|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
1.11.2009 18:02:43   
FLASK_A
Oj. Upam, da ste vredu preživele vikend. Kako je za jutri? Še velja ali niti neuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
1.11.2009 18:05:23   
Dudica1
flaska iz moje strani še velja za jutri...tudi če ne bo nobene jaz moram it user posted image

Drugače pa smo se nažrli potice in peciva...Maj ni celo popoldne mogel nič spat tako da bo pomoje samo padel dol potemuser posted image .
Svečke so prižgane in prav lepo svetijo!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
1.11.2009 18:06:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/tragicna-smrt-dveletnega-otroka/215906

poki, da ni to vaš sosed? upam, da ne...user posted image user posted image

O groza!

OMG...pomoje je res to od POKI sosed!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
1.11.2009 18:09:15   
majana79
Joj, grozno... user posted image

flaska, you have been missed user posted image

Jaz imam pa tak glavobol da bom user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
1.11.2009 18:09:21   
FLASK_A
Dudi, kdaj boš v Supernovi?

Kakšna žalostna novica o tem fantkuuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
1.11.2009 18:10:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image Ooo... Hau najs.user posted image

A tableto si že vzela? Dve? Kakšnega ta kratkega si ruknila? Dva? Tri? Bo treba, vešuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
1.11.2009 18:14:34   
Dudica1
Mojmu je rekla zdarvnica da mora ob glavobolu vzet dva nalgesina.

flaska jaz moram bit ob 8h na vrhniki v hoferju če hočem une stvari dobit tko da bom verjetno kmal po 9h v supernovi...ti???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
1.11.2009 18:17:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image Ooo... Hau najs.user posted image

A tableto si že vzela? Dve? Kakšnega ta kratkega si ruknila? Dva? Tri? Bo treba, vešuser posted image

user posted image user posted image Ja,  da bo J. potem spal...

Sem vzela lekadol, drugega se baje ne sme, če dojiš... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
1.11.2009 18:29:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska jaz moram bit ob 8h na vrhniki v hoferju če hočem une stvari dobit tko da bom verjetno kmal po 9h v supernovi...ti???

No ok. Pridem tut jaz okrog pol 10h. Se slišivauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
1.11.2009 18:30:28   
FLASK_A
Majana, jaz sem jemala po dva nalgesina, če je bilo kaj. Tudi če sem dojila. Sej smo jih v P tudi dobivali. Upam, da kmalu mineuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
1.11.2009 18:32:11   
Anonimen
kakšen dan!
preživela,...user posted image

pa saj... bilo nam je luštno. ampak kaj ko Urban non stop joka, če ga nimam v naročju... še zunaj v vozku je tečnaril preden je zaspal. ampak zunaj je pa več ali manj spal... tri ure. pravzaprav sem ga kakšne pol ure še malo nosila po igrišču. Oskar pa spet v listju. samo da sem bila danes bolj čuvaj kot pa animator.
po treh urah mi mulček reče, da je lačen. sem imela samo čokoladno mleko in frutabelo s seboj (pa prej je popil sokec)... "greva v pekarno" pa se mi je uprl "saj ima ona kruh" (in je pokazal na eno mamico)... so luštni otroci: ko so lačni gredo za hrano! sem mu lepo razložila, da ima ta mamica kruh zase in svoje otročke in smo šli po "svoj kruh" v pekarnico. sem že cincala, če bi šli v MCD's a se mi je zdelo predaleč (podhod je prestrm s klanci za vozek in kolo,... semaforji pa tako odročni)

sem skopala oba in oba sta istočasno zaspala (Oskar pred tvjem ta čas, ko sem dajala Urbana v posteljico)user posted image ... in kdaj potem pridejo moški? pet minut za tem, ko otroci zaspijouser posted image user posted image !

