdi  v sobo se ji pokaži povej da si tukaj in da je čas za počitek in spet ven in tko ponavljaj , je težko to samo moreš bit vstrajna . ona je prav tako. en teden bo kolobocija pol bo pa že lepše . probaj , pri nas je delovalo , sicer sem bla vsa na trnih ampak je po tednu dretja smo uspeli .

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.3.2010 13:43:17   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Majch a ti ne ležiš poleg nje, jo božaš in poješ..., mi hodimo podnevi in ponoči spat tako, da skupaj zaspimo, nato jo preložim. Se lepo pocrkljamo, včasih pa se še jaz odpočijem, mi sploh ni problem to delat, ker itak bo hitro minilo.

draga moja ne bo hitro mimo , si čisto mimo udarla zdaj . saj je lepo če se pocrklaš in stisneš , ampak otrok se mora zavedat , da zmeraj ne bo časa , da se ti vležeš in zaspiš zraven . opčutek varnosti ji že daš samo tega se bo navadila in bo težko samostojna ( pri spanju mislim )

Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.3.2010 13:43:58   
majch
ne, živka. Naša mala od prvega dne spi sama v svoji sobi. Vedno, ko sem jo dala spat, je zaspala v 10 minutah, se mogoče malo igrala in to je to. Nikoli ni zganjala take histerije. Zato nisem navajena, da bi z njo hodila spat. Ker ni blo treba. OK, sej včasih paše...ampak je bla vedno tako naštimana, da je sama zaspala. Mi vsi pravijo, da mamo neverjetno pridnega otročka...tak da mi tole zdajle ni nič jasno.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.3.2010 13:45:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Samo a jo moram res pustit, da se zdere, da bo nehala? Ker na rokah mi tud noče bit?

Najboljš. Pa bo ugotovila, da ni fajn se dret, pa bo nehala. Moja protestira, ko jo dam v prenosno posteljico, ki jo up. za stajico in je tud dretje, ko pa vidi da se ji lahko dogaja - pa neha. No če se mi pa na rokah meče nazaj, pa samo v posteljico in ji dam plenico in jo trepljam po hrbtku, božam,...če pa to ne pali pa da jo k sebi stisnem in guncam.

Če mi to dela da mi noče in noče zaspat jo pol itak non stop animiram, crkljam,.....pol pa imamo občutljivost user posted image user posted image in gre pač potem zvečer prej spat.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.3.2010 13:47:19 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.3.2010 13:46:57   
majch
no, čebelca...to me je zanimalo. En teden, kaj? Hec je, da zvečer še nekako gre spat. Podnevi pa traja. Evo, zdaj sem jo pustila, šla vsake tolko k njej, ker je mela res napad histerije in je zaspala. Samo je kruto tole...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.3.2010 13:48:10   
čebelica01

ne, živka. Naša mala od prvega dne spi sama v svoji sobi. Vedno, ko sem jo dala spat, je zaspala v 10 minutah, se mogoče malo igrala in to je to. Nikoli ni zganjala take histerije. Zato nisem navajena, da bi z njo hodila spat. Ker ni blo treba. OK, sej včasih paše...ampak je bla vedno tako naštimana, da je sama zaspala. Mi vsi pravijo, da mamo neverjetno pridnega otročka...tak da mi tole zdajle ni nič jasno.

sem mislila , da je skoz tako , da noče spat . če je pa že lepo spala in zdaj noče , hoče biti mala glavna , zaspana pa ne spat ,da ne bi kaj zamudila user posted image user posted image .

pri nas ni bilo tate mate , zaspana si zdaj nina nana , pravljica malo crkljanja in šlafenzi

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.3.2010 13:49:07   
Mala_princeska
Majch kruto, samo moja tavelika je tud to zganjala, to dela (vsaj moja) da se nazaj meče ko ji ni nič več prav - enostavno so toliko utrujeni, da ne vejo kaj bi delali in kaj delajo (vsaj mene so tko potolažili).

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.3.2010 13:49:15   
majch
Kolk časa so se pa sposobni dret u iber? Naši še nisem našla meje, sem jo prej vzela iz postle, samo pol je blo isto, dokler ni bla preveč zmatrana za kaj drugega kot spanje...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.3.2010 13:50:06   
čebelica01

no, čebelca...to me je zanimalo. En teden, kaj? Hec je, da zvečer še nekako gre spat. Podnevi pa traja. Evo, zdaj sem jo pustila, šla vsake tolko k njej, ker je mela res napad histerije in je zaspala. Samo je kruto tole...user posted image

kruto je , boli k sam hudič , srček se ti trga , samo če želiš nekaj doseč je to dobro zate in zanjo , saj tako vidi da si dosledna in ne popuščaš . in kmalu bo pogruntala da dretje nima nobenega smisla saj bo tko ali tako morala panči panči . bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.3.2010 13:50:19   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaknik Ja čestitke Aljažu za 8. mesec :-) in user posted image user posted image user posted image za čebljanje, mahanje,...

Živka, jaz sem se tudi bala, da bo moja pupika dvojček user posted image znajo bit smotani user posted image pa je prišlo tako, da sta z atijem rakca, tavelika je pa bikica :-) Ampak ker ima RD konec aprila ima tud ovnove hibe - zjutraj mi je eno tako fajn zabila: "ti pa posprav to svinjarijo" ko sem njene cote iz postelje na tla vrgla za pospravit. (ovnova direktnost user posted image )

hej ti
jaz sem dvojček user posted image user posted image user posted image
se ti zdim kej smotana? user posted image user posted image

ok, ok mejčken sem pa žihruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 13:50:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?