|
RE: Dolenjke, 2. del 4.3.2010 11:40:08
|
|
|
|
vaney
|
živka, naš starejši je star 2 leti in 1 mesec, raste pa kot konoplja...pred novim letom sem oropala Seevil, ker so mi njihove stvari super, kvalitetne in po milijon pranjih ne izgubijo barve in oblike, ampak kaj, ko jih je tokrat tako hitro prerasel, sploh spodnje dele trenirk...ko boš glih tam, se ti bi dalo pogledat, če imajo kaj 98 številke v kakšnih normalnih barvah (zelena, oranžna, modra, rjava...), mi ni panike dat malo več, ker bo te trenirke brez problema lahko še Daša nosila, sploh niso sprane....pa bodiji so tudi super, ampak jih ne mislim nekaj ful kupovat, ker računam, da se bomo do poletja odvadili plenic in jih potem ne bomo več rabili... moški....ah, kaj čem komentirat...trenutno se nimam kaj pritoževat, ker po porodu moj občasno kuha, daje prat in sušit (no, jaz se derem en štuk nižje, kam mora knof zavrtet in koliko gela in mehčalca dat ), ponoči vstaja in hrani Dašo, danes je šel na kavo zjutraj in mi iz Petrola prinesel kapučino...trenutno je res priden. Ampak drugače pa je tudi on mislil, da je porodniška čisti luksuz, dokler ni bil pri Anžetu on 4 mesece na porodniški Katastrofa On je cele dneve z malim, nič ne more naredit, nikamor ne more it, on bo znorel...in potem sem bila jaz dvojno zmatrana, ker sem imela v vrtcu 14 dojenčkov v jaslih, popoldne pa enega 8-mesečnega dojenčka in eno veliko tečko, ki je dostikrat kam pobegnila ven, da se ji od vsega hudega ne zmeša...tako, da je komaj čakal, da gre nazaj v službo In se strinjam z jaknik, ko greš v službo, je vse lažje. Meni je bilo. Življenje spet zalaufa po starih tirih, čeprav je tempo hiter. Ampak jaz rabim tempo in tako bolje funkcioniram in se počutim koristno. Tako da ne se bat, da potem ne boste zmogle. Če mene vprašate, boste vse naredila lažje in z več energije...seveda pa je to samo moje mnenje
|