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
1.11.2009 18:39:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

No ok. Pridem tut jaz okrog pol 10h. Se slišivauser posted image

No zmenjeno...pa greva malo okrog predno se še druge pridružijo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
1.11.2009 18:42:07   
PapuaNG
no, nam je malo uspelo zbit vročino, tako da je imel urco nazaj še 38,2. Bomo videli, kako bo pred spanjem, mu bom dala še eno svečko, da bo ponoči mir. Sicer se pa pridno igra s pametnim kužatom. Ga je čist zaposlil user posted image

Kako naj ga naučim obrnit s trebuha nazaj na hrbet? Se skos obrača na trebuh, pol pa jok. Pa ne vem, a zaradi tega, ker se še ne more plazit ali ker ne more nazaj user posted image Uf, komaj čakam, da se nauči plazit pa obračat, da ne bo stalno jok. Verjetno pa tudi našemu zobki poganjajo. Sicer še nič ne vidim, a stalno v usta daje vse možno, še najraje moje prste. Se pa nič ne slini, tako da ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
1.11.2009 18:46:46   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, nam je malo uspelo zbit vročino, tako da je imel urco nazaj še 38,2. Bomo videli, kako bo pred spanjem, mu bom dala še eno svečko, da bo ponoči mir. Sicer se pa pridno igra s pametnim kužatom. Ga je čist zaposlil user posted image

Kako naj ga naučim obrnit s trebuha nazaj na hrbet? Se skos obrača na trebuh, pol pa jok. Pa ne vem, a zaradi tega, ker se še ne more plazit ali ker ne more nazaj user posted image Uf, komaj čakam, da se nauči plazit pa obračat, da ne bo stalno jok. Verjetno pa tudi našemu zobki poganjajo. Sicer še nič ne vidim, a stalno v usta daje vse možno, še najraje moje prste. Se pa nič ne slini, tako da ne vemuser posted image

papua, najboljše, da ga kr pustiš, da se sam nauči. Jst sem to prakticirala pri prvi in zdaj tudi. Pusti času čas. Bo že pogruntal. Eni to prej, drugi kasneje.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
1.11.2009 18:48:13   
lake

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/tragicna-smrt-dveletnega-otroka/215906

Grozno, otroci tud na domačem dvorišču niso več varni.

Midve sva preživele lep dan, sva šle s prjatlco na Zbilje, je blo na sončku prov fajn sedet, samo čim se je pa sonce skril je pa mrzlo za rokavice.

K.tja Moj pride ene tri ure zatem ko Taja zaspi, ne samo pet minut user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
1.11.2009 18:56:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Spali smo... hm, kaj je že to spanje user posted image ? Je bla pokonc ob petih, pa nikakor ne zaspat nazaj. Zdej pa ugotavljam al čem psa ven pelat, da se mal zbudim, al čem si raj eno ornk dozo kave skuhat. Pa od kje majo otroc tok energije?

lake, če izračunaš vso njihovo spanje, spijo točno 12 ur: dovolj zanje!

Urban se je ponoči že drugič zbudil tako da vso uro ni zaspal nazaj... upam, da bo danes bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
user posted image user posted image Tiste, ki snemate filme z neta-iz katere strani si jih dajete in s katerim programom?Pa kako dobite podnapise?

a ni to prepovedano?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
L. je tudi žural, zmeraj se je z jokom zbujal, tudi zjutraj. Potem, ko je malo zrastel, da je več videl in dosegel je bilo pa 100% boljš. Je postal tak dobrovoljček. Drugače govorijo, da ko otrok shodi da nimaš miru, pri meni je bilo glih obratno.

Oskar pa se je umiril šele s tretjim letomuser posted image  pa ne vem ali ni to bilo zaradi Urbana.

kalanteja user posted image  za tvojega junačka! če je dobil hiconcil, bi moral biti že po enem dnevu boljši...
pri nas je Urbanček kašljal dober teden,... pa še zdaj kaj pokašlja ampak se mi zdi da bolj iz navade.
antibiotika ni dobil nobenega (se tudi nisva šla pokazat, ker ni imel resne vročine), sem pa jaz vsake toliko vzela kakšen lekadol, da ga je dobil v mleko.

