|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
28.10.2009 10:54:16   
meduzica
huh zdej pa telovadba user posted image user posted image bo spet jokec in stokec

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.10.2009 11:00:48   
lake
Meduzica Kako pa zgleda ta vajina telovadba. Kaj delata? 

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.10.2009 11:08:32   
PapuaNG
moj cukrček pa pančka, ati se je šel končno prijavit v avtošolo, da že naredi ta izpit, da ne bom samo jst šofer. Pol pa na rožnik pičimo, čeprav je moje grlo u ... se je pa mali danes spet sam od sebe na trebušček obrnil, bomo končno malo napredovali. Čveke so pa zgleda vse v postojni. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.10.2009 11:17:52   
Anonimen
šele zdaj prišla do interneta,... le kaj so delali???

no, imam vsaj kup cunj malo manjšiuser posted image
Urban je prehlajen,... je tudi danes kar spal zjutraj.

zdaj pa bi rad prišel do igračke, a ne more (kako grozen občutek mora to biti!)

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.10.2009 11:18:13   
Anonimen
aja - se spodobi: DOBER DAN!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.10.2009 11:40:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

mi je kar žal da bo tega obdobja konec kmalu .. pol se bojo pa bali "neznancev".

ne, pri nas tega obdobja še nismo imeli... Oskar se neznanih ljudi ne boji... kar mi je kar malo zoprno včasih (ker se takoj priklopi kakšnemu brez zadržkov in mu je povsem vseeno ali sem zraven ali ne)
kljub temu, da je še vedno mamina maza!!!

imam občutek, da bo Urban isti... brez sramu in strahu pred ljudmi.

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

Aja pa še en zanimiv fakt sem se zdejle spomnila. Pri 6m otroci že ločijo/prepoznajo obraze ... tako da kar opazujte svoje malčke kako reagirajo na vaš obraz user posted image

je luštno imeti nekoga, ki te gleda "ko' Boga"user posted image  ampak včasih že kar nadležno,... mali "vojažerčki"!user posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.10.2009 11:41:45   
Anonimen
*Lina* hud nov avatar!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.10.2009 11:44:27   
Anonimen
a, sem sama, ker vse kofetkateuser posted image

grem na banko,... je malo sonček prišel na obisk.user posted image

Christiana, tole ob 4h zjutraj pa ni prav nič fino... je zamenjala dan za noč?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.10.2009 11:52:28   
Anonimen
nič ne grem na banko,... je Urban v minuti zaspaluser posted image  (če bi se trudila, ne bi tako hitro zaspal!)...user posted image

glede zobkov,... pri nas je Oskar do 3. leta šel 2x na pregled (toliko, da pogledajo, če zobki pravilno rastejo pa da zgubi strah pred zobozdravniki... ker če ga pelješ šele takrat ko ga boli, potem ne bo imel zaupanja vanje)
zdaj po 3. letu moramo pa spet poiskati zobozdravnika... verjetno kar šolskega, da ga bo potem obdržal, ko bo hodil v šolo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.10.2009 11:59:34   
lake
Midve greva tud mal ven, greva pradedku svečko prižgat, pa na banko tud morm. Pa še v trgovino. Dobr da je vse to tuki okol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.10.2009 12:10:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

daje me luna, obujam spomine in imam ''domotožje'', prevzemajo me misli in mi grejejo srce....ah kaj bi govorilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.10.2009 12:11:25   
FLASK_A
Ajetam, a maš spet bombo v stanovanjuuser posted image Jaz ne gledam več okrog. Imamo čisto ko solzauser posted image

Za tamalo mi je zmanjkal mleka in sem oba popokala in šla v DM. Pol smo šli pa še na sprehod po poti spomina, je bilo lepo. Zdaj pa oba spita. HBuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.10.2009 12:12:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

daje me luna, obujam spomine in imam ''domotožje'', prevzemajo me misli in mi grejejo srce....ah kaj bi govorilauser posted image

si bila v NY?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.10.2009 12:13:27   
FLASK_A
Lunin krajec je bil v ponedeljek (2dni nazaj). To (vsaj nas) zje*** bolj kot polna luna ali mlajuser posted image Smo tečni ko stu mater, z mano na čeluuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.10.2009 12:14:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

si bila v NY?

