pokica_
|
Christiana za malo Klaro Glorio. Upam, da boste kaj kmalu dobli tudi termin za naprej. Naj povem stanje pr nas. Danes smo imeli pregled, dobili še 3.-zadnjo pikico, zdaj smo fraj do 1 leta. Jokcal ni nič, edino na koncu je enkrat zastokal. Pridkan je bil full, pa skos nasmejan, to je itk skos. Teža pri 5.mes je 6940g in višina 68cm. Zrastel je torej 2 cm, zredil pa se v 5 tednih le 210g, ampak P pravi da ni sile, je čist vredu tako kot je. Ima bolj manekensko postavo in napete trebušne mišice, itk je celi mišičast in nabit. Špehca sploh nima nič. P je ugotovila namreč, da ima čisto rahel šum na srčku, pravi da ni nič posebnega, ampak zaradi OP v LJ, nas je vseeno napotila v MB na UZ srčka, in nam zrihtala termin, tak da imamo 10.nov. tam UZ srčka. Upam, da ni kaj hujšega, da je res samo majhen šumček in bo izginil enkrat. Jst sem ga tudi imela, pa moj ati in babica tudi menda. Mogoče je pa dedno. Res upam,da nebo hujšega, da bi rabli prestavit OP. Drugače ga je pa pohvalila, da je full razvit, se fino kobaca, gibčen in tud vidla je, da se postavlja na kolenčka in rito dvigne, tk da bo kmalu začel plazit. Saj sem ji rekla, da je že začel, tudi danes je plazil,...kake 10-20cm se premakne že. Dobla sem tudi napotnice za v LAB, bomo pol pred OP šli, da se vidi še če je vse ostalo ok, kri in vse to. Pol pa še pregled nazaj pri P, da potrdi izvide in napiše poročilo za v LJ,...pol pa čakamo na sprejem. mani2, to je mišljeno zgoščevanje z riževo kašico ja,. sem brala ene recepte od Paparice na netu.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.10.2009 18:17:20 >