pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja. Tako je pri nas vsak dan... Pa žal pomaga samo da nekam gremo, tako da nimam pametnega nasveta, te pa razumem. ja. enako. Jst sem ga tudi HB naučila, da se čisto sam igra, večino cajta. Včasih mu res delam družbo, na splošno se pa zna tud po 30-40min sam zamotit z igralnim centrom in igračkami, edino da ga obrnem po potrebi, če se kje zagozdi. Midva sma zdaj naštimala eno napihnjeno žogo iz stropa, da visi dol na sedežno, tk da jo bo brcal z nogicam in rokcami jutri. Bomo vidli kaka akcija bo, komaj čakam jutri! Pr nas je tako, da ko mu ni več za igranje, ga vzamem gor, se še z njim malo igram, če mu je, če mu pa tudi to ni, je pa zaspan. Ga dam v posteljko, če je full zaspan itak zaspi, če pa ni še tko zelo zaspan pa mu vklopim vrtiljak nad posteljko in ga brca in si sezuva copatke in zoknčke in je priden tudi tako sam po pol ure ali še več,...če pa pol zaspi pa je sploh fajn. Danes nevem kaj mu je blo, sma spala skupaj celi 2 h in pol je še sam spal enkrat 1h. In spat ga je lubi dal, pa je v šusu spet zaspal. Ko bi bil vsak dan tako lep. zoja10, ti si le privošči masažo. Jst tud že komaj čakam,da grem spet ta mesec 1-2x mi menda pripada bonus je rekel lubi. Kako masažo pa imaš, klasično hrbta? Bluee, ti si tud uživala? Kk nam je fajn ane? Jst bi šla vsak dan, če bi mela goro dnarja. IZVIRNO SPOROČILO: lake Nč ne verjem tem piškotom, mi bo mogla Pokica dnar povrnt hahaha, sam misli si Jst sem pa danes kupla Plasmon z glutenom, ko tud piše da so od 4. mes naprej, eni so bli pa od 6. mes naprej. Kje je razlika, če je ni v glutenu? Ko tisti brez glutena so skos 2€ dražji, pa še 100g manj jih je. Tanja, jst se tudi spomnim tistih tvojih hlač za na razgovor. Kaj naj nardim, da bo Anej še kako sadje pojedel??? Nobenga sadja noče, sam zelenjavo.