|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
20.10.2009 21:26:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Yania- neeee, ni bil na čolnu, je bilo preveč mrzlo, kot si sama ugotovila. Ko sem se jaz peljala ga je babi čuvala, potem pa sva menjali On bo poleti kapetan!user posted image

sej se mi je zdelo...super, samo da vam je všeč...in da vse dela kot mora...

Ja, sva z mojim ugotovila, da je bil to zelo pameten in dober nakup! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.10.2009 21:26:04   
yania
Nič, punce moje, jaz vas zapuščam, ne morem več....zaspanaaaaa.....

danes je moj ponoči dežurni user posted image user posted image če bo treba...tako da upam da se naspim, samo kaj, ko mu moram vse povedati,naredi mleko, pusti dudo, previj ga (če se zbudi šele ob 6ih)....no, do zdej ne vem če ga je 2x ponoči....potem pa nosek če je treba, pa inhaliranje....ah,,,,itak sem čist noter, razbujena...samo s kovtra mi pa ni treba, če mu uspe user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.10.2009 21:27:12   
KOKICA32
Lahko noč, Yania! Pa čim manj bujenja! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.10.2009 21:28:26   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

yania še za Timona user posted image user posted image user posted image
A mu je fajn s tistim poganjalčkom? Si ga zadnjič pokazala... Nika ima tud že pripravljenega, no ja, sej ga niti pospravli nismo še od Tije. user posted image Pa ne takega, tistega navadnega, ko se usede na njega in poganja z nogicami.

ma ta je res super, pa ne da bi jaz nekaj prehitevala, sam  se postavi zadaj , rita gor in čaka da mu pomagam, in potem ena, dva, leva desna....bom ga jutri posnela....kaki smeško je...malo je še neroden..samo všeč mu pa je...pa itak samo  kratko turo narediva, po dolžini pene user posted image ene 8 korakov..

< Sporočilo je popravil yania -- 20.10.2009 21:29:36 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.10.2009 21:30:58   
yania

Lahko noč, Yania! Pa čim manj bujenja! user posted image

naj te usliši nekdo tam zgoraj....moram pa ga itak v luft spravit zdej, ko imava še Ventolin user posted image ...upam da ne bo spet jok...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.10.2009 21:31:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

yania še za Timona user posted image user posted image user posted image
A mu je fajn s tistim poganjalčkom? Si ga zadnjič pokazala... Nika ima tud že pripravljenega, no ja, sej ga niti pospravli nismo še od Tije. user posted image Pa ne takega, tistega navadnega, ko se usede na njega in poganja z nogicami.

ma ta je res super, pa ne da bi jaz nekaj prehitevala, sam  se postavi zadaj , rita gor in čaka da mu pomagam, in potem ena, dva, leva desna....bom ga jutri posnela....kaki smeško je...malo je še neroden..samo všeč mu pa je...pa itak samo  kratko turo narediva, po dolžini pene user posted image ene 8 korakov..

verjamem, da ne prehitevaš, saj je Nika ista. user posted image čakamo še sam, da bo lepo samostojno sedela.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.10.2009 21:31:18   
KOKICA32
Punce kaj to govorite o tistih lesenih poganjalcih, brez pedal, kot kolo??? To jaz tudi mislim Valentinu nabaviti. Pa kaj Timon ga že uporablja?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.10.2009 21:32:59   
tasa_m

Yania- neeee, ni bil na čolnu, je bilo preveč mrzlo, kot si sama ugotovila. Ko sem se jaz peljala ga je babi čuvala, potem pa sva menjali On bo poleti kapetan!user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.10.2009 21:33:54   
Najaa

Punce kaj to govorite o tistih lesenih poganjalcih, brez pedal, kot kolo??? To jaz tudi mislim Valentinu nabaviti. Pa kaj Timon ga že uporablja?

neeeeeeeeee! tisto je za Tijo recimo, no tak velike. do takrat je še daleč za naše škrate. user posted image Jaz govorim o tem:
http://www.lovecnacene.si/poganjalci-ap-poganjalec-zeleni-letalo/m/1069726/

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.10.2009 21:34:41   
tasa_m
yania .. da bo Timon čimprej boljši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.10.2009 21:35:29   
KOKICA32

neeeeeeeeee! tisto je za Tijo recimo, no tak velike. do takrat je še daleč za naše škrate. user posted image Jaz govorim o tem:

