|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
3.3.2010 21:11:26   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

nč od našga nexta danes..ne dela...ne vem kaj mečkajo...Ampak sem se pa neki spomnila...Namreč prejšnjič sem naročila svoje posebaj, pa vaše posebaj..in je potegnilo..Kaj če bi me, glede na to da je znesek velik in je izdelkov cca 35 - kar traja preden vneseš - razpolovile. To bi sicer pomenilo, da bi plačale več poštnine kot pol centa, ampak po moje bi potegnilo..

tako, da..nas naročnic je:

1. čebeli
2. živka
3. vaney
4. triš
5. jaknik
6. alex
7. štrumfka
8. bbaja
9. nya
10. rea

kar pomeni, da bi sedaj plačale le 0,50 eur poštnine..Če pa se razdelimo v dve grupe bomo vsaka plačala po 1 eur? Kaj pravite, je prevelik strošek ali probamo?

al nimaš samo ti bogatga moža vešuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komot na pol razdeliš... meni tiste pol evra več ne predstavlja bankrotauser posted image tako da kar se mene tiče GO rea

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.3.2010 21:13:08   
majčica20
cukr pazi pri naslednjih cepljenjih, ker so narejena na osnovi beljaka. praviloma sploh ne bi smel bit cepljen.

drugač pa vidim da vas next zafrkava, možno je da majo omejitev pri nakupu sploh za eno "Slovenijo", za katero niti dobro ne vejo kje je.

pri nas malo strašno amtrajo zobki in jih že komaj čakamo da bo pol mal spanca na sporedu
LP M

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.3.2010 21:18:41   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

nč od našga nexta danes..ne dela...ne vem kaj mečkajo...Ampak sem se pa neki spomnila...Namreč prejšnjič sem naročila svoje posebaj, pa vaše posebaj..in je potegnilo..Kaj če bi me, glede na to da je znesek velik in je izdelkov cca 35 - kar traja preden vneseš - razpolovile. To bi sicer pomenilo, da bi plačale več poštnine kot pol centa, ampak po moje bi potegnilo..

tako, da..nas naročnic je:

1. čebeli
2. živka
3. vaney
4. triš
5. jaknik
6. alex
7. štrumfka
8. bbaja
9. nya
10. rea

kar pomeni, da bi sedaj plačale le 0,50 eur poštnine..Če pa se razdelimo v dve grupe bomo vsaka plačala po 1 eur? Kaj pravite, je prevelik strošek ali probamo?

Ni problema. Jaz sem ZAuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.3.2010 21:29:14   
rea27
ej, dons ne bo šlo..sem vse že probala, tud na angleško stran, kjer je tooooliko lepih kombinacij za znoret...Bom jst poskušala še eno zadevo narest...Mam eno prijateljico gor, ki bi mi mogoče naslov posodla, pa bi k njej prišlo, pa bi ona dol poslala...hmm..za prašat je..sicer pa..čebela, a nimaš ti ene kristince gor? a a a?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 22:04:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 22:07:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
3.3.2010 22:12:56   
čebelica01
evo mene evo . ne to pa nebo šlo rea 1 € je pa preveč user posted image user posted image user posted image  seveda lahko

ja lahko kristinco pokličem samo je zdaj ni je odsotna , lahko jo pa prašam kako bi to šlo , če bo imela čas . jutri ji bom na fb pisala pa bomo čakale na odgovor . mogoče nam pa rata
je pa drugače iz bele krajine  in možno če bo kaj domov šibala osebno prnese user posted image user posted image . sicer v to dvomim , ker je zdaj na polno zaposlena , ampak probat ni greh

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3582
3.3.2010 22:36:45   
majch
btw, čbela, kaj to se z obržanovo poznaš al kako?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
3.3.2010 22:39:37   
čebelica01
rea  veš kaj , najboljš bi blo , da ti lepo sestaviš meni en okviren vprašalnik in mi pošlješ na mail pol pa jaz sam koperam in pošljem kristinci . tko bo najbolše .

vem , da bi me samo na njen naslov poslale oz naročile in pol bi to ona nam naprej poslala , ampak , če maš čas , mal olepšaj pa bom prec kristini poslala ,  malček lenobe je v meni se mi tudi mislit ne da .