jeap...tam smo živeli, trenutno pa je mož še vedno goriuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.10.2009 12:19:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

si bila v NY?

jeap...tam smo živeli, trenutno pa je mož še vedno goriuser posted image

*lina* saj si rekla, da se morda vrnete! če te vleče tja, boš kmalu tam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.10.2009 12:21:04   
Anonimen
Urban zbujen in pripravljen za spremstvo:)
da me bodo bankirji lepo gledali!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.10.2009 12:42:13   
FLASK_A
waw.

sej mogoče si že povedala, pa sem pozabila... Torej: kaj te zadržuje tu? Zakaj se ne morete vrniti?
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.10.2009 12:43:50   
Anonimen
nič me ne zadržuje. samo stvar odločitve.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.10.2009 12:52:02   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Meduzica Kako pa zgleda ta vajina telovadba. Kaj delata? 

zaenkrat nam je fizioterapevtka naložila 4 vaje .. 2 raztegovalni 2 za krepitev mišic

1.) on pase kravice jaz mu z pritiskom in gibi vzdolž križa proti trtici raztegujem hrbtne mišice
2.) on pase kravice jaz dam roke pod pazduho in ga potegnem par cm višje tako da je vedno bolj na stegnjenih rokicah in da zadrži to pozo - krepi mišice
3.) dam ga na bok spodnja noga iztegnjena, spodnja roka pravokotna na telo, zgornja noga pokrčena .. pol pa zgornjo roko nekako potegnem v lopatici proti nogi da začne glavico dvigovat (krepi mišice ramenskega obroča - te potrebuje za obrat na trebušček). seveda vajo ponovim še na drugem boku.
4.) jaz sedim z razkoračenimi nogami. Njega položim tako da "sedi" na notranji strani mojih nog, s trebuščkom nagnjen na eno mojo nogo gleda navzven z rokicami čez mojo nogo naprej. Eno nogo ima pokrčeno s kolenom naprej (tisto ki je bližja meni) drugo nogo pa pokrčeno zadaj (tako kot bi delal špago s pokrčenimi nogami). Pritisnem na medenico zadnje noge tako da ima raven hrbet in stegujem zunanjo rokico.

ne vem če se kakorkoli šteka tele vaje (ful težko opisat) ampak če počnete kaj podobnega boste mogoče dojeli za kero vajo gre.

Predvsem vajo 3 ne mara ..-. tukaj se vedno začne jokat.

pol je pa še en kup vaj ki nam jih je na RA pokazala ... ampak te pa bolj usput delam, si ne vzamem prav časa za to ...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.10.2009 12:52:37   
FLASK_A

nič me ne zadržuje. samo stvar odločitve.

user posted image user posted image mislim, da tu ne bi smelo biti prevelikih težav... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.10.2009 13:28:32   
lake
Meduzica Verjamem da mu ni všeč, ampak nekoč bo razumel. Pol se tvoj še ne obrne na trebušček. Jst morm mojo ustavt ko se prevali na trebušček da se igra na boku, ker na desnem se čist lepo, na levem pa joka.

Lina
Jst bi pa preveč pogrešala mojo družino, predvsem starše, in nebi mogla prov daleč stran. Sm zavrnila, ko je moj lani dobu ponudbo da bi šel za par let delat v Rusijo, pa se mi je kr srce trgu od misli na to.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.10.2009 13:48:46   
Dudica1
we are back user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.10.2009 13:54:09   
Anonimen
*Lina* zdaj pa razumem, kaj vse te vleče nazaj! sem si na hitro pogledala blog... BtW se mi zdiš prav podobna Renee Zellweger (a sem prav napisala?) in Tristan je tudi prav lušten pobič!
ja, Slovenija je bolj mala državica.
zase ne verjamem, da bi mogla živeti v NY, bi se izgubila... sem že v LJ vsa nesrečna.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.10.2009 13:56:03   
Anonimen
imam Urbana v vozku v stanovanju... zakašlja, se zbudi, hočem voziček ven iz stanovanja zapeljat pa zaspi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?