Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:26:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Yania- neeee, ni bil na čolnu, je bilo preveč mrzlo, kot si sama ugotovila. Ko sem se jaz peljala ga je babi čuvala, potem pa sva menjali On bo poleti kapetan! sej se mi je zdelo...super, samo da vam je všeč...in da vse dela kot mora... Ja, sva z mojim ugotovila, da je bil to zelo pameten in dober nakup!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:26:04
|
|
|
|
yania
|
Nič, punce moje, jaz vas zapuščam, ne morem več....zaspanaaaaa..... danes je moj ponoči dežurni če bo treba...tako da upam da se naspim, samo kaj, ko mu moram vse povedati,naredi mleko, pusti dudo, previj ga (če se zbudi šele ob 6ih)....no, do zdej ne vem če ga je 2x ponoči....potem pa nosek če je treba, pa inhaliranje....ah,,,,itak sem čist noter, razbujena...samo s kovtra mi pa ni treba, če mu uspe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:27:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč, Yania! Pa čim manj bujenja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:28:26
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania še za Timona A mu je fajn s tistim poganjalčkom? Si ga zadnjič pokazala... Nika ima tud že pripravljenega, no ja, sej ga niti pospravli nismo še od Tije. Pa ne takega, tistega navadnega, ko se usede na njega in poganja z nogicami. ma ta je res super, pa ne da bi jaz nekaj prehitevala, sam se postavi zadaj , rita gor in čaka da mu pomagam, in potem ena, dva, leva desna....bom ga jutri posnela....kaki smeško je...malo je še neroden..samo všeč mu pa je...pa itak samo kratko turo narediva, po dolžini pene ene 8 korakov..
< Sporočilo je popravil yania -- 20.10.2009 21:29:36 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:30:58
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč, Yania! Pa čim manj bujenja! naj te usliši nekdo tam zgoraj....moram pa ga itak v luft spravit zdej, ko imava še Ventolin ...upam da ne bo spet jok...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:31:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania še za Timona A mu je fajn s tistim poganjalčkom? Si ga zadnjič pokazala... Nika ima tud že pripravljenega, no ja, sej ga niti pospravli nismo še od Tije. Pa ne takega, tistega navadnega, ko se usede na njega in poganja z nogicami. ma ta je res super, pa ne da bi jaz nekaj prehitevala, sam se postavi zadaj , rita gor in čaka da mu pomagam, in potem ena, dva, leva desna....bom ga jutri posnela....kaki smeško je...malo je še neroden..samo všeč mu pa je...pa itak samo kratko turo narediva, po dolžini pene ene 8 korakov.. verjamem, da ne prehitevaš, saj je Nika ista. čakamo še sam, da bo lepo samostojno sedela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:31:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce kaj to govorite o tistih lesenih poganjalcih, brez pedal, kot kolo??? To jaz tudi mislim Valentinu nabaviti. Pa kaj Timon ga že uporablja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:32:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Yania- neeee, ni bil na čolnu, je bilo preveč mrzlo, kot si sama ugotovila. Ko sem se jaz peljala ga je babi čuvala, potem pa sva menjali On bo poleti kapetan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:33:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kaj to govorite o tistih lesenih poganjalcih, brez pedal, kot kolo??? To jaz tudi mislim Valentinu nabaviti. Pa kaj Timon ga že uporablja? neeeeeeeeee! tisto je za Tijo recimo, no tak velike. do takrat je še daleč za naše škrate. Jaz govorim o tem: http://www.lovecnacene.si/poganjalci-ap-poganjalec-zeleni-letalo/m/1069726/
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:34:41
|
|
|
|
tasa_m
|
yania .. da bo Timon čimprej boljši.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:35:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kaj to govorite o tistih lesenih poganjalcih, brez pedal, kot kolo??? To jaz tudi mislim Valentinu nabaviti. Pa kaj Timon ga že uporablja? neeeeeeeeee! tisto je za Tijo recimo, no tak velike. do takrat je še daleč za naše škrate. Jaz govorim o tem: http://www.lovecnacene.si/poganjalci-ap-poganjalec-zeleni-letalo/m/1069726/ Jaaaa, to pa jaaaaa! Jaz pa sem že mislila????? Samo ste me zmedle, ker ste govorile o poganjalcu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:35:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kaj to govorite o tistih lesenih poganjalcih, brez pedal, kot kolo??? To jaz tudi mislim Valentinu nabaviti. Pa kaj Timon ga že uporablja? neeeeeeeeee! tisto je za Tijo recimo, no tak velike. do takrat je še daleč za naše škrate. Jaz govorim o tem: http://www.lovecnacene.si/poganjalci-ap-poganjalec-zeleni-letalo/m/1069726/ pa to je podobno kot kolo, katero lahko zadaj tišiš
