|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
28.10.2009 14:10:33   
ajetam*
Čakam moža, da pride iz službe. Potem pa odrinemo na sprehod, na sonceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
28.10.2009 14:18:41   
Dudica1
Mi smo se mel full dobr...
blue
sm vesela ful da sva se končno spoznale...je čist drugač pisat tuki če osebe poznašuser posted image ...upam da še kakšno novo kdaj spoznamuser posted image

Zdej pa počakava atija pa gremo v vrtec po T. pol pa gremo mal po svežega zraka in sončka user posted image

Lepo sončno popoldne vam želim!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
28.10.2009 14:35:20   
Biba Maja
Pozdravljene punce. Aleks je imel v ponedeljek 39,2 vročino user posted image , včeraj 27.10.je dobil še drugi zobek - torej spodaj desno user posted image . Pa smo ga včeraj vseeno peljali še k zdravniku, ker je nekaj prehlajen, da ga posluša. Vse OK. Danes je dal še vodo in kri - pa je tudi vse OK. Torej je imel dva dni vročino zaradi zobkov. Danes pa ni nič več vročine in je tudi že dobre volje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
28.10.2009 15:30:38   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja

Pozdravljene punce. Aleks je imel v ponedeljek 39,2 vročino user posted image , včeraj 27.10.je dobil še drugi zobek - torej spodaj desno user posted image . Pa smo ga včeraj vseeno peljali še k zdravniku, ker je nekaj prehlajen, da ga posluša. Vse OK. Danes je dal še vodo in kri - pa je tudi vse OK. Torej je imel dva dni vročino zaradi zobkov. Danes pa ni nič več vročine in je tudi že dobre volje.

revček tolk vročine ?? a ste mu kaj dali Calgol sirup ??.. važno da je konec in da je zobek pokukal ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
28.10.2009 15:37:44   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Meduzica Verjamem da mu ni všeč, ampak nekoč bo razumel. Pol se tvoj še ne obrne na trebušček. Jst morm mojo ustavt ko se prevali na trebušček da se igra na boku, ker na desnem se čist lepo, na levem pa joka.

tako je .. se še ne obrne, je pa počas dojel kako se dat na desni bok (in tudi nasploh ga zanima samo kar je na desni, zanimivo mu dajem igrače na levo da ga spodbujam pa bi rad do njih jih gleda ampak kotali se pa pol na desni bok ... enostavno še ni dojel kako še na drugo stran it)..

tko ko vaša ... naš levi bok ne mara že praktično od začetka  .. takoj ko ga dam na levi bok glavico čist nazaj zasuka prav grozljivo je videt .. jokeca pa tut zelo rad o ga dam na levi bok al pa zelo pohiti pol v položaj za kravice past

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
28.10.2009 15:51:05   
zoja10
danes je tle tako zatišje,... vse po soncu šetajo,..

k.tja sem ti poslala prošnjo na FB...P.P. user posted image

in kako ste se mele u PO nobena nč ne poroča,...prou škoda k nism pršla, sam vas nočem okužit, ... drugič pa upam da pridem user posted image

Krača je bla za kosilo,... bi mogla it na triglav zdej...user posted image

Mojga danes ni do zvečer,...sploh pa sva spet na bojni nogi,... hm...od kar je taja je kr mal drgač...user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
28.10.2009 16:03:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

danes je tle tako zatišje,... vse po soncu šetajo,..

k.tja sem ti poslala prošnjo na FB...P.P. user posted image

in kako ste se mele u PO nobena nč ne poroča,...prou škoda k nism pršla, sam vas nočem okužit, ... drugič pa upam da pridem user posted image

Krača je bla za kosilo,... bi mogla it na triglav zdej...user posted image

Mojga danes ni do zvečer,...sploh pa sva spet na bojni nogi,... hm...od kar je taja je kr mal drgač...user posted image

Ja prav zatišje je res. Jaz sem mal odspala, pa sem potem vidla da je Jaka kar sam pregledal vse knjige, kar jih imauser posted image Me ni nič motil, fantek mojuser posted image

Zoja, kar pot pod noge, Triglav je še dalečuser posted image Ma dej, raje si še en pir odpri, pa vrečo čipsa. Bo boljšuser posted image

Partnerstvo je pa kar drugačno, ane. Men bo to vedno tolk zanimivo. Ampak dokler se kregamo tako da se imamo potem bolje, je čisto OK! user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
28.10.2009 16:19:11   
zoja10
ah veš kaj se kregam sam zato kr ne gre drgač, pa najbrž ni nč boljše,..user posted image .. no mogoče se mi sam danes tako zdi...user posted image
ah ja bog ve kaj nas še čaka user posted image

aja pa bravo za Jakca, dobr si ga to naučila...user posted image

< Sporočilo je popravil zoja10 -- 28.10.2009 16:20:07 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
28.10.2009 16:44:48   
Anonimen
evo mi smo rz sprehoda, je blo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

dopoldne v LJ., popoldne pa na igralih, sem se prov naluftala otroc so pa tud presrečenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
28.10.2009 17:00:06   
PapuaNG
Mi smo šli tudi na rožnik, pa k moji mami na mineštro, zdej je pa moj še malo tamalega vzel na sprehod, da si malo odpočijem. Sicer ne vem, od česa, ampak ok user posted image