če pa se tudi tebi ne ljubi , bom pa mal vse skupaj to probala olepšat , tko da me bo zastopla , kaj me babe hočemo ha ha ha

Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.3.2010 22:40:24   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

btw, čbela, kaj to se z obržanovo poznaš al kako?

kdo je to ???

jaz se z vidicevo

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.3.2010 22:41:44   
majch
ah nič, pol pa my bad...podobnost v malenkostih...nima veze

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.3.2010 22:48:35   
čebelica01
aha , ja pol pa nč ne

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.3.2010 23:01:25   
čebelica01
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3588
4.3.2010 8:03:59   
vaney
rea, jaz se ZA, ti kar razpoloviuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3589
4.3.2010 8:44:37   
Anonimen
ja rea, zarad mene tut komot razpoloviš

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
4.3.2010 8:59:14   
vaney
O, jaknik, kako kaj?

Mi smo imeli danes ponoči praznik, ker je Daša spala od 20.30 do 4.15 brez hranjenja, Anže pa je tudi potegnil do 7h, tako da sva z možekom samo debelo gledala, koliko je urauser posted image On je mislil, da sem jaz nahranila Dašo kje sredi noči, jaz pa sem mislila, da jo je on. No, v bistvu pa je ni noben, ker je naša princeza sladko spalauser posted image Ko bi ji le to prišlo v navado...

Jaz sem pa zadnje dni malo opazovala našega starejšega škrata in mu je vse premajhno, v 2 mesecih je vse prerastel s čevlji vred. Tako se moramo v bližnji prihodnosti (beri ko mene neha bolet-včeraj me je spet kar precej, pa danes me tudi še-in mi G da zeleno luč) odpeljat v Lj in oblečt otroka (pa sebe tudi), da ne bo hodil ko Urkel okrog. Bomo šli kar v Outlet po teniske, če bodo imeli kaj pametnega? Je bila katera zadnje čase kaj tam? Kaj pa v Seevilu? So kakšni pametni spodnji deli trenirk?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 9:34:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
4.3.2010 9:52:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

O, jaknik, kako kaj?

Mi smo imeli danes ponoči praznik, ker je Daša spala od 20.30 do 4.15 brez hranjenja, Anže pa je tudi potegnil do 7h, tako da sva z možekom samo debelo gledala, koliko je urauser posted image On je mislil, da sem jaz nahranila Dašo kje sredi noči, jaz pa sem mislila, da jo je on. No, v bistvu pa je ni noben, ker je naša princeza sladko spalauser posted image Ko bi ji le to prišlo v navado...

Jaz sem pa zadnje dni malo opazovala našega starejšega škrata in mu je vse premajhno, v 2 mesecih je vse prerastel s čevlji vred. Tako se moramo v bližnji prihodnosti (beri ko mene neha bolet-včeraj me je spet kar precej, pa danes me tudi še-in mi G da zeleno luč) odpeljat v Lj in oblečt otroka (pa sebe tudi), da ne bo hodil ko Urkel okrog. Bomo šli kar v Outlet po teniske, če bodo imeli kaj pametnega? Je bila katera zadnje čase kaj tam? Kaj pa v Seevilu? So kakšni pametni spodnji deli trenirk?

Oooo, bravo za spanje user posted image user posted image user posted image

Ja, naš Jakob je tut prerastu ful stvari. Ma katastrofa user posted image . Sicer za oblečt še kar mamo nekaj stvari, za obut smo pa tut na tesnem. Jeseni sva mu kupila nove čevlje in Nikice, ki jih je imel oboje skup obute max 20x, zdej pa so čevlji tesni, teniske pa glih za glihuser posted image . Čevlje sem že oprala pa pospravla, teniske je pa zdej dva dni nosu, ko je bil glih sonček, danes pa spet v škornje (sovražim že to vremeuser posted image ). Nameravam pa tut kmal v bližnji prihodnosti mal na Rudnik skočit.
Ja sej zdej bomo imel pa kmal tut v NM shopping center, pa se HB ne bo več treba tolk v LJ vozit.user posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
4.3.2010 9:54:18   
majch
jutro

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.3.2010 9:55:59   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

O, jaknik, kako kaj?

