Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 9:05:35
|
|
|
|
lake
|
Prov res si močna, pol se pa me pritožujemo ko so kak dan sitni. Pa ne misl da nam težiš z svojimi problemi, ti nam jih kar zaupaj, ti bo boljš. Grem v trgovino, pa kavico, se tipkamo pol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 10:26:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lake, uživaj! Jaz pa za službo delam... Uf, to mi je lajf, kako ga pogrešam Ma, sem čudna ane Jaz sem pa včeraj svoj avtek prodala Mi je bil ful všeč, ampak ni šlo drugače... Zdej moram pa kej drugega ubost
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 11:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no upam da boš kej našla flaška no mi pa kuhamo kosilo: govejo juhico s zdrobovimi cmočki pražen krompir stepani pečenka dušeno rdeče zelje njami za sladico pa bo jabolčni al pa skutin štrudelj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 11:36:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no mi pa kuhamo kosilo: govejo juhico s zdrobovimi cmočki pražen krompir stepani pečenka dušeno rdeče zelje za sladico pa bo jabolčni al pa skutin štrudelj kDaJ LAHKO PRIDEM? Prinesem solato
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 11:52:55
|
|
|
|
lananai
|
Po doooolgeeem času spet jst. Ste zmogle brez mene? Jst kar nimam časa za tale RR. Sem danes prvič gor po enih dveh mesecih po moje. Je moj šel na en obisk s tamalo, meni pa ni bilo za it zraven. Tisa je pridna punčka, hitro raste. V sredo imamo spet pregled in me prav zanimajo mere... Je kar lička dobila, odkar ji dodajam Aptamil. Se mi zdi, da je mojega mleka vse manj. Mah, zdej je ful butasto, ker sploh ne vem, koliko popije. Mogoče bi lahko že celo noč prespala, če bi čez dan dovolj jedla. Tko jo pa probam čim več k sebi pristavljat, potem se najbrž pa nikol ne v redu naje. Zvečer ji dam samo flaško, popije slabe 2dl in moj mlekec šparam za ponoči, da mi ni treba ven vstajat in mleka pripravljat. Ji pa že od 5. meseca naprej dodajam tudi gosto hrano. Ima katera kake fajn recepte za dojenčkove papice? Jst ji kosilo skuham sama - korenček, bučke, cvetača, krompir, jabolka,... Za zvečer pa ji zadnje dni dajem od Hippa nočno kašico. Zobkov še ni, ampak se kar fajn drgne po dlesnih. Me prav zanima, kakšna bo z zobki. Vidim, da imate seznam zobkov in da jih ni še prav dosti. Čestitam tistim, ki so že pokukali na plano!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 11:57:16
|
|
|
|
lake
|
No jst sm nazaj, čvekale glih niste, a vse kosilo kuhate. Pri nas dons mami kuha, bojo žganci pa zelje. Moj je neki bolan, tko da sm ga kr v klet zaprla, da se Taja ne naleze. Itak umira po njegovo, čeprov ga samo mal glava boli, ampak moški so pač taki. Sm mu že en čajček skuhala, pa limonce not dala. Matr sm prodna ženička Popoldan gremo pa nečakinjo pogledat (moj bo doma), ker pride dons iz P.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 11:59:21
|
|
|
|
lake
|
Lananai Lepo da si se oglasla, po dolgem cajtu, smo te pogrešale. Maš pa linke za recepte na enem naših seznamčkov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:05:58
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Lananai Lepo da si se oglasla, po dolgem cajtu, smo te pogrešale. Maš pa linke za recepte na enem naših seznamčkov. Hvala, bom pogledala. Da bomo naredili Tisi bolj zanimiv jedilnik.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no mi pa kuhamo kosilo: govejo juhico s zdrobovimi cmočki pražen krompir stepani pečenka dušeno rdeče zelje za sladico pa bo jabolčni al pa skutin štrudelj kDaJ LAHKO PRIDEM? Prinesem solato joj smo že pojedel, lahko pa vseeno prideš je še ostalo, kot ponavadi preveč naredim, aja solata je bila tudi zelnata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:14:21
|
|
|
|
majuška10
|
dan! no spet ta dež in turoba od vremena. jst sem kar doma, moja dva fantička pa sta šla do babi v domžale, čez kakšno uro pa pridejo nono in nona iz primorske na obisk in gremo na kosilo. Drgač sem čisto neprespana, še vedno smo čez noč zelo aktivni, bujenje na 2 ure in hvalabogu je bil včeraj moj tolk prijazen, da ga je vzel in sta šla do njegovih, da sem se vsaj malo naspala... no vsem želim dober tek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooo lananai, po dolgem času, sem te že pogrešala kako si??? babuške kaj boste dones popoldne počele, jz zdele pijem kaVico, pol pa baje gremo po kostanj, oz ga bomo šli nabirat če bo možek se pravcejt zbudu ker je že zakomiral na kavču
