rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (5.3.2010 15:20:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch joj, ne kliči hudiča, ker sem tudi na to pomislila. Pa ne bi blo fajn, je še malček zgodaj. heheheh..evo meee... samo pridno se delam heheheh [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ej, me že kr mal ledvice bolijo. Madona, speglano je, oprano in obešeno tud, pa še vse Evine čokoladaste fleke sem se spravla ven dajat [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] pa kaj še..ja, pa kosilo skuhala: špinačo, pire krompir, govejo juhico pa puding z bebi keksi spodaj pa zmešano s kakavom.. Pol pa še vse iz stroja zložit, pa v njega nazaj, pa odenst stojala s perilom na balkon ker ful piha, pa Evo lovit inthemeantime...Pa kopalnico sem tut pospravla. Zdej moram sam še zlikano v omare pometat...Pa ne vem če se mi da dihat, tok sm utrujena...Kruh bomo pa mi jutri pekli, danes kot rečemno nič, niente, nada, nothing, nichts, rien!!!! Živka, sej sva se slišali po telefonu, tako da o zadevi vem vse..next pač še kar ne dela, delajo se hudga norca z mene..tko, da sem našla že kar nekaj online trgovin za bebače, sam če pregruntat moram ktera je tista najbolj ugodna... ah..tako, drage moje..popoldan bi se pa kak kofi prilegel..je katera za?
|
|
|
|