Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:15:55
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čeeeer Jezus kristus kaj se ,pa je te tebi zgodilo ,da se tu javiš? Ja dobrodošla no in kako? hahahahaha... sem se narežala zdej aja... ti nisi na fb pa ne veš... včeraj sm prilezla nazaj so malo obveznosti splahnele (končno) pa sm prišla nazaj...nism mogla brez vas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:17:04
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce jaz grem zdaj spat ful razkurjena na mojega, če bi bil zdej tlele bi mu glavo odtrgala oz. če bi bila sama v stanovanju kaj pa je blo?? Ma ta teden sem bila služkinja njem, njegovem bratu in na konc sem jaz tista tečna, onadva pa tam igerce špilata, in on men kao če bo njegov brat pri nama sbo čist drugi. In ker se moj tak "lepo" do mene obnaša mi še mali zdaj ukazuje in mi govori, ka se derem ok, js ki nism sledila prej.. kolko je star njegov brat?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:17:25
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer Aaaaaa, si spet zgovorna .Čer tudi tebi ma ja.. nism brala za nazaj ki se mi utrga, ma... za naprej se bom potrudla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:23:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čeeeer Jezus kristus kaj se ,pa je te tebi zgodilo ,da se tu javiš? Ja dobrodošla no in kako? se podpišEM!!!! ja, GOSPA a imate čas za nas????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:27:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čeeeer Jezus kristus kaj se ,pa je te tebi zgodilo ,da se tu javiš? Ja dobrodošla no in kako? se podpišEM!!!! ja, GOSPA a imate čas za nas????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:29:09
|
|
|
|
tasa_m
|
*Majale* si je končno utrgala čas za nas!!! Juheeeeiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:29:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čeeeer Jezus kristus kaj se ,pa je te tebi zgodilo ,da se tu javiš? Ja dobrodošla no in kako? se podpišEM!!!! ja, GOSPA a imate čas za nas???? po novem, ja bogi možek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:30:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* si je končno utrgala čas za nas!!! Juheeeeiiiiiii ena dečva me je prepričala le kira, a?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:30:58
|
|
|
|
Najaa
|
čer... vidim, da se že dogaja na polno. ena bo svojga iz kože dala, ena prebira nove cotike za svojo bebo, od ene spijo že od popoldneva, ene sam pozdravlate... pri nas je tudi že vse tiho. tak da mam malo časa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:31:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* si je končno utrgala čas za nas!!! Juheeeeiiiiiii ena dečva me je prepričala le kira, a? no kira? me res zanima, kiri je uspelo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:33:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mediuhec - pridemo,pridemo nič bat,v petek se pije , zdaj smo že itak vsi bolani ,no skokec je že mimo Glede na želje mediuhca - MB-PLANET TUŠ - OB 10 uri - petek - 23.10.09 -JASNO !!!!!!!!!!! jasno gospa persida !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:33:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tud na to se pije
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:33:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce jaz grem zdaj spat ful razkurjena na mojega, če bi bil zdej tlele bi mu glavo odtrgala oz. če bi bila sama v stanovanju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:34:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* si je končno utrgala čas za nas!!! Juheeeeiiiiiii ena dečva me je prepričala le kira, a? to tudi mene zanima. HB za FB da lahko tam kaj napišem a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:35:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... vidim, da se že dogaja na polno. ena bo svojga iz kože dala, ena prebira nove cotike za svojo bebo, od ene spijo že od popoldneva, ene sam pozdravlate... pri nas je tudi že vse tiho. tak da mam malo časa. bravo Tija in Nika pa še Lija, ker tud spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:35:37
|
|
|
|
tasa_m
|
OK monologov pa nebom mela. Te pa grem likat, če vas ni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:37:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... vidim, da se že dogaja na polno. ena bo svojga iz kože dala, ena prebira nove cotike za svojo bebo, od ene spijo že od popoldneva, ene sam pozdravlate... pri nas je tudi že vse tiho. tak da mam malo časa. bravo Tija in Nika pa še Lija, ker tud spi Lija in hvala, da je lahko tvoja mami zdaj z nami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:37:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OK monologov pa nebom mela. Te pa grem likat, če vas ni jaz sem, nimam kaj za likat, ker sušim s sušilnim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:38:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OK monologov pa nebom mela. Te pa grem likat, če vas ni jaz sem, nimam kaj za likat, ker sušim s sušilnim. frajerka. No, če pa si ti tu pa nebom šla likat. Bom jutri, da v petek,ko dobimo obisk nebojo vidli kak velik kup imamo in bo mogoče obisk hotel zlitat
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 20:39:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:39:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:39:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mediuhec - pridemo,pridemo nič bat,v petek se pije , zdaj smo že itak vsi bolani ,no skokec je že mimo Glede na želje mediuhca - MB-PLANET TUŠ - OB 10 uri - petek - 23.10.09 -JASNO !!!!!!!!!!! jasno gospa persida ! se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:39:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala . pozabila si napisat koliko sekund??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:40:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak otroka še vedno spita .Celih 3ure in 37 minut .Upam ,da se nebom ob treh v dnevni z njima špilala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:40:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Trezika..ti tud prideš v petek a ne? Ti bom prinesla na CDju slikice od zadnjič, pa še enkrat od zadnjič,ko smo bili v Qulandii. Oky? Kje pa je čebela? A spi že?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 20:41:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OK monologov pa nebom mela. Te pa grem likat, če vas ni jaz sem, nimam kaj za likat, ker sušim s sušilnim. frajerka. No, če pa si ti tu pa nebom šla likat. Bom jutri, da v petek,ko dobimo obisk nebojo vidli kak velik kup imamo in bo mogoče obisk hotel zlitat [/quote]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?