yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia povejte mi ali lahko dam OPERIL??tiste kapljice imam že nnekje mesec in pol in sedaj vidim da piše PO ODPRTJU PORABITI V 14DNEH jaz jih imam še več, pa sem ji dala. hudiča, bom mogla po nove. meni se tudi zde, da sem jih imela fuuuulll dolgo,,,uporabila sem jih pa enkrat, ko je imela Naja, ma ne vem, čisto mali dojenček je bila, pa čist zabita ke v nosek, pa je jokala non stop dva dni dve noči,,,grozno, ko niti dude ni mogl imeti, no in so mi rekli, da izjemoma naj dam,,,sem ob 3ponoči šla v dežurno lekarno,,,in mešala 1:1 s fiziološko....ma takoj je bilo boljše...sem pa sebi enkrat za tem dala, pa to te otroške, pa mi je tako kri tekla potem, pa peklo v nosu, tak suh občutek, da sem sklenila da nikad više.... a je res treba mešat? mi je ravno danes ena kolegica rekla. Jaz imam Operil P, ki je za otroke in ne mešam. vem, ampak naša je bila res mala takrat, ne vem, kake 3 mesece verjetno,,a je operil od 6 mesecev, al kako že,,,ali celo 1 leta...sej ne vem,,,,vem da sem kalvarijo delala in klicala vsepovsod,,,na koncu sem jo nahrulila, da naj mi pove hudiča kaj naj naredim, ker fiziološka ne pomaga,,.,,no in se je omehčala po telefonu in rekla; gospa umirite se, če res ne gre drugače, pa pridite,,,izjemoma se zmeša 1:1.... zdaj mi je smešno, takrat pa sem bila čisto na koncu z živci,,,hodila s tamalo po stanovanju jokala zraven in bila neprespana 2 dni,,,ko zombi...