Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Navigacija - katera? 1.1.2010 20:39:59
|
|
|
|
bumerang
|
Tako, Dedek Mraz je prinesel denar za navigator in vračam se na to temo. Še vedno nisem izbrala zato me zanima, če je kdo s še kakšnim uporabnim podatkom. Medtem sem uspela ugotoviti, da Mio nima več Igo ampak nek drugi način navigacije, ki je menda precej zanesljiva in se skorajda nagibam k nakupu te znamke. Kar je velik minus, je, da baterija zdrži samo 2 uri. Nad Garmini in njihovim "zavajanjem" se pritožuje kar nekaj ljudi. Felicita, katero od naprav ste potem izbrali?
|
|
RE: Navigacija - katera? 2.1.2010 19:11:13
|
|
|
|
Felicita
|
mi smo se odličil za mio-ta, pa fantovemu očetu s(m)o ga tudi kupili... zadovoljni oboji. sicer res niso več iGo, so (bli) Navman oz. še novejši so mireo... zate kot za uporabnika to ne spremeni praktično ničesar.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.