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.10.2009 21:36:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:36:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič drage moje marčevke, zdaj pa grem. Še grem v kopalnico pol pa pančat.. Lahko noooččč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:36:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa hvala za pikepoke, jih takoj vračamo za Lijo! Jaz bom jih poslala pa kar za obe Tijo in Lijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:38:15
|
|
|
|
ema tiara
|
nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:38:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nočko, TAsa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:42:01
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj danes tuki sam lahko noč berem??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 21:56:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Evo, jaz tudi grem.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:02:58
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer .... in lahko noč tisti, ki odhajate KOKICA full dober čoln in super, da je spust uspel in ste lahko sprobali za Tijo, Lijo, Leo in Timona
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:03:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Boga MamaM in Lea Vinkotu pa ne dovolimo lubic, ker ne želimo malih vinkecov in vinkic pa mu bom povedala, da vam je všeč drugače pa smo mi iz plavanja, kjer je bilo supeeeerrrr zadnjič je bila prevelika gužva in ni bilo tak fajn, danes je bilo dosti boljše.... o kokič. kak je blo danes? danes nas je blo na plavanju precej manj pa je blo bolje ja. tudi otroci niso bli tak živčni se mi zdi.... zadnjič je bilo res too much....se vidi, da naju ni bilo...midva pa greva v četrtek
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:05:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 No, mi smo nazaj iz Izole...spust in dvig čolna je ratal maksimalno, čeprav smo bili zaradi oseke malo pozni. Ampak avto ni zdrsnil v morje in zato se je vse lepo končalo. Motor pa zažiga na veliko. Uuuuu, smo se peljali in kar hitro bili ob hrvaški meji. Malo je to naše morje. Najaa, res škoda, da sem tako pozno videla sms. Takrat , ko si nas videla, smo šli na pijačo (beri čaj, ker nas je ta nazeblo na čolnu) potem na kapetanijo in jesti..hmm...kak se že reče gostilni...tam pri rondoju, moška sta si namreč zaželela sardelice pa smo šli kar tja. Evo dokaz: Na čolnu je pa naš Vinko (v.d. tast): za spusz a vi mate tudi Vinka
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:06:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh sej ste mele enga moškega. Vinko! Zakaj pa ni blo bavcev? Drgač pa leeeeeepeeeeee! Se podpišem. Lepe kot vedno, le da jaz manjkam. smo te pogrešali Aneda! Kaj zdaj, se dobimo v petek? Kje in kdaj? No, predvsem smo pogrešali skokeca. Pa tebe tudi malo V petek pa baje velja. Ura in lokacija še nista določeni....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:07:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aneda! Kaj zdaj, se dobimo v petek? Kje in kdaj? Mislim,da je Persida rekla med 9.30-10 v Qulandii aja preslišala se opravičavlem. ok. meni ustreza.... boma mele enih pet slinčkov za vsak slučaj zraven, če naju zgrabi lakota
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:11:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
za Lijo pa za Tijo pa Timona pa še za ostale bolančke. no, da se še tu pohvalim - Klara spi že od pol osmih v kosu. sploh ne morem verjet sem se že stuširala pa povečerjala zdaj pa kar ne vem kaj bi od vsega prostega časa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 20.10.2009 22:12:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer sem kaj zamudila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?