|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
1.11.2009 20:43:35   
Anonimen
majana, tudi jaz nimam simpatije s frizerji,... pravzaprav se na njihovem stolu počutim kot na zobozdravniškemuser posted image ... no, priznam, boli manj, prešvicana sem pa glih tako.

nič, danes grem tudi jaz bolj z zgodnjimi spatuser posted image

lahko noč!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.11.2009 20:50:41   
lake
Kuhinjo sm pospravla user posted image user posted image , Taja se še vedno noro zabava v pojstlci. Sm ji pržgala uspavanko, pa sm ji še večji žur nardila.

Jst pod štirimi urami pa pod 80-imi evri ne pridem od frizerja, tko da bom šla tm enkrat čez dve leti user posted image user posted image . Itak mi lase ne rastejo, tko da ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.11.2009 20:51:31   
lake
Majana Poli salama je zihr vredu za večerjo user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.11.2009 20:54:27   
majana79
user posted image user posted image Nori na poli!

Mogoče pa res user posted image Ko se mi bo dalo ustat... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.11.2009 20:57:18   
lake
Ja no idejo sm ti dala, vstat namest tebe pa ne morem. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.11.2009 21:06:07   
FLASK_A
Lahko noč, sva ponoči žurala, pa sem crknjena. Grem pod tuš pa pod kovteruser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 1.11.2009 21:13:56 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.11.2009 21:08:03   
majana79
Nočko flaska!

lake, sem našla pršut, bo boljše kot poli user posted image user posted image

Čist sem defektna... Neki mi doni v ušesih user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.11.2009 21:08:05   
Kasija
hoj,

sem prišla malo pogledat o čem čvekate.

avtosedeži sem tudi naročila preko spleta in prihranila enih 100 evrov. na eni nemški strani tukaj. pri nas znajo bit res hudo dražji stolčki.

zdaj grem pa kaj prebrat za nazaj.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.11.2009 21:29:07   
Kasija
aja, ni tega avtosedeža gor - britaxovega, samo mogoče vseeno kateri pride prav.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.11.2009 21:36:15   
pokica_
Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico?
Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne. user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.11.2009 21:38:43   
majana79
poki user posted image smo že pisale, da je to sigurno tvoj sosed... Sploh si ne predstavljam kako jim je. Pa tebi, tudi, ko si ga dejansko poznala. Joj, joj... user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.11.2009 21:45:59   
pokica_
nismo bli doma, smo obhajali po grobovih, zdaj ko smo se pa pelali domov proti domu, smo pa po radiu slišali, da se je nekaj tragičnega zgodilo in da je mrčkal 2 letni otrok, pa pridemo domov, damo Aneja pančat in zrihtamo, pa je moj pržgal rač. da pogleda kaj je to blo za novico, ker mu ni dalo miru, da res ni to naš sosed. In je resuser posted image user posted image user posted image  
Jst nevem kaj nardim, da se mi to zgodi...res nevem...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
1.11.2009 21:48:00   
PapuaNG
uf pokica user posted image Grozauser posted image Mene je tut vedno malo strah, ko grem vzratno s tole mojo kravo od avta, ker spodaj ne vidiš, pa vedno na polno čekiram, da ja ni kdo zadaj. Čeprav, včasih si lahko še tako previden, pa se zgodi...nažalost.

Naš mulček pa že pridno pančka...upam, da čim dlje. Sva mu dala še polovico svečke, čeprav je bila temperatura 'samo' 38,2. Itak v navodilih piše, naj bi dal eno celo na 6 ur. Sva mu pa svečko lih v ritko dala, dala plenico gor in se je falot takoj pokakal, tako da je šla svečka ven, pa še spet ga je blo treba spucat. In mu hočem dat drugo svečko not, jo je pa ene trikrat kar ven potisnil user posted image Je rekel moj pol 'zarini mu jo notri' user posted image No, v tretje (ali četrto?) je šlo rado. Upam, da se do jutra pozdravi user posted image

