|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
18.10.2009 9:05:35   
lake
Prov res si močna, pol se pa me pritožujemo ko so kak dan sitni. user posted image user posted image Pa ne misl da nam težiš z svojimi problemi, ti nam jih kar zaupaj, ti bo boljš.

Grem v trgovino, pa kavico, se tipkamo pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
18.10.2009 10:26:37   
FLASK_A
Lake, uživaj!
Jaz pa za službo delam... Uf, to mi je lajf, kako ga pogrešamuser posted image Ma, sem čudna aneuser posted image

Jaz sem pa včeraj svoj avtek prodalauser posted image Mi je bil ful všeč, ampak ni šlo drugače... Zdej moram pa kej drugega ubostuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 202
18.10.2009 11:33:30   
Anonimen
no upam da boš kej našla flaškauser posted image

no mi pa kuhamo kosilo:
govejo juhico s zdrobovimi cmočki
pražen krompir
stepani pečenka
dušeno rdeče zelje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

njami

za sladico pa bo jabolčni al pa skutin štrudelj

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
18.10.2009 11:36:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no mi pa kuhamo kosilo:
pražen krompir
stepani pečenka
dušeno rdeče zelje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kDaJ LAHKO PRIDEM?
Prinesem solatouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
18.10.2009 11:52:55   
lananai
Po doooolgeeem času spet jst. user posted image Ste zmogle brez mene? user posted image  user posted image Jst kar nimam časa za tale RR. Sem danes prvič gor po enih dveh mesecih po moje. Je moj šel na en obisk s tamalo, meni pa ni bilo za it zraven.
Tisa je pridna punčka, hitro raste. V sredo imamo spet pregled in me prav zanimajo mere... Je kar lička dobila, odkar ji dodajam Aptamil. Se mi zdi, da je mojega mleka vse manj. user posted image Mah, zdej je ful butasto, ker sploh ne vem, koliko popije. Mogoče bi lahko že celo noč prespala, če bi čez dan dovolj jedla. Tko jo pa probam čim več k sebi pristavljat, potem se najbrž pa nikol ne v redu naje. Zvečer ji dam samo flaško, popije slabe 2dl in moj mlekec šparam za ponoči, da mi ni treba ven vstajat in mleka pripravljat. Ji pa že od 5. meseca naprej dodajam tudi gosto hrano. Ima katera kake fajn recepte za dojenčkove papice? Jst ji kosilo skuham sama - korenček, bučke, cvetača, krompir, jabolka,... Za zvečer pa ji zadnje dni dajem od Hippa nočno kašico. Zobkov še ni, ampak se kar fajn drgne po dlesnih. Me prav zanima, kakšna bo z zobki. Vidim, da imate seznam zobkov in da jih ni še prav dosti. user posted image Čestitam tistim, ki so že pokukali na plano! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 205
18.10.2009 11:57:16   
lake
No jst sm nazaj, čvekale glih niste, a vse kosilo kuhate. Pri nas dons mami kuha, bojo žganci pa zelje. Moj je neki bolan, tko da sm ga kr v klet zaprla, da se Taja ne naleze. user posted image Itak umira po njegovo, čeprov ga samo mal glava boli, ampak moški so pač taki. Sm mu že en čajček skuhala, pa limonce not dala. Matr sm prodna ženička user posted image user posted image

Popoldan gremo pa nečakinjo pogledat (moj bo doma), ker pride dons iz P.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 206
18.10.2009 11:59:21   
lake
Lananai Lepo da si se oglasla, po dolgem cajtu, smo te pogrešale. Maš pa linke za recepte na enem naših seznamčkov. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 207
18.10.2009 12:05:58   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Lananai Lepo da si se oglasla, po dolgem cajtu, smo te pogrešale. Maš pa linke za recepte na enem naših seznamčkov. 

Hvala, bom pogledala. Da bomo naredili Tisi bolj zanimiv jedilnik. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 208
18.10.2009 12:11:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no mi pa kuhamo kosilo:
pražen krompir
stepani pečenka
dušeno rdeče zelje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kDaJ LAHKO PRIDEM?
Prinesem solatouser posted image

joj smo že pojedel, lahko pa vseeno prideš je še ostalo, kot ponavadi preveč naredim, aja solata je bila tudi zelnatauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
18.10.2009 12:14:21   
majuška10
dan!
no spet ta dež in turoba od vremena. jst sem kar doma, moja dva fantička pa sta šla do babi v domžale, čez kakšno uro pa pridejo nono in nona iz primorske na obisk in gremo na kosilo.
Drgač sem čisto neprespana, še vedno smo čez noč zelo aktivni, bujenje na 2 ure in hvalabogu je bil včeraj moj tolk prijazen, da ga je vzel in sta šla do njegovih, da sem se vsaj malo naspala...

no vsem želim dober tek!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.10.2009 12:16:05   
Anonimen
oooooooooooo lananai, po dolgem času, sem te že pogrešalauser posted image kako si???

babuške kaj boste dones popoldne počele, jz zdele pijem kaVico, pol pa baje gremo po kostanj, oz ga bomo šli nabirat če bo možek se pravcejt zbudu ker je že zakomiral na kavčuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
18.10.2009 12:17:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dan!
no spet ta dež in turoba od vremena. jst sem kar doma, moja dva fantička pa sta šla do babi v domžale, čez kakšno uro pa pridejo nono in nona iz primorske na obisk in gremo na kosilo.
Drgač sem čisto neprespana, še vedno smo čez noč zelo aktivni, bujenje na 2 ure in hvalabogu je bil včeraj moj tolk prijazen, da ga je vzel in sta šla do njegovih, da sem se vsaj malo naspala...

