Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Spali smo... hm, kaj je že to spanje ? Je bla pokonc ob petih, pa nikakor ne zaspat nazaj. Zdej pa ugotavljam al čem psa ven pelat, da se mal zbudim, al čem si raj eno ornk dozo kave skuhat. Pa od kje majo otroc tok energije? lake, če izračunaš vso njihovo spanje, spijo točno 12 ur: dovolj zanje! Urban se je ponoči že drugič zbudil tako da vso uro ni zaspal nazaj... upam, da bo danes bolje. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Tiste, ki snemate filme z neta-iz katere strani si jih dajete in s katerim programom?Pa kako dobite podnapise? a ni to prepovedano? IZVIRNO SPOROČILO: Leela L. je tudi žural, zmeraj se je z jokom zbujal, tudi zjutraj. Potem, ko je malo zrastel, da je več videl in dosegel je bilo pa 100% boljš. Je postal tak dobrovoljček. Drugače govorijo, da ko otrok shodi da nimaš miru, pri meni je bilo glih obratno. Oskar pa se je umiril šele s tretjim letom pa ne vem ali ni to bilo zaradi Urbana. kalanteja za tvojega junačka! če je dobil hiconcil, bi moral biti že po enem dnevu boljši... pri nas je Urbanček kašljal dober teden,... pa še zdaj kaj pokašlja ampak se mi zdi da bolj iz navade. antibiotika ni dobil nobenega (se tudi nisva šla pokazat, ker ni imel resne vročine), sem pa jaz vsake toliko vzela kakšen lekadol, da ga je dobil v mleko. KatMat, kje so slikce? sem premišljevala, da bi tudi jaz vzela eno dekco pa z njo med listje... nanjo pa seveda mulčka. maja, mani, leela, majana Papua... pozdravite se dokončno! in vaši malčki tudi! majana, Urban ima bundico z rokavčki, ki mu pokrijejo tudi rokice... pa ima kar tople dlani. rokavičke bom dala, ko bo potrebno. joj, pokica_ prav žalosten je bil danes dan v vaši soseski... IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Moj pride ene tri ure zatem ko Taja zaspi, ne samo pet minut ja, ampak jaz sem si mislila oddahnit... zdaj pa misli, kako sem ga vesela, ker ga ves dan nisem videla zdaj pa še na kmetijo,...
|