|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
23.10.2009 22:37:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Ja, načeloma naj bi šele po 8. mesecu. Ampak, če je slabokrven, bi mu jaz dala, a v malih količinah. Meso je predvsem obremenilno za ledvica, zato bi se res držala malih količin. Sicer pa kot berem jih veliko že daje meso, tudi po navodilih P.
Če nisi sigurna pokliči v posvetovalnico v ZD.

drugače greva h Kosovi v petek, da vidim, kaj bo rekla, do takrat bom pa predvsem s hrano probala čim več narest. Za kosilo je imel tako danes proseno kašo, popoldne pa blitvo (skupaj z drugo zelenjavo). Jutri gremo pa v Lj in bom šla še po žrebičkovo al pa telečje meso.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.10.2009 22:37:44   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

povejte mi ali lahko dam OPERIL??tiste kapljice imam že nnekje mesec in pol in sedaj vidim da piše PO ODPRTJU PORABITI V 14DNEHuser posted image user posted image
Pri zdravilih se je tega pametno držat.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.10.2009 22:38:33   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

povejte mi ali lahko dam OPERIL??tiste kapljice imam že nnekje mesec in pol in sedaj vidim da piše PO ODPRTJU PORABITI V 14DNEHuser posted image user posted image

jaz jih imam še več, pa sem ji dala. user posted image hudiča, bom mogla po nove.

meni se tudi  zde, da sem jih imela fuuuulll dolgo,,,uporabila sem jih pa enkrat, ko je imela Naja, ma ne vem, čisto mali dojenček je bila, pa čist zabita ke v nosek, pa je jokala non stop dva dni dve noči,,,grozno, ko niti dude ni mogl imeti, no in so mi rekli, da izjemoma naj dam,,,sem ob 3ponoči šla v dežurno lekarno,,,in mešala 1:1 s fiziološko....ma takoj je bilo boljše...sem pa sebi enkrat za tem dala, pa to te otroške, pa mi je tako kri tekla potem, pa peklo v nosu, tak suh občutek, da sem sklenila da nikad više....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.10.2009 22:39:11   
Nina00

pol pa super.
mi smo ok, same 3 doma tak da me je Tija mal okol prsta vrtela zvečer... sem pa imela danes en izpad energije... pomanjkanje spanca bi se temu reklo. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Ja, znano user posted image  Se mi pa zdi, da, če si sam doma, je ravno zvečer najtežje uskladit potrebe obeh otrok. Tako, da user posted image , da obe že spita. Ker pri nas sva oba doma, pa eden še ne spi user posted image

pa sej se kr organiziram. vse začnem prej delat, pa mi rata. sam Tija ima pol še en kup neodložljivih opravkov kot je it na wc, pa požirek vode (njene besede, ker ve da soka po umivanju zob ni več), pa eno igračko za v posteljo izbrat... user posted image tak da skoz hodi sem pa tja. pol pa zaspi.

samo, da zaspi user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.10.2009 22:40:10   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam

hvala za povabilo, ampak ste tako zaključena družbica s svojimi debatami, da nekak ne sodim zraven. Pa še postelja vabi...

ah, sej večinoma je debata o hrani pa o neumnostih user posted image  ni težko notri past user posted image  dobrodošla v debato!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.10.2009 22:40:44   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

čer,,,evo, tukaj sem, pa nobene gor :(

moj smrči na sedežni, spet je bil kreg pr hiš in mi je prav boga naja ko mora to poslušati,,,,res grozno,,,,to ni  za zdržat,,,,ah ja...

no jst sem tudi že vodoravno in mal leptopa gledam, da kako rečemo,,,,

user posted image user posted image user posted image  upam, da rešita vajine težave čim prej, oz. da se izide tako, da bo zate in za otročka najboljše, če pa rabiš koga za pojamrat, se skašljat al pa tut zjokat, pa veš kje me najdeš!

ne ne vem, še nisi rekla, kje točno imate takoooo lepoooo hiško,,sem komaj včeraj gledala tvoje slikice naključno na FBju....ma res je lepo....komaj čakam petek...kaj se potem res pri tebi dobimo?

absolutno! že dva dni razmišljam, kaj naj spečem user posted image
A to naslednji petek?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.10.2009 22:40:56   
julam

hvala za povabilo, ampak ste tako zaključena družbica s svojimi debatami, da nekak ne sodim zraven. Pa še postelja vabi...

