Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 20:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, tudi jaz nimam simpatije s frizerji,... pravzaprav se na njihovem stolu počutim kot na zobozdravniškem ... no, priznam, boli manj, prešvicana sem pa glih tako. nič, danes grem tudi jaz bolj z zgodnjimi spat lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 20:50:41
|
|
|
|
lake
|
Kuhinjo sm pospravla , Taja se še vedno noro zabava v pojstlci. Sm ji pržgala uspavanko, pa sm ji še večji žur nardila. Jst pod štirimi urami pa pod 80-imi evri ne pridem od frizerja, tko da bom šla tm enkrat čez dve leti . Itak mi lase ne rastejo, tko da ni panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 20:51:31
|
|
|
|
lake
|
Majana Poli salama je zihr vredu za večerjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 20:54:27
|
|
|
|
majana79
|
Nori na poli! Mogoče pa res Ko se mi bo dalo ustat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 20:57:18
|
|
|
|
lake
|
Ja no idejo sm ti dala, vstat namest tebe pa ne morem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:06:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lahko noč, sva ponoči žurala, pa sem crknjena. Grem pod tuš pa pod kovter
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 1.11.2009 21:13:56 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:08:03
|
|
|
|
majana79
|
Nočko flaska! lake, sem našla pršut, bo boljše kot poli Čist sem defektna... Neki mi doni v ušesih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:08:05
|
|
|
|
Kasija
|
hoj, sem prišla malo pogledat o čem čvekate. avtosedeži sem tudi naročila preko spleta in prihranila enih 100 evrov. na eni nemški strani tukaj. pri nas znajo bit res hudo dražji stolčki. zdaj grem pa kaj prebrat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:29:07
|
|
|
|
Kasija
|
aja, ni tega avtosedeža gor - britaxovega, samo mogoče vseeno kateri pride prav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:36:15
|
|
|
|
pokica_
|
Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico? Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo.... . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:38:43
|
|
|
|
majana79
|
poki smo že pisale, da je to sigurno tvoj sosed... Sploh si ne predstavljam kako jim je. Pa tebi, tudi, ko si ga dejansko poznala. Joj, joj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:45:59
|
|
|
|
pokica_
|
nismo bli doma, smo obhajali po grobovih, zdaj ko smo se pa pelali domov proti domu, smo pa po radiu slišali, da se je nekaj tragičnega zgodilo in da je mrčkal 2 letni otrok, pa pridemo domov, damo Aneja pančat in zrihtamo, pa je moj pržgal rač. da pogleda kaj je to blo za novico, ker mu ni dalo miru, da res ni to naš sosed. In je res Jst nevem kaj nardim, da se mi to zgodi...res nevem...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:48:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf pokica Groza Mene je tut vedno malo strah, ko grem vzratno s tole mojo kravo od avta, ker spodaj ne vidiš, pa vedno na polno čekiram, da ja ni kdo zadaj. Čeprav, včasih si lahko še tako previden, pa se zgodi...nažalost. Naš mulček pa že pridno pančka...upam, da čim dlje. Sva mu dala še polovico svečke, čeprav je bila temperatura 'samo' 38,2. Itak v navodilih piše, naj bi dal eno celo na 6 ur. Sva mu pa svečko lih v ritko dala, dala plenico gor in se je falot takoj pokakal, tako da je šla svečka ven, pa še spet ga je blo treba spucat. In mu hočem dat drugo svečko not, jo je pa ene trikrat kar ven potisnil Je rekel moj pol 'zarini mu jo notri' No, v tretje (ali četrto?) je šlo rado. Upam, da se do jutra pozdravi Sva z mojim mal debatirala, kdaj bi se poročila in ugotovila, da še par let nimava časa za poroko in poročno potovanje No ja, bomo moral še mal prekalkulirat, kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:53:18
|
|
|
|
pokica_
|
Res je, nikoli ne vemo, kje nas kaj doleti, res ne vemo kako in kaj še bo....kaj nas čaka. Upamo lahko samo na najbolje...da nas čaka še lepo življenje. In pr teh primerih se človek zahvali za zdravje, za otroke...pa da nikoli ni tako hudo, da nebi moglo biti še hujše. Jst tudi s strahom vozim vzvratno, bog pomagaj da se mi kaj pripeti, še mačke gledam, da ni zravn avta pr mojih doma in jih stran podim. Bog pomagi no, tk me glava boli, ko skos sam na tamalga študiram,...sam še to mi roji po glavi. Danes bom verjetno celo noč hodla Aneja lupčkat, celo noč!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:54:45
|
|
|
|
Leela
|
poki tudi jaz si ne predstavljam tega, je preveč strašno, uboga mamica večer je bil tudi zame naporen. Sem kupila za fanta tiste male enciklopedije, ki so zraven nedeljca. Seveda ko jih bodo zanimale. L. seveda zanimajo in mu jih berem potem pa dobivam vprašanja: kaj je koralni greben?, kaj je bog? kako smo mi nastali? zakaj je zvezda eksplodirala? zakaj je faraon bog in ne navaden fant? in še miljon zakajev. Čist sem fertig . Zdaj sem pa še bučo skuhala za F. in jo dala zamrznt. kupovanje prek interneta se kar splača. Prejšnji teden je moj kupil fotič za 220€ skupaj s poštnino, pri nas je pa 360€ jutri bo pa naporen dan. papua: vprašaj fizioterapevtko za vaje kako ga učit obračat na hrbet. Je pa F. ravnokar jokat začel, ko je že dve uri spal in se je revež obrnil na trebuh in ga je to zelo motilo in ni mogel spati naprej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 21:55:16
|
|
|
|
pokica_
|
Pupa naj se čimprej pozdravi vaš sonček, upam da bo jutri že dobrovoljček.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 22:23:13
|
|
|
|
lake
|
Taja je šele zdele zaspala. Pokica Grozno, men bi se zmešal da bi povozila lastnega otroka. Boga reva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 22:27:23
|
|
|
|
majana79
|
lake, jaz sem pa mislila, da tako vneto pospravljaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 22:38:30
|
|
|
|
lake
|
Ja sej bi prej pospravla kot je Taja zaspala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 22:53:25
|
|
|
|
lake
|
Kaj ni več nobene? Grem pa tud jst spat. Lahko noč, Majana jutri računej ob ene desetih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 1.11.2009 22:57:08
|
|
|
|
majana79
|
Ah, grem tut jaz. Nočko vsem! lake, zmenjeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 5:28:56
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro! Mi imamo spet en naporedn dan, ni pa ni konec tega. Ob 6.50 imamo razvojno ambulanto (prvič), omenila bom malo zaradi MR, da bi bilo dobro, če bi lahko malo dali čimprej. Popoldnan, ob 13ih, pa imamo ortoptika. Jutri bom pa verjetno jaz šla k zdravniku zaradi otečene vratne bezgavke. Eh, js bo...
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 6:57:06
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro poki se mi je zdelo ja da se je to zgodilo pri vas...joj žalostno .Si ne predstavljam tega!!! Mi smo super spali celo noč ...no do 6h pol pa konc luštnga Zdej pa počasi oba oblačim da gremo. Lepo dopoldne vam želim,pomoje bo sonček ker se jasni samo mrzlo bo pa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:00:03
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Bi človrk pomisolu, da glede nato da je šla spat mal čez deset, bo vstala vsaj ob osmih, ampak seveda je polna energije, jst pa zaspana. Christiana Dobr opravte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:01:01
|
|
|
|
Dudica1
|
lake kaj sej že je spala celo noč je ok ne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?