Meduzica-naš tudi ne mara preveč levega boka oz. se sam zelo poredko obrne na levi bok, tako da ga sama obrnem, pa isto glavico gor drži (ker ga desna stran zateguje). Pa ga pol nekak sprostim, da glavico dol položi pa kakšno igračko mu dam in probam, da čim dlje vztraja v tem položaju. Se pa tudi rad potem kar na trebuh prevali. Se pa že veliko raje igra na desnem boku kot prej, čez dan večkrat tudi zaspi na desnem boku (zvečer nikoli).

Sicer pa tudi mi delamo te vaje-z zategovanjem ramena proti lopatici, pa ko je na trebuščku mu ravnam in odpiram rokice, tako kot nam je pokazala v RA. Včasih ga dam tudi na kolena, ki so malo privzdignjena (da ne visi dol), njegovo rokico položim na njegovo koleno in ga nagnem na eno stran pa na drugo-tako da (ubistvu na enak način kot z zategovanjem ramena proti lopatici) mora privzdigniti glavico. Je pa to že precej težko, ker je tako velik in se mi vmes odriva od trebuha, zato je lažje to početi na tleh.

Pa med previjanjem ga skušam čim bolj na en in drugi bok obračat, tako da se zdaj ne trudi več tako zelo v kontra smer obračat. Sem opazila, da se lažje zavrti na bok, če mu najprej nogico pokrčim in potem obrnem, kot pa če tega ne storim prej. Pa animirat ga skušam zraven-da sledi kakšni igrački ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
28.10.2009 17:14:59   
Dudica1
evo smo prišli notr ker je kar mraz začel...brrrrrrr

Sem pa še mal varuška tako da nam ni dolgčas...je kar pestro user posted image

Se vam še kaj pridružim zvečer ko bo mir user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
28.10.2009 17:23:31   
christiana21
Ojla!

Mi smo iz UZ glavice. Ciste so vidne, zaenkrat se ne večajo. Niso vodene ciste, ampak so nekakšni skupki žilic, ko žilica poči in se nato naredi iz tistega cista.
MR, napotnico je dr. Rogač poslal danes popoldan, svetuje dogovor z Splošno bolnišnico Celje, ko se dogovorim, vam javim za datum.

Tu je pa njegov mail:
napotnico za MRI glave v spl. anesteziji smo vam poslali danes. Svetujem,
da se poskusate dogovoriti v SB Celje.

Glede Cersona sem pricel z zelo nizkim odmerkom, ker ima vasa hcerka zelo
nizko tezo. Zato tudi niste opazili eventuelnega efekta. Svetujem, da
Cerson dvignete na 2 x 1/8 tbl dnevno za par dni in nato na koncni odmerek
3x 1/8 tbl dnevno.
Lep pozdrav, Mihael Rogac

Zdaj pa jaz grem jest. Potem pa itak spet počasi Gloria papa.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
28.10.2009 17:25:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ah veš kaj se kregam sam zato kr ne gre drgač, pa najbrž ni nč boljše,..user posted image .. no mogoče se mi sam danes tako zdi...user posted image
ah ja bog ve kaj nas še čaka user posted image

aja pa bravo za Jakca, dobr si ga to naučila...user posted image

ja, najbrž imaš res samo tak danuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
28.10.2009 17:26:57   
FLASK_A
Christiana, kar stisne me... Kakšne težave imateuser posted image Važno ,da se ciste ne večajo. Naj tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
28.10.2009 17:28:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla!

Mi smo iz UZ glavice. Ciste so vidne, zaenkrat se ne večajo. Niso vodene ciste, ampak so nekakšni skupki žilic, ko žilica poči in se nato naredi iz tistega cista.
MR, napotnico je dr. Rogač poslal danes popoldan, svetuje dogovor z Splošno bolnišnico Celje, ko se dogovorim, vam javim za datum.

Tu je pa njegov mail:
napotnico za MRI glave v spl. anesteziji smo vam poslali danes. Svetujem,
da se poskusate dogovoriti v SB Celje.

Glede Cersona sem pricel z zelo nizkim odmerkom, ker ima vasa hcerka zelo
nizko tezo. Zato tudi niste opazili eventuelnega efekta. Svetujem, da
Cerson dvignete na 2 x 1/8 tbl dnevno za par dni in nato na koncni odmerek
3x 1/8 tbl dnevno.
Lep pozdrav, Mihael Rogac

Zdaj pa jaz grem jest. Potem pa itak spet počasi Gloria papa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
28.10.2009 17:29:19   
Tanja_
Helou!

Sem bla s sestričnama v šopingu-cel dan....Sem utrujena...Hana pa itak nič ni spala in zdej noče spat in komej že čakam, da bo ura 18.30, da jo zrihtam za nočno spanje, ker je sitna k user posted image

Kupila sem si- en ubogi pulover. Kr nč ne najdem zase. No, razen eno bundo, ki pa je tako pregrešno draga, da še študiram, če bi si jo nabavila.