ah, sej večinoma je debata o hrani pa o neumnostih user posted image  ni težko notri past user posted image  dobrodošla v debato!

aja, ostalo pa na FB, neda user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.10.2009 22:41:02   
leo**tia

tia tud že zna pokazat kako je velika,pa bravo in pa-pa pomaha...ona se kopa z leotom,ker mi v mali bani vse poškropiuser posted image ..pa tud že ve ko omenim ime BUCKO-naš pes,točno ve kdo je to...je pa tak živec tako se je prej razjezila ko sem vzela aspirator v roke...4mesece ga nisem uporabljala sedaj pa grozaaaaaaaaaa......nič nisem spucala,ker ni dala..na silo pa nočem-ima neko sluz not,saj bo,spuščamo fiziološko..se pa je mal igrala s aspiratorjem da bo njen prijateljuser posted image potem pa me tako uščipnila pa brcala in udarjala z rokami da joj..je bila jezna zarad aspiratorjauser posted image
Če ima res zamašen nos, tako da bi ji bilo treba spucat, potem ji ga pač spucaj, ker je to dobro zanjo. Seveda bo ob tem protestirala, a, ko bo končano se bo hitro potolažla. Boljše to, kot vnetje ušes.

V nosku nima sluz,,samo tekoče ji gre ven in to malo..vsak dan dajemo po 4krat fiziološko...v grlu ima sluz,,se sliši ko vmes zakašlja

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.10.2009 22:42:32   
Nina00

No, to pa res ne! Jaz sem tudi kar tako v debato padla. saj ni treba vse za nazaj prebrat, da lahko user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.10.2009 22:43:06   
Nina00

kaj maš pa ti to zaen radioaktiven krompir? user posted image user posted image

pa dej nehi, sma oba gledala v pisker in nisma vedla, kaj je zdej to. user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.10.2009 22:43:08   
yania
Najaa, imaš nazaj!

Glede krompirja, tudi jaz sem zadnjič imela enega takega,,,pa še dobro , da je dol mami kuhala krompirček za kosilo, pa sem imela ravno blitvo zraven, in sem moj krompir stran vrgla in vzela dol ene 3 koščke,,,pač slanega.....lahko je to še star krompir, ko se spomnim poleti smo ga kar pod prikolico imeli, pa je čez čas postal tak, da je kar razpadel med kuhanjem, pa u bistvu bil trduser posted image ...ali pa je bil zamznjen, no, na preveč hladnem mestu....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.10.2009 22:43:50   
felix7

A to naslednji petek?

petek 30. ob 11h pri nas? je to kul? a ti veš, kako se v naše konce pride?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.10.2009 22:44:34   
julam
NO, OK, glede meska: mi jemo piščančka, naslednja faza bo pa verjetno teletina. Žrebe pa glih ne vem, kako bi ga pripravla... Pa govedina iz juhce bo tud kmal na vrsti.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.10.2009 22:44:36   
Nina00

Ja, načeloma naj bi šele po 8. mesecu. Ampak, če je slabokrven, bi mu jaz dala, a v malih količinah. Meso je predvsem obremenilno za ledvica, zato bi se res držala malih količin. Sicer pa kot berem jih veliko že daje meso, tudi po navodilih P.
Če nisi sigurna pokliči v posvetovalnico v ZD.

drugače greva h Kosovi v petek, da vidim, kaj bo rekla, do takrat bom pa predvsem s hrano probala čim več narest. Za kosilo je imel tako danes proseno kašo, popoldne pa blitvo (skupaj z drugo zelenjavo). Jutri gremo pa v Lj in bom šla še po žrebičkovo al pa telečje meso.
Potem pa tako ok. Se bosta zmenili user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.10.2009 22:44:41   
leo**tia

jaz jih imam še več, pa sem ji dala. user posted image hudiča, bom mogla po nove.

meni se tudi  zde, da sem jih imela fuuuulll dolgo,,,uporabila sem jih pa enkrat, ko je imela Naja, ma ne vem, čisto mali dojenček je bila, pa čist zabita ke v nosek, pa je jokala non stop dva dni dve noči,,,grozno, ko niti dude ni mogl imeti, no in so mi rekli, da izjemoma naj dam,,,sem ob 3ponoči šla v dežurno lekarno,,,in mešala 1:1 s fiziološko....ma takoj je bilo boljše...sem pa sebi enkrat za tem dala, pa to te otroške, pa mi je tako kri tekla potem, pa peklo v nosu, tak suh občutek, da sem sklenila da nikad više....

