Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:00:55
|
|
|
|
KatMat
|
morgen tu ju tu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:03:47
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Oh, spet ena čudna noč..never endin stori.. Veliki so šli v vrtec,T.spi. Mislim ,da ji raste dvojka ,je že ena bela pikica,sam predret more še. Nč,lepo se imejte,grem se oblečt,potem pa mal dol pomagat omare prenašat. Če mi lahko ena pošlje imena od FB -ukarc na ZS..Matr sem tole napisala.. Koga še nimam..majane,tubby,bbaje,majuške..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:04:44
|
|
|
|
OliveOyl
|
Morning kati .. goodbye kati...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:08:26
|
|
|
|
KatMat
|
ja kam pa sibas da je gudbaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:19:31
|
|
|
|
KatMat
|
ooo lake....dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:21:18
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Oliva imaš seznam. Sva spale skor do zdele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:26:13
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Mi smo se pa že navsezgodaj tuširali, ker je J. 'eksplodiral' in je revež ležal bog ve kolk časa tak v posteljici. Ampak se mi zdi da smo se naspali... Pol bom pa popoldne spet jamrala da sem zaspana... Danes pride patronažna, zaradi GH. Sploh mi ni jasno da bo že 5 mesecev star.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:47:00
|
|
|
|
lake
|
Zuni se skor sonček kaže , jst morm it pa gume zamenjat, če bo res spet sneg, pa se mi ne lub v vrsti stat. Bom poklicala na servis kok majo gneče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:48:43
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Naša se je hotla že ob enih futrat, k zvečer ni kašice pojedla Sem bla tok zaspana, da sem jo komej v rokah držala. Ob petih sem jo pa kar v leže podojila. In ker je od pol šestih naprej čvekala, seveda zdej spi. Pol greva pa mal ven, ker je S O N C E Popoldan pa na predavanja. Mislim, da ne bom prou dolg vztrajala, ker sm čist znervirana, ko jo moram pustit doma in sam na telefon gledam, kdaj me bojo poklical.Ma, ne, sej se bom navadila.... majana vidla sem na FB tam ko je Jure in mami slikica.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:48:52
|
|
|
|
majana79
|
Po moje majo ornk vrste...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:50:49
|
|
|
|
lake
|
Mam servis v Medvodah, upam da je to že tok ven iz Ljubljane da ni take silne gneče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:56:35
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo spali malo bolje kot prejšnje dni, zbujanje 'le' na tri ure No ja, počasi bomo napredovali. Je imel zjutraj le 37.8 vročino, razpoložen je, tako da gre na bolje. Upam,da čez dan spet ne naraste. Zdej pa patronažna pride za GH. Upam, da tamal ne bo preveč tečkal vmes, je že od 7ih pokonci. In seveda se že na veliko na trebuh vali. Aja, ko ste spraševale, koliko se sami igrajo-naš se kar zna zamotit, sploh če je v vozičku. Na tleh se pa zdej dost hitro na trebuh prevali in mu gre na živce, da se nikamor ne premakne, tako da se začne jezit in še bolj jezit...komaj čakam, da zgrunta tole plazenje pa obračanje...grrr...je čez čas že tako znerviran, da ga moraš prav mirit...bi človek mislil, da ga bo pomirilo to,da ga nazaj na hrbet daš, pa nič. Se raje spet na trebuh obrne in spet jezi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 8:57:40
|
|
|
|
KatMat
|
gneca povsod....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:05:57
|
|
|
|
KatMat
|
nekam ne zgovorne ste zadnje dva dni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:12:13
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ maja1488, čisto prav imaš. Sj je še boljš zelenjava, nevem zakaj me to sadje tolk moti, da ga noče. Pač bo že, ko bo hotu jest. Če ne prej, ko bo mal zrastel....je pa fora z banano al pa kerim drugim sadjem...banano bi si pa kr cel kos dal v usta in cuza in liže ko da še nikol nebi nič jedel, če mu jo grem pa zmiksat pa se pači in je noče jest. Sam ne upam mu devat tako sadja, ker z dlesnimi odgrizne kak kos in se mi bo zadavil..ko full grize z dlesnimi. Mogoče mu paše, ker mu gre kak zobek, banana pa je tko primerno mehka in hladna. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana komot greva skupaj v šoping BTW sem vidla, da imaš sončno kuhinjo. Je vredna nakupa? Kaj je sončna kuhinja? IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro Oh, spet ena čudna noč..never endin stori.. Veliki so šli v vrtec,T.spi. Kaj je oliva? A je bil harvester celo noč prižgan IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Mi smo se pa že navsezgodaj tuširali, ker je J. 'eksplodiral' in je revež ležal bog ve kolk časa tak v posteljici. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat gneca povsod.... Imamo veze, tko da se naši avtki že veselo preobuvajo. In od tasta in od moje mami tudi. Sta se kr zraven prištulila. Sej se mi smilijo ljudje, ki v vrsti čakajo, pol se pa mi prpeljemo, pa nas preko vrste vzame. Aja jutro vsem ki ste že pokonci. Smo spali OK, Maša sicer ful pozno vstala, je pa zjutrej kr sama prišla v našo posteljo in me zbudila s poljubčkom . Zarja pa je spala od 8 do 4:30, pojela in zaspala do 7. Zdej spet spi. Danes moram na občino s papirji za znižano plačilo vrtca, popoldan imava pa z Maško sam zase. Greva v knjižnico, pa na ure pravljic...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:14:15