Zvečer pa še s psom v šolo. Kdaj si bom lahko kej odpočila?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
28.10.2009 17:47:54   
Dudica1
christiana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NMo jaz nism več varuška...zdej bom pa počasi spekla večerjo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
28.10.2009 18:03:43   
mani2
Čer.
christiana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce imela pa bi eno ali dve vprašanji.
Ravno prebiram knjigo Velika paparica za male papavčke in sem videla da naj bi lahko zelenjavne kašice pripravila in jih pa porcijah zamrznila. Ali to katera prakticira. Ker namreč za sineta nisem nikoli kaj preveč kuhala teh kašic in je bil večinoma na frutekih. Ja, vem grda mami. Zdaj pa sem se odločila da bi Marii ponujala malo več doma pripravljene hrane. Kot drugo pa sem zasledila da se tm kašicam lahko dodaja otroški riž. Kaj naj bi to bilo user posted image . A je to mogoče mišljeno Milupina riževa kašica in temu podobne kašice?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
28.10.2009 18:04:44   
ledenka
čvekulje, že 100. stran user posted image

danes je bil res čudovit sonček user posted image sva bila kar dolgo zunaj.

christiana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi čim prej prišla na vrsto!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.10.2009 18:06:27 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
28.10.2009 18:11:11   
ledenka
mani, tudi jaz se sprašujem, ali zmrznit kašice, ki jih kuham ali ne. ampak npr. krompirja po moje ni ravno dobro zmrznit, polente tudi ne moreš... jaz skuham malo, kar ostane, pa pač sama pojem (in to vštejem v svoj obrok)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
28.10.2009 18:14:44   
mani2
Kaj pa kakšen korenček pa cvetača in brokoli.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
28.10.2009 18:16:25   
pokica_
Christianauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malo Klaro Glorio. Upam, da boste kaj kmalu dobli tudi termin za naprej.

Naj povem stanje pr nas. Danes smo imeli pregled, dobili še 3.-zadnjo pikico, zdaj smo fraj do 1 leta. Jokcal ni nič, edino na koncu je enkrat zastokal. Pridkan je bil full, pa skos nasmejan, to je itk skos.
Teža pri 5.mes je 6940g in višina 68cm. Zrastel je torej 2 cm, zredil pa se v 5 tednih le 210g, ampak P pravi da ni sile, je čist vredu tako kot je. Ima bolj manekensko postavo in napete trebušne mišice, itk je celi mišičast in nabit. Špehca sploh nima nič. user posted image

P je ugotovila namreč, da ima čisto rahel šum na srčku, pravi da ni nič posebnega, ampak zaradi OP v LJ, nas je vseeno napotila v MB na UZ srčka, in nam zrihtala termin, tak da imamo 10.nov. tam UZ srčka. Upam, da ni kaj hujšega, da je res samo majhen šumček in bo izginil enkrat.
Jst sem ga tudi imela, pa moj ati in babica tudi menda. Mogoče je pa dedno.
Res upam,da nebo hujšega, da bi rabli prestavit OP.
Drugače ga je pa pohvalila, da je full razvit, se fino kobaca, gibčen in tud vidla je, da se postavlja na kolenčka in rito dvigne, tk da bo kmalu začel plazit. Saj sem ji rekla, da je že začel, tudi danes je plazil,...kake 10-20cm se premakne že. user posted image  
Dobla sem tudi napotnice za v LAB, bomo pol pred OP šli, da se vidi še če je vse ostalo ok, kri in vse to. Pol pa še pregled nazaj pri P, da potrdi izvide in napiše poročilo za v LJ,...pol pa čakamo na sprejem. user posted image  

mani2, to je mišljeno zgoščevanje z riževo kašico ja,. sem brala ene recepte od Paparice na netu.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.10.2009 18:17:20 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
28.10.2009 18:19:08   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Kaj pa kakšen korenček pa cvetača in brokoli.

to se najbrž lahko zmrzne user posted image ampak pri nas korenček ni ravno hrana, ki bi jo jedel user posted image je mi bučke, krompir in polento. cvetače in brokolija še nismo probali.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
28.10.2009 18:21:01   
ledenka
pokica user posted image user posted image user posted image super za pregled! in user posted image user posted image user posted image za to, da tale šum ni nič resnega!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
28.10.2009 18:21:42   
FLASK_A
Mani, jaz sem zamrznila le zelenjavo samo (da mi ni bilo treba vsakič v štacuno in vedko skuhat cel brokoli ali cvetačo). Mešanico zelenjave sem dala v porcije ter v skrinjo, potem pa sem te porcije pokuhala in pripravila kašo.

Kaj pa gluten- piškotki in kašice z glutenom- jiha katera že daje? Maja ima že 5,5mesecev in sem ji že dala piškot v bananino kašico. Je mazala ko velikauser posted image
Kaj mislite, je še prezgodaj?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?