no vsem želim dober tek!

hvala, tebi tudi dober tek,

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
18.10.2009 12:51:57   
elyy
evo js sem pa vse pospravla,delam kosilo krompirjeva solata in ribje palčke ter čokoladni puding....
se pol beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.10.2009 12:54:03   
FLASK_A
pri nas bo pa mula danesuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.10.2009 12:54:43   
FLASK_A
aja, če komu ne bo mula dobra, bom dala pa še valjar na mizouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.10.2009 13:06:12   
KatMat

user posted image Kati pravi da tudi zelo rada mulo skuha za kosilouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jup!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Itaaaaak! Tuki smo samo fejst babe. V težkih časih si tudi valjarje posojamouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TUD TO JAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

christjana tebi pa miljone in miljoneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa res neki v zraku ker so decsi vsi povrsti mal cudni zadnje case

pri nas mamo pestro....jaz 39.5 vrocine malo ocitno tudi neki matra pa sem ji ucer kr dala cetrt zlicke calpola in je zaspala v trenutku zbudila se pa cist mokra od pota...tko da ocitno je mela tud ona vrocino...men je pomagu sele 7 tablet danes ob 6ih zjutraj ko mi je vrocina koncno padla

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 216
18.10.2009 13:10:19   
FLASK_A
Katmat user posted image user posted image Pozdravita se čimprej!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 217
18.10.2009 13:17:59   
KatMat
a mislte da bo kej narobe ce si grlo z angal-som spricam???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 218
18.10.2009 13:26:38   
majana79
Kati user posted image user posted image user posted image  user posted image Pozdravita se čim prej! Za angal pa ne vem, magari pokliči v dežurno lekarno.

Eno vprašanje...
(sem slabe volje)

Jure je začel pred dopoldanskim spanjem dobesedno izsiljevat. Tudi če ga dam v posteljico ravno takrat ko vidim da je zaspan, se takoj prebudi in začne dobesedno kričat. Pa ne pomaga nič, če ga božam, če sem zraven, če grem stran. Ama ništa. Danes je trajalo eno uro in pol da je zaspal, spal bo pa pol ure user posted image Mi je požrl živce, čeprav se grdo sliši. Pa ne me obsojat, ampak res ne vem več kaj naredit.... Koliko časa ga lahko pustim da joka? Ker 'popustim' in ga nikakor ne morem pustit več kot 5 minut (ampak to je res tisti histeričen jok, ko je ves rdeč, moker in začne že kašljat, ker se mu slina zaleti)... Kako naj ga uspavam, da ne bo tak? Sploh nimam več idej... user posted image Aja, zaspi pa, če greva ven, ampak že tako nič ne naredim, ker hoče non stop pozornost, da bi pa zunaj hodila cele dneve samo da bo on zaspal za pol ure, mi pa tudi ni no. user posted image

flaska, pri nas bo tudi mula... Je očitno tak dan user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 219
18.10.2009 13:36:59   
christiana21
Tak, najedli smo se (mesek v omaki in rižota), mala se je malo manj najedla, ker spet štrajka.
Majana, rade volje bi ti pomagala kako umirit  Jureta, ampak ti ne znam, ker imam sama po cele dneve takšne težave, vem pa kako ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 220
18.10.2009 13:38:27   
Anonimen
no jz sem mal pospravla in perem že tretji pralni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo meni

moja fanta sta šla pa kostanj naberat, jz sem pa rekla da z nikico ne grem, k je neki dž ponoč padu pa se bojim da ne bi kje padla z njo, pa še mrzlo je tako da sve midve ostale domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
18.10.2009 13:40:48   
Anonimen
ja kaj čmo enkrat so tečni enkrat pa ne, mormo pač stisent zobe in jih mirit, če pa izsiljuje pa ga kar pusti naj joka, jaz tako z tavečjim naredim in je nehal oz malo manj izseljuje z jokom in dretjem pri meni skoraj ničuser posted image user posted image user posted image   nč uživajte v nedelji jz grem nazaj k nikici k ji je dolgčasuser posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
18.10.2009 13:41:43   
FLASK_A
Majana, ne vem... A to je že dalj časa ali samo zadnje dni? Danes je mlaj, pa se otrokom ful poznauser posted image . Pa dedcem tutuser posted image

Evo, v protvanu so gratinirane testenine z zelenjavo. Sem lačna ko pes, pa me mula čisto nič ne nasitiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.10.2009 13:42:22   
FLASK_A
Katera je že za čistilko spraševala? Ajetam??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.10.2009 13:46:49   
lake
KatMat user posted image user posted image user posted image da boš čim prej boljš in da Tija tud kej ne dobi.

Majana Jst jo pomirim tko da jo vzamem v naročje, ji mrmram upavanko, in z njo okol hodm in ma z mal ztrajnosti rata, čeprov se mi zvija neki časa v naročju in se dere, ko pa mene ni doma, jo pa moj tko uspava da jo pusti da se histerično dere pol ure, in od vsega hudga omaga. Več kot pol ure je pa tud on še ni pustu da se dere.

Je pa dons pojedla pol tavelike časice hruške user posted image user posted image , bi še pa ji nisem več hotla dat. Očitno je zbirčna, ker banane pa tud v kupljeni kašici ne mara. No zbirčnost ma pa po men, vsaj neki user posted image user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?