|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   model sončnega sistema
18.10.2009 19:30:56   
Anuška79
Ali ima katera doma ta model sončnega sistema:

http://www.didakta.si/e-knjigarna/raziskovalni_seti/4m_raziskovalni_seti/3_dimenzionalni_solarni_sistem.html

Kakšen je? Ste z nakupom zadovoljni (vi in otrok)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: model sončnega sistema
21.10.2009 21:32:04   
Pi-kica 1
Žal ti ne bom mogla pomagat, sem pa vesela tvoje teme, ker je sončni sistem trenutno zelooo aktualen in si nas rešila skrbi, kaj kupit za božičkauser posted image

Bom pa tudi sama vesela, če bo kdo kaj napisal

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: model sončnega sistema
22.10.2009 13:05:26   
happiness
Naš tavelik ima te planete in je full zadovolen. V bistvu je on taka umetniška dušica in rad ustvarja, zato je bil ta sistem kot nalašč zanj, glede na to, da je treba planete sestavit in potem pobarvat. On si je planete zaželel predvsem zaradi tega in seveda tudi, da mu krasijo sobo. Poleg tega je plus tudi, da pozna planete in ima lažjo predstavo kako izgleda osončje. Tudi sama mu ob nenehni vprašanjih kako kaj izgleda in deluje (npr. zakaj noč in dan) razložim ob planetih, on si lažje predstavlja. Torej kar nekaj plusov.
Aja, pa še eden je... Zdaj ko imamo dvomesečnika ga ob krčkih in slabi volji odnesem v sobo taprvega in se takoj pomiri... medtem ko opazuje viseče se žogice, ki ga začarajo bolj kot vsak drug mobile in viseči vrtiljak pri hišiuser posted image . Mi smo torej zadovoljni.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?