Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:41:08
|
|
|
|
trezika
|
mi bomo meli pa verjetno spet bolj svetlo noč...mislim da prihaja drugi zobek....zaspala je ob pol 8 pa se je že 5 x zbudila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:41:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky? pa ti si super
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:42:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OK monologov pa nebom mela. Te pa grem likat, če vas ni jaz sem, nimam kaj za likat, ker sušim s sušilnim. frajerka. No, če pa si ti tu pa nebom šla likat. Bom jutri, da v petek,ko dobimo obisk nebojo vidli kak velik kup imamo in bo mogoče obisk hotel zlitat tudi dobra ideja. poročaj, če bo delovalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:42:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:43:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika mi bomo meli pa verjetno spet bolj svetlo noč...mislim da prihaja drugi zobek....zaspala je ob pol 8 pa se je že 5 x zbudila ,da bo čimprej zunaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:43:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika mi bomo meli pa verjetno spet bolj svetlo noč...mislim da prihaja drugi zobek....zaspala je ob pol 8 pa se je že 5 x zbudila ,da bo čimprej zunaj. se pridružujem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:44:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč? To vprašaj njiju .Anže je prej jedel in spi naprej .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:46:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč? To vprašaj njiju .Anže je prej jedel in spi naprej . ne bom ju zdaj spraševala, da ju ne zbudim slučajno. kako ste kaj pri vas? vse štima?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:46:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mediuhec - pridemo,pridemo nič bat,v petek se pije , zdaj smo že itak vsi bolani ,no skokec je že mimo Glede na želje mediuhca - MB-PLANET TUŠ - OB 10 uri - petek - 23.10.09 -JASNO !!!!!!!!!!! jasno gospa persida ! jasno Gospa Persida!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:46:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - pusti zaj cote sem pridi čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:47:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pusti zaj cote sem pridi čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutri ž saj nisem pri cotah....nekaj pišem...pa ne vem kak....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:47:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč? To vprašaj njiju .Anže je prej jedel in spi naprej . ne bom ju zdaj spraševala, da ju ne zbudim slučajno. kako ste kaj pri vas? vse štima? Danes kot v pravljici s srečnim koncem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:47:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika mi bomo meli pa verjetno spet bolj svetlo noč...mislim da prihaja drugi zobek....zaspala je ob pol 8 pa se je že 5 x zbudila da bo čim manj Marušo bubalo.. tebi in atiju pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:48:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. mi imamo spet vročino malo manj ko zjutraj, a je vseeno dobla svečko v rit.... ma ni mi jasno kaj bi to blo, ker ji čist nič drugega ne fali, samo vročino ma... zdaj sicer spi. bomo videli kaka bo noč. jaz pa grem likat, da bomo imeli vsaj jutri kaj oblečt, če gremo k zdravniku.... jutri bom sicer klicala zdravnika, če bo še vročina, če se naj pridemo pokazat. al kaj po vaše naj naredim? ne upam več čakat, ker ima brez svečke skoraj 39 v ritki... to ni glih neka vročina na meji, je že kar visoka. ampak ne fali ji pa čist nič drugega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:48:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč? To vprašaj njiju .Anže je prej jedel in spi naprej . ne bom ju zdaj spraševala, da ju ne zbudim slučajno. kako ste kaj pri vas? vse štima? Danes kot v pravljici s srečnim koncem komaj čakam, da prideš na kofe na obalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:48:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pusti zaj cote sem pridi čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutri ž saj nisem pri cotah....nekaj pišem...pa ne vem kak.... A ti lahko jaz "gurač" pomagam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:49:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pusti zaj cote sem pridi čebelica - nehaj glancat se ne pridemo jutri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:50:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč? To vprašaj njiju .Anže je prej jedel in spi naprej . ne bom ju zdaj spraševala, da ju ne zbudim slučajno. kako ste kaj pri vas? vse štima? Danes kot v pravljici s srečnim koncem komaj čakam, da prideš na kofe na obalo. Ah kje je še to .Upam ,da ne ko bo zunaj meter snega .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:50:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes kot v pravljici s srečnim koncem to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:50:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. mi imamo spet vročino malo manj ko zjutraj, a je vseeno dobla svečko v rit.... ma ni mi jasno kaj bi to blo, ker ji čist nič drugega ne fali, samo vročino ma... zdaj sicer spi. bomo videli kaka bo noč. jaz pa grem likat, da bomo imeli vsaj jutri kaj oblečt, če gremo k zdravniku.... jutri bom sicer klicala zdravnika, če bo še vročina, če se naj pridemo pokazat. al kaj po vaše naj naredim? ne upam več čakat, ker ima brez svečke skoraj 39 v ritki... to ni glih neka vročina na meji, je že kar visoka. ampak ne fali ji pa čist nič drugega Naša P reče, da ko je visoka vročina 3 dni, da naj pridemo, ampak jaz otroka vedno peljem prej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:51:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
A od MaJaLe je blo to vse za danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:51:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . a to spita že za noč? To vprašaj njiju .Anže je prej jedel in spi naprej . ne bom ju zdaj spraševala, da ju ne zbudim slučajno. kako ste kaj pri vas? vse štima? Danes kot v pravljici s srečnim koncem komaj čakam, da prideš na kofe na obalo. Ah kje je še to .Upam ,da ne ko bo zunaj meter snega . meter snega pri vas al pri nas?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:51:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A od MaJaLe je blo to vse za danes? bilo je kratko ali sladko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:53:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes kot v pravljici s srečnim koncem to boš jutri povedala, če je srečen konec. Mogoče se boš celo v Izolo morala zapelat na kafe. Samo te veš da sem jaz zraven.. To,pa itak ,ker ko gremo kam, brez vaju nikamor .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:53:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Mala Čebelica.. za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?