ronja
|
Jaz bi ji pa verjela, da ne ve, vendar samo pod pogojem, da je bila vinjena. Ker so si (preveč) vinjen, velikokrat počneš stvari, za katere potem, v treznem stanju, ne najdeš (logične) razlage, zakaj si jih počel. jaz bi ji verjela, tudi če ni pila. Ne delamo vsi vedno vsega strogo premišljeno, včasih se pač prepustiš občutku in ne misliš na posledice... Nekaterim nam zato ni treba bit pijanim . vseeno, hrepeniš lahko tudi samo po svobodi. Nekateri ljudje smo (bili ) trapasti: lahko imaš krasnega fanta, ampak si želiš tiste svobode, da lahko narediš karkoli - ne da bi to zares potem sploh naredil, samo ta občutek rabiš. In fant, ki ti zna ta občutek dat, da lahko... no, s takim imaš potem 2 otroka (po lastnih izkušnjah ) (in: ne, ga ne varaš, predno vprašaš ). Fant, ki mi bo omogočil enkrat vsake kvatre en izhod, pa ki me bo matral, kako sem plesala (čeprav znam plesat zelo neprimerno in tudi sem skoraj vedno tako plesala, to mi pač paše k plesu , kot sem že rekla: eni smo pač trapasti , zame ples, kjer se kontroliraš in gledaš, kako se te bo kdo dotaknil pač ni to), no, od takega se pa punce, ki rabimo veliko svobode, pač poslovimo. Zato vstavi v svojo enačbo še svobodo, pa se bo izšla: 5 let trajajoča zveza - svoboda < nekontroliran ples z neznancem Evo, zdaj se pa izzide! lej, jaz sem zelo podobna tejle tvoji punci: rada plešem divje, nekontrolirano, na plesišču se nočem obremenjevat s tem, kje so katere roke, dostikrat sploh ne opazim tega (pri lubiju recimo nisem, ko sva plesala, pa mi je kasneje povedal, da sem mela po plesu mal večjo luknjo v kavbojkah na riti - res je, da bi njemu mal več dovolila - čeprav takrat še nisva bila skup... ampak vseeno, nisem niti vedela, to ti hočem povedat - vedela sem, da sem se imela fajn), nočem se obremenjevati, kaj je človek, ki pleše z mano (lahko je tudi punca in izgleda vse skup zelo khm, no, pač uporabi domišljjo;),... če vse seveda lepo deluje. Imela sem plesalca (tudi poročen in ima tudi že 2 otroka in ja, njegova žena je vedela, da greva plesat - sva se poznali in sem bila celo na njeni dekliščini ), s katerim sva šla plesat celo, ko sem bila s taprvo. In sva plesala kot ponavadi. verjetno so vsi mislili, da je otrok v bušiju njegov . In ko sva se vozila domov, mi je rekel, kako mu je bilo vedno hecno, da sva se na plesišču lahko dotikala na milijon načinov, ko sva šla dol, me pa tudi za roko ni smel prijet . Pač: na plesišču sva bila plesalca, drugje pa navadna prijatelja in to je to. vedno je vedel, da ne mislim nič imet z njim - to sva razčištila že na začetku in me ni nikoli nič silil. Vedel je tudi lubi in mi ni nikoli težil, še sam mi je rekel, da naj grem kdaj plesat! Rajši bi plesala z njim (lubijem), vendar če on pač ne pleše, potem pač plešem s kom drugim - kot on ne igra z mano basketa. Tako da: imaš dve vrsti plesa: en je s partnerjem, kjer dotiki nekaj pomenijo. Drug je z drugimi, kjer so dotiki del plesa, vse skup je lahko sicer erotično, ampak to je lahko tudi gledanje filma . Zato se ne sekiraj preveč, tvoja punca ni slaba punca. Bi ti pa svetovala, da greš kdaj ti z njo plesat, to bo naredilo več kot pa pogovori, v tem primeru, po moje. Torej: ona je končala pogovor zato, ker se ji vse skup RES ni zdelo ne vem kaj. Tebi ni bilo všeč, do česar imaš pravico in lahko ji poveš, da bi rad imel en del njenega telesa, ki bi bil samo tvoj ali kaj podobnega in tam ne bo dovolila dotikov drugim. Ampak ne moreš si pa rezervirat celega telesa, če jo želiš obdržat. Povej ji, kaj te mori, vendar ne dramatiziraj, da je 2 uri plesa več kot 5 letna zveza, ker s tem boš to zvezo prej uničil kot pa gradil. Ona rabi svobodo in če jo imaš rad in bi jo rad obdržal, ji daj občutek svobode! Pa bo ostala s tabo in ne bo z drugimi. Aja, če te pa zanima, kako je mene lubi "ukrotil", je bilo enostavno: enkrat, ko me je spet malo metalo s to svobodo, mi je napisal sms: "Pojdi žurat, znori se, seksaj s 3 tipi, ostani z mano!" Še zdaj ga mam spravljenega v mobiju . Od takrat naprej me ni nikoli več metalo. Nič več nisem rabila - šla sem žurat, koketirala nisem, ker nisem niti tega potrebovala, nisem ga varala, nič... samo rabila sem občutek, da sem svobodna, čeprav sva v zvezi. Smo namreč tudi nekatere punce take, da so nam zveze včasih preresne, čeprav je to v gl. kao moška domena . Sploh po par letih in predno imaš otroka se zna zgodit . Sama sem mela same resne fante in nekak mi je manjkalo to, da bi se zdivajla, ker bi vedno nekoga fejst prizadela. No, zdaj pa tega ne rabim več, ker vem, da me nihče ne omejuje. (kar ne pomeni, da ga bom srala okoli ). No, moj nasvet je res drugačen kot od drugih, ampak pri meni je deloval... PS: z nobenim neznancem si nisem izmenjala številk med plesom. Pa tudi če bi si jih, to zame ne bi pomenilo, da mislim spat z njim. Meni se je zgodilo, da je moj fant dal mojo številko tipu, ki me je pecal - pač splet hecnih naključij . PPS: plešem pa še vedno rada, samo ne vem, če bi šla tako daleč, kot sem šla včasih . Moram probat, zdaj sem že malo iz prakse . Čeprav zdaj bo lubi šel po moje z veseljem zraven, mislim, da bi šel kamorkoli, tudi na techno (sovraživa to glasbo) žurat, samo da sva malo sama brez otrok.
|