Mija79
|
Moski ljubec, zaupljiv, svoji zenski po zelo dolgem casu omogoci vecer brez njega, zenska pa namesto, da bi ga izkoristila s prijateljicami v smislu debate, plesa, preprosto povedano oci na peclje in izbira raznovrstnih ponudb je na voljo Vse lepo in prav ,ne zagovarjam njenih dejanj,samo tale odstavek v konteksu me je pa zmotil.... Konec koncev najbolje ,da se pogovorita ,kaj sploh pricakujeta od vajine prihodnosti..... IZVIRNO SPOROČILO: vseeno V naslovu sem ze nekako namignil kaj me pesti.... Sem ze nekaj let iz obdobja adolescenta, pravtako moja punca, problem pa je nastal danes. Nisem upal, sem pa potihem pricakoval, da se mi lahko danes zgodi ta enacba, na katero si ne znam odgovorit: 2 uri ne ravno nedolznega plesa z neznancem > 5 let trajajoca zveza = ? Nic ne bi bilo narobe, ce danes oz ze vceraj ne bi moja draga odsla na prijateljicin zur, ki se ni koncal ravno tako kot je bilo prvotno misljeno. Po prijateljicinem zuru je z drugo prijateljico odsla v znan ljubljanski "smetana" lokal. Od tam me je seveda poklicala vsa ljubeca, me vabila a nisem prisel, saj naj bi po urci odsla, ker je ze pozna ura. No ker moj ni pristal, bodo pa drugi, si je verjetno mislila...in tudi so. K njima je prisedla skupinica mlajsih fantov, eden oz dva, pa sta ji bila verjetno zelo zanimiva. Stekla je debata, pijaca, pogum in verjetno zelja po necem novem. Plesisce in ples je idealna kombinacija za ustvarjanje kaj novega kajne? Ce si samski ali s svojim partnerjem v plesu ze, drugih moznosti pa preprosto ne razumem. Moski ljubec, zaupljiv, svoji zenski po zelo dolgem casu omogoci vecer brez njega, zenska pa namesto, da bi ga izkoristila s prijateljicami v smislu debate, plesa, preprosto povedano oci na peclje in izbira raznovrstnih ponudb je na voljo. Neprespane noci zaradi zurov so z najinih strani ze mimo, zato si tega res nisem zelel. V moji glavi je bilo prvotno misljeno zuranje v stilu skuliranih zensk, ne pa najstnic, katere mame izpustijo na prosto. Do tu bi veljal rek:"Cesar ne ves, ne boli", ce me ne bi prijatelj poklical v stilu:" Videl sem tvojo tukaj, si tudi ti?" Povem mu da ne, da je sla sama s prijateljicami....ne mine pol ure, ko zopet zazvoni telefon, v njem pa glas prijatelja:"Tvoja ima novo druzbo, pa ne izgleda ravno nedolzno. Ne ravno nedolzen ples, objemcki,...". Vedel sem, sem si rekel. Cutil oz slutil sem, pa se je izkazalo, da je intuicija prava, a tu se tezave sele zacnejo. Kako ji sedaj to povedat? Vprasat? Zakaj? Kako? S kom? Kako lahko nekaksen popolni neznanec "zmesa" mojo zensko, mu omogoci prostor v njeno intimo, za kar sem jaz potreboval dneve, mesece, tedne? Vem, da alkohol ni kriv, saj ne pije, pomanjkanje komunikacije tudi ne, prejsnji vecer vse super. Se sama je trdila, kako je presrecna, da me ima. En kup vprasanj, katerih odgovore prekine njen klic. "Lubi, dragi, a ze spis? Jaz sem bila do zdaj zunaj, zdaj se peljem domov." Seveda ne spim, le kako naj bi po vsem tem. Ko pride domov se zacne debata. Povem ji direktno in iskreno, kar me muci, saj ne zelim nobenih prikolic za seboj. Zacudeno zacne govorit o tem, kar mi sprva da dober obcutek. Prizna mi da je plesala, ko ji pa povem, da so bile njegove roke povsod po njej, da ni bil ravno nedolzen ples, pa tega niti ne potrdi, niti ne zanika. Zacnejo se izgovori v stilu, saj je itak gej, saj mi ni bil vsec, sploh ga nisem videla prisel je za mojim hrbtom. Tu se moj dober obcutek konca. S tem mi je dala vedeti, da je bilo se marsikaj, kar pa verjetno ne bom izvedel, vsaj iz njenih ust ne. Se huje je to, da se njej to ne zdi nic nenormalnega, za piko na i, pa odide se spat. Kje je spostovanje? Pogovor? Ji po glavi roji neznanec? Je bilo boljse z njim? Vse to izpuhtelo zaradi 2 ur? Vse to so vprasanje na katera si ne znam odgovorti, se bolj me pa muci enacba, katera ima samo 2 pravilni resitvi: 2 uri ne ravno nedolznega plesa z neznancem> 5 let trajajoca zveza?
|