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A spet zapravljate punce? Jst mam za Hano vsega dost, bi pa zase kej, pa nič ne najdem Kak lep pulover bi, pa hlače...Pa za na razgovor bi si mogla kej omislt. Prejšnjič sem si mogla 14 dni pred rokom kupit nosečniške hlače A to si že računala na naslednjo nosečnost da jih boš rabila uvajanje gh je bolj žalostno. vsaj pol še vedno uspe ven iz ust potisnit. prvi otrok mi je kar sam jedel in je skoraj od začetka pojedel cel obrok, tako da je tole počasno uvajanje zame novo. no, zdaj vsaj kaj poje. a ima šde katera težave? kaj pa delate? dudica1 jaz sem tudi hotela kupit bundico od nexta, pa sem dobila za podobno ceno lepo v idexe. prodajajo jih v nami v 5. nadstropju. imajo pa trgovino tudi v domžalah in v lescah. če ti kaj pomaga, da ne boš naročala samo zaradi bundice, pa če hočeš, da jo pomeri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! kako ste? mi spali... tako kot vedno. plavalke, Urban še vedno malo hrope... grem jutri z njim na plavanje ali rajši še kakšen teden počakam? po eni strani se mi zdi, da bi ga "bazenska savna in klor" sčistila dokončno, a po drugi strani,... kaj menite? in, če slučajno grem... se lahko kateri pridružim v avtu? sem še vedno nemobilna. petrazg, ti boš verjetno vzela s seboj Anžeta, ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:15:56
|
|
|
|
majana79
|
Sončna kuhinja je ena knjiga z recepti - klik Je v bistvu ponatis, ampak baje je tista izpred 30 al neki let, boljša...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:18:25
|
|
|
|
Leela
|
dobro jutro A ni bila včeraj polna luna? Danes upam, da bo vreme zdržalo, da greva malo ven. Sem študirala kakšno sončno kuhinjo ima majana, potem ko si rekla da jo posodiš mi je pa kapnil . Ker kuhinje se glih ne posoja. maja masaže imaš v epicu tajsko (taprave tajke, sem enkrat bila), v šport hotelu pa klasične. Ti bom ob priliki cene napisala, približno. je pa portorož seveda boljš, ker imaš še lep izlet zraven. Samo mislim, da moraš kar vnaprej rezervirat, ker imajo dost zaseden (v portorožu).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:18:38
|
|
|
|
Kasija
|
gal je zaspal, grem pospravljat...pa kaj brat potem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:20:53
|
|
|
|
Kasija
|
k.tja jaz isto razmišljam, ker je gal tudi še malo prehlajen. pa bom najbrž kar šla. če ne bo slabše. ker po moje bo zdaj celo zimo takole malo smrkav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasija, saj na tole smrkanje čez zimo kar računam (zdaj pravzaprav ne smrka, lepo diha, a občasno pa hrope, ker se ne zna še dobro odkašljati,... tudi zakašlja samo še parkrat dnevno, kot prej pred prehladom... samo tale hrop me pa moti, bi se kar najrajši namesto njega odkašljala!) naslednji teden imava pa sistematskega in cepljenje in bi rada videla, da bo zdrav!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:26:20
|
|
|
|
Kasija
|
pa je že buden sovražim tele hitr minutne spance
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:26:38
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dobro jutro A ni bila včeraj polna luna? Danes upam, da bo vreme zdržalo, da greva malo ven. Sem študirala kakšno sončno kuhinjo ima majana, potem ko si rekla da jo posodiš mi je pa kapnil . Ker kuhinje se glih ne posoja. maja masaže imaš v epicu tajsko (taprave tajke, sem enkrat bila), v šport hotelu pa klasične. Ti bom ob priliki cene napisala, približno. je pa portorož seveda boljš, ker imaš še lep izlet zraven. Samo mislim, da moraš kar vnaprej rezervirat, ker imajo dost zaseden (v portorožu). Je bla polna ja. Me sam čudi, da sta bli punci kolkor tolko OK. No sej ju je pa tista prejšnja tamajhna luna čisto zdelala. Nista spali ene par dni. Tudi jst sem mislila da je to kaka kuhinja, ki po možnosti kuha sama Sem mal razočarana, ker je knjiga Za epic sem slišala, da je kr OK. Tole bi nama rada kupila namesto daril za novo leto. Da bi organizirala varstvo za en dan (razmišljam, če bi koga prosila, da počuva tudi čez noč....sam ne vem, če bi bil kdo za ), pa da bi šla v svet savn, pa v bazen in na masažo. Parkrat sva bila v Portorožu, tam zraven tanovega kempinskega in je blo OK, zdej mam pa veze za Kempinski in bi mogoče šla. Vem pa, da je treba vnaprej rezervirat, sloh med prazniki. Bom mal povprašala. Sam ne vem katero masažo naj izberem. Oba sva čisto trda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 4.11.2009 9:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
grem še na FB, potem pa opravki takšni in drugačni. se moram začeti izogibati računalnika, ker potem prav nič ne naredim... sem kar malce RR zasvojenka postala! grem na odvajanje!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?