elyy
|
Evo,še malo pokomentiram,vaše poste . Tian končno zaspal,je bil že tok siten,da prv paše malo miru v stanovanju. Danes popudne smo se zapeljali do Domžal sem šla še sebi pa svojemu kaj kupit tam v clarca pa v takota....res nič posebnega(zase sem najdla komaj trenerko pa dve majčke,mojemu sem pa kupla res lepo jakno pa dve majce pa trenerko) in seveda nisem mogla it mem,da se nisem zaustavila v pikapolonici(kupila sem uno žvečilo za dlesni,ker je enega že zgubil nekje,6 slinčkov v paketu-zmeraj prav pridejo,majčko........v akciji so imeli unga kužka,ki laja in ko ga vodiš na spredoh po vrvici....normalno,da je premejhen zato in seveda potem nisem brezveze zapravljala..........spet je šlo 60 eur in učeri 50....kupit pa moreš skos nekaj rabimo! Sploh pa jst,sej sem čist bolana na obleke ampak vseno ta let si nebom kupila nove bunde,ker mam od lanskega leta,je bila skoraj 80 eurov in jo bom vsaj še to leto iskoristila christiana: res ob tvojem postu,sem se kar stresla..nevem kaj naj ti rečem! Punce pred mano so ti že svetovale...... Res je to,da nebranim tvojega moža,ampak vem,da sem tudi jst sem živčna ob vsem tem.....ko ima mali vročino,zaradi zobkov,ko noče jesti,ko izsiljuje,ko hoče v roke,ampak vseno ob branju tvojih postov je verjetno tvoj možek tudi malo "nesramen".....sama tudi,nemoreš biti prepuščena za Glorio,da poskrbiš za vse! Rabiš tudi ti vsaj malo miru in dobrih ter lepih besed z spodbujanjem!!Že tko,ko sem enkrat slučajno brala stran o nedonošenčkih res svaka čast mamicam,ki se tako borijo za življenja svojih malčkov,ko so neprestano po bolnišnicah in tako naprej..... Se spomnim v P. je bila zmano mamica,ki je imel fantek prirojeno napako na srčku,kako mi je bilo hudo,vse to gledati in poslušati,missssssslim res žalostno,da se more to sploh dogajati! Upam,da se bosta z možom pogovorila in da bo vse ok,ker res Gloria vaju rabi. Veliko si tvegala za vajino ljubezen sem prebrala,daleč živeti stran od svojih domačih.....tudi zelo si mlada(pa toliko skrbi)...jst sem še mlajša,ampak nič zato,sem vesela,ker sem mamica svojemu Tianu! Držim pesti,da se bo vse uredilo in da se bosta pogovorila resno! Kako pa je Gloria,drugače.......se stanje vsaj boljša?? Super,da si dobila menstr....!! Želim vam lahko noč
|