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 dan! no spet ta dež in turoba od vremena. jst sem kar doma, moja dva fantička pa sta šla do babi v domžale, čez kakšno uro pa pridejo nono in nona iz primorske na obisk in gremo na kosilo. Drgač sem čisto neprespana, še vedno smo čez noč zelo aktivni, bujenje na 2 ure in hvalabogu je bil včeraj moj tolk prijazen, da ga je vzel in sta šla do njegovih, da sem se vsaj malo naspala... no vsem želim dober tek! hvala, tebi tudi dober tek,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:51:57
|
|
|
|
elyy
|
evo js sem pa vse pospravla,delam kosilo krompirjeva solata in ribje palčke ter čokoladni puding.... se pol beremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 12:54:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
aja, če komu ne bo mula dobra, bom dala pa še valjar na mizo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:06:12
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kati pravi da tudi zelo rada mulo skuha za kosilo jup! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Itaaaaak! Tuki smo samo fejst babe. V težkih časih si tudi valjarje posojamo TUD TO JA christjana tebi pa miljone in miljone je pa res neki v zraku ker so decsi vsi povrsti mal cudni zadnje case pri nas mamo pestro....jaz 39.5 vrocine malo ocitno tudi neki matra pa sem ji ucer kr dala cetrt zlicke calpola in je zaspala v trenutku zbudila se pa cist mokra od pota...tko da ocitno je mela tud ona vrocino...men je pomagu sele 7 tablet danes ob 6ih zjutraj ko mi je vrocina koncno padla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:17:59
|
|
|
|
KatMat
|
a mislte da bo kej narobe ce si grlo z angal-som spricam???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:26:38
|
|
|
|
majana79
|
Kati Pozdravita se čim prej! Za angal pa ne vem, magari pokliči v dežurno lekarno. Eno vprašanje... (sem slabe volje) Jure je začel pred dopoldanskim spanjem dobesedno izsiljevat. Tudi če ga dam v posteljico ravno takrat ko vidim da je zaspan, se takoj prebudi in začne dobesedno kričat. Pa ne pomaga nič, če ga božam, če sem zraven, če grem stran. Ama ništa. Danes je trajalo eno uro in pol da je zaspal, spal bo pa pol ure Mi je požrl živce, čeprav se grdo sliši. Pa ne me obsojat, ampak res ne vem več kaj naredit.... Koliko časa ga lahko pustim da joka? Ker 'popustim' in ga nikakor ne morem pustit več kot 5 minut (ampak to je res tisti histeričen jok, ko je ves rdeč, moker in začne že kašljat, ker se mu slina zaleti)... Kako naj ga uspavam, da ne bo tak? Sploh nimam več idej... Aja, zaspi pa, če greva ven, ampak že tako nič ne naredim, ker hoče non stop pozornost, da bi pa zunaj hodila cele dneve samo da bo on zaspal za pol ure, mi pa tudi ni no. flaska, pri nas bo tudi mula... Je očitno tak dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:36:59
|
|
|
|
christiana21
|
Tak, najedli smo se (mesek v omaki in rižota), mala se je malo manj najedla, ker spet štrajka. Majana, rade volje bi ti pomagala kako umirit Jureta, ampak ti ne znam, ker imam sama po cele dneve takšne težave, vem pa kako ti je
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem mal pospravla in perem že tretji pralni stroj bravo meni moja fanta sta šla pa kostanj naberat, jz sem pa rekla da z nikico ne grem, k je neki dž ponoč padu pa se bojim da ne bi kje padla z njo, pa še mrzlo je tako da sve midve ostale doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kaj čmo enkrat so tečni enkrat pa ne, mormo pač stisent zobe in jih mirit, če pa izsiljuje pa ga kar pusti naj joka, jaz tako z tavečjim naredim in je nehal oz malo manj izseljuje z jokom in dretjem pri meni skoraj nič nč uživajte v nedelji jz grem nazaj k nikici k ji je dolgčas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:41:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, ne vem... A to je že dalj časa ali samo zadnje dni? Danes je mlaj, pa se otrokom ful pozna . Pa dedcem tut Evo, v protvanu so gratinirane testenine z zelenjavo. Sem lačna ko pes, pa me mula čisto nič ne nasiti
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:42:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katera je že za čistilko spraševala? Ajetam??
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 18.10.2009 13:46:49
|
|
|
|
lake
|
KatMat da boš čim prej boljš in da Tija tud kej ne dobi. Majana Jst jo pomirim tko da jo vzamem v naročje, ji mrmram upavanko, in z njo okol hodm in ma z mal ztrajnosti rata, čeprov se mi zvija neki časa v naročju in se dere, ko pa mene ni doma, jo pa moj tko uspava da jo pusti da se histerično dere pol ure, in od vsega hudga omaga. Več kot pol ure je pa tud on še ni pustu da se dere. Je pa dons pojedla pol tavelike časice hruške , bi še pa ji nisem več hotla dat. Očitno je zbirčna, ker banane pa tud v kupljeni kašici ne mara. No zbirčnost ma pa po men, vsaj neki .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?