model sončnega sistema (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anuška79 -> model sončnega sistema (18.10.2009 19:30:56)

Ali ima katera doma ta model sončnega sistema:

http://www.didakta.si/e-knjigarna/raziskovalni_seti/4m_raziskovalni_seti/3_dimenzionalni_solarni_sistem.html

Kakšen je? Ste z nakupom zadovoljni (vi in otrok)?




Pi-kica 1 -> RE: model sončnega sistema (21.10.2009 21:32:04)

Žal ti ne bom mogla pomagat, sem pa vesela tvoje teme, ker je sončni sistem trenutno zelooo aktualen in si nas rešila skrbi, kaj kupit za božička[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bom pa tudi sama vesela, če bo kdo kaj napisal




happiness -> RE: model sončnega sistema (22.10.2009 13:05:26)

Naš tavelik ima te planete in je full zadovolen. V bistvu je on taka umetniška dušica in rad ustvarja, zato je bil ta sistem kot nalašč zanj, glede na to, da je treba planete sestavit in potem pobarvat. On si je planete zaželel predvsem zaradi tega in seveda tudi, da mu krasijo sobo. Poleg tega je plus tudi, da pozna planete in ima lažjo predstavo kako izgleda osončje. Tudi sama mu ob nenehni vprašanjih kako kaj izgleda in deluje (npr. zakaj noč in dan) razložim ob planetih, on si lažje predstavlja. Torej kar nekaj plusov.
Aja, pa še eden je... Zdaj ko imamo dvomesečnika ga ob krčkih in slabi volji odnesem v sobo taprvega in se takoj pomiri... medtem ko opazuje viseče se žogice, ki ga začarajo bolj kot vsak drug mobile in viseči vrtiljak pri hiši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mi smo torej zadovoljni.




Stran: [1]