Oooo, bravo za spanje user posted image user posted image user posted image

Ja, naš Jakob je tut prerastu ful stvari. Ma katastrofa user posted image . Sicer za oblečt še kar mamo nekaj stvari, za obut smo pa tut na tesnem. Jeseni sva mu kupila nove čevlje in Nikice, ki jih je imel oboje skup obute max 20x, zdej pa so čevlji tesni, teniske pa glih za glihuser posted image . Čevlje sem že oprala pa pospravla, teniske je pa zdej dva dni nosu, ko je bil glih sonček, danes pa spet v škornje (sovražim že to vremeuser posted image ). Nameravam pa tut kmal v bližnji prihodnosti mal na Rudnik skočit.
Ja sej zdej bomo imel pa kmal tut v NM shopping center, pa se HB ne bo več treba tolk v LJ vozit.user posted image

Ja jaz grem okoli 15.3. na Rudnik user posted image sam malo pofirbcat, če ne drugega in na kavico s kolegico, pa k mojim puncam morje plačat.

Jaaaa jest pa še zjutraj Nini pravim kaj je šla škornje za v sneg obut, pol pa vidim - sneeeeeegggggg......

Včer smo bli pa vsi tečni user posted image user posted image user posted image kar neki čudnega, se bomo dons potrudli in bomo bolj pridni :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 9:56:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.3.2010 9:56:56   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

Jutro....

Nč.....grem fruštkat in v akcijo....

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.3.2010 9:58:32   
Mala_princeska
Aja cunje pa itak non-stop pospravljam, sortiram, likam, v vrečke, v škatle,.....user posted image user posted image
Včer mi je moj reku: kaj bi šele bilo, če bi imela pet otrok, ko si že sedaj tako tečna, ker sem bila več ali manj sama s tamičkeno doma in ker on zdej dela na projektu in zmozgan, pa še prehlad ga daje in bacile raznaša??? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 4.3.2010 9:59:42 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.3.2010 10:07:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Aja cunje pa itak non-stop pospravljam, sortiram, likam, v vrečke, v škatle,.....user posted image user posted image
Včer mi je moj reku: kaj bi šele bilo, če bi imela pet otrok, ko si že sedaj tako tečna, ker sem bila več ali manj sama s tamičkeno doma in ker on zdej dela na projektu in zmozgan, pa še prehlad ga daje in bacile raznaša??? user posted image user posted image user posted image

Princeska - jst ko imam vsega polno glavo in če sem slučajno takrat sama z malčki doma dam Aljaža v stolček in ga zapeljem v dnevno sobo zraven sedežne, raztegnem sedežno Jakobu in Niku, dam gor dva povštra, naštimam risanke (običajno Bumerang) in rečem:,, Otroci, mami ma pavzo:,, Pol pa al stopim za pet minut na balkon, al grem v pralnico sušilca spraznit al dat cunje prat al pa karkoli druzga. Uglavnem takrat mi je pomembno, da dobim pet minut tišine, pol sem pa kot prerojena. Sej vem da sem mal čudna, ampak men to ful pomagauser posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.3.2010 10:39:39   
majch
joj, al aje bil včeraj res en čuden dan. Jaz sem bla tudi čist fertik, pa mala je bla nekaj tečka, pol pa pride moj domov, pa taprvo itak neki najde, da me razpali. Pol sem pa jaz tečna. Seveda sem. Cel božji dan se ne pogovarjam z nobeno odraslo osebo - razen na RR, pa si zmišljujem animacije za malo, pa pucam pa tako in pol ne smem bit mal tečna, če mi teži najprej, ko stopi skozi vrata. user posted image Včasih bi kar znorela. In pol še moram njemu streč od vseh smeri, ker ma en mali prehladek. Ja bog pomagi, no...ko na smrtni postli...deci...ne moreš z njimi...brez njih pa tud...user posted image

Včasih res pride tak gnil dan..nimaš kaj...mater si želim, da bi samo za en dan zamenjala. Ker pravi, da itak spim do 9 pa da nimam posebnega dela..grrr. Dec...včasih bi ga s ponvo po bučiuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!