Jaaaa, to pa jaaaaa! Jaz pa sem že mislila????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo ste me zmedle, ker ste govorile o poganjalcu! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.10.2009 21:35:32   
tasa_m

pa to je podobno kot kolo, katero lahko zadaj tišiš user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.10.2009 21:36:38 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.10.2009 21:36:27   
tasa_m
Nič drage moje marčevke, zdaj pa grem. Še grem v kopalnico pol pa pančat..

user posted image Lahko noooččč user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.10.2009 21:36:32   
Lolita23

tasa hvala za pikepoke, jih takoj vračamo za Lijo! user posted image user posted image user posted image

Jaz bom jih poslala pa kar za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tijo in Lijo

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.10.2009 21:38:15   
ema tiara
nočko...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.10.2009 21:38:35   
KOKICA32
Nočko, TAsa! user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.10.2009 21:42:01   
Najaa
Kaj danes tuki sam lahko noč berem?? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.10.2009 21:56:37   
KOKICA32
Evo, jaz tudi grem....

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.10.2009 22:02:58   
trinity22
 dober večer .... in lahko noč tisti, ki odhajateuser posted image

KOKICA full dober čoln in super, da je spust uspel in ste lahko sprobaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za Tijo, Lijo, Leo in Timonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.10.2009 22:03:49   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Boga MamaM in Lea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vinkotu pa ne dovolimo lubic, ker ne želimo malih vinkecov in vinkic user posted image pa mu bom povedala, da vam je všeč user posted image user posted image user posted image

drugače pa smo mi iz plavanja, kjer je bilo supeeeerrrr user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič je bila prevelika gužva in ni bilo tak fajn, danes je bilo dosti boljše....

o kokič. kak je blo danes?

danes nas je blo na plavanju precej manj pa je blo bolje ja. tudi otroci niso bli tak živčni se mi zdi....

zadnjič je bilo res too much....se vidi, da naju ni bilo...midva pa greva v četrtek user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.10.2009 22:05:18   
MalaČebelica

No, mi smo nazaj iz Izole...spust in dvig čolna je ratal maksimalno, čeprav smo bili zaradi oseke malo pozni. Ampak avto ni zdrsnil v morje in zato  se je vse lepo končalo. Motor pa zažiga na veliko. Uuuuu, smo se peljali in kar hitro bili ob hrvaški meji. Malo je to naše morje. user posted image

Najaa, res škoda, da sem tako pozno videla sms. Takrat , ko si nas videla, smo šli na pijačo (beri čaj, ker nas je ta nazeblo na čolnu) potem na kapetanijo in jesti..hmm...kak se že reče gostilni...tam pri rondoju, moška sta si namreč zaželela sardelice pa smo šli kar tja. user posted image

Evo dokaz:

Na čolnu je pa naš Vinko user posted image (v.d. tast):

user posted image

user posted image user posted image user posted image za spusz

a vi mate tudi Vinka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.10.2009 22:06:33   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Eh sej ste mele enga moškega. Vinko! user posted image user posted image user posted image  user posted image
Zakaj pa ni blo bavcev?
Drgač pa leeeeeepeeeeee! user posted image

Se podpišem. user posted image user posted image user posted image Lepe kot vedno, le da jaz manjkam. user posted image user posted image user posted image user posted image

smo te pogrešali user posted image

Aneda! user posted image Kaj zdaj, se dobimo v petek? Kje in kdaj?

No, predvsem smo pogrešali skokeca. Pa tebe tudi malo user posted image user posted image user posted image V petek pa baje velja. Ura in lokacija še nista določeni....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.10.2009 22:07:46   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aneda! user posted image Kaj zdaj, se dobimo v petek? Kje in kdaj?
Mislim,da je Persida rekla med 9.30-10 v Qulandii

aja preslišala user posted image se opravičavlem. ok. meni ustreza.... boma mele enih pet slinčkov za vsak slučaj zraven, če naju zgrabi lakota user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.10.2009 22:11:42   
MalaČebelica
user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo pa za Tijo pa Timona pa še za ostale bolančke.

no, da se še tu pohvalim - Klara spi že od pol osmih v kosu. sploh ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se že stuširala pa povečerjala zdaj pa kar ne vem kaj bi od vsega prostega časa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.10.2009 22:12:30   
PERSIDA
Dober večer sem kaj zamudila?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?