ni tako hudo..saj lepo diha skoz nos...ni zamašen..prvi dan je bilo huje...sedaj je hb ok in zelo dobre volje,,še vedno ne spi...se pogaovarjave s mojim..kliče nas iz lepega londona...prek skypa seveda

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.10.2009 22:44:49   
yania

čer,,,evo, tukaj sem, pa nobene gor :(

moj smrči na sedežni, spet je bil kreg pr hiš in mi je prav boga naja ko mora to poslušati,,,,res grozno,,,,to ni  za zdržat,,,,ah ja...

no jst sem tudi že vodoravno in mal leptopa gledam, da kako rečemo,,,,

user posted image user posted image user posted image  upam, da rešita vajine težave čim prej, oz. da se izide tako, da bo zate in za otročka najboljše, če pa rabiš koga za pojamrat, se skašljat al pa tut zjokat, pa veš kje me najdeš!

ne ne vem, še nisi rekla, kje točno imate takoooo lepoooo hiško,,sem komaj včeraj gledala tvoje slikice naključno na FBju....ma res je lepo....komaj čakam petek...kaj se potem res pri tebi dobimo?

A to naslednji petek?

ah, Feliša nehaj....kake smokije za malčke nabavi pa bo..naš to obožujeuser posted image
Ja Nina, čez en teden...še 7 krat greš spat user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.10.2009 22:45:01   
felix7

ja, tam so pa debate o taščah in možeh user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.10.2009 22:46:48   
julam

ja, tam so pa debate o taščah in možeh user posted image

uf, o tem bi pa mela kej za napisat

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.10.2009 22:46:51   
yania

A to naslednji petek?

jaz nimam pojma...znam od Golovca zaviti dol levo, proti vam, to je pa tudi vse...natančno boš mogla da ne bom v kakem Mariboru se znajdlauser posted image

uredu  urca...itak..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.10.2009 22:47:00   
Nina00

tia tud že zna pokazat kako je velika,pa bravo in pa-pa pomaha...ona se kopa z leotom,ker mi v mali bani vse poškropiuser posted image ..pa tud že ve ko omenim ime BUCKO-naš pes,točno ve kdo je to...je pa tak živec tako se je prej razjezila ko sem vzela aspirator v roke...4mesece ga nisem uporabljala sedaj pa grozaaaaaaaaaa......nič nisem spucala,ker ni dala..na silo pa nočem-ima neko sluz not,saj bo,spuščamo fiziološko..se pa je mal igrala s aspiratorjem da bo njen prijateljuser posted image potem pa me tako uščipnila pa brcala in udarjala z rokami da joj..je bila jezna zarad aspiratorjauser posted image
Če ima res zamašen nos, tako da bi ji bilo treba spucat, potem ji ga pač spucaj, ker je to dobro zanjo. Seveda bo ob tem protestirala, a, ko bo končano se bo hitro potolažla. Boljše to, kot vnetje ušes.

V nosku nima sluz,,samo tekoče ji gre ven in to malo..vsak dan dajemo po 4krat fiziološko...v grlu ima sluz,,se sliši ko vmes zakašlja
Sluz lahko v grlo zateka tudi iz nosu, ampak, če diha lepo skozi nos, ko spi, potem verjetno ni nujno aspirirati.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.10.2009 22:47:04   
Najaa

a je res treba mešat? mi je ravno danes ena kolegica rekla.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.10.2009 22:47:24   
felix7

NO, OK, glede meska: mi jemo piščančka, naslednja faza bo pa verjetno teletina. Žrebe pa glih ne vem, kako bi ga pripravla... Pa govedina iz juhce bo tud kmal na vrsti.

hm... sej jest tut še nisem pomislila, kako sploh to pripravit user posted image  če ga kar v juhici skuham, bo najbrž ok.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.10.2009 22:48:37   
julam

hm... sej jest tut še nisem pomislila, kako sploh to pripravit user posted image  če ga kar v juhici skuham, bo najbrž ok.

user posted image jest ne bi žrebičkove juhce jedla user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.10.2009 22:48:49   
Nina00

A to naslednji petek?

Super! Za pot se pa slišiva ali pa, če se ti da na ZS enkrat do takrat napisat.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.10.2009 22:48:54   
felix7

uf, o tem bi pa mela kej za napisat

a drugače uporabljaš FB? dej na ZS napiši svoj mejl, da te najdemo user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?