Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 16.10.2009 19:32:01
|
|
|
|
sye
|
hvala ti ledenaa, si me potolažila. Zakaj mi tega niso tako obrazložili, pa ne bi bilo nepotrebne panike. Hvala.
|
|
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 17.10.2009 9:10:37
|
|
|
|
ljupka
|
Men so tud rekli da je cajt se bo že kožca dala dol!Enim operirajo pri 3 letih!Moj ni imel tako hudo,ampak so čakal da se zgodi čudež.Zdaj je star 6 let in ga pelem dvakrat na teden,da mu zdravnica namaže z eno kremo,mu noter natre pod kožco,to bo eno 10x pol mu bo pa dol potegnila,se pa lepo otpira,tako,da mislim da bo! Sem pa mnenja ,bolje prej ,kakor pozneje!
|
|
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 17.10.2009 21:54:00
|
|
|
|
sye
|
ja danes ima pa še živo rdeče vse, ker sem včeraj mal preveč verjetno potegnila, ko sem gledala kaj je. Pa večkrat mu razpoka kožica do krvi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?