Mala_princeska -> RE: Dolenjke, 2. del (5.3.2010 10:26:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Mi smo jih pa včeraj dopolnili šest.[sm=smiley20.gif] IZVIRNO SPOROČILO: majch Dejte mi povedat, če so se vaši malčki tudi matrali pri kakanju, ko ste začel uvajat gosto hrano? Naš se tako matra da je joj, pa ma blato mehko. Točno vem kdaj se bo pokakal, ker se začne dret na ves glas, pa čist napet rata. Kaka ful malo in to večkrat na dan. Se mi pa revček tako smili, ko ga to tako muči. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lenart :-)))[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] in mami za 6 mesecev, pa saj si še včeraj s trebuščkom okoli skakala [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] Ja na začetku je tudi M. imela težave s kakanjem, najverjetneje je bila banana razlog in kak korenči preveč, kamilice so ji pomagale....ko so bili samo mali bobki. Zdaj pa na srečo težav s kakanjem ni več - kaka vsak dan najmanj enkrat ali pa 2 x. Vsak dan dobi nekaj mlečnega poleg moje zize, ki je še vedno zakon in kaka ko tavelk [sm=jezicek.gif] Pa probajta raje s kakim kuhanim jabolčkom - tko je kolegica začela, ko je bil mali bogi - 7m ima sedaj in je ok....jah enim res zelenjava probleme dela.... ko bosta špinačo probala, se pa na bombe v plenici pripravi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Naša po kiviju obilno kaka, samo do nadaljnega ga ne bom več dajala, ker ima po njem in verjetn po pomarančah rdečo ritko.
|
|
|
|