KatMat, kje so slikce?
sem premišljevala, da bi tudi jaz vzela eno dekco pa z njo med listje... nanjo pa seveda mulčka.

maja, mani, leela, majana Papua... pozdravite se dokončno! user posted image in vaši malčki tudi!user posted image

majana, Urban ima bundico z rokavčki, ki mu pokrijejo tudi rokice... pa ima kar tople dlani. rokavičke bom dala, ko bo potrebno.

joj, pokica_ prav žalosten je bil danes dan v vaši soseski...user posted image

K.tja Moj pride ene tri ure zatem ko Taja zaspi, ne samo pet minut user posted image

ja, ampak jaz sem si mislila oddahnit... zdaj pa misli, kako sem ga vesela, ker ga ves dan nisem videlauser posted image user posted image

zdaj pa še na kmetijo,...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.11.2009 19:30:16   
Tanja_
Čer!

Smo prišli od mojih. Siti kot bobni. Zdej pa še Hano okopamo in jo damo spat.Potem pa zelo hitro za njo, ker sem čist hin. Pa še v sveže preoblečeno posteljo bom šla spat,mmm....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
1.11.2009 19:36:32   
Dudica1
tanja prideš jutri?

No Maj je zaspal v momentu,pižamo sem muoblačila ko je spal user posted image ...ga je ati nesel v posteljico,tudi T. že spi je jutri je vrtec.

Po tv najbrž ni nič pametnega ne?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
1.11.2009 20:11:45   
Anonimen
ne, po tvju nič pametnega.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
1.11.2009 20:21:06   
Dudica1
Nič ni ne...

Grem kar spat,saj sem bla skoz v na nogahuser posted image

Lahko noč vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
1.11.2009 20:23:38   
lake
Taja je zaspala ob polosmih, ampak kaj ko se je ob osmih zbudla, zdej pa skače po pojstlci. Po TV tud če je kej pametnega ne morem gledat ker sta jo moj pa njegov brat okupirala z ameriškim fuzbalom, tko da dobr da mam leptop. Pa kuhinjo morm  še pospravt, pa se mi spet ne lub user posted imageuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
1.11.2009 20:24:02   
maja1488
Lahko noč dudica!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
1.11.2009 20:25:22   
lake
na tej strani http://www.olivers-baby-care.co.uk/child-car-seats/toddler-car-seats/safefix-plus-isofix-toddler-car-seat.html
je ta sedež skoraj 150 eur cenejši kot pri nas, kjer stane 370 eur, tam pa nekaj čez 208 funtov, kar znaša okoli 220 eur

Tole sm kopirala od ene druge teme.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
1.11.2009 20:28:01   
majana79
lahko noč dudi!

lake, ta kuhinja ti ni usojena user posted image Boš že...

J. spi, da vidimo kako bo danes. Sva sama, moj je nekje zunaj.

Jaz moram pa nujno k frizerju, si grem na živce in sem se že neki sama začela strižt. Bože mili user posted image Mi je prav odveč hodit tja, spet razlagat kako hočem da me postrižejo in tam bit 2 uri... Evo, frizer je moja šibka točka, ne maram jih. user posted image

Neki bi mogla večerjat pa nimam pojma kaj. Dudi mi je pa že ušla user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
1.11.2009 20:29:39   
majana79

na tej strani http://www.olivers-baby-care.co.uk/child-car-seats/toddler-car-seats/safefix-plus-isofix-toddler-car-seat.html
je ta sedež skoraj 150 eur cenejši kot pri nas, kjer stane 370 eur, tam pa nekaj čez 208 funtov, kar znaša okoli 220 eur

Tole sm kopirala od ene druge teme.

To pa je ful ugodno. Samo da ni poštnina potem 100 eur user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?