izkušnje z - lulčki pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sye -> izkušnje z - lulčki pomoč (16.10.2009 19:20:08)

Moj fantek je star 6,5 meseca. sak večer se kopava in obdelava lulčka. Danes pa me je skoraj na rit vrglo, čez glavico ima kr eno tanko prosojno kožico, samo tam pri luknjici je odprtina. Na robu kožice so se naredile 3 bele pikice k lojnice. Sploh ne vem kaj naj naredim. Mali se vleče za lulčka vsakič ko ga odvijem, pa sem mislila, da to vsi delajo, ker sem to že pri drugih vidla, zdaj pa razmišljam da ga je to že prej kej motilo. Je pa res da kožica še ni šla čisto dol, so rekli da imava do 1ega leta čas. A je to mogoče tisto česar sem se bala, da se je zaraslo?

ledenaa -> RE: izkušnje z - lulčki pomoč (16.10.2009 19:27:02)

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089802

In časa imata še kar let in ne do 1 leta

sye -> RE: izkušnje z - lulčki pomoč (16.10.2009 19:32:01)

hvala ti ledenaa, si me potolažila. Zakaj mi tega niso tako obrazložili, pa ne bi bilo nepotrebne panike. Hvala.

ljupka -> RE: izkušnje z - lulčki pomoč (17.10.2009 9:10:37)

Men so tud rekli da je cajt se bo že kožca dala dol!Enim operirajo pri 3 letih!Moj ni imel tako hudo,ampak so čakal da se zgodi čudež.Zdaj je star 6 let in ga pelem  dvakrat na teden,da mu zdravnica namaže z eno kremo,mu noter natre pod kožco,to bo eno 10x pol mu bo pa dol potegnila,se pa lepo otpira,tako,da mislim da bo!

Sem pa mnenja ,bolje prej ,kakor pozneje!

sye -> RE: izkušnje z - lulčki pomoč (17.10.2009 21:54:00)

ja danes ima pa še živo rdeče vse, ker sem včeraj mal preveč verjetno potegnila, ko sem gledala kaj je. Pa večkrat mu razpoka kožica do krvi.

Stran: [1]