Sva z mojim mal debatirala, kdaj bi se poročila in ugotovila, da še par let nimava časa za poroko in poročno potovanje user posted image No ja, bomo moral še mal prekalkulirat, kako in kaj. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
1.11.2009 21:53:18   
pokica_
Res je, nikoli ne vemo, kje nas kaj doleti, res ne vemo kako in kaj še bo....kaj nas čaka. Upamo lahko samo na najbolje...da nas čaka še lepo življenje. In pr teh primerih se človek zahvali za zdravje, za otroke...pa da nikoli ni tako hudo, da nebi moglo biti še hujše.
Jst tudi s strahom vozim vzvratno, bog pomagaj da se mi kaj pripeti, še mačke gledam, da ni zravn avta pr mojih doma in jih stran podim. Bog pomagi no, tk me glava boli, ko skos sam na tamalga študiram,...sam še to mi roji po glavi. Danes bom verjetno celo noč hodla Aneja lupčkat, celo noč! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
1.11.2009 21:54:45   
Leela
poki tudi jaz si ne predstavljam tega, je preveč strašno, uboga mamica user posted image

večer je bil tudi zame naporen. Sem kupila za fanta tiste male enciklopedije, ki so zraven nedeljca. Seveda ko jih bodo zanimale. L. seveda zanimajo in mu jih berem potem pa dobivam vprašanja: kaj je koralni greben?, kaj je bog? kako smo mi nastali? zakaj je zvezda eksplodirala? zakaj je faraon bog in ne navaden fant? in še miljon zakajev. Čist sem fertig user posted image .
Zdaj sem pa še bučo skuhala za F. in jo dala zamrznt.

kupovanje prek interneta se kar splača. Prejšnji teden je moj kupil fotič za 220€ skupaj s poštnino, pri nas je pa 360€ user posted image

jutri bo pa naporen dan.

papua: vprašaj fizioterapevtko za vaje kako ga učit obračat na hrbet. Je pa F. ravnokar jokat začel, ko je že dve uri spal in se je revež obrnil na trebuh in ga je to zelo motilo in ni mogel spati naprej.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
1.11.2009 21:55:16   
pokica_
Pupa naj se čimprej pozdravi vaš sonček, upam da bo jutri že dobrovoljček.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.11.2009 22:23:13   
lake
Taja je šele zdele zaspala.

Pokica Grozno, men bi se zmešal da bi povozila lastnega otroka. Boga reva.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.11.2009 22:27:23   
majana79
lake, jaz sem pa mislila, da tako vneto pospravljaš user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
1.11.2009 22:38:30   
lake
Ja sej bi prej pospravla kot je Taja zaspala. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.11.2009 22:53:25   
lake
Kaj ni več nobene? Grem pa tud jst spat.

Lahko noč, Majana jutri računej ob ene desetih.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
1.11.2009 22:57:08   
majana79
Ah, grem tut jaz.

Nočko vsem!

lake, zmenjeno

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.11.2009 5:28:56   
christiana21
Dobro jutro!
Mi imamo spet en naporedn dan, ni pa ni konec tega. Ob 6.50 imamo razvojno ambulanto (prvič), omenila bom malo zaradi MR, da bi bilo dobro, če bi lahko malo dali čimprej. Popoldnan, ob 13ih, pa imamo ortoptika.
Jutri bom pa verjetno jaz šla k zdravniku zaradi otečene vratne bezgavke.
Eh, js bo...

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.11.2009 6:57:06   
Dudica1
dobro jutro

poki se mi je zdelo ja da se je to zgodilo pri vas...joj žalostno user posted image user posted image user posted image .Si ne predstavljam tega!!!

Mi smo super spali celo noč user posted image ...no do 6h pol pa konc luštnga user posted image
Zdej pa počasi oba oblačim da gremo.user posted image

Lepo dopoldne vam želim,pomoje bo sonček ker se jasni samo mrzlo bo pa.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.11.2009 7:00:03   
lake
Dobro jutro!

Bi človrk pomisolu, da glede nato da je šla spat mal čez deset, bo vstala vsaj ob osmih, ampak seveda je polna energije, jst pa zaspana.

Christiana Dobr opravte.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.11.2009 7:01:01   
Dudica1
lake user posted image user posted image kaj sej že je spala celo noč je ok ne?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?