Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:12:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, samo zate
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:13:06
|
|
|
|
majana79
|
lake, ne smem mleka, ga napenja... pa bi fuuuuuuul čokolino flaska, ne se secirat, nisi edina s takimi problemi Pač, take mamo, naši so, boljših nimamo. Tvoj pa moj sta usaj doma, od ledenke se je spet zgubu v vesolju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:15:20
|
|
|
|
majana79
|
Oooo kera pica! Hvala flaska Ej punce, a veste da bo kmal novo leto?!? Pol pa maj pa gremo nazaj delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:15:54
|
|
|
|
lake
|
Flaška, sej ti si poročena. Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela Moj je tud doma, lost in beastment.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:16:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka Lep avatar. A si povedala kako je blo včeri na večerji? Kam te je pelu? . hvala v Asa sva šla, je bilo prav fajn. sam doma sva bila že ob 10h, pa od hrane sem takoj zaspala na kavču in se komaj v posteljo prestavla sem pa z grozo ugotovila, da čutim že en kozarec vina več kot to sploh ne smem spit al kaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:17:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Moj je tud doma, lost in beastment.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:17:53
|
|
|
|
ledenka
|
hrana? ne mi o hrani... sem nažrta smo bili na poznem kosilu pa sem še kar sita
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:18:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lake Moj je tud doma, lost in beastment. Zver, klet, to je vse povezano
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:18:31
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr, kaj imam jaz VEDNO tako srečo Šaltam na daljincu in vedno se ustavim na sceni, kjer moški nadvse romantično zasnubi svojo žensko, potem se pa mazita do nezavesti Pol se pa moj sprašuje ko pride izpod tuša zakaj bi ga najraje Pa sej si že poročena!Men so pa te pocukrane zaroke čist mim. M,oj je mene zaprosuil, ko sva šla za 1. maj na Hvar-mogla bi it v Dahab, pa so 2 dni pred najinim odhodom teroristi bombe metal tja. No in potem sva šla na Hvar. Blo je 19 stopinj, pihalo je, ampak sonček. In jst pametna-se nism nč s kremo mazala, nč na glavi mela. Sem sončarico fasala, opeklo me je. Celo noč mi je mokro brisačo na čelo dajal. Naslednje jutro me je pa zaprosil. Bla sem v pižami, s totalno rdečim opečenim nosom.Govorila sem pa o šit, o šit....Skratka, ni blo filmsko, je pa vseen nepozabno. BTW- sva se vrnila iz šopinga. Dobila bundo plus maskaro.Pa za Hano smo spet en kup stvari nabavli, pa hrano...Gužva je pa za ponoret. Škornji- tiste, ki jih iščete. Sem vidla ful lepe v eni novi trgovini v CP,v prvem nadstropju nasproti G Star-ja. Zdej sm pa biftek jedla, pa mal vinčka popila. Zdej ga pa prepričujem, naj mi gre po sladoled na črpalko.Ni neki navdušen nad to idejo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:19:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela A ti tut ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:20:12
|
|
|
|
lake
|
Sm narobe napisala . Nismo več navajene pit, sej je kmal veseli december, pa kuhano vino, ki ga lani nisem niti poskusla. Se mormo zment kdaj na štantkih ob ljubljanici na kuhanem vinu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:20:24
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Oooo kera pica! Hvala flaska Ej punce, a veste da bo kmal novo leto?!? Pol pa maj pa gremo nazaj delat Dej ne govor-mene je kar groza, če bi se mogla vrnit tja, kjer sem nazadnje delala. Pa smo se fajn razumeli, samo meni ni bilo tud malo zanimivo. Upam, upam, upam, da dobim specializacijo do konca porodniške.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:20:33
|
|
|
|
ledenka
|
škornji - jaz bi UGGice, pa mi je to mal predrago
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:21:40
|
|
|
|
Tanja_
|
ledenka Uggice sem si jst januarja naročila iz Avstralije prek neta. So bile 75€+ carina-mislim da je bilo okrog 90 vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:22:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm narobe napisala . Nismo več navajene pit, sej je kmal veseli december, pa kuhano vino, ki ga lani nisem niti poskusla. Se mormo zment kdaj na štantkih ob ljubljanici na kuhanem vinu. Ampak res nismo... Jaz sem zadnjič doma ene 3 požirke novega vina, pa sem ga čutla?! Štantki ja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:22:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela A ti tut ne? Snubitev? Jaz je tudi nisem imela Ja, ja... Čeprav sem poročena Je pa vsaj doma, to se pa strinjam. Ga grem al pomazit Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:22:45
|
|
|
|
lake
|
Tanja To se men sliš čist filmsko. Sej se vse ko jih moški zapros začnejo dret o my god.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:22:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ledenka Uggice sem si jst januarja naročila iz Avstralije prek neta. So bile 75€+ carina-mislim da je bilo okrog 90 vse skupaj. Huh?! To je pa ful ugodno. A maš še link kje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:23:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja To se men sliš čist filmsko. Sej se vse ko jih moški zapros začnejo dret o my god.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:24:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm narobe napisala . Nismo več navajene pit, sej je kmal veseli december, pa kuhano vino, ki ga lani nisem niti poskusla. Se mormo zment kdaj na štantkih ob ljubljanici na kuhanem vinu. u, ja, kuhano vino lani pozimi mi je alko noro smrdel, tako da ga prvo polovico nosečnosti nisem mogla niti povohat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:25:08
|
|
|
|
lake
|
Sm hlih zanč pomislna, da še enkrat tok pa grem nazaj v službo . Dve uri komej zdržim brez Taje, kako bom cel šiht.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:25:20
|
|
|
|
majana79
|
Vidte, zdej k smo doma, bomo lahko že dopoldne hodile.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:25:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ledenka Uggice sem si jst januarja naročila iz Avstralije prek neta. So bile 75€+ carina-mislim da je bilo okrog 90 vse skupaj. moram pogledat hvala za idejo! jaz bi tiste čisto običajne, se mi zdijo idealne za sprehod z vozičkom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:26:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm hlih zanč pomislna, da še enkrat tok pa grem nazaj v službo . Dve uri komej zdržim brez Taje, kako bom cel šiht. Ja sej jst tut, ampak ko se pa dere, takrat pa pomislim kako bo fajn se it spočit v službo. Če pa ne bom mela varstva, bom pa itak mogla doma bit, tako da... Vse se še lahko zgodi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 21:27:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Vidte, zdej k smo doma, bomo lahko že dopoldne hodile. si predstavljaš sliko v Slovenskih novicah - mamice z vozički